Results 46 to 60 of 68
Thread: Ατιμο Βραδινο!!!
-
14-07-2010, 09:50 #46
Originally posted by Danai20
Σου είπα λοιπόν ότι κατά τη γνώμη μου φταίει ότι δεν τρως αρκετά όλη τη μέρα. Δεν γίνεται ένας άντρας νέος και 1,86 να τη βγάζει με ένα χυμό το πρωί και τσιπούρα με μαρούλι το μεσημέρι. Εννοείται ότι το βράδυ θα πέσει στα σουβλάκια και τις πίτσες. Όχι επειδή έχει ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά επειδή έχει ξελιγωθεί της πείνας.
- 14-07-2010, 14:01 #47
Originally posted by Danai20
Ovelix
Δεν είμαι διαιτολόγος, αλλά ως γυμνάστρια έχω μια επαφή με το όλο θέμα και διάβασα τι έλεγες και σε ένα άλλον τόπικ.
Λοιπόν σου είπα τη γνώμη μου, αλλά είναι φανερό ότι δεν την ακους και αυτό γιατί βιάζεσαι να χάσεις τα κιλά. Μέγα λάθος. Όσο γρήγορα τα χάσεις, τόσο γρήγορα θα τα πάρεις.
Σου είπα λοιπόν ότι κατά τη γνώμη μου φταίει ότι δεν τρως αρκετά όλη τη μέρα. Δεν γίνεται ένας άντρας νέος και 1,86 να τη βγάζει με ένα χυμό το πρωί και τσιπούρα με μαρούλι το μεσημέρι. Εννοείται ότι το βράδυ θα πέσει στα σουβλάκια και τις πίτσες. Όχι επειδή έχει ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά επειδή έχει ξελιγωθεί της πείνας.
Τα ινστιτούτα αδυνατίσματος επίσης, είναι επιχειρήσεις και λειτουργούνε με ένα τρόπο. Εννοειται ότι σε ξενηστικώσανε, για να δεις γρήγορο αποτέλεσμα και μετά έτρεχες να καλύψεις αρνητικό έλλειμα χιλιάδων θερμίδων....στο πλησιέστερο τυροπιτάδικο.
Κατά τη γνώμη μου πηγαινε σε ένα σοβαρό διαιτολόγο και χάσε τα κιλά αργά. Με μια διατροφή ισορροπημένη και ελαφρά υποθερμιδική, όχι 2000 κάτω από τις θερμίδες που χρειάζεσαι! Ή μαθε μόνος σου να υπολογίζεις θερμίδες και στοιχεία που χρειάζεσαι και ακολούθησε το.
Επίσης όσο αφορά το δικό μου τομέα, κάνε πολύ περπάτημα και κάποια βάρη.
Εχεις 2 μεγάλα υπέρ, είσαι άντρας και 1,86. Τα κιλά θα φεύγουν γρήγορα έστω και με μια ελαφρά υποθερμιδική διατροφή. Δεν είσαι κανένα κοριτσάκι 1,60 για να κάνεις δίαιτες με μαρούλια και βραστά.
Αυτά και εύχομαι ότι καλύτερο
14-07-2010, 15:56 #48
Ovelix μου τσέκαρε μήπως έχεις και καμιά δυσανεξία που εμποδίζει την απορρόφηση στοιχείων και σε κάνει να πεινάς συνέχεια. Εμένα αυτό μου το δημιουργεί η γλουτένη. Αν φάω σταρένιο ψωμί, συνήθως δε σταματάω όλη μέρα. Προσπαθώ να τη βγάλω εντελώς πια από τη διατροφή μου.
14-07-2010, 16:40 #49
εγώ οβελίξ ζω αυτό που ζεις απλά δεν είναι οτι όλη μέρα τα πάω καλά και το βράδυ ξεφαντώνω,τα πάω όλη την εβδομάδα καλά κ το σκ ξεφαντώνω.δηλαδή το ίδιο πράμα σε πιο μακρυές περιόδους. αυτό που γίνεται στο τέλος είναι να μην χάνω ούτε να βάζω αλλά κ όσο πείνα έχω περάσει και η γυμναστική πάνε στράφι.αλλά τελικά δεν πάνε.γιατί κάθε βδομάδα που περνάει μαθαίνω περισσότερο τον εαυτό μου, κ έτσι ξέρω πως να ξεγελάσω η να καλομάθω τον βουλιμικό εαυτό μου.(εκτός του οτι η άσκηση ποτέ δεν γίνεται τζάμπα απλά θέλει πολύ καιρό για να φανούν τα αποτελέσματα,περισσότερο από αυτό που θα θέλαμε) .όποτε έχω καταφέρει να ελένξω τα ξεσπάσματά μου ήταν γιατί έπεισα τον εαυτό μου να μασουλήσω πράματα με λίγες θερμίδες(αγγούρια ,΄καρότα ,να πιω ένα γάλα με κορν φλέικς ,να φάω τρία τέσσερα βερίκοκα,και όλα αυτά μαζί άμα χρειαζόταν ) και μετά να βρω κάτι να κάνω μια ασχολία για να ξεχαστώ.συνήθως μετράω τις θερμίδες μου η προσπαθώ να βρω κάτι να διαβάσω κτλ κτλ.
15-07-2010, 14:48 #50
Τι γινετε ρε γαμωτο!!! Συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις, θα ανοιγα το ψυγειο και απο τα νευρα μου θα ετρωγα οτι εβρισκα,αλλα ευτηχως για μενα θα πω εδω τον καημο μου!!! Μετα απο μια εβδομαδας προσπαθεια και αφου προσπαθησα να τηρησω τα περισσοτερα απο οσα μου ειπατε, ζυγιστικα χτες το απογευμα, ετσι για να ξερω ποσα θα ειμαι αυριο (σημερα δηλαδη) , οπου θα αλλαζα και τιμη στο τικερακι μου. 128,4!!! Ωραια λεω ο στοχος μου ειναι 2 κιλα τον μηνα πλεων, οποτε καλα τα πηγα!!! Ελα ομως που ξανα ζυγιστικα πριν το αλλαξω σημερα και με λεει 129,3!!!!! Φταιω τωρα???? ΕΕΕΕΕ??????και οχι τιποτα αλλο, αλλα αυτην την εβδομαδα εκανα την καλυτερη προσπαθεια μεχρι στιγμης!!! Τι να πω... Κλαψ, Σνιφ, Λιγμ....
15-07-2010, 15:25 #51
Θυμήσου αν έφαγες τίποτα πολύ αλμυρό εχθές και προ παντός διατήρησε την ψυχραιμία σου. Δεν παίρνει κανείς ένα κιλό από τη μία μέρα στην άλλη έτσι εύκολα.
15-07-2010, 16:17 #52
ενεργήθηκες καλά?το λέω και κάπου αλλού,οτι μία φορά δεν είχα ενεργηθεί κ με έδειχνε ένα κιλό πάνω.κ μετά που ενεργήθηκα (έίχα 2 μέρες) ναι άμα θες το πιστεύεις...ένα κιλό κάτω. μην απογοητεύεσαι αμέσως.επίσης επειδή κάνω κςγώ διάδρομο και πείνω πολύ νερό καμιά φορά κατακρατήται(φυσικά φεύγει μετά) οπότε ζυγίσου κ αύριο.είμαι σίγουρη οτι θαχεις διαφορά
15-07-2010, 17:49 #53
Ολα νορμαλ ηταν οπως συνηθως. Τι να πω? Θα ξαναζυγιστω και αυριο και βλεπουμε... Παντως πολυ χαιρομαι που σας βρηκα, ειστε μεγαλη βοηθεια!!!
15-07-2010, 18:36 #54
Όντως Ovellix,είναι σημαντική η βοήθεια όλων...πας να φας το γλυκάκι και το ξανασκέφτεσαι!
16-07-2010, 00:37 #55
Originally posted by OvellixΕχεις δικιο στο οτι θελω να τα χασω γρηγορα και εκει ειναι που χαλαει ολη η δουλεια. Αλλα πιστεψε με, 3 χρονια που κανω διατροφη με διαιτολογο με 2500 kcal την ημερα και χορτατος να ημουν, οταν μου καθοταν στο μυαλο να φαω το βραδυ τον αμπακο, το εκανα, δεν θα με σταματαγε το γεγονος οτι ημουν χορτατος κατα την διαρκεια της μερας... Πολλες φορες ενω ειμαι σκασμενος απο φαι θα φαω οτι μου κολλησει στο μυαλο ετσι απλα, επειδη μου ηρθε!!!
νηστικος δε θες να εισαι σωστα αφου τρως πολυ λιγο κ μετα αδειαζεις το ψυγειο,
μηπως λοιπον η λυση ειναι καπου στη μεση?
το οτι δεν σε σταματαει κατι οταν θες να φας, τοχω περασει, τοχω σκεφτει, ομως ξερεις κατι, η απαντηση ειναι οτι υπαρχει κατι που μπορει να σε σταματησει κ αυτος εισαι εσυ...
μη ταλαιπωρεις αλλο το σωμα σου απο τις 2500 θερμιδες στις 5000 κ μετα σε τριψηφιες θερμδες!
μονο προσπαθωντας να μαθεις 5 πραγματα κ εφαρμοζοντας τα θα δεις τι σου ταιριαζει,
κι αν δε βρεις κατι να σου ταιριαζει δεν θαναι περιεργο,
απλα δεν το ηθελες αρκετα τοτε.
οταν θα εισαι ετοιμος ολα θα σου κανουν κλικ, σε ολα ανοιχτος θα εισαι, κ τα κιλα θα φυγουν πριν καν αποφασισεις ποσες θερμιδες θαχει η διαιτα σου!
τρωγοντας οπως παλια που παχυνες, με 5-6 λιγοτερεςμπουκιες τη μερα,
με 5-6 χιλιομετρα περισσοτερα τη βδομαδα
κ πενταπλασια θεληση, ολα θα γινουν!
δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα,
εσυ τα κανεις τετοια με το να ανυπομονεις να χασεις.
εμ δε νχανεται ετσι το λιπος που σου πηρε καποιο χρονο να το βαλεις...
16-07-2010, 13:05 #56
Το ξερω εχεις δικιο koralaki, πιστευω οτι ειμαι σε καλο δρομο πλεον, εχω αρχισει και βλεπω πολλα πραγματα αλλιως. Καταρχην ειναι η πρωτη φορα μετα απο 20 χρονια που προσπαθω κατι μονος μου ( σχεδον μονος μου, αφου εχω εσας!!!) , χωρις βοηθεια απο κεντρα αδυνατισματος και διαιτολογους... Νοιωθω οτι τα παω καλα, αφου να φανταστεις εχω να κανω επιθεση βραδυνη απο την Δευτερα!!! Ο καιρος θα δειξει...
21-07-2010, 17:34 #57
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Εχασα το πρωτο μου κιλο και χωρις να πεθανω στην διαιτα, εκοψα τις επιθεσεις το βραδυ και απλα γραφω πλεον θερμιδες που εφαγα, ωστε οταν ξεφευγω να βλεπω ποσο πολυ ξεφυγα!!! Τωρα πια συνηθως τρωω 2500 Kcal και οταν ξεφευγω, το πολυ 2 φορες την εβδομαδα, φτανω τις 3300 Kcal το πολυ. Αντε καλη συνεχεια!!!
21-07-2010, 19:07 #58
Originally posted by Ovellix
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Εχασα το πρωτο μου κιλο και χωρις να πεθανω στην διαιτα, εκοψα τις επιθεσεις το βραδυ και απλα γραφω πλεον θερμιδες που εφαγα, ωστε οταν ξεφευγω να βλεπω ποσο πολυ ξεφυγα!!! Τωρα πια συνηθως τρωω 2500 Kcal και οταν ξεφευγω, το πολυ 2 φορες την εβδομαδα, φτανω τις 3300 Kcal το πολυ. Αντε καλη συνεχεια!!!
Επίσης τα ξαναπαίρνεις πολύ δύσκολα όταν τα χάνεις τόοοσο αργά: το ξέρω γιατί σε φάση που ξώκειλα για τα καλά στις γιορτές για καμιά δεκαριά μέρες και βάλε, πήρα μόνο δύο τα οποία έφυγαν για πλάκα με το που επανήλθα στα συγκαλά μου.
Είναι κι αυτός ένας τρόπος. Δεν είναι το ιδανικό, ότι αλλάζεις δηλαδή τις κακές συνήθειες και τρως μόνο υγιεινά, αλλά απαιτεί κι αυτός μια συνέπεια και μια ισορροπία και, όπως και να' χει, το ότι χάνεις κάποια σημαντικά κιλά μόνο καλό κάνει από απόψεως υγείας. Βουρ λοιπόν, φίλτατε! :-)
22-07-2010, 14:35 #59
Originally posted by papa_justify
Originally posted by Ovellix
23-07-2010, 14:34 #60
Ρε γαμωτο!!! Παλι τα ιδια... οτι που εχασα ενα κιλακι την προηγουμενη εβδομαδα, χαλαρωσα, και χτες το βραδυ ξυπνησε το βοδι μεσα μου!!!3 φορες σηκωθηκα και εφαγα στο συνολο 1 σοκολατα και 6 μπισκοτα!!! Το πρωι το στομαχι μου ηταν φουλ στην σοκολατα, ουτε πρωινο δεν μπορουσα να φαω!!! ζωωωο σκετο!!! Φτου μου!!! Πανω απο μια εβδομαδα ειχα να παθω κριση... Αντε παλι απο την αρχη τωρα!!!
Η αποχή από τις ερωτικές σχέσεις είναι επιλογή ή συνέπεια;...
09-05-2025, 22:38 in Σχέσεις και Επικοινωνία