Results 31 to 32 of 32
Thread: Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΧΑΙΝΕΙ!!!
-
01-07-2010, 14:15 #31
δεν έχεις δικιο απόλυτο.απλά για τις αδύνατες υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία. καλά έκανες κ πήγες για ψώνια.μπορείς να πας κομμωτήριο,για καφέ,για περπάτημα.αγόρασε ένα αξεσουάρ. είμαι σίγουρη οτι άμα ψάξεις πολύ ώρα θα βρεις σίγουρα κάτι που θα σου πηγαίνει μούρλια.κ αν δυσκολεύεσαι να βρεις ,τόσο θα ξεποδαριάζεσαι και θα καις θερμίδες. εγώ πάντως έχω πάρει απόφαση να εξωτερικεύω τα αισθήματά μου στη μαμά μου που είναι πολύ πιεστική και σπαστική ώρες ώρες με το φαί και καμιά φορά χωρίς να είναι κ σωστή σαυτά που λέει. την τελευταία φορά έβαλα τα κλάμματα και της είπα οτι δεν έχει δίκιο κ τις εξήγησα αναλυτικά τι έφαγα όλη μέρα και μετά της είπα(συνεχίζοντας το κλάμα) οτι τελικά το μόνο που τι νοιάζει είναι να κάνει κριτική γιατί έτσι μόνο νιώθει καλή μάνα. φυσικά την έκανα κομμάτια αλλά εγώ ήμουν μια χαρά μετά ,οπότε οοοοχι άλλη φορά δεν θα κρατήσω τη στεναχώρια μου γκ τις απόψεις μου γιαυτήν για να μη τη στεναχωρήσω. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ήρθε η ώρα να μάθω να εξωτερικεύω αυτά που νιώθω κ ας γίνω κλαψομούνα. τουλάχιστον στους πολύ δικούς μου ανθρώπους.
- 01-07-2010, 14:44 #32
αβα μου μη στεναχωριέσαι!Κ μενα χτες μια μου ειπε οτι παχυνα και οτι για αυτο δε με αναγνώρισε!αν εχει το Θεο της δλδ.οσα κιλά κ να σαι παντα κατι θα ακους γιατι εμεις αφηνουμε κ μας επηρεαζουν.εχω μια φιλη που ειναι πολύ αδυνατη αλλα πολύ κοντη (νομιζει δλδ) κ ολους τους κοιταει αν ειναι ψηλοι.ο καθενας με τον πονο του οπως καταλαβαινεις!
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....