specific cellulite - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 91
    Junior Member
    ψαχνω να το βρω στα φαρμακεια και δεν το βρισκω πουθενα!!! δεν θελω να το παραγγειλω απο το internet!!! ειναι μηπως καποια κοπελα απο την αθηνα -περιοχη νεα ιωνια και γυρω που το εχει βρει σε καποιο φαρμακειο????

Senior Member
    natassa, στο μπακακο ομονοια, 22 ευρω.

Junior Member
    σε ευχαριστω πολυ chrys!!!!

Senior Member
    u r welcome!!! καλη αρχη!!!

Junior Member
    λοιπον.... το βρηκα στον ΜΠΑΚΑΚΟ!!! Να σαι καλα chrys!!!!! αυριο ξεκιναω!!! θα σας ενημερωσω!!!!

Senior Member
    Λοιπον, χωρις ιδιαιτερους πανηγυρισμους και φανφαρες, εχω να δηλωσω -με συγκρατηση- οτι το σπεσιφικ, κανει δουλεια!Ξεπρηξιμο ηταν αυτο που οποως εχω ξαναπει παρατηρησα, και δοκιμασα ενα παντελονι καινουργιο που δεν εχω φορεσει ακομη, και κουμπωνει πολυ καλυτερα απ οτι πριν!
    Ειμαι στη 14η μερα του σπεσιφικ.Επισης παρατηρησα βελτιωση στην κυτταριτιδα, οχι πολλα πραγματα αλλα ορατα.Πιστευω πως στο τελος της εφαρμογης του σπεσιφικ, σε 15 μερες δλδ(1 μηνα συνολικα που θα το πινω) θα δω πολυ καλα αποτελεσματα και σε κυτταροτιδα και σε ποντους.

Μην περιμενετε παντως φοβερες αλλαγες απο τις πρωτες 10 μερες, το λεω για να μην απογοητευομαστε. Συνεχιστε στο μηνα, κι να μπορειτε οικονομικα και 2ο! Εγω θα προσπαθησω και για 2ο παντως.
    Καλη μας συνεχεια!!

Senior Member
    Κορίτσια, κάνουν όντως δουλειά οι διάφορες κρέμες αδυνατίσματος και κυτταρίτιδας?
    Ρωτάω, γιατί δεν τις βάζω σε καθημερινή βάση. Μερικές φορές βαριέμαι. Είναι βάσανο κάθε μέρα, άλλη για τα μάτια, άλλη για το πρόσωπο, άλλη για το στήθος, άλλη για τα προβληματικά σημεία, άλλη για τα ξυρισμένα πόδια, βάλε και το άρωμα στο τέλος, βάλε και τα προιόντα που χρησιμοποιούμε στο μπάνιο, φτάνουμε να χρησιμοποιούμε 15 προιόντα για να κάνουμε ένα μπανάκι. Έλεος πια!
    Να επιμείνω σε αυτές τις κρέμες?
    Και απαριθμώ το τι χρησιμοποιώ, για να μη λέτε πως είμαι υπερβολική:
    - σαμπουάν,
    - μάσκα μαλλιών,
    - σιλικόνη ή μετάξι για το ξεμπέρδεμα των μαλλιών,
    - σαπούνι ή αφρόλουτρο,
    - άλλο σαπούνι, ειδικό για κυτταρίτιδα, στο τελευταίο ξέβγαλμα,
    - κρέμα ματιών,
    - σέρουμ,
    - ενυδατική κρέμα προσώπου,
    - κρέμα για στήθος,
    - κρέμα αδυνατίσματος,
    - κρέμα για τα πόδια μετά το ξύρισμα,
    - ταλκ για τις πατούσες,
    - αποσμητικό για τις μασχάλες,
    - άρωμα για το τέλος.
    Βαριέμαι. Και θεωρώ πως είναι άδικο μία γυναίκα να πρέπει να χρησιμοποιεί όλα αυτά, ενώ ένας άντρας βάζει μόνο σαμπουάν, το σαπούνι δεν είναι πάντα απαραίτητο, στο τσακίρ κέφι και κανα άφτερ σέιβ και έξω από την πόρτα!

Senior Member
    χαχαχαχαχα!ακριβώς!γιαυτό ποτέ δεν πίστεψα οτι είμαστε το ωραίο φύλο.είμαστε απλά το περιποιημένο φύλο.αν βγω έξω με τρίχες δύο μέτρα ,χωρίς ναχω βγάλει φρύδια για κανα μήνα, με μαλλιά μπερδεμένα και ξηρά, και χωρίς να βάλω μια ενυδατική προσώπου ένα ρουζάκι κάτι τεσπα, δεν νομίζω οτι θαμαι πολύ πιο ωραία από τον μέσο άνδρα άσε που εγώ θαχω και κυτταρίτιδα ενώ αυτός όχι.

Senior Member
    Οντως χρησιμοποιειες αρκετα και θεωρω πως δεν ειναι ολα απαραιτητα. Να σου πω εγω τι χρησιμοποιω
    1.σαμπουαν
    2. αφρολουτρο
    3.γαλακτωμα σωματος(οχι καθημερινα γτ βαριεμαι)
    4.ενυδατικη προσωπου που επειτρεπεται και για γυρω απο τα ματια
    5. κερμα για κυτταριτιδα(μονο το καλοκαιρι)
    6.Αποσμητικο για μασχαλες

Οπως βλεπεις τα βασικα!

Σαπουνι για κυτταριτιδα σε βαζω γτ κανω απολεπιση με λαδι +ζαχαρη 1 φορα τη βδομαδα, ενω στο ντους χρησιμοποιω καθε μερα τη λουφα και τριβομαι.

Οσο για το σπεσιφικ, δεν ειναι κρεμα αλλα αμπουλες ποσιμες που τις διαλυω σε 1.5 λιτρο νερο.
    Οι κρεμες για κυτταριτιδα δε νομιζω πως προσφερουν θεαματικα αποτελεσματα, περα απο ενα υπεροχα απαλο και στιλπνο δερμα.

Senior Member
    Χαχαχαχα!!!
    Γιατί, το μουστάκι που το βάζεις? Τη γενειάδα καμιά φορά? ʼσε που το έφτασες και στο μακιγιάζ, αν πάμε κι εκεί, έχουμε άλλα τόσα σκατολοίδια να βάλουμε. Και όσο πάει και τα λιγοστεύω, λόγω βαρεμάρας. Εντάξει, δεν θα βγω σαν τον Καραισκάκη, αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας. Είπαμε να ευκολύνουμε τη ζωή μας. Εδώ το απόλυτο ξενέρωμα για τους άντρες!

Senior Member
    Κοριτσια, εγω προσπωπικα στο μπανιο μου, εχω τα βασικα, αλλα αισθανομαι πληρως περιποιημενη , και αποτριχωση θα κανω και πηλινγκ και ενυδατωση, και το ελαφρυ μακιγιαζ μου θα κανω και τα μαλλια μου ειναι παντα περιποιημενα χωρις πολλα πολλα γτ εχω και κουρεμα βολικο εδω που τα λεμε. Με τα βασικα μπορουμε να ειμαστε κουκλες!! Εννοειται πως δε δινω περιουσιες στο Mr. Hondos!!! χαχαχχα

Senior Member
    Κι εγώ τα βαριέμαι τρελλά όλα αυτά.Τόσα χρόνια το έριχνα στα κιλά και έκανα τα απολύτως απαραίτητα.Όταν με το καλό αδυνατίσω,θα πρέπει να κάνω όοολα αυτά που κάνουν οι κοκέτες με τα φουστανάκια?Δε μπορώ καθόλου...

Senior Member
    Εγώ πάλι κορίτσια λατρεύω αυτά τα προιόντα!
    Όταν τα παίρνω είμαι μες στην καλή χαρά, στην εφαρμογή τους όμως έρχεται η βαρεμάρα. Κι όσο πάω και τα λιγοστεύω, όλο και τα λιγοστεύω. Με αποκορύφωμα το χθεσινό, που έκανα ένα ντουσάκι, χρησιμοποίησα σαπούνι αρωματικό και τίποτε άλλο! Α, μα πια!

Senior Member
    καλά είμαι σε πολύ προχωρημένη κατάσταση κυτταριτιδοπαράνοιας.chrys έγραψες κέρμα αντί για κέρμα και ήμουν έτοιμη να σε ρωτήσω τι εννοείς και τι νέα μέθοδος είναι αυτή για την εξάληψη τις κυττ.χαχαχαχα.!οτι ναναι!

Senior Member
    Σωπα βρε nera...σιγα μην αγχωθεις κιολας! Να κανεις οπως αισθανεσαι!! Εγω τωρα με το σπεσιφικ, και τη nivea serum 10 day, νιωθω πιο ωραια με τον εαυτο μου. ποτε δεν εκανα ιδιαιτερα πραγματα, και να ξερεις πως οταν χασεις τα κιλα, τοτε θα εισαι και θα νιωθεις και πιο απλη, αλλα σιγουρα με στυλ!!

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast