Results 46 to 53 of 53
Thread: ʼσχετο
-
27-06-2010, 15:09 #46
Originally posted by BettyG
Είδες βρε ΜΚ μου, τελικά καλά έκανες και του μίλησες, σκέψου τόσο καιρό το κρατούσες μέσα σου, ενώ ήταν στο χέρι σου
να εκπαιδευτεί πιο σωστά ο άνδρας σου.
Πέρα που το παιδί θα έβγαζε πρόβλημα κάποια στιγμή με το μπαμπά του, αν δεν είχαν χρόνο παρεούλα, είναι και αγοράκι
έχει ανάγκη από εκείνον...
πραγματικα σευχαριστω,
σορυ για το οφτοπικ αλλα τα λεμε σε 100 θεματα τριγυρω κ επρεπε να βρω ενα να στο πω
- 27-06-2010, 19:12 #47
Originally posted by koralaki
οφειλουμε να δινουμε την ευκαιρια κ την προτροπη στον αλλο να τα μοιραστει μαζι μας κ να ειναι εκει.
Πολλες φορες εμεις οι ιδιες τους βγαζουμε απεξω,
στο χερι μα ςειναι να τους χωσουμε μεσα,
παντου
(επ πονηρα μυαλα οι αλλες τι σκεφτηκατε!)
αλλά καμιά φορά..... κουράζομαι και από την άρνηση του.
όπως σήμερα..... που είναι κακόκεφος και δεν θέλει να μοιραστεί τίποτα, ούτε με μένα ούτε μα το παιδί....
τώρα θα πάω βόλτα μόνη μου με το παιδί (δεν θέλει να έρθει μαζί μας, αλλά δεν τον πιέζω, πάντα είναι κακόκεφος τις Κυριακές) σας αφήνω πάω να χαρώ το παιδάκι μου και να κάψω και κανένα γραμμάριο
27-06-2010, 19:48 #48
ενας απο τους δυο παντα ειναι αυτος που δεν ειναι τοσο δεκτικος ανα περιοδους...
ολοι περναμε φασεις,
προσπαθουμε λοιπον ναναγνωριζουμε κ να σεβομαστε τις φασεις του αλλου οπως κ κεινος τις δικες μας...
παρεπιπτοντως κ γω τις Κυριακες χαλια ειμαι (τον χειμωνα)
Οι αντρες οταν ειναι καπως καλο ειναι να τους αφηνουμε μονους, λειτουργουν διαφορετικα απο εμας.
Αντιθετα οι γυναικες επειδη ειμαστε περιπλοκες κ τους μπερδευουμε
αλλα κ μπερδευομαστε ακομα περισσοτερο οταν τα περιτρυγιριζουμε ολα μες στο κεφαλι μας
καλο ειναι, με βαση την δικια μου εμπειρια,
να μη μενουμε τοσο μονες αλλα να προσπαθουμε σε δυσκολες φασεις να μην αφηνουμε τον αλλο απεξω κ να μοιραζομαστε οσα νιωθουμε.
ετσι το φορτιο μοιραζεται δια 2, κακα τα ψεμματα ειμαστε κ πιο συναισθηματικες κ ειναι κριμα να σκαμε μονες.
Κ θα σου πω τι με βοηθησε πιο πολυ χθες,
το οτι ηξερε τι περναω κι ας μην ηξερε γιατι...
σημερα νιωθω κυριολεκτικα λυτρωμενη
ελπιζω αυτο να με βγαλει απο το τελμα τψν 83 κιλων...καποτε!
Οι σχεσεις χτιζονται, τις βασιες τις εχεις ηδη βαλει, καλες ή κακες,
παρολαυτα σε ηδη εξελιγμενες σχεσεις δε σημαινει οτι δε μπορουμε να κανουμε απειρες βελτιωσεις ή κ ανακαταταξεις,
υπαρχουμε για να πορευομαστε κ να πηγαινουμε μπροστα.
αρκει ολα να γινονται με αργους ρυθμους ωστε να ειναι φομοιωσιμα κ να εντασσονται ομαλα στην καθημερινοτητα μας.
δεν ειναι δυνατο ξαφνικα να αλλαζεις την "ρουτινα" του αλλου ολοκληρωτικα.
Ολα θα γινουν, μικρα βηματακια κ ολα θα τα κανουμε.
27-06-2010, 22:29 #49
ΜΚΕΗ
εγώ μέχρι τα 17 που έφυγα απο το σπίτι, η μάνα μου και οι μεγάλες αδερφές μου τα κάνανε όλα. Ήμουν υπεύθυνη, είχα μάθει την πειθαρχία ως αθλήτρια και γιατί δούλευα από τα 15, ενώ οι περισσότεροι φίλοι μου που άρχισαν να δουλεύουν στα 22, είναι εντελώς αλλιώς, από άποψη ευθυνών και πρωτοβουλιών. Αλλά στο σπίτι και λόγω χρόνου δεν είχα κάνει ποτέ καμιά δουλειά.
Και όμως όταν έμεινα μόνη μου, τα έκανα ωραιότατα. Γι αυτό λέω ότι δεν καταλαβαίνω τους άντρες που λένε ότι έμαθαν έτσι, γιατί είναι μια δικαιολογία βολέματος και τίποτα άλλο.
27-06-2010, 22:42 #50
Originally posted by Danai20
ΜΚΕΗ
εγώ μέχρι τα 17 που έφυγα απο το σπίτι, η μάνα μου και οι μεγάλες αδερφές μου τα κάνανε όλα. Ήμουν υπεύθυνη, είχα μάθει την πειθαρχία ως αθλήτρια και γιατί δούλευα από τα 15, ενώ οι περισσότεροι φίλοι μου που άρχισαν να δουλεύουν στα 22, είναι εντελώς αλλιώς, από άποψη ευθυνών και πρωτοβουλιών. Αλλά στο σπίτι και λόγω χρόνου δεν είχα κάνει ποτέ καμιά δουλειά.
Και όμως όταν έμεινα μόνη μου, τα έκανα ωραιότατα. Γι αυτό λέω ότι δεν καταλαβαίνω τους άντρες που λένε ότι έμαθαν έτσι, γιατί είναι μια δικαιολογία βολέματος και τίποτα άλλο.
28-06-2010, 11:43 #51
ΜΚΕΗ
Αν και δεν έκανες δουλείες στο σπίτι,
έμαθες να είσαι υπεύθυνη ΑΠΟ το σπίτι σου,
και δεν περιμένουν οι γονείς σου να σε παντρέψουν και να σου κάνουν εκείνοι όλα όσα θα έπρεπε να κάνεις εσύ?..
ήσουν και είσαι ένα υπεύθυνο άτομο
Originally posted by MKEH78
Κοριτσάκια μου συμφωνώ σε όλα και με όλες εκτός από ένα
όχι δεν φταίνε οι μάνες, αλλά οι συζυγοι. Τι θα πει έτσι μάθανε από μικροί; Και εμείς καλομαθημένες ήμασταν στα σπίτια μας.
ταχτοποιούμε και να δίνουμε το παρόν σε δικά μας θέματα?.
Εγώ πρώτη φορά, δούλεψα στα 22 μου τη χρονιά που γνώρισα τον άντρα μου?
αλλά ήμουν ήδη έτοιμη από το σπίτι μου για να αντιμετωπίσω τη ζωή. Μας είχαν μάθει να αναλαμβάνουμε της ευθύνες μας ?.
09-04-2012, 00:40 #52
φ
09-04-2012, 00:52 #53
μ
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή