Results 1 to 1 of 1
Thread: stamathste na kanete emeto!
-
28-06-2010, 10:47 #1
stamathste na kanete emeto!
geia sas paidia! loipon, egw uphrksa boulimikh gia 2 oloklhra xronia! apo ta 15 mou mexri ta 17 mou... to baros mou htan fusiologiko an kai hmoun ligaki paxoulh...h8ela monimws na adunatisw k nomiza oti o monos tropos einai autos...mia mera moilhsa me enan oikogeneiako filo o opoios htan psuxiatros..2 wres suzhthsh mesa sth 8alassa ka8ws kaname mpanio htan arketes gia na me kanoun na alla3w th zwh mou..Apo ekeinh th mera den ekana pote ksana emeto.Kai epapse na me endiaferei h emfanish mou. Eipa ston eauto mou : eisai mi xara ugihs kopela,5 xronia basanizesai na adunatiseis! Ftanei pia! To pistepsa k h zwh mou mera me th mera ginotan kaluterh. To apisteuto ths istorias?? META APO 1 XRONO APOXHS APO TOUS EMETOUS EXASA XWRIS KAN NA TO KATALABW KAI XWRIS NA SKEFTW GIA DIAITA OUTE LEPTO 12 OLOKLHRA KILA!!! Etsi apla h oreksh mou ru8misthke, etrwga san normal an8rwpos kai kapoia mera ksupnaw, zugizomai kai sunhdhtopoiw oti eimai 60 kila! K lew ston eauto m...OUTE KAN PROSPA8HSA!!!!!
2 xronia meta, sunebh kati sth zwh m pou me tarakse, kleisthka mesa, ka8omoun olh mera kai etrwga... phra 6 kila se 20 meres kai ksanarxisa tous emetous! amesws sunhdhtopoihsa to la8os kai arxisa na 8umamai ti htan auto pou me ekane na 3efugw... kai arxisa pali na m aresw kai me liga kila parapanw...KAIIII... mia bdomada meta, xwris emetous kai xwris usteries gia to swma m... zugiza 2 kila ligotera!!!! k thn allh ebdomada alla 2!!! xwris kan na prospa8hsw!! KORITSIA! MHN KANETE EMETO!! 8A FATE, 8A SKASETE,ALLA META PEITE STON EAUTO SAS: OXIIIIIIII!!! 8A TA KRATHSW MESA MOU!! Thn epomenh fora 8a fate polu ligotero kai thn epomenh akoma pio ligo...kai 8a deite pws siga siga ola 8a fainontai kalutera!! akouste me!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση