Αλλη μια νεα αρχη! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 121
    Senior Member
    Κι εγώ τα ίδια λέω... 3 μήνες ρε γαμώτο !!! 3 μηνες πειθαρχία ΔΕΝ ειναι και τόσο τρομερο!!!!!!!!!!!!!!!

*όσο για την εγκυμοσύνη... ρε κορίτσι μου , είπαμε χαλαρα !!! :P

edit

στην εγκυμοσυνη κάνουμε διατροφή... μην ακούω χαζά! Ακου πάνε οι διαιτες! Κι οχι μόνο για εσενα αλλά κυριώς για το μωρό . Κάνε ενα googlarisma στην ''προεκλαμψια''...

για τη γυμναστική...

http://health.in.gr/gym/narticle.asp?arcode=8362

http://www.youtube.com/watch?v=OQRNK...eature=related

Senior Member
    Originally posted by smart
    παλιοτερα το χα κοψει μαχαιρι πολυ ευκολα για 2 περιπου χρονια αλλα μετα ηρθαν ολα τουμπα στη ζωη μου κ ειχα την εξυπναδα να το ριξω στο τσιγαρο.
    ισως ειχα κ τη δικλειδα ασφαλειας-νομιζα δλδ- οτι αφου το εκοψα ευκολα μια φορα, θα ειναι παντα το ιδιο ευκολο!!!
    ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!
    μεγα λαθος, ποσο πολυ συμφωνω μαζί σου...

ίδιες σκέψεις έκανα κι εγώ στις εγκυμοσύνες μου σχετικά με τα κιλά: σκεφτόμουν ότι αφού είχα χάσει στο παρελθόν ευκολα (πολύ εύκολα, παρα πολύ ευκολότερα από ότι θα φανταζόμουν ποτέ) 40 κιλά, όποτε ήθελα μπορούσα να το ξανακάνω και να ξαναχάσω όσα ήθελα !
    κι έτσι έτρωγα, έτρωγα, έτρωγα... έλα μου όμως που λογαριαζα χωρις τον ξενοδόχο! βλέπεις η ψυχολογία, οι συγκυρίες, ο τρόπος ζωής, ο τρόπος σκέψης αλλάζουν

παρεπιπτοντως εγω καπνιζω κιολας...

ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΣΟ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ? :starhit:

Senior Member
    οχι δεν εχω καθυστερηση κ η αναμενομενη περιοδος αργει πολυ ακομη ωστε να καταλαβω,
    θα κανω ενα τεστ εγγυμοσυνης να ξερω μην κανω αρση βαρων κ να ενημερωσω κ το γυναικολογο.
    το ιδανικο θα ηταν να μην ειμαι...
    εχω ραντεβου μ το γυναικολο μετα τις εκλογες,
    να κανω πληρες γυναικολογικο τσεκαρισμα που το ειχα σκοπο προ εγγυμοσυνης
    μετα θα μου εδινα ενα τριμηνο εντατικης γυμναστικης κ διατροφης
    κ μετα ας ερχοταν το μωρο.
    (αντρα θελω τωρα τονε θελω)
    αλλα κανει ο ανθρωπος σχεδια κ ο θεος γελα γιαυτο ας προσεχω...
    θα δειξει!

με καθυσηχασε ο φαρμακοποιος οτι κ να ειμαι εγγυος οκ θα προσπαθησω να μη παρω πολλα κιλα,
    "κ να τα χασεις τωρα θα τα ξαναπαρεις μετα, μεινε εγγυος, παρε οσα παρεις κ τα χανεις ολα μαζι"
    κ δεν ειναι ο πρωτος που μου το συμβουλευει.
    επισης μου ειπε να μην εχω αγχος γιατι δεν οφελει πουθενα...

ρια θα τα δω σευχαριστω εννοειται θα κανω διατροφη αλλα διαιτα απαγορευεται...αποσο ξερω.

παιδια δεν ξερω πως πατε εσεις αλλα εγω περνω φαση μαλακυνσης θα ελεγα.
    ενω ειδα 86 σημερα κ θα επρεπε να εχω ξυπνησει
    τρωω απο το μεσημερι που ειμασταν καλεσμενοι
    εφαγα παχυντικα φαγητα κ τσουρεκια απο τενκερλη
    το βραδυ παραγγειλαμε κ σουβλακια κ μαλιστα βρωμικα τελειως!
    ελπιζω η κατηφορα αυτη που τη βλεπω κ τη νιωθω να σταματησει.
    πρεπει να βαλω ενα φρενο αυριο.

το μονο καλο οτι σημερα μου εδειξε ο γυμναστης το νεο προγραμμα κ καταλαβα οτι εχω προοδευσει αρκετα.
    απο αυριο εφαρμογη του προγραμματος κ προσπαθεια για διατροφικο συμμαζεμα.
    κριμα να πηγαινει τσαμπα η γυμναστικη κ κριμα να μην αδυνατισω με τοσο ιδρωτα.
    αρχιζω!
    (μωρακι αν μακους καθυστερησε λιγο πλιζ να παω 70+ κιλα πλιζζζζζζζζζζζζζζζζ)

Senior Member
    χαλια η τελευταιες 5-6 μερες,
    εκανα κ βουλιμικα κ καπνισα
    ειμαι σε αναζητηση νεων θερμιδων κ διαιτας αφου σταματησα το γυμναστηριο κ εδω κ καιρο δεν εχω θερμιδες συντηρησης 2500 ενω εγω ετρωγα 5000...,
    δε θα πιεστω να ξαναγυμναστω, θα προσπαθησω ν ακανω ελλειπτικο,
    ψαχουλευω παλια διαιτολογια αλλα μαλλον δεν θα κανω τιποτε απο αυτα κ θα μετραω θερμιδες απλα.
    σημερα θα κανω κ την πρωτη μου αποπειρα μετρησης υδατανθρακων πρωτεινων κτλ

Senior Member
    κακο κοριτσι, μηπως ολα αυτα που κανεις ειναι πολυ πολυπλοκα για να τα ακολουθησεις σε σταθερη βαση?
    μηπως αντι να καθεσαι να ψαχνεις κ να μετρας- πραγμα που προσωπικα με αγχωνει κ το αγχος με οδηγει στανταρ στο φαγητο-, μηπως λεω να ακοουθησεις ενα διαιοτολογιο δοκιμαστικα για 2 βδομαδες πχ να δεις πως θα πει?
    εμενα με βοηθαει πολυ ψυχολογικα το να λεω οτι οκ, αυτο το προγραμμα το χει κανει ειδικος, ξερει τι κανει, αν το ακολουθησω θα πανε ολα καλα...
    (κ αν η αντ-ερωτηση ειναι , τοτε τι κανεις εδω?
    απλα θα απαντησω οτι αν με τον ειδικο υπαρχουν 25% πιθανοτητες να ΜΗΝ ακολουθησω προγραμμα, εδω παει 100%).

Senior Member
    συμφωνω με το θεμα πολυπλκοτητα, δεν καταλαβα εκει που αναφερεσαι σεσενα ομως τι εννοεις.
    στο κομματι σχετικα μεμενα ισως κ να ειναι πολυπλοκο, αν δε δοκιμασω δε θα ξερω,
    κ με τις θερμιδες το ιδιο ελεγα αλλα τωρα τις ξερω απεξω...
    ετσι οταν απλωνω το χερι μου ν αφαω οτιδηποτε ξερω τι παιζει κ τι εναλλακτικες εχω, κ μου κανει καλο αυτο.
    γενικα εχω καταλαβει οτι περναμε φασεις κ αλλες φορες πχ μας ανακουφιζει το να ακολουθουμε ενα διαιτολογιο κ αλλες οχι.
    τωρα ειμαι σε μια ενδιαμεση φαση που ψαχνομαι αλλα οσο ψαχνομαι κ ειμαι standby κανω λαλακιες που θα πληρωσω ακριβα μετα.
    ας μετρω λοιπον θερμιδες κι αν μου κατσει κανω κ μετρησεις υδατανθρακων κτλ
    κ αν εχω διαθεση εφαρμοζω κ ενα διαιτολογιο.
    το θεμα ειναι να μου βαλω ορια ξανα γιατι το ανεξελεγκτο ποτε δε μου βγαινει σε καλο...

Senior Member
    εμ ετσι που ταγραψα πως να καταλαβεις?
    ουτε εγω θα καταλαβαινα αν δεν ηξερα τι ηθελα να γραψω :p
    οσο πιο πολυ πρεπει να σκεφτω κ να υπολογισω, τοσο αγχωνομαι κ το ριχνω στο φαγητο.
    ετσι, ενω με διαιτολογιο υπαρχουν πχ 25% πιθανοτητας να ΜΗΝ ακολουθησω το προγραμμα, αν προσπαθησω μονη μου να μετραω ό,τι πρεπει να μετραω τοτε οι πιθανοτητες ειναι 100%.
    ελπιζω τωρα να μπορει να καταλαβει κ καποιος εκτος απο μενα τις εγραψα :punk:

Senior Member
    ok to epiasa!
    καιω κ καρβουνο αυτες τις μερες δεν φταις εσυ :P

Senior Member
    χελοουυυυυυυυυυυυυυ χαλοουυυυυυυυυυυυυυυυυ ημερολογιακι μου επιτελους νιωθω καλα, ξαναπηγα γυμναστηριο,
    μεχρι να παω αθηνα οποτε εχω ορεξη θα γυμναζομαι, χωρις πιεση χωρις πρεπει,
    αρχιζω κ προσοχη στη διατροφη κ απο αυριο μετρημα θερμιδων.
    Ολα καλα θα μας πανε που λεει κ ο σακης!

Senior Member
    :) πότε θα μας έρθεις με το καλο?

εγω αυριο θα πάω Αθήνα! Έχω αράιβαλς!!!!! ;)

Senior Member
    αντε βρε επιτελους!!!!!!!!!!! για ποσο? μονιμα?
    την επομενη τεταρτη ειναι το χειρουργειο, λεμε νανεβουμε παρασκευη ή σαββατο μεσημερι ωστε να βγουμε λιγο, αν εχει ορεξη βεβαια,
    κ απο δευτερα προεγχειρητικος ελεγχος κ ψωνια δικα μου.
    το κακο ειναι οτι θα ειμαι αδιαθετη αν δεν ειμαι εγγυος βεβαια, κ πρεπει να παω στο γυναικολογο για πληρες τσεκαρισμα κ τεστ παπ. @@
    αλλα αφου τοτε ειναι το χειρουργειο τι να κανουμε...θα δω τι θα κανω γμτ

Senior Member
    μόνιμα ναι!!!! ξαφνικό κ για εμας ασε!!
    πιο χειρουργείο καλέ? έχω χασει επεισοδια η γυναίκα!!!

Senior Member
    αμυγδαλες το μεγαλο μωρο μου, δεν εχω κι αλλο θα μου πεις!
    μονιμαααααααααααααααααααα αααααααα?????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????
    κ δε χαιρεσαι?

Senior Member
    α τελικα θανεβω τεταρτη λεω...να παω κ γυναικολογο να τελειωνω...
    me to kalo na ton dexteis!!!!!!!!!!!

Senior Member
    εχμ εχμ για αλλο λογο ηλθα αλλα εγραψα, λοιπον να καταγραφει ημερολογιακη οτι (μετα απο δυο πιτογυρα βρωμικα κ μια εβδομαδα ακολασιας)
    απο αποψε, δηλαδη 15/11 σε 2' θα επιστρεψω μονιμα στην πεπατημενη με στοχο αρχες γεναρη να ειμαι -6 κιλα.
    δηλαδη ενα κιλο την εβδομαδα.
    ισως ακουγεται αστρονομικο αλλα θελω να πιστευω οτι τα 2 πρωτα θα φυγουν ευκολα καθοτι καποια θαναι υγρα δεν μπορει ξαφνικα να πηρα 4 κιλα λιπος...
    ο στοχος των 6 κιλων παιζει ναναι 7, οσα χρειαστει αναλογα ποσο θα ζυγιζω αυριο ωστε να δω 79 κιλα τ νεα χρονια../

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast