Results 61 to 75 of 105
Thread: κατάθλιψη κ εξάντληση
-
22-07-2008, 10:54 #61
Originally posted by Thessalo
Originally posted by mmaria ναι εχεις δικιο, εκοψα το ενα χερι, μετα μουδιασα κ δεν μπορεσα να κοψω κ το αλλο, λαβωσα το θηριο κ καθησε στην γωνια του
κουμπακι; δεν εχω ανακαλθυψει κατι τετοιο ακομα
- 22-07-2008, 10:59 #62
Originally posted by maria...
προσπαθω και αγωνιζομαι και συ δεν εχεις τοσες ευθηνες και ζορια και τα παρατας ομως γιατι ρε μαριω?μην τα παρατας σε παρακαλω μπορει να μην σε ξερω αλλα ρε γαμωτο εισαι μονο 25 χρονων κοριτσακι προσπαθησε λιγο ακομα.
τι θυμαμαι.. ξυλο κ επειδη σαν παιδακι εκλαιγα με κλειδωνε να σκασω κ μου βαραγε κλωτσιες, πονος
ώσπου σταματησα να κλαιω κ εβλεπα απεξω τον εαυτο μου πεθαμενο
22-07-2008, 10:59 #63
maria αν μεναμε κοντα 8α ερχομουν να σε περνα με τον γιο μου για καφε να ξεσκασεις λιγο.να δεις 8α εβγενε ο μικρος στο κεφαλι σου λολ .μια φορα επινα καφε και μου ριξε την πιπιλα του στον καφε μεσα λοοοολ.γελασε μαριααααααααα το γελιο κανει καλο.καλυτερα να γελας.
22-07-2008, 11:03 #64
Originally posted by mmaria
Originally posted by maria...
προσπαθω και αγωνιζομαι και συ δεν εχεις τοσες ευθηνες και ζορια και τα παρατας ομως γιατι ρε μαριω?μην τα παρατας σε παρακαλω μπορει να μην σε ξερω αλλα ρε γαμωτο εισαι μονο 25 χρονων κοριτσακι προσπαθησε λιγο ακομα.
τι θυμαμαι.. ξυλο κ επειδη σαν παιδακι εκλαιγα με κλειδωνε να σκασω κ μου βαραγε κλωτσιες, πονος
ώσπου σταματησα να κλαιω κ εβλεπα απεξω τον εαυτο μου πεθαμενο
πσοσπα8ησε να μην κοιτας πισω το παρελ8ον αλλα μπροστα.κοιτα τι 8α κανεις μπροστα.δεν 8ες να κανεις οικογενεια?να δωσεις οση αγαπη στερι8ικες εσυ στα παιδια σου?εινι ιπεροχο συνεσ8ημα να εισαι μανα εχεις να χαρεις ακομα πολλα στην ζωη σου μαρια.
22-07-2008, 11:03 #65
Το ξέρω φαίνεται αστείο αυτό που λέω , μα άμα κάνεις μια αναδρομή και έβλεπες από απόσταση ασφαλείας τα ποσά έχεις αντέξει πόσες φουρτούνες έχεις απωθήσει πόσες φορές είπες όχι , ε τότε και εσύ θα σε θαύμαζες . Θα υπάρξουν και άλλες φουρτούνες μα θα υπάρξουν και άλλες νίκες , γιατί έχεις και την εμπειρία και την δύναμη . Φώτισε μας και γίνε παράδειγμα προς μίμηση …
22-07-2008, 11:05 #66
ωραια στα λεει ο Θεσαλος τοσα αντεξες και για να τα αντεξες παει να πει οτι ειχες δυναμη μεσα σου.
22-07-2008, 11:09 #67
Προσπαθουσα με νυχια κ με δοντια με οποιοδηποτε τροπο.Εγραφα τι νιωθω,ασχολουμουνα με διαφορα μεχρι κ μεταφυσικη,προσπαθουσα να πω ψεματα στον εαυτο μου...τιποτα.Εκεινη την περιοδο με συμπαραστεκοταν αδερφος μου αλλα κ αυτον τον εβλεπα σαν εχθρο μου.Δεν ηξερε τι να μου πει κ τι να κανει γυρναγε απο δουλεια(μου λεει τωρα) κ καθε φορα φοβοταν οτι θα με βρει σφαγμενη.Μια μερα με σηκωσε απο το κρεβατι,με πηγε στον καθρεφτη να δω πως εγινα να με ταρακουνησει-τρελαθηκα χειροτερα.Ενα θετικο βημα ηταν πανω παλι σε κουβεντα συμπαραστασης μ εβαλε να ορκιστω οτι θα ξεκινησω χορο(ονειρο μου) κ ξεκινησα.Ενιωθα ηλιθια που εβλεπα τον εαυτο μου στον καθρεφτη συνεχεια στη σχολη χορου αλλα με τον καιρο μου εκανε παρα πολυ καλο αλλα ολα συνεχιζοταν σε μικροτερο βαθμο.Αρχισα να εχω τρομερους πονοκεφαλους κ πηρα το θαρρος να παω σε εναν νευρολογο.Αυτος σε μια πολυ γρηγορη εξεταση μου ειπε οτι εχω ατυπη καταθλιψη κ ξεκινησα λαντος.μου χε πει για 3 μηνες.Ημουν πολυ καλυτερα αλλα οχι καλα.Ηρθα μετα Θεσσαλονικη--αλλαξα πολη.Μια αλλη γιατρος μου πε μανιοκαταθλιψη-αλλος χρονια καταθλιψη κ συνεχιζα τα φαρμακα τα οποια με ηρεμουσαν πολυ αλλα καταβαθος ενιωθα οτι ολα υπηρχαν μεσα μου καταχονιασμενα.Σε μια εκπομπη ειδα οτι υπηρχαν τα κ.ψ.υ. για δωρεαν ψυχοθεραπεια κ πηγα.Η κλινικη ψυχολογος εκει μεσα σε 5 λεπτα καταφερε να μου βγαλει ολη την κολαση στην επιφανεια.Με δεχτηκαν.Κ απο κει κ περα ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση.Στην αρχη βεβαια που βγαιναν ολα στη φορα ενιωθα χειροτερα-η ψυχ μου πε να δω ψυχιατρ να ανεβασω δοση(ποσο να την πηγαινα 2 επαιρνα).Δεν το κανα.τελος παντων αρχισε η αντιστροφη μετρηση.Εγινα μετα απο 4 χρονια η μερα με τη νυχτα.Τωρα νιωθω μεσα μου πως θελω κ αλλη ψυχοθεραπεια αλλα αυτα τα συναισθηματα-τα παλια δεν τα εχω.Τ α εχω σπανια υπερβολικα ατονα.
22-07-2008, 11:12 #68
\"πσοσπα8ησε να μην κοιτας πισω το παρελ8ον αλλα μπροστα.κοιτα τι 8α κανεις μπροστα.δεν 8ες να κανεις οικογενεια?να δωσεις οση αγαπη στερι8ικες εσυ στα παιδια σου?εινι ιπεροχο συνεσ8ημα να εισαι μανα εχεις να χαρεις ακομα πολλα στην ζωη σου μαρια. \"
maria... αυτο προσπαθω να ζησω το τωρα όμως όλο κατι συμβαίνει κ δεν υπαρχει μπροστα
οικογενεια δεν θελω να κανω, δεν θα πληρωσει μια αθωα ψυχη τα δικα μου τα σπασμενα κ όπως είπες ίσως να μην μπορέσω καν να δωσω αγάπη
\"Το ξέρω φαίνεται αστείο αυτό που λέω , μα άμα κάνεις μια αναδρομή και έβλεπες από απόσταση ασφαλείας τα ποσά έχεις αντέξει πόσες φουρτούνες έχεις απωθήσει πόσες φορές είπες όχι , ε τότε και εσύ θα σε θαύμαζες . Θα υπάρξουν και άλλες φουρτούνες μα θα υπάρξουν και άλλες νίκες , γιατί έχεις και την εμπειρία και την δύναμη . Φώτισε μας και γίνε παράδειγμα προς μίμηση …\"
Thessalo σε ευχαριστω κ παλι, με κανεις κ καταλαβαινω ότι όλα είναι ο τροπος που τα βλεπουμε καθε φορα, φαση ειναι θα περασει
22-07-2008, 11:14 #69
θα περασει αλλα μην ξανακανεις βλακεια μας το υποσχεσε μαρια??καιδ εν ειπα οτι δεν μπορεις να δωσεις αγαπη .μπορεις και παραμπορεις.κι το να δωσεις οση αγαπη στερι8ικες πυστευω οτι 8α σε 8εραπευση.
22-07-2008, 11:19 #70
agh δηλαδη κατάφερες κ βγήκες απο αυτο.. μπράβο σου!!!!!
μου δίνεις την αίσθηση ότι υπάρχει ελπίδα, αλλά θελει χρόνο..
φαρμακα δεν θελω να παιρνω, ύστερα απο αυτο που επαθα, με κανανε χειροτερα
4 χρονια κ δεν το εβαλες κατω, μπραβο, μπραβο σου!
22-07-2008, 11:20 #71
maria νιωθεις καλυτερα τωρα πως εισαι?πως θα περασεις σημερα την μερα σου?εγω εχω 2 λεκανες σιδερωμα λολ
οσο για φαρμακα γιατι δεν θες να παρεις?εμενα μου κανανε πολυ καλο παντως.δλδ αν ποναει το δοντι σου δεν θα παρεις ντεπον?
22-07-2008, 11:38 #72
Originally posted by mmaria όλα είναι ο τροπος που τα βλεπουμε καθε φορα, φαση ειναι θα περασειθα πάρεις ένα καρφάκι και ένα σφυρί και αυτό το κουμπάκι θα το καρφώσεις για να είναι μονίμως πατημένο
Σευχαριστώ για την χαρά που μας δίνεις αχ στ\'αλήθεια σε\'υχαριστώ mmaraki ...
22-07-2008, 11:45 #73
Στη δικια μου περιπτωση Μμαρια μπορει να πρεπε κ 10 χρονια ψυχοθεραπεια..γι αυτο ρωτουσα στο 1ο μνμ τι ειχα,εχω.. γιατι πιστευω οτι σε μας επαιξε ρολο για να βρεθουμε εδω η κακοποιηση κ ολα αυτα που ηταν-ειναι μαζεμενα μεσα.Μερικες φορες σκεφτομαι οτι τοσο πονο που περασα κ σε μικρη ηλικια μηπως δημιουργειται καμια βλαβη στον εγκεφαλο.Ειχα ξεπερασει κατα παρα πολυ τα ορια.Αλλα θα αξιζε να βγω απο κει ακομα κ αν περιμενα 20 χρονια γιατι απλα εκει δε ζουσα.Ετσι απο το ποτε ηθελα να δω πως ειναι να ζεις εστω κ γρια που λενε..Παντως το σιγουρο ειναι οτι τοτε ενιωθα ζωντανη νεκρη οποτε το να περιμενω δεν ηταν τιποτα.Το χειροτερο θα ηταν να πιστευα μεσα μου οτι οτι κ να κανω θα μεινω παντα ετσι \'ζομπι\'.Μερικες φορες μου ρχεται παλι η φοβια οταν δεν ειμαι καλα \'μηπως ξαναγυρισω?\'\'μηπως εχω καποια αρρωστεια που ξαναγυρναει?\'Κ ετσι γινομαι υπερπροστατευτικη με τον εαυτο μου κ εξ ου(τωρα μου ηρθε)η υπερβολικη φοβια με τους ανθρωπους κ η φοβια να \'ρισκαρω\'.
22-07-2008, 11:45 #74
ειμαι σε πιο ηπια φαση σημερα, δεν θελω τιποτα να κανω, αλλο το τι πρεπει να κανω κ τιποτα δεν θα κανω κ γκρινια θα ακουω για το τιποτα, αλλα δεν αντεχω με το παραμικρο γινομαι εξαλλη κ παλι δεν μπορω να τα βγαλω περα. φαρμακα μονο σε αναγκη, ασπρινη κ μια δοση ειχα παρει μια χουφτα απο διαφορα κουτια, δεν ξερω τι, παντως με κανανε χαρουμενη πριν πεσω σε κωμα, ενω οτιδηποτε αλλο μου προκαλουσε εμετο. μπλιαχ, σιχαθηκες; χαχα
22-07-2008, 11:50 #75
Τι θα κάνεις σήμερα για πες μπας και βρούμε κάτι όμορφο να κάνουμε βρε
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή