κατάθλιψη κ εξάντληση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 105
    Senior Member
    ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

\'\'Η δόξα δεν βρίσκεται στο να μην αποτυγχάνεις ποτέ,
    αλλά στο να ξανασηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις..\'\'

ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by mmaria
    με το κοπιδι στο χερι θα κλεισω εγω
    Αυτο τωρα ειναι απειλη δηλαδη?Και αν ναι, σε ποιον απευθυνεται?Στον εαυτο σου ή σε αλλον?

δεν ελπιζω σε τιποτα οποτε.......σκτα στα μουτρα μου
    Σε τιποτα?
    Αν δεν ηλπιζες σε τιποτα πραγματικα τοτε απλα δεν θα ειχες καν το κουραγιο να μπεις σε αυτο το φορουμ και να γραφεις.

Το να λεει καποιος πως εχει κανει ΜΟΝΟ λαθη στην ζωη του και πως γενικα εζησε ενα μαυρο χαλι (καταμαυρο ομως) , ειναι το ακριβως αντιθετο (ουτοπικο και αυτο) ακρο του να λεει καποιος πως ηταν απο την κουνια του μια ζωη σωστος,δεν εκανε ΟΥΤΕ ΕΝΑ λαθος στην ζωη του, δεν εμαθε ΠΟΤΕ τι σημαινει κακια.

Senior Member
    η αιμοραγια σταματησε δεν καταφερα παλι τιποτα να ολοκλησωσω
    οσο γγια σενα Boltseed πολυ θα θελα να σε βρισω ουτε απειλω κανεναν ουτε τι μλκ μου γραφεις κ βαλε λιγο τον ε;αυτο σου στην θεση μου μια ζωη να περσεις τα οσα δεν εχω καταφερει να γραψω κ ολα εδω κ μετα πες μου με πως θα μπορουσες να ζησεις αφπου δεν υπαρχεις καν

Senior Member
    Η παροξετίνη ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται εκλεκτικοί ανταγωνιστές της επαναπροσληψης σεροτονίνης.Επηρεάζει χημικές ουσίες στον εγκέφαλο που μπορεί να προκαλούν κατάθλιψη, πανικό ή άγχος, ιδεοψυχαναγκαστικά συμπτώματα.
    http://web4health.info/el/answers/bio-parox-inf.htm
    Τα ηρεμιστικά είναι αμεση λύση, δεν θεραπεύουν, ενώ η παροξετίνη χρησιμοποιείται κυρίως για θεραπεία, κάτι περισσότερο θα ξέρει η γιατρός..

seyxaristo para poli den to iksera και δεν εχω κατα8λιψη αλλα τα περνω για τους πανικους.νιω8ω τελεια 2 μηνες υπεφερα πολυ αλλα τελειωσε και κατι που με αγχωνε σε τρελο σημειο και ολα καλα.το ιδιο ευχομαι και σε σενα μαρακι

Senior Member
    μαρια τωρα διαβασα ολα τα παραπανω.ρε εισαι δειλη ρε παλεψε!!!!μην παραδεινεις τα οπλα.μονο οι δειλοι αυτοκτονουν.ΒΡΕς ΛΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΠΩς ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕς ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑ8ΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙς ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ 8ΥΜΑΣΕ ΑΥΤΟ!!!!!ΣΥΝΕΛ8Ε ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΑΡΑΚΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΣΤΕΥΤΑ ΩΡΑΙΑ.ΑΝ ΒΑΛΕΙς ΤΕΛΟς ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙς ΤΙ 8Α ΓΙΝΕΙ?ΕΣΕΝΑ 8Α ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ,, ΣΥΓΑ ΣΥΓΑ ΤΟ ΑΙΜΑ 8Α ΠΙΗΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟς ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 8Α ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ 8Α ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙς ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ 8Α ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΣΕΝΑ 8Α ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ?8Α ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥς!!!ΠΑΛΕΨΕ!!ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟς Ο 8ΑΝΑΤΟς ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗς ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ \"ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΕΝ 8ΕΛΩ ΝΑ ΠΕ8ΑΝΩ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΟΣΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ\" ΠΑΛΕΨΕ!!!

Μαράκι....τις απόψεις μου τις ξέρεις. Κοίτα να συνέλθεις γιατί με αίματα και κοψίματα δεν θα αλλάξει τίποτα. Η μόνη λύση είναι να φύγεις και όπως βάζεις μπροστά το αμάξι σου ρίξε και μια μούτζα. Η ζωή θέλει τόλμη και κυνηγητό. Κουράγιο και δύναμη, Και αν χρειαστείς βοήθεια για τη μετακόμιση, θα πάρω τις γεροντοκόρες και θα έρθουμε.....

Senior Member
    σου ειχα γραψει κατι..αλλα....
    μπα.. ξεχνα το..

καλη σου συνεχεια και ευχομαι καποιος αλλος να σε αφυπνισει, γιατι δεν θα το κανω εγω αυτο.

καλη σου συνεχεια

Senior Member
    Πως αισθανεσαι Μαρια?Περασε κ αυτο...

Senior Member
    Τι γράφουμε σε τέτοιες περιπτώσεις Boltseed ;

Μακάρι να είχα τι δύναμη να σε πίσω Μαράκι να αγαπήσεις τη ζωή σου, και ξέρεις σε διάβαζα και σε θαύμαζα , και τώρα τι παράδειγμα δίνεις σε τόσα νέα παιδιά εδώ μένα εεε ,τι μήνυμα δίνεις σε τόσες ψυχούλες που περνούν θάρρος από τον αγώνα σου ... γιατί τους προδίδεις γιατί …γιατί…και γαμώτη μου επιλέγεις την εύκολη λύση και συ …

Senior Member
    Originally posted by maria...
    μαρια τωρα διαβασα ολα τα παραπανω.ρε εισαι δειλη ρε παλεψε!!!!μην παραδεινεις τα οπλα.μονο οι δειλοι αυτοκτονουν.ΒΡΕς ΛΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΠΩς ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕς ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑ8ΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙς ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ 8ΥΜΑΣΕ ΑΥΤΟ!!!!!ΣΥΝΕΛ8Ε ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΑΡΑΚΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΣΤΕΥΤΑ ΩΡΑΙΑ.ΑΝ ΒΑΛΕΙς ΤΕΛΟς ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙς ΤΙ 8Α ΓΙΝΕΙ?ΕΣΕΝΑ 8Α ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ,, ΣΥΓΑ ΣΥΓΑ ΤΟ ΑΙΜΑ 8Α ΠΙΗΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟς ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 8Α ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ 8Α ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙς ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ 8Α ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΣΕΝΑ 8Α ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ?8Α ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥς!!!ΠΑΛΕΨΕ!!ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟς Ο 8ΑΝΑΤΟς ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗς ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ \"ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΕΝ 8ΕΛΩ ΝΑ ΠΕ8ΑΝΩ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΟΣΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ\" ΠΑΛΕΨΕ!!!
    οι δειλοι αυτοκτονουν..
    σκουλήκια, μποχα, γιατι θα ζω για να τα καταλάβω;
    το σωμα είναι όχημα της ψυχης κ οταν η ψυχη δεν μπορει να ζήσει άλλο μέσα σ\'αυτο, καλύτερα να φεύγει
    ούτε να μ\'αγαπησει κάποιος μπορεί, γιατι θα τον διώξω πριν του κάνω κακό, ούτε όνειρα ούτε οικογένεια, αυτα δεν είναι για εμενα.
    κουραστηκα να παλεύω κ αποτέλεσμα δεν παίρνω

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Μαράκι....τις απόψεις μου τις ξέρεις. Κοίτα να συνέλθεις γιατί με αίματα και κοψίματα δεν θα αλλάξει τίποτα. Η μόνη λύση είναι να φύγεις και όπως βάζεις μπροστά το αμάξι σου ρίξε και μια μούτζα. Η ζωή θέλει τόλμη και κυνηγητό. Κουράγιο και δύναμη, Και αν χρειαστείς βοήθεια για τη μετακόμιση, θα πάρω τις γεροντοκόρες και θα έρθουμε.....
    Θεοφανία σε ευχαριστώ, πολύ εμψύχωση η τόλμη κ το κυνηγητό, αλλά θέλουν κ δύναμη κ εχει στερέψει αυτες τις μέρες. όσο για την μούτζα, πολύ θα ήθελα να την έριχνα

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    σου ειχα γραψει κατι..αλλα....
    μπα.. ξεχνα το..

καλη σου συνεχεια και ευχομαι καποιος αλλος να σε αφυπνισει, γιατι δεν θα το κανω εγω αυτο.

καλη σου συνεχεια
    δεν θυμάμαι τι μου είχες γράψει........
    συγνωμη για την επίθεση, δεν ήταν σωστό
    αλλα το μόνο που έκανες ήταν να με νευριάσεις κ να πώ τι λέει τώρα; κ να βλαστημήσω ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου που έγραψα εδω

Senior Member
    Originally posted by agh
    Πως αισθανεσαι Μαρια?Περασε κ αυτο...
    δεν αισθανομαι καλύτερα, εψαξα να βρω την ψυχιατρο, τιποτα
    αρκει να βγαλω την βδομαδα κ μετα βλεπουμε

Senior Member
    Originally posted by Thessalo
    Τι γράφουμε σε τέτοιες περιπτώσεις Boltseed ;

Μακάρι να είχα τι δύναμη να σε πίσω Μαράκι να αγαπήσεις τη ζωή σου, και ξέρεις σε διάβαζα και σε θαύμαζα , και τώρα τι παράδειγμα δίνεις σε τόσα νέα παιδιά εδώ μένα εεε ,τι μήνυμα δίνεις σε τόσες ψυχούλες που περνούν θάρρος από τον αγώνα σου ... γιατί τους προδίδεις γιατί …γιατί…και γαμώτη μου επιλέγεις την εύκολη λύση και συ …
    δεν είμαι καθόλου καλό παράδειγμα
    αυτοκαταστροφικη πληρως είμαι
    το χω κανει κ αλλες τοσες φορες κ δεν το χω γραψει εδω πέρα. λαθος εντυπωση, δεν αξιζω τιποτα κ γω
    βαρεθηκα να αγωνιζομαι για κατι που δεν θα γίνει κ τι καταλαβα τοσα χρονια, πως είναι να πέφτεις όλο κ πιο χαμηλά, πως είναι να ζεις για τους άλλους κ να μην υπάρχεις πραγματικά, πες μου πως να μην διαλέγω αυτή την λύση αφού ζωή για μένα δεν υπάρχει κ αν ήθελα κάτι ήταν να δω τους υπόλοιπους καλά κ τι αναγνωρισα; ποσο πολύ εχω πονέσει όλα αυτα τα χρόνια κ ξυπνησε πιο δυνατο το θηρίο της καταστροφής μου μου γιατι δεν αντεχει να αισθανεται ετσι

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    βουτια στο κενο παλι, τα ιδια γμτ μου
    γιατι γιατι γιατι να μην εχω την δυναμη να κρατηθω στην ζωη
    Aν δεν κάνεις όνειρα για την ζωή σου πως θες να βρεις την δύναμη; Χωρίς στόχους τι είναι αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να προχωρήσεις;
    κ σε σενα συγνωμη
    εξαγριώνομαι όταν ακούω για όνειρα
    δεν έχω!
    εξαγριώνομαι όταν ακούω για στόχους
    δεν εχω!
    εξαγριώνομαι όταν ακούω για δυναμη κ να προχωρήσω
    δεν αισθανομαι πλεον ότι μπορώ!

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast