Ατιμο Βραδινο!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 68
    Junior Member
    Τελικα καταφερα χτες και επεσα για υπνο με 1 φλυτζανι κορνφλεικς με γαλα και 2 φετες καρπουζι. Στις 1:30 τα ξημερωματα σηκωθηκα και εφαγα ενα τοστ με 2πλο τυρι και 2πλη γαλοπουλα χωρις βουτηρο!!! Μικρο το κακο σε σχεση με αλλα "νυχτερινα οργια" που εχω κανει. Παντως το να μην φαω τιποτα παλι δεν το καταφερα!!!%$#*^%$#*#%!
    Επισης χτες ειχα φαει
    ΠΡΩΙΝΟ 1 χυμο
    ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ 1 τοστ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ 1 τσιπουρα με σαλατα μαρουλι
    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ τιποτα και
    ΒΡΑΔΙΝΟ αυτα που προανεφερα

Σε γενικες γραμμες ηταν μια πολυ καλη θερμιδικα μερα για εμενα...αλλα για ποσο θα κρατησω???

Senior Member
    οβελιξ να πας σενα διαιτολογο να σου βγαλει ενα ενδεικτικο διαιτολογιο.
    οταν τρως τοσο λιγα κ εισαι τοσα κιλα θα οδηγησε με μαθηματικη ακριβεια στο ψυγειο τα βραδυα.
    η διαιτα θελει καλοπεραση!
    κ τα βουλιμικα νασαι χορτατος/τη

Originally posted by karamela
    Originally posted by penelope1985
    καραμελα εχεις το ιδιο προβλημα π εχουν ολοι...

??? τί πρόβλημα?
    χαχαχαχαχαχαχα
    πηνελοπη καραμελες ονειρευεσαι? :P

Originally posted by Ovelix
    Τελικα καταφερα χτες και επεσα για υπνο με 1 φλυτζανι κορνφλεικς με γαλα και 2 φετες καρπουζι. Στις 1:30 τα ξημερωματα σηκωθηκα και εφαγα ενα τοστ με 2πλο τυρι και 2πλη γαλοπουλα χωρις βουτηρο!!! Μικρο το κακο σε σχεση με αλλα "νυχτερινα οργια" που εχω κανει. Παντως το να μην φαω τιποτα παλι δεν το καταφερα!!!%$#*^%$#*#%!
    Επισης χτες ειχα φαει
    ΠΡΩΙΝΟ 1 χυμο
    ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ 1 τοστ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ 1 τσιπουρα με σαλατα μαρουλι
    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ τιποτα και
    ΒΡΑΔΙΝΟ αυτα που προανεφερα

Σε γενικες γραμμες ηταν μια πολυ καλη θερμιδικα μερα για εμενα...αλλα για ποσο θα κρατησω???
    Καλε θα μας τρελανεις; 129 κιλα παιδαρος πως την παλευεις με
    τοσο λιγο φαγητο;; λογικο να πεινας αγορι μου.Ακου πρωινο
    1 χυμο , απογευματινο τιποτα;;; ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣ και πως
    να σε κρατησει 1 φλ δημητριακα τιγκα στη ζαχαρη.Χτυπα εκει
    τις πρωτεινες σου , τις σαλατες σου , τοστ ολικης με 3-4 φετες
    γαλοπουλα , φαε φρουτα , πιες γαλα!Φαε σπιτικα φαγητα και
    πολυσπορο ψωμι ...Ακους εκει!!

Senior Member
    pes ta bre maroylaki ! πες τα χρυσοστομη!

Senior Member
    οvelix εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τις νυχτες,και το μονο που με βοηθησε ειναι το εξης(μη γελασετε!)Εμεινα μια νυχτα ξαγρυπνη κι ετσι απο το επομενο βραδυ αρχισα να κοιμαμαι απο τις 9 το πολυ 10 και να φυπναω 6 το πρωι.Το εφαρμοζω εδω και 5 μερες περιπου κι εχασα 2 κιλα γιατι το βραδυ τρωω το γιαουρτι στις 8 και στις 9 κανω μπανιο και πεφτω για υπνο,οποτε no tv,no food.Ασε που απο την κουραση με παιρνει ο υπνος κατευθειαν!!!Τωρα μπορει να σου φανει χαζομαρα αυτο,αλλα σε μενα ειναι το μονο που εχει δουλεψει μεχρι τωρα,γιατι αν κοιμασαι τι να φας?Ενω μπροστα στην τηλεοραση με την ταινιουλα τη θες την πιτσα,παστα κτλ..

Junior Member

οβελιξ να πας σενα διαιτολογο

[quote]Originally posted by koralaki
    οβελιξ να πας σενα διαιτολογο να σου βγαλει ενα ενδεικτικο διαιτολογιο.
    οταν τρως τοσο λιγα κ εισαι τοσα κιλα θα οδηγησε με μαθηματικη ακριβεια στο ψυγειο τα βραδυα.
    η διαιτα θελει καλοπεραση!
    κ τα βουλιμικα νασαι χορτατος/τη

[quote]

Πηγα και με εδιωξε μετα απο 1μιση χρονο χωρις αποτελεσμα!!! Αν και δεν τα καταφερω τωρα μονος μου, με βλεπω απο σεπτεμβριο σε ψυχολογο!!!

Junior Member
    Originally posted by ntinoula
    οvelix εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τις νυχτες,και το μονο που με βοηθησε ειναι το εξης(μη γελασετε!)Εμεινα μια νυχτα ξαγρυπνη κι ετσι απο το επομενο βραδυ αρχισα να κοιμαμαι απο τις 9 το πολυ 10 και να φυπναω 6 το πρωι.Το εφαρμοζω εδω και 5 μερες περιπου κι εχασα 2 κιλα γιατι το βραδυ τρωω το γιαουρτι στις 8 και στις 9 κανω μπανιο και πεφτω για υπνο,οποτε no tv,no food.Ασε που απο την κουραση με παιρνει ο υπνος κατευθειαν!!!Τωρα μπορει να σου φανει χαζομαρα αυτο,αλλα σε μενα ειναι το μονο που εχει δουλεψει μεχρι τωρα,γιατι αν κοιμασαι τι να φας?Ενω μπροστα στην τηλεοραση με την ταινιουλα τη θες την πιτσα,παστα κτλ..
    Κοιμαμε στις 11 με 1 και ξυπναω στις 5 μιση για δουλεια, δεν τρωω σε τηλεοραση και υπολογιστη μπροστα, αλλα ξυπναω 2 με 4 το πρωι και γινετε χαμος!!! ( οχι παντα, 3-4 φορες την εβδομαδα, αλλα αρκει για να μην χανω τιποτα)

Senior Member
    γιατι ξυπνας?το εχεις ψαξει,ειναι συχνο?ε τοτε τι να πω,προσπαθησε να μη σηκωνεσαι!!

Senior Member
    Originally posted by Ovelix
    Originally posted by ntinoula
    Κοιμαμε στις 11 με 1 και ξυπναω στις 5 μιση για δουλεια, δεν τρωω σε τηλεοραση και υπολογιστη μπροστα, αλλα ξυπναω 2 με 4 το πρωι και γινετε χαμος!!! ( οχι παντα, 3-4 φορες την εβδομαδα, αλλα αρκει για να μην χανω τιποτα)
    otan εκοψα το τσιγαρο ξυπνουσα κ γω ετρωγα.
    ο διαιτολογος τοτε (που πηγαινα για συμβουλες ασχετα που δεν τις εφαρμοζα)
    μουχε πει πως δεν πρεπει να ξυπναω να τρωω,
    αν με αφησω κ το κανω συχνα ειναι ανησυχτικο, παραπεμπει σε αλλες καταστασεις.
    εγω τοτε δεν γνωριζα, δεν εδωσα σημασια, συνεχιζα να ξυπναω
    κ οταν του τοπα ειπε να παρω διπλα στο κρεβατι μου πχ καροτο καθαρισμενο
    κ μολις ξυπνω κ πειναω να το φαω.
    το καροτο κανει θορυβο, νιωθεις σα να μασουλας κατι "βαρυ"
    σου δημιουργει την αισθηση κορεσμου.
    μου ειπε λοιπον οτι οταν ξυπνω θα μου επτιρεπω να τρωω μονο ο,τι εχω διπλα μου στο πιατο κ να μη πηγαινω στο ψυγειο, να μηη σηκωνομαι καν απο το κρεβατι.
    ευτυχως δεν χρειαστηκε να το κανω, απλα ξυπνουσα κ δεν σηκωνομουν χωρις καροτο.
    για δοκιμασε το ομως. δε χανεις τιποτε.

Senior Member
    Πω πω... το δείπνο είναι η αχίλλειος πτέρνα μου. Τρία γεύματα την ημέρα τρώω χωρίς περαιτέρω τσιμπολογήματα συνήθως. Το πρωί τρώω all bran flakes με γάλα, το μεσημέρι κανένα οσπριο, ή τονοσαλάτα με καμιά σούπα κνορ, ή ντάκο με λίγο τυρί και καμιά ελιά, ή γενικώς ό,τι έχω στο σπίτι χωρίς ψωμιά και σε λογική ποσότητα, αλλά όταν τρώω το βράδι μαζί με τον δικό μου δεν συγκρατούμαι με τίποτα!

ʼσε που ο δικός μου είναι αδυνατούλης από φυσικού και τρώει λίγο γενικότερα [δεν ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για το φαΐ!!! τονε πνίγεις;...] και εγώ τρώω κτηνωδώς μπροστά του. Μιλάμε είναι φανερό ότι ο άνθρωπος τρομάζει καμιά φορά, αλλά είναι ευγενής και δεν μου τη λέει. Δεν ξέρω τι με πιάνει το βράδι. Δεν είναι πείνα ακριβώς. Μου αρέσουν οι γεύσεις των φαγητών και δεν σταματάω αν δεν βαρεθώ, κάπως έτσι!

Πάντως τότε που είχα φτάσει εβδομήντα τέσσερα, με έπιαναν κάτι ύποπτες κρίσεις μετά τις 12 το βράδι για ψωμί με γάλα, πράγμα ιδιαζόντως κουφό διότι ούτε του ψωμιού είμαι ιδιαίτερα, ούτε του γάλακτος. Προφανώς κάποια ανισορροπία με τους γλυκαιμικούς δείκτες και τα τοιαύτα που δεν τα ξέρω καλά. Τώρα που προσέχω κάπως κι έχω μειώσει τα πολλά σκατολοΐδια [γλυκά, άσπρα αλεύρια και λοιπά] δεν με πιάνουν πια οι κρίσεις της φρατζόλας όπως τις έλεγα. Αυτές ήταν που με έριχναν σε φαύλο κύκλο κακής διατροφής πάντως, είναι πλέον βέβαιο.

Senior Member
    Το παν, παιδιά, είναι να γίνει στο μυαλό αυτό το ρημάδι το "κλικ". Ακόμη δεν ξέρουμε το τι να κάνουμε για να γίνει.
    Έτρωγα τα νύχια μου μανιωδώς και ένα πρωί ξύπνησα χωρίς να τα τρώω.
    Ξυπνούσα τα βράδυα και άδειαζα το ψυγείο και ως δια μαγείας σταμάτησα να το κάνω και αυτό.
    Δεν ξέρω τι έγινε, δεν σκέφτηκα κάτι το ιδιαίτερο, πάντως έγινε. Πότε πότε ακόμη θέλω να φάω μέσα στη νύχτα. Είναι άσχημο να σηκώνεσαι σαν το βρυκόλακα μέσα στη μαύρη νύχτα και να τρως ότι βρεις μπροστά σου. Το πρωί σηκώνεσαι με βαρύ στομάχι και ακόμη βαρύτερη συνείδηση.
    Φρόντισε λοιπόν για αρχη Οβελίξ να κοιμάσαι χορτάτος. Όταν κοιμάσαι με άδειο στομάχι δεν κερδίζεις τίποτα. Ίσα ίσα που κινδυνεύεις να έχεις μεταμεσονύχτιες "περιπέτειες".

Senior Member
    Να πας σε ψυχολογο, θα σε βοηθησει πολυ, βεβαια μην περιμενεις με την πρωτη επισεψη,
    εγω παω σε ψυχολογο ημουν ρακος ψυχολογικά και με βοηθησε πολύ να ανεβω και να παρω αποφαση να ασχοληθω με τα κιλά μου τα οποια οπως βλεπεις δεν ηταν και λιγα και εχω φτασει εδω που εχω φτασει

Senior Member
    καραμελα εισαι αξιεπαινη!

εννοειται κ βοηθα ο ψυχολογος, οταν δεν μπορουμε να νικησουμε κατι μονοι η βοηθεια πρεπει ναναι ευπροσδεκτη!
    κ μαλιστα απο ειδικους!

αβουλα (Avoyla) οχι άβουλα,
    εγω ακομη ξυπναω,
    απο εφιαλτες κτλ
    τρωω το κατιτις μου παντα,
    πχ χθες ενα κομματακι σοκολατα (ενω πριν κοιμηθω ειχα φαει μισοκιλο παγωτο)
    αλλα ξερω οτι δεν ηταν βουλιμικο, το θεμα ειναι να μη πειναμε κ να ξερουμε γιατι φαγαμε,
    εν ολιγοις να ακουσουμε το σωμα μας, κ την ψυχη μας εννιοτε.

Senior Member
    σε ευχαριστω γλυκια μου

Senior Member
    το σάββατο το βράδυ είχα ένα περιστατικό που μου άνοιξε η όρεξη το βράδυ και δεν έκλεινε.λοίπαν οι γονείς μου οπότε ήμουν μόνη και την κυριακή δεν είχα καμία υποχρέωση να ξυπνήσω νωρίς.
    πήγα κατα τις 10 το βράδυ σε μια φίλη μου για ταινία όπου ως εκείνη την ώρα είχα φάει γύρω στις 1300 θερμίδες. με κέρασε παγωτό που της πήγα.μετά κατά τις 1230 τις λέω έχω λιγούρα μου κάνει ένα τοστ απλό με κασέρι λαιτ. κατά τις 230 αποχωρώ απτο σπίτι της με ένα βιβλίο στο χέρι που μου δάνεισε(και αρμένικη βίζιτα και με κλοπιμαία). φτάνω σπίτι ύπνο δεν έχω,έχω καπνίσει ήδη σε 4 ώρες μισό πακέτο κ βάλε. αρχίζω να διαβάζω το βιβλίο μου. αλλά πεινούσα.λέω θα φάω ψωμί με τυρί.τρώω μια γενναία ποσοτητα.μετά από μισή ώρα ακόμα να ηρεμίσω τρώω ένα μπολ με κορν φλέικσ και γάλα. εκεί όχι οτι χόρτασα αλλά σταμάτησα τουλ.κ μετά κοιμήθηκα κατα τις 5 και ξύπνησα.στισ 1 είχα φάει το πρωινό.αλλα νομίζω οτι χειρίστικα καλά την κρίση μου.γιατί πρώτον μπορεί να έβαλα 2500 θερμίδες αλλά δεν άφαγα σαβούρα.θα μπορούσα να κάνω βουλιμικό πάρτυ.και επίσης επειδή κοιμήθηκα αργά την επόμενη ξύπνησα στις 100 έφαγα πρωινό ,έκανα διάδρομο για καμιά ώρα και μετά έφαγα μια σαλάτα για μεσημεριανό.αυτά.και το ΄βράδυ ένα χοτ ντογκ.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast