Results 31 to 45 of 68
Thread: Ατιμο Βραδινο!!!
-
09-07-2010, 14:02 #31
Κάνε σαν να μην έγινε ποτέ, bouliana. Σκέψου αυτό που λες κι εσύ, ότι τουλάχιστον δεν έφαγες μια γαβάθα τσιπς ΣΥΝ κανα δυο λίτρα παγωτό που λέει ο λόγος. Επίσης, την επομένη το διόρθωσες αξιοπρεπώς. Δεν μας είπες τι ταινία είδατε όμως κι έχω θέμα με τις ταινίες.
- 09-07-2010, 14:06 #32
είδαμε το περηφάνια κ προκατάληψη,αλλά όχι την ταινεία την σειρά. είναι για πολύ καμμένες περιπτώσεις.!άσε!
09-07-2010, 14:13 #33
Το πεντάωρο με τον Κόλιν Φερθ; Δεν το έχω δει, αλλά μου αρέσει ο Φερθ πολύ ρε παιδί μου. Έχω μια τάση προς τις γκέι περιπτώσεις, χαχα. Αλλά είμαστε εκτός θέματος και θα μας κράξουν και φταίω εγώ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!
09-07-2010, 14:41 #34
Παιδια 2η μερα χτες και δεν σηκωδηκα καθολου το βραδι!!! Τελικα μαλλον το κουραγιο το παιρνω απο εσας!!!
Εχθες το μενου ειχε
ΠΡΩΙΝΟ 1 χυμο
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ τιποτα ( ειχα απιστευτα πολυ δουλεια )
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ 1 τσιπουρα με σαλατα μαρουλι ( ιδιο με προχτες )
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ 1 μπανανα και ενα νεκταρινι
ΒΡΑΔΙΝΟ σαλατα μαρουλι με καλαμποκι, τυρι τρυμμενο, και σως μουσταρδας-ξυδι-λαδι με συνοδεια 1 μεγαλο παξιμαδι!!!
Αν τα καταφερω και περασω και το ΣΚ ετσι, με βλεπω δευτερα να κανω HI score!!!!
09-07-2010, 19:57 #35
Originally posted by Ovelix
Παιδια 2η μερα χτες και δεν σηκωδηκα καθολου το βραδι!!! Τελικα μαλλον το κουραγιο το παιρνω απο εσας!!!
Εχθες το μενου ειχε
ΠΡΩΙΝΟ 1 χυμο
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ τιποτα ( ειχα απιστευτα πολυ δουλεια )
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ 1 τσιπουρα με σαλατα μαρουλι ( ιδιο με προχτες )
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ 1 μπανανα και ενα νεκταρινι
ΒΡΑΔΙΝΟ σαλατα μαρουλι με καλαμποκι, τυρι τρυμμενο, και σως μουσταρδας-ξυδι-λαδι με συνοδεια 1 μεγαλο παξιμαδι!!!
Αν τα καταφερω και περασω και το ΣΚ ετσι, με βλεπω δευτερα να κανω HI score!!!!
Το βραδυ αντι για παξιμαδι βαλε τονο ή ασπραδια αυγου ή
πουλερικο.
Κατα τ'αλλα καλα πας
09-07-2010, 20:21 #36
mprabo που δεν σηκωθηκες! ξυπνησες μα δε σηκωθηκες? ακομα πιο τελεια!
(οχι το να ξυπνας)
ακου τη λεει το μαρουλακι!
κανε αυγουλακια το πρωι, μπορεις 3-4 ασπραδια κ ενα κροκο
με γαλοπουλα σαλαμακι, με τυρακι, φαε ειδικα το πρωι, επιβαλεται! εισαι ολοκληρος ανδρας τι να κανει ο χυμος, αυτος για ενδιαμεσο κ αν!
καλυτερα φρουτα αντι για χυμο να χορταινεις...
09-07-2010, 20:26 #37
Originally posted by boulianaαλλα νομίζω οτι χειρίστικα καλά την κρίση μου.γιατί πρώτον μπορεί να έβαλα 2500 θερμίδες αλλά δεν άφαγα σαβούρα.θα μπορούσα να κάνω βουλιμικό πάρτυ.και επίσης επειδή κοιμήθηκα αργά την επόμενη ξύπνησα στις 100 έφαγα πρωινό ,έκανα διάδρομο για καμιά ώρα και μετά έφαγα μια σαλάτα για μεσημεριανό.αυτά.και το ΄βράδυ ένα χοτ ντογκ.
οσο για ταλλα συμφωνω!
το θεμα ειναι να το χειριζομαστε κ ας τρωμε παραπανω, να μη φευγει εκτος ελεγχου με τροφιμα αηδιες.
βεβαια αν το σκεφτεις απο την αλλη αμα φας αυτο που οντως θες δε θα φας τα 100 αλλα,
αλλα ολα ειναι πολυ σχετικα στο πως εκφραζονται τα βουλιμικα στον καθενα.
εμενα με βοηθα πολυ το να φαω χωρις καθολου τυψεις κατι που επιλεγω.
πχ 2 μερες τωρα τρωω μεσα σε 4-5 ωρες ο,τι τραβηξει η ψυχη μου κ μετα το ραβω.
κ σκασμενη ειμαι κ πληρης κ χανω.
ασε που σημερα εφαγα κ υγιεινα τωρα που το σκεφτομαι,
δεν ειχα κ τιποτε νεο ανθυγιεινο να με δελεασει, ταχω δοιμασει ολα!
α παρεπιπτοντως δεν πηγα 87 αλλαξα ζυγαρια!
:P
12-07-2010, 10:04 #38
ααααχ το πσκ μου ήταν μια κόλαση,ένιωθα σαν βαμπίρ που θέλει αίμα(επίκαιρο) πεινούσσαααα.κάπνιζα έπινα κ έτρωγα συνέχεια.σε κάποια φάση διαπίστωσα οτι μέσα σε 2 ώρες είχα κάνει 15 τσιγάρα είχα πιει τρία ποτήρια ουίσκι κόλα,τσάκισα ποπκόρν κ φρούτα και τα σαγόνια μόυ ήταν έτοιμα να ρουφήξουν μεγάλες ποσότητες φαγητού. το αλκοόλ με οδηγεί σε τρελή πείνα και μου φεύγει κάθε ενδοιασμός ενώ η βαρεμάρα με οδηγεί στο αλκοόλ τα σαββατόβραδα.
12-07-2010, 13:05 #39
Ovelix
μπράαααααβο! Έχουν δίκιο τα κορίτσια για το πρωινό, θα σε βοηθησει πολύ.
Βρες και μόνος σου τι σου πάει και νιώθεις καλά και με ενέργεια. Το βασικό είναι ποτέ να μην τρώμε μεγάλη ποσότητα σε ένα γεύμα. Έτσι θα μπεις σε μια σειρά, θα δεις
12-07-2010, 18:53 #40
Σωστό αυτό Δανάη μου, λίγο κάθε φορά.
Αλλά αυτό το συναίσθημα του αιμοδιψούς βαμπίρ που περιγράφει η bouliana το ξέρω καλά. Κροταλίζουν οι μασέλες και αναζητούν φαγητό, ποτό, τσιγάρο, τα πάντα! Σε μένα συμβαίνει αυτό κυρίως μετά από συγχύσεις. ʼντε να ηρεμήσεις με φυσικούς τρόπους, γιόγκα, διαλογισμό κλπ.
13-07-2010, 15:55 #41
συναίσθημα του αιμοδιψούς βαμπίρ
Originally posted by Ava
Αλλά αυτό το συναίσθημα του αιμοδιψούς βαμπίρ που περιγράφει η bouliana το ξέρω καλά. Κροταλίζουν οι μασέλες και αναζητούν φαγητό, ποτό, τσιγάρο, τα πάντα! Σε μένα συμβαίνει αυτό κυρίως μετά από συγχύσεις. ʼντε να ηρεμήσεις με φυσικούς τρόπους, γιόγκα, διαλογισμό κλπ.
13-07-2010, 17:26 #42
ασε τις φρουτοσαλατες το βραδυ, φερνουν πεινα...
φαε τοστακι με γαλοπουλα, σαλατα,
απεφυγε τα φρουτα,
μπορεις να τα τρως μετα το μεσημεριανο, θα σε φουσκωνουν κιολα τρελα!
13-07-2010, 17:27 #43
Originally posted by Ava
ομως θα μπορεις να πεις οτι το ελεγχεις τον περισσοτερο καιρο.
κ ειναι περιφημοτο συναισθημα αυτο!
13-07-2010, 17:36 #44
οβελιξ
οπως σου ειπε και καποια φιλη παραπανω, δεν συμφωνουν ολοι οτι το βραδυνο ειναι κατι το τραγικο.
κανε το εξης αν δεν καταφερεις να συνηθισεις
αλλαξε το μεσημεριανο σου με το βραδυνο.
προσπαθησε να τρως την λιγοτερη τροφη κατα τη διαρκεια της μερας, που εχεις και ασχολιες να σε αποσπουν και κρατα το κυριο γευμα σου για βραδυ ωστε να μη ξυπνησεις στον υπνο σου και να κοιμηθεις ικανοποιημενος οτι εφαγες καλα.
ετσι κι αλλιως, οταν τρως, δεν τρως απλα κατι, αλλα κατι παχυντικο.θα ειναι πολυ καλυτερα να τρως κατι που επιτρεπεται εστω κι αν ειναι αργα.
14-07-2010, 06:24 #45
Ovelix
Δεν είμαι διαιτολόγος, αλλά ως γυμνάστρια έχω μια επαφή με το όλο θέμα και διάβασα τι έλεγες και σε ένα άλλον τόπικ.
Λοιπόν σου είπα τη γνώμη μου, αλλά είναι φανερό ότι δεν την ακους και αυτό γιατί βιάζεσαι να χάσεις τα κιλά. Μέγα λάθος. Όσο γρήγορα τα χάσεις, τόσο γρήγορα θα τα πάρεις.
Σου είπα λοιπόν ότι κατά τη γνώμη μου φταίει ότι δεν τρως αρκετά όλη τη μέρα. Δεν γίνεται ένας άντρας νέος και 1,86 να τη βγάζει με ένα χυμό το πρωί και τσιπούρα με μαρούλι το μεσημέρι. Εννοείται ότι το βράδυ θα πέσει στα σουβλάκια και τις πίτσες. Όχι επειδή έχει ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά επειδή έχει ξελιγωθεί της πείνας.
Τα ινστιτούτα αδυνατίσματος επίσης, είναι επιχειρήσεις και λειτουργούνε με ένα τρόπο. Εννοειται ότι σε ξενηστικώσανε, για να δεις γρήγορο αποτέλεσμα και μετά έτρεχες να καλύψεις αρνητικό έλλειμα χιλιάδων θερμίδων....στο πλησιέστερο τυροπιτάδικο.
Κατά τη γνώμη μου πηγαινε σε ένα σοβαρό διαιτολόγο και χάσε τα κιλά αργά. Με μια διατροφή ισορροπημένη και ελαφρά υποθερμιδική, όχι 2000 κάτω από τις θερμίδες που χρειάζεσαι! Ή μαθε μόνος σου να υπολογίζεις θερμίδες και στοιχεία που χρειάζεσαι και ακολούθησε το.
Επίσης όσο αφορά το δικό μου τομέα, κάνε πολύ περπάτημα και κάποια βάρη.
Εχεις 2 μεγάλα υπέρ, είσαι άντρας και 1,86. Τα κιλά θα φεύγουν γρήγορα έστω και με μια ελαφρά υποθερμιδική διατροφή. Δεν είσαι κανένα κοριτσάκι 1,60 για να κάνεις δίαιτες με μαρούλια και βραστά.
Αυτά και εύχομαι ότι καλύτερο
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία