Tips gia grigoro adynatisma - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Senior Member
    Betty

Senior Member
    :-)

Senior Member
    χαχαχαχαχα
    αμαν ρε αβα, ανενημερωτη μια ζωη.

Junior Member
    Thanx gia tis apantiseis paidia.
    Twra panw sto thema afto me to nero, to katalava me osa eipate pws k giati einai kalo na min pinoume oso trome, alla otan trws soupa ti ginete? Apla an trws soupa k na min pineis nero igra pali sigratis apo tin soupa. Ektos an afto me to nero den isxiei an einai vrasmeno?

Senior Member
    Linaki

κάνε ότι δεν σου δημιουργεί ενόχληση και με ότι νιωθεις καλά. Κάποιους ανθρώπους τους πειράζει άλλους όχι. Προσωπικά δεν είχα ποτέ ενόχληση και πίνω πολύ νερό συνέχεια.

Senior Member
    αυτό για το νερό μου το εχει πει και η διαιτολόγος μου, οτι ενδιαμεσα στο φαγητο να μην πινω νερό

Λινάκι εγω αυτο που κανω παντως εκτος απο την διατροφη της διαιτολογου μου ειναι οτι ειναι να φαω να το εχω φαει μεχρι τις 7 το απογευμα

Senior Member
    Συμφωνώ με τη Δανάη. Κάνε ότι αισθάνεσαι στο θέμα του νερού. Δε μπορεί ένας οργανισμός να διψάει και να τον αφήνεις χωρίς νερό.
    Να υπενθυμίσω πως η star έκανε χειρουργείο. Μετά τα χειρουργεία περιοριστικού τύπου, όταν πίνεις νερό ακατάσχετα, σου έρχεται τάση προς έμετο και αίσθημα πνιγμού, κάτι που δεν το θέλουμε. Γι' αυτό νομίζω πως σου είπε όσα σου είπε. Γιατί και η ίδια έχει αυτές τις οδηγίες.
    Να επισημάνω, επίσης, πως η star εξαφανίστηκε. Την τρομάξαμε την κοπέλα.

Senior Member
    ειχε δικιο ομως γιατι η αντιδραση αυτη που υπηρξε δεν ηταν οτι καλυτερο γιατι στην τελικη την γνωμη μας λεμε δεν σημαινει οτι αυτο πρεπει να το κανει καποιος ντε και καλα

Senior Member
    Και νομίζω πως ο αξιοπρεπής άνθρωπος δεν θα απαντήσει σε κακόβουλο σχόλιο. Καλά έκανε και σιώπησε, αλλά,
    STAR, μη φοβάσαι, γράψε μας ξανά, όπως είδες δε δαγκώνουμε όλοι!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Και νομίζω πως ο αξιοπρεπής άνθρωπος δεν θα απαντήσει σε κακόβουλο σχόλιο. Καλά έκανε και σιώπησε, αλλά,
    +1000

Παντως εγω αν δε πιω νερο ενδιαμεσα δε μπορω να φαω ρε παιδια.δλδ σκαω με την πρωτη μπουκια κ αν εχω νερο σταματαω να τρωω.λες να ναι αυτη η λυση?χιχιχιχι

Senior Member
    Originally posted by Ava
    ετσι ακριβως, καιρος ομως να σταματησει κ η τρομοκρατια στο φορουμ μας.

Senior Member
    Καλέ Γρανίτα,
    βρήκες τη λύση σου! Μακρυά από το νερό και μείνε σε λίγες μπουκίτσες. χαχαχα! Όχι σαν την αφεντιά μου, που δεν πτοείται από τίποτα!

Member
    Καταρχάς, ευχαριστώ για όποια υποστήριξη κατά δεύτερον, λυπάμαι για όποια αντίδραση.

Ούτε φοβήθηκα ούτε απαραιτήτως ενοχλήθηκα. Λυπάμαι, που ο γραπτός μου λόγος δεν είναι τόσο σαφής ώστε να καταλάβει οποιοσδήποτε ότι το 'tip' που ανέφερα δεν είναι προτρεπτικό, δεν δόθηκε ώστε να το υιοθετήσει όποιος το διαβάσει και δεν καθορίζει κανέναν και τίποτα. Κάνω δίαιτες εδώ και 10 χρόνια και το ξέρω από όλους τους διαιτολόγους που έχω συναντήσει μέσα σ' αυτήν την δεκαετία και ναι, επίσης και ο χειρούργος που με χειρούργησε μου ανέφερε το ίδιο πράγμα, χώρια ότι το 'χω ψάξει κι εγώ η ίδια. Όποιον/Όποια δεν εκφράζει αυτή η άποψη φυσικά ας μην την ακολουθήσει. Ούτε μπήκα εδώ για να προκαλέσω ούτε να θίξω ούτε να το παίξω ειδήμων. Και επειδή μια ευγένεια την έχω πιστεύω στο γραπτό μου λόγο περιμένω το ίδιο και από ανθρώπους που δε με γνωρίζουν. Ήταν απλά μια 'γνώση' που ήθελα να μοιραστώ...αυτό και μόνο αυτό. Και φυσικά, δεν είναι το κριτήριο για να αδυνατίσει κάποιος, καθώς και αν πνίγεται να πεθάνει γιατί η 'ενδοξη σταρ' έθεσε ότι μην πίνετε καθώς, τρώτε...λυπάμαι για την αναστάτωση.

Senior Member
    Καλώς το το κορίτσι!
    Τέλος καλό, όλα καλά.
    Πώς τα πας? Έχασες κανένα κιλάκι ακόμη? Γιατί από όσο ξέρω οι μανικοχειρουργημένοι χάνουν τα κιλά σα νεράκι. Και ζηλεύω...

Member
    χαχαχα Γρανίτα μου άρα είναι αυτό που λένε δεν πεινούσες, διψούσες?? χαχαχαχα

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast