specific cellulite - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 91
    Senior Member
    χιχι....απο τη βιασυνη μου boulianna! sorry...

Senior Member
    αλλα κοιτα κι εσυ τι εγραψες....χιχιχι!!! πλακα ειχε!!

Senior Member
    Στυλ...., η λέξη κλειδί.
    Μου είπε μία φιλενάδα πως απέκτησα στυλ. Της απάντησα πως πάντα είχα κι ακόμη δεν έχει δει τίποτα, αλλά όταν είσαι 40 κιλά πάνω από το κανονικό τι στυλ να έχεις? Είσαι ευγνώμων που βρίσκεις ένα ρούχο να σου κάνει.

Senior Member
    xaxaxaxaxaxa!κορυφαία στιγμή!!!!!

Senior Member
    Αν ανέβει η αυτοπεποίθησή μου και φανεί η μούρη μου επιτέλους,νομίζω ότι δε θα χω πολλά πράγματα ανάγκη.Κρέμα για το πρόσωπο και τέλος.ʼντε και λίγο μακιγιάζ για το ξεκάρφωμα. Στο μπάνιο χρησιμοποιώ ότι έχω,αν θυμηθώ να πάρω.Αλλιώς αφρόλουτρο και σαμπουάν και γεια σας. Ακόμα και την κρέμα σώματος βαριέμαι.Τόσα τετραγωνικά δέρματος πως να τα καλύψω??? Βαριέμαι

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    καλά είμαι σε πολύ προχωρημένη κατάσταση κυτταριτιδοπαράνοιας.chrys έγραψες κέρμα αντί για κέρμα και ήμουν έτοιμη να σε ρωτήσω τι εννοείς και τι νέα μέθοδος είναι αυτή για την εξάληψη τις κυττ.χαχαχαχα.!οτι ναναι!

Senior Member
    Όταν αρχίσει να σχηματίζεται το σώμα σου και αναδειχθεί η μουρίτσα σου, θα τα θέλεις, θα τα θέλεις....
    Όχι όλα τα παραπάνω βέβαια, είναι καταδίκη, αλλά θα σε πιάσει μια φιλαρέσκεια, άλλο πράγμα!

Senior Member
    Λες να γίνω ψωνάρα???????? Και να παστώνομαι σαν την τρελλή? Πω πω ούτε να το φανταστώ δε θέλω.Τώρα είμαι βαμμένη και κανείς δεν το καταλαβαίνει.Το πιο τρελλό που θέλω να κάνω,αν τελικά δεν κολλήσω,είναι να κουρέψω μαλλί.Κοντό και καρφάκι.Το έχω απωθημένο όσα χρόνια ζω

Senior Member
    εγώ πάλι ο λόγος που θέλω ναδυνατίσω είναι γιατί πιστεύω οτι τότε θα χρειάζομαι ακόμα λιγότερη περιποίηση. σκασίλα μου να κάνω πεντικιούρ αν έχω μέση δαχτυλίδι.ενώ τώρα που η μέση μου είναι βραχιόλι ΄λέω ας κάνω πεντικιούρ ναχω ωραία άκρα αν μη τι άλλο.νομίζω οτι ο λόγος που θέλω ναδυνατίσω είναι η τεμπελιά μου και ο λόγος που δεν αδυνατιζω είναι έπίσης αυτή

Senior Member
    Ψωνάρα δεν θα γίνεις. Πρέπει να το χεις μέσα σου, για να το εκδηλώσεις. Φιλάρεσκη, όμως, ναι.
    Αν έρθει και κανένας άντρας (ή ο δικός σου, αν έχεις) με κανένα σχόλιο του τύπου "τι απαλό δέρμα που έχεις, σαν μωρού", τότε να δεις τι θα γίνει!

Senior Member
    Αν έρθει κανένας άντρας που δεν είναι ο δικός μου και το πει,να δεις τι θα γίνει!
    Χαχαχαχαχχα

Senior Member
    Χαχαχαχαχα!!!! Γέλασα με την καρδιά μου!

Senior Member
    Να σας πω κι ένα περιστατικό:
    Μια φορά ήρθε σπίτι μου η κολλητή μου κλαίγοντας. Είχαν, λέει, να βρεθούν με τον άντρα της κάτι αιώνες. Δεν ένιωθε πια γυναίκα. Πήρα την πρωτοβουλία και το θάρρος (θέλει θάρρος για να τα πεις έξω από τα δόντια) και της είπα πως είναι φυσικό αυτό, όταν γυρνάει απεριποίητη, με μια ξεχειλωμένη φόρμα και με τρίχες στα πόδια. Την έστειλα στην αισθητικό μου για πλήρη αποτρίχωση. Πήγαμε μετά μαζί και πήρε σέξυ εσώρουχα. Της πήγαιναν, γιατί έχει όμορφο σωματάκι. Βάφτηκε, περιποιήθηκε, παρφουμαρίστηκε και η ερωτική τους ζωή απογειώθηκε!
    Απλοικό? Ίσως, αλλά όπως και να το πεις, αυτά θέλουν οι άντρες, όσο και αν για μας είναι βαρετά, κουραστικά ή και επώδυνα. Γι' αυτό ακριβώς μίλησα πριν για αδικία!

Senior Member
    Οι άντρες τα θέλουν αυτά,αλλά έχει και σπαστικούς,που μόλις κάνεις κάτι διαφορετικό,ρωτάνε "Που τα 'μαθες αυτά?"...

Senior Member
    Από τον κολλητό σου, αγάπη μου! Εδώ να δεις τι θα γίνει!
    Και σκέψου ότι εμείς παινεύουμε έναν άντρα, μόνο και μόνο επειδή μοσχοβολάει σαπούνι και δε βρωμάει ιδρωτίλες και μπύρες!

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast