Oenobiol Topslim Burner
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Oenobiol Topslim Burner

Μόλις είδα μια διαφήμιση αυτού του προιόντος σερφάροντας.Είναι 14 φακελάκια με
    * Eκχύλισμα από πράσινο τσάι
    * L-καρνιτίνη
    * και γκουαρανά, που είναι πλούσιο σε καφεϊνη.
    Επίσης λέει ότι ενεργοποιεί την καύση λίπους και βοηθά στη βελτίωση της σιλουέτας ,ότι είναι επιστημονικά δοκιμασμένο ενεργό συστατικό και ότι διαλύουμε ένα φακελάκι σε 1μισι λίτρο νερό και το πίνουμε κάθε μέρα.Επίσης είδα ότι η τιμή του είναι λογική(18.33?)

Το έχει δοκιμάσει καμία?

Senior Member
    βασικα νομιζω οτι θα κανει την ιδια δουλεια που κανει κ το πρασινο τσαι.οποτε γιατι δε δοκιμαζεις το πρασινο τσαγακι κ πιο φτηνο και σιγουρα βοηθαει.

Junior Member
    εσυ δεν εχεις ανοιξει εαν αλλο θεμα για το acaixtra??Δεν εισαι πλεον ευχαριστημενη και ψαχνεις κατι αλλο?????

Senior Member
    Όχι απλά ψάχνω γενικά!Θα δω τί αποτελέσματα θα έχει το acaixtra μεχρι τέλη του επόμενου μήνα και αν χάσω 7-8 κιλά,θα συνεχίσω με το ίδιο.Αλλιώς θα δοκιμάσω ίσως αυτό.
    Granita είδα και κάποιες σταγόνες πράσινου τσαγιού.Παίρνεις 6-7 σταγόνες 3 φορές τη μέρα πριν τα γεύματα.Τα 50ml κοστίζουν 35Ε αν θυμάμαι καλά και νομίζω ότι είναι της ίδιας εταιρείας με το acaixtra που παίρνω τώρα.

Senior Member
    εγω εννοω το απλο πρασινο τσαι οχι καποιες σταγονες κλπ.αυτο που παιρνουμε απ το σουπερμαρκετ ή λουίζα που βοηθαει στην αποτοξινωση.

Senior Member
    Ναι,το κατάλαβα.Απλά εγώ θέλω να χάσω γρήγορα τα κιλά.