- 65 κιλα,αλλα με τι μαγιο στη θαλασσα?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

- 65 κιλα,αλλα με τι μαγιο στη θαλασσα?

Γεια σαs παιδια,εκλεισα 1 χρονο απο την επεμβαση με απωλεια 65 κιλα,απο 121 στα 56.Ευτυχωs ειχα καλη ποιοτητα δερματοs και δεν εχω χαλαρωση πουθενα εκτοs απο την κοιλια, οπου ειχα προβλημα απο πριν.Πλαστικη ο Καλφ.μου επιτρεπει να κανω μετα τον 1,5 χρονο δηλ.τον Νοεμβρη.Και ρωταω ολεs οσεs ισωs γνωριζετε,υπαρχουν μαγιο,ολοσωμα εννοειτε,που να εχουν ενισχυση στην κοιλια,η να παρω μικροτερο νουμερο για να ειναι πανω μου σφιχτο?Τι μου προτεινετε?Επισηs καλο κουραγιο σε ολουs-oλεs περιμενουν την επεμβαση τουs,η καλη κατηφορα σε οσουs την εχουν κανει ηδη.

Senior Member
    υπαρχουν με ενισχυση ή θα μπορουσες ακομα κ λαστεξ να φορας (ψαξτο ισως υπαρχουν για τη θαλασσα να στεγνωνουν γρηγορα )
    εννοειται οχι κανονικο λαστεξ, μια ιδεα ειπα επειδη τα φοραει η μητερα μου αλλα οχι στη θαλασσα....
    (εχει κανει πολλες εγχειρησεις ασχετες με παχυσαρκια)

Senior Member
    Originally posted by ririkos70
    Γεια σαs παιδια,εκλεισα 1 χρονο απο την επεμβαση με απωλεια 65 κιλα,απο 121 στα 56.Ευτυχωs ειχα καλη ποιοτητα δερματοs και δεν εχω χαλαρωση πουθενα εκτοs απο την κοιλια, οπου ειχα προβλημα απο πριν.Πλαστικη ο Καλφ.μου επιτρεπει να κανω μετα τον 1,5 χρονο δηλ.τον Νοεμβρη.Και ρωταω ολεs οσεs ισωs γνωριζετε,υπαρχουν μαγιο,ολοσωμα εννοειτε,που να εχουν ενισχυση στην κοιλια,η να παρω μικροτερο νουμερο για να ειναι πανω μου σφιχτο?Τι μου προτεινετε?Επισηs καλο κουραγιο σε ολουs-oλεs περιμενουν την επεμβαση τουs,η καλη κατηφορα σε οσουs την εχουν κανει ηδη.
    Πρώτα απ'όλα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!! Λιγότερο από μισός άνθρωπος σε 1μιση χρόνο είναι πραγματικό κατόρθωμα!!
    Λοιπόν, εγώ επειδή έχω πρόβλημα με τη κοιλιά, ραγάδες, ξεχυλωμένο δέρμα κτλ έχω βρει στα Marks and Spencer το μαγιό μου (το πήρα πριν 2 χρόνια) και φέτος στάμπαρα και ένα καινούριο μαύρο που θέλω να πάρω.
    Το παλιό μου είναι κανονικό ολόσωμο αλλά στη περιοχή τη κοιλιάς έχει μια πουτ@νι@ :P ένα δεύτερο κομμάτι ύφασμα που δένει με έναν κρίκο και φαίνεται σαν σχέδιο, το είχα πάρει και μικρότερο νούμερο για να σφίγγει καλά το κανονικό ύφασμα και το απ'έξω να είναι λίγο πιο χαλαρό.. κανείς δεν έχει αναφερθεί στο λόγο που υπάρχει, όλοι μου λένε τι ωραίο σχέδιο. Το καινουριο που σου είπα είναι μαύρο ολόσωμο και επείσης έχει διπλό κομμάτι ύφασμα στη κοιλιά που κάνει ένα σχέδιο από σούρες.. επείσης πολύ ωραίο, αλλά πρέπει να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις πως ακριβώς είναι στο σχέδιο (γιατί από τη κρεμάστρα στην αρχή τα σνόμπαρα) :P

Senior Member
    οι σουρες αδυνατιζουν, εχω το ιδιο σε μπικινι,
    δεν ξερω αν μαζευουν ομως.

Senior Member
    Μαζεύει το κανονικό μαγιό από μέσα.. τις σούρες μπορείς να τις φανταστείς σαν δεύτερο ύφασμα επάνω από το κανονικό μαγιό (κανείς δεν το καταλαβαίνει, εκτός από αυτόν που το φοράει γιατί κάνει διπλάσια ώρα να στεγνώσει, αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία :P )

Senior Member
    Καμιά φορά ζηλεύω αυτές που δεν έχουν κανένα κόμπλεξ με τα κιλά τους και φοράνε ότι θέλουν. Ακόμα και ολόσωμο που βάζω, αισθάνομαι ότι θέλω να ρίξω και καμιά κελεμπία από πάνω...η αναδυόμενη κελεμπία...

Senior Member
    Όταν έχεις χάσει τόσο πάρα πολλά κιλά, τι σε νοιάζει λίγη χαλάρωση στην κοιλίτσα? Λεπτομέρειες...
    Αν είχα τα κιλά σου, θα αγόραζα ένα ολόσωμο σφιχτό σφιχτό, ώστε να μαζεύεται ό,τι περισσεύει.
    Πάντως κι εγώ, αν και λατρεύω το μπικίνι, είμαι καταδικασμένη να φορώ ολόσωμο λόγω τομών. Το ίδιο και εσύ φαντάζομαι.
    Έχεις δύο υπέροχα δεδομένα:
    1) 56 κιλά και
    2) προοπτική διακοπών.
    Καλά ψώνια!

Senior Member
    αβουλα! τι κανεις μικρη?
    καλα τα ειπες κ παλι!
    γιατι εβγαλες το τικερ σου? εισαι καλα γενικα? φιλια

Junior Member
    Κοριτσια σαs ευχαριστω για τιs συμβουλεs σαs.Kαποτε ειχαν στειλει στην αδελφη μου ενα μαγιο απο Αμερικη που ενω δεν ειχε 2πλο υφασμα στην περιοχη τηs κοιλιαs ηταν σαν λαστεξ και δεν φαινοταν τιποτα.Αυριο θα παω σε 2 βιοτεχνιεs που μου ειπαν και σιγουρα εκει θα εχει μεγαλυτερη ποικιλια,και ισωs βρω κατι καλο.Την Κυριακη πηγαμε στη θαλασσα πιο πολυ για τον μικρο 4,5,εννοειτε πωs δεν εκανα μπανιο αλλα πολυ μου αρεσε η αισθηση οταν περπατουσα ξυπολητη στην αμμο και τα ποδια μου δεν βουλιαζαν ,οπωs καποτε.Αυτο το καλοκαιρι θα το ζησω σε ολο του το μεγαλειο,το ονειρευομουν χρονια,οταν το σκεπτομουν 100 φορεs για να βγαλω τα ρουχα μου.Σιγουρα με ενοχλει η χαλαρωση στην κοιλια αλλα τουλαχιστον τα υπολοιπα ειναι ενταξει, οποτε υπομονη και του χρονου,πρωτα ο Θεοs, μπικινι.Αυριο θα σαs πω αν και τι βρηκα στιs αγορεs μου,αναλυτικοτερα.Φιλακια.

Senior Member
    Koralaki μου είμαι καλά. Τα ίδια δηλαδή. Βαριέμαι λίγο, γιατί όλοι στην παρέα παρακολουθούν με μανία μουντιάλ και περνώ πολλές ώρες μόνη μου. Το τικεράκι το έβγαλα, γιατί διαπίστωσα πως στην πορεία μου προκαλούσε άγχος. Τη ζωή μας οφείλουμε να την κάνουμε πιο εύκολη, σωστά?
    Ririko μου, σου εύχομαι καλές διακοπές! Να απολαύσεις αυτό το καλοκαίρι με όλες σου τις αισθήσεις τις παραλίες, έχοντας για σύμμαχο τη νεοαποκτηθείσα, υπέροχη κορμάρα σου. Τέρμα τα παρεό, φούστες, μπλούζες, σεντόνια, αντίσκηνα και όλα αυτά με τα οποία ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι κρυβόμαστε. Show them what you've got! Show them your best!

Member
    Λοιπόν θα σου πω καταρχήν πως 1)για τις τομές ούτε να το σκέφτεσαι πως θα κρύψεις την κοιλίτσα σου.Έχω μια τεράστια τομή
    στο μέσο του στομάχου από αφαίρεση καραμπινάτης χολής με ανοιχτή επέμβαση και ουδέποτε σκέφτηκα να την κρύψω αλλά και
    κανείς από τα φιλαράκια μου δεν έχει ποτέ νοιώσει άσχημα στη θέα της.Και να σαι σίγουρη πως είναι τόσο "γουρούνια"που θα μου το
    λεγαν.Σκέφτομαι βέβαια κάποια στιγμή να χτυπήσω ένα ταττού από πάνω αλλά βλέπουμε .Προς το παρόν χέστρα... 2) Για την χαλάρωση η εικόνα που έχω από μια καλή φίλη με παρόμοιο πρόβλημα(έχασε πολλά κιλά και έχει κάνει και δύο γέννες εκ των οποίων η μία δίδυμα) είναι πως είτε πολύ χαμηλό μπικίνι είτε ένα από αυτά τα ολόσωμα που έχουν μια φαρδιά κάθετη λωρίδα μπροστά στην κοιλιά
    και όλη την πλάτη έξω είναι ιδανικά.Στην τελική να σαι πενηντα κάτι κιλά και να κλειστείς πάλι σε σφιχτά ολόσωμα............