Results 31 to 45 of 104
Thread: Πόντοι
-
22-07-2010, 00:03 #31
κοριτσια ξερετε ποσα κιλα πρεπει να χασεις για να φυγει 1 ποντος?
αν βρω μεζουρα θα μετρηθω να σας πω κ τα δικα μου
- 22-07-2010, 08:00 #32
Δεν νομιζω οτι παει ετσι το πραγμα... εγω ας πουμε την πρωτη φορα που εκανα ενα μηνα συστημματικα ασκηση εχασα 40 ποντους σχεδον... οι οποιοι αντιστοιχουσαν το πολυ σε 3-4 κιλα...
22-07-2010, 10:23 #33
νομιζω παντως (ΑΣΧΕΤΟ) οτι 2-3 ποντοι ειναι ενα νουμερο?δε παιρνω κ ορκο βεβαια!
22-07-2010, 10:49 #34
Originally posted by penelope1985
Δεν νομιζω οτι παει ετσι το πραγμα... εγω ας πουμε την πρωτη φορα που εκανα ενα μηνα συστημματικα ασκηση εχασα 40 ποντους σχεδον... οι οποιοι αντιστοιχουσαν το πολυ σε 3-4 κιλα...
40 ποντους να υποθεσω στο συνολο.... δηλαδη περιφερεια+ κοιλια+ μπρατσα+ .....
23-07-2010, 10:46 #35
καταγραφή πόντων στα μπράτσα μου:32
όποια έχει κάνει κάτι και έχει δει μεγάλη διαφορά στα μπράτσα και στο πάνω μέρος γενικά παρακαλώ να το μοιραστεί μαζί μου.θα μαι ευγνώμων
23-07-2010, 13:42 #36
μαζι σου μπουλιανα,πανω ειμαι τροφαντη,
την κυριακη εχω νεο μετρημα στο διαιτολογο, θα δω αν ειχα απωλεια λογω γυμναστικης (χωρις διαιτα ομως ως τωρα)
κ θα σου πω τι ασκησεις εκανα.
εχω ετοιμες τις ασκησεις σε αρχειο με εικονες αν θες
(τα ειχα φτιαξει να τα δειξω ενος φιλου)
απτην αλλη γιατι δεν ρωτας τον γυμναστη σου? σε καθε προγραμμα μπαινεις σταδιακα,
δλδ μετα απο 2-3 μηνες θα εστιασει σε συγκκριμενα σημεια αλλιως θα πιαστεις...κτ κτλ
23-07-2010, 13:50 #37
δεν πάω γυμναστήριο αν και θαταν το καλύτερο γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο τελευταία συν το οτι για να πάω πρέπει να πάρω το αυτοκίνητο να ψάξω για πάρκινκ κτλ κτλ πράμα που σημαίνει οτι μετά την πρώτη εβδομάδα δεν θα πατάω. αλλά έχω βαράκια σπίτι και διάδρομο.άμα μπορείς να μου στείλεις ένα email η δεν ξέρω πως αλλιώς σε βολεύει,θα με καταυποχρέωνες.
23-07-2010, 13:58 #38
να στο στειλω
μμπουλιανα μου αλλα δε θα καταλαβεις τιποτε εκτος γυμναστηριακου χωρου.
ολαεχουν τις ονομασιες των μηχανηματων του γυμναστηριου,
κ μαλιστα επειδη ηταν το πρωτο μου προγραμμα δεν ειχα πολλες ασκησεις με αλτηρες
ολες ηταν σε μηχανηματα ωστε να μη κανω λαθη...
κοιτα πρεπει να κανεις σιγουρα αεροβιο για ζεσταμα, διατασεις, ραχιαιους
κ μετα καποιες μυικες ομαδες πχ ημικαθισμα για τα ποδια + πιεσεις με βαρακια για τα χερια.
μετα παλι αεροβιο + κοιλιακους στο τελος να πεσουν οι παλμοι.
Τις ασκησεις κορμου που κανω στα μηχανηματα τετοιου τυπου
http://us.commercial.lifefitness.com..._combo_decline
δεν ξερω με τι θα μπορουσες να τις αντικαταστησεις,
επισης δεν μπορω να φανταστω πως θα κανεις πιεσεις αν δεν εχεις παγκο σπιτι αφου πρεπει νανοιγουν τα χερια...για να κανεις ολη την κινηση σωστα.
ομως εγω δεν γυμναζομουν ποτε πριν, ισως εσυ εχεις περισσοτερη γνωση κ φαντασια.
καλο κουραγιο κ μετρα παλμους μη κανες καμμια βλακεια.
υπολογισε την επιτρεπτη κλιμακα παλμων σου κ μην ξεφευγεις απο αυτη...
τοκαλοκαιρι (τωρα) μου αλλαξε το προγραμμα κ εχω 2 μυικες ομαδες, εμ λιγοτερες επαναληψεις κ περισσοτερο βαρος.
(ενω παλι απο το μηδεν αρχισα γιατι ειχα σταματησει πολυ καιρο)
23-07-2010, 14:02 #39
α τολινκ δεν δουλευει, τοχα συνταξει παλια το κειμενο. γκουγκλ ιτ, ειναι το combo decline, incline k twist tis etaireias lifefitness
ψαξε για βιντεακια με ασκησεις χεριων κορμου κτλ, εχει απειρα!
23-07-2010, 14:17 #40
καλά δεν χρειάζεται πάνγκος και όργανα να κάνεις μερικές ασκήσεις για τα χέρια με βαράκια αρκεί να τα γυμνάζεις όλα πλάτη ώμους,δικεφάλους τρικεφάλους στήθος κτλ τκλ. ζέσταμα εννοείται πως κάνω. φυσικά τα μηχανήματα είναι μια ευχάριστη πολυτέλεια.σευχαριστώ για τις συμβουλές θα μελετήσω και τοsite.
23-07-2010, 16:59 #41
40 ποντους????μπραβο ρε θηριο!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!
εγω λεω μολις επιστρεψω απο διακοπες να ξεκινησω παουερ πλειτ λενε οτι κανει καλη δουλεια
23-07-2010, 19:23 #42
Originally posted by bouliana
καλά δεν χρειάζεται πάνγκος και όργανα να κάνεις μερικές ασκήσεις για τα χέρια με βαράκια αρκεί να τα γυμνάζεις όλα πλάτη ώμους,δικεφάλους τρικεφάλους στήθος κτλ τκλ. ζέσταμα εννοείται πως κάνω. φυσικά τα μηχανήματα είναι μια ευχάριστη πολυτέλεια.σευχαριστώ για τις συμβουλές θα μελετήσω και τοsite.
εχει ασκησεις για ολες τις περιπτωσεις!
το σιτε που σου ειπα ειναι διαφημιση των προιοντων φιτνες, δεν εχει βιντεακια...
παλια ειχε...
ποιες συμβουλες ρε γμτ χωρις την ευχαριστη πολυτελεια που λες κ συ δεν μπορω
ισως καποιος που γυμναζεται μονο ςξερει να σου πει!
26-07-2010, 01:37 #43
μετρηση στο διαιτολογο:
-1.5 ποντοι στο μπρατσο σε μια εβδομαδα (με εντατικη ασκηση κ βαρη χωρις διαιτα)
δεν μετρησε κοιλια κτλ γιατι εκανα βουλιμικο χθες κ ειμαι πρησμενη...
ποδια δε μου μετραει ειναι λεει ενταξει
YG mpoyliana μου εβαλε κ αλλες ασκησεις ο γυμναστης για χερια,
οταν εχω χρονο, απλες ασκησεις συμπληρωματικες (δεν ειναι αρκετες μονες)
πως θα στις περιγραψω δεν ξερω!
αυριο αν αξιωθω κ παω θα δω τις ονομασιες μηπως κ σου λενε τιποτε,
αλλιως βλεπουμε! παντως τις ενιωσ ακατευθειαν στο χερι μου,
καθοτι αγυμναστο πολυ καιρο!
26-07-2010, 10:15 #44
thanks koralaki!θα δω κ σεαυτό το site.αυτό που διάβασα πάντως κάπου και στο συνιστώ είναι να μην κάνεις ασκήσεις για τα χέρια παραπάνω από δύο φορές την εβδομάδα γιατί χρειάζονται ξεκούραση και τότε φαίνεται ακόμα καλύτερα το αποτέλεσμα, γενικά τα μπράτσα θέλουν χρόνο και τρόπο,και όχι κόπο.
26-07-2010, 12:22 #45
Bouliana, μια που είσαι κι εσύ στην "ανόργανη" ή old school φάση όπως με μεγάλη υπερηφάνεια μου αρέσει να τη χαρακτηρίζω, άκουσέ με προσεκτικά:
κάποια στιγμή πέρυσι, ο δικός μου μού πέταξε μια ιδέα που μου άλλαξε την εικόνα ριζικά. Μου είπε: "Γιατί δεν κάνεις push ups? Είναι η καλύτερη άσκηση για ολόκληρο το σώμα." Προσπάθησα να κάνω ένα κι έπεσα κάτω τσιρίζοντας γιατί ένιωσα τρομακτικό κάψιμο στην κοιλιά. Για τα χέρια, δεν συζητάμε, άχρηστα για κανένα διήμερο μετά την προσπάθεια. Ένιωσα άχρηστη, ανάξια, ανήμπορη, κουλή και λοιπά.
Αποφάσισα να προσπαθήσω να κάνω στα γόνατα. Την πρώτη - πρώτη φορά, κατάφερα να κάνω δύο ολόκληρα. Ντρεπόμουνα και τον ίδιο μου τον εαυτό, δεν ξέρεις τι κράξιμο μου έριχνα. Σιγά - σιγά, άρχισα να κάνω τρία σετ των δύο, μετά τρία σετ των τριών κ.ο.κ. Έφτασα σε ένα σημείο που έκανα με μεγάλη άνεση τρία σετ των 12. Τα μπράτσα μου που είναι ΑΚΡΩΣ προβληματικά άρχισαν να δείχνουν τάσεις σουλουπώσεως για πρώτη φορά ίσως στη ζωή μου. Οι ώμοι μου σμιλεύτηκαν και ίσιωσαν θεαματικά. Στην κοιλιά μου άρχισε να διαγράφεται ένα σέξι περίγραμμα κοιλιακών, όχι φέτες γιατί σαβουριάζω πράμα, αλλά γύρω γύρω λέω, δεν ξέρω αν με πιάνεις. Η πλάτη μου λέπτυνε και έκανε μικρά μυάκια και φτερά. Μετάλλαξη λέμε.
Πριν από κανένα δίμηνο, λέω "θα δοκιμάσω χωρίς γόνατο". Έκανα πέντε κανονικά, με τέλεια φόρμα, χωρίς να πεθάνω. Πάλι άρχισα να τσιρίζω, αλλά από χαρά. Σήμερα πλέον κάνω τρία σετ των εφτά, τέσσερις φορές την εβδομάδα. Η διαφορά στην όψη των μπράτσων μου είναι σουρεαλιστική. Δεν έχω κάνει μπράτσο σβαρτζενέγκερ ή τζίλιαν μάικλς, στρουμπουλό είναι ακόμα, αλλά φαντάσου ότι τόλμησα να φορέσω στραπλες μετά από πάρα πολλά χρόνια, τόσο στρωτό μου φαίνεται ξαφνικά.
Έχοντας δυναμώσει συγκλονιστικά για τα δικά μου δεδομένα, πριν από κανένα εικοσαήμερο αποφάσισα να αρχίσω τα περίφημα bench dips που τα έτρεμα χρόνια. Στην αρχή πέθανα, ειδικά μπροστά στο στέρνο, αλλά πιέστηκα να κάνω δύο σετ των δέκα με την εφιαλτική σκέψη του κρεμαστού πίσω μέρους του μπράτσου που όσο μεγαλώνουμε τόσο τείνει στο έδαφος. Την προηγούμενη εβομάδα τα πήγα στα έντεκα ανά σετ. ΗΔΗ βλέπω διαφορά, χωρίς πλάκα, και δεν είμαι και καμιά μικρή να πεις ότι προσαρμόζεται τόσο εύκολα το σώμα.
Πάρε βιντεάκια και άρχισε αμέσως, τα βαράκια δεν κάνουν τίποτα μπροστά σε αυτά. --> Βench Dips [εγώ κάνω των αρχαρίων ακόμα, με τα λυγισμένα πόδια] και Push Ups
Για έξτρα έμπνευση στους πιστούς της old school άσκησης, προτείνω τις ταινίες: Rocky, Karate Kid 2010 και Never Back Down, σούπερ ταινία - έμπνευση, με σούπερ πρωταγωνιστή. Β)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....