Results 1 to 5 of 5
Thread: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM
-
06-08-2010, 20:17 #1
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΠΗΡΑ 15 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ. ΔΕΝ ΑΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΠΑΛΛΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΥΤΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?
- 06-08-2010, 20:28 #2
Γεια σου και σένα!
Το θέμα με τους περισσότερους από μας είναι πως ψάχνουμε τη μαγική λύση να απαλλαγούμε από τα κιλά μας και να διατηρήσουμε την απώλεια αυτή. Δε γίνεται τίποτα χωρίς θυσίες. Και σε διαιτολόγους θα πάμε και θα στερηθούμε τις αγαπημένες μας τροφές και επεμβάσεις θα κάνουμε και σε μηχανήματα θα ιδρώσουμε και βάρη θα σηκώσουμε και θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για να μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας.
Η λύση είναι μία και πρέπει να εφαρμόζεται ισόβια. Ισορροπημένη διατροφή και άθληση. Και κυρίως συνειδητοποίηση ότι κάνουμε μία σοβαρή προσπάθεια και την κάνουμε για μας.
Καλή επιτυχία!
06-08-2010, 23:02 #3
Καλή αρχή κι από μένα!Αν θέλεις τη συμβουλή μου να απευθυνθείς σε κάποιο διαιτολόγο και όχι απλά σε κάποιον αλλά σε αυτόν που ταιριάζει σε σένα.Στο λέω εγώ που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήθελα καν να ακούσω τη λέξη....αλλά να πως το σκέφτηκα..εάν είχες ένα πρόβλημα υγείας δε θα πήγαινες σε κάποιο γιατρό?Και το οτι κάποιος γιατρός δεν σε βοήθησε δε σημαίνει οτι όλοι οι γιατροί είναι το ίδιο, σωστά??Το ίδιο ισχύει και για τους διαιτολόγους.Αν δε μπορείς μόνη σου να βοηθήσεις τον εαυτό σου να ξέρεις δεν είναι κακό να ζητήσεις βοήθεια..έτσι έκανα κι εγώ και πολλές κοπέλες εδώ μέσα..αλλά το πιο σημαντικό είναι να το πάρεις εσύ απόφαση, να σκεφτείς πόσο το θέλεις και τι αξίζει πραγματικά στη ζωή σου και μετά τα κιλά θα φύγουν χωρίς να το καταλάβεις!
07-08-2010, 00:53 #4
Originally posted by raniadio
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΠΗΡΑ 15 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ. ΔΕΝ ΑΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΠΑΛΛAΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΥΤΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?
07-08-2010, 15:38 #5
καλωσηρθες, συμφωνω με χοντρομπιζελι κ αβα,
βασικα ομως πρεπει να κανεις διαιτα, κ ειδικα μετα απο κορτιζονη επιβαλλεται να επισκεφτεις διαιτολογο ωστε να μαθεις την σωστη διαιτα.
οσο για το οτι δε θες να στερηθεις, κανε ο,τι κ γω,
πας στο διαιτολογο αλλα τρως ο,τι εξτρα θες,
υπολογιζοντας παντα θερμιδες κ να μη ξεφευγεις πολυ.
ετσι οταν ξεφευγεις δεν θα παχαινεις
κ οταν κανεις τη διαιτα ως εχει θα χανεις.
φυσικα ετσι θα χανεις πολυ αργα, (αν ηταν να χασεις 1 κιλο τη βδομαδα θα χασεις καποια γραμμαρια ή μισο κιλο)
αλλα μην θες κ την πιτ αολοκληρη κ τον σκυλο χορτατο...
οσο αυξανεις τις μερες που ακολουθεις την διαιτα τοσο θα χανεις κ θα γλυκαινεσαι κ απο μονη σου θα μειωσεις τα εξτρα.
εννοειται να πας σε σωστο κ χαλαρο διαιτολογο κ οχι βλακες του στυλ "σε ενα μηνα θα χασεις 10 κιλα"
αν ακουσεις διαιτα του στυλ "φαε απεριοριστα" φυγε τρεχοντας.
λιγο απολα με μετρο.
κ οταν ξεφευγεις θα τα υπολογιζεις με βαση τις θερμιδες συντηρησης σου (που θα στις πει ο ιδιιος) ωστε να μη παχαινεις.
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....