HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 54 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 800
    Senior Member
    τα ladose στα έχει δώσει γιατρός έτσι?Εγώ ούτε καν σε έναν ειδικό δν έχω πάει προσπαθώ μόνη μου(λάθος).Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τα κιλά...τώρα σύντομα θ πάω στη γυναικολόγο να μου πει κ αυτή.Ίσως θέλει χρόνο, ίσως κ να χρειαστώ φάρμακα..Πρέπει να χαλαρώσουμε γενικά κ να μην πιεζόμαστε αλλά είναι πολύ δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον.Σήμερα πάλι τριγυρίζει στο μυαλό μου να φάω τα άπειρα γλυκά, δν με ενδιαφέρει τι, με ενδιαφέρει η ποσότητα να είναι τεράστια.Ελπίζω να αντέξω κ να μην κάνω άλλη μαλακία.Είναι κ το κωλοάγχος που δν βοηθάει.Ένας μήνας είναι πάρα πολύ καλά, εγώ θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν το κατόρθωνα αυτό αλήθεια!Να συνεχίσεις έτσι χωρίς πίεση κ όσο απομακρύνεσαι απτα βουλιμικά , τόσο πιο δύσκολα θα ξαναγυρίσεις..!!

Senior Member
    Originally posted by dolphin
    Τα Ladose μειώνουν την παρόρμηση για βουλιμικά.
    με ποιο τροπο?

Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by dolphin
    Τα Ladose μειώνουν την παρόρμηση για βουλιμικά.
    με ποιο τροπο?
    ειναι φαρμακα που δινονται για περιπτωσεις καταθλιψης και βουλιμιας... εχουν καποια ουσια που επιδρα στη σεροτονίνη αν θυμαμαι καλα,απο οτι εχω διαβασει.

Senior Member
    μα οντως εχουν καθαρα να κανουν με τη σεροτονινη και οχι με τη βουλιμια. γιαυτο ρωτησα, μου εκανε εντυπωση.
    κι εγω τα παιρνω και διαβαζα πολυ καιρο για αυτα, πριν τα παρω

Senior Member
    πολλοι γιατροι ομως συνδεουν τη σεροτονινη με τη νευρογενη βουλιμια.

Senior Member
    Ύπνο κορίτσια! Πολύ ύπνο!!! Για να γεμίσουν οι αποθήκες μας με σεροτονίνη... :D

Senior Member
    :thumbup:
    πολύ ενδιαφέρον bouliana...
    σολομό λοιπόν και ξερό ψωμί... καθόλου δεν με χαλάει! :wink1:

Senior Member
    καλο!
    σε περιπτωση που εχει καποιος προβλημα με τα λιπαρα ψαρια, υπαρχουν και στα φαρμακεια και σε καταστηματα με ειδη υγιεινης διατροφης, καψουλες απο σολωμελαιο, και καψουλες απο ωμεγα 3 λιπαρα οξεα.
    σε μπουκαλακι θα βρειτε και το λινελαιο.

το ladose ειναι για περιπτωσεις σοβαρης καταθλιψης. αααααααν υπαρχει περιπτωση να επιδρασει στην πεινα, θα ειναι η στομαχικη πεινα, προκαλωντας αρχικα μια μικρη ανορεξια.
    ΟΧΙ ομως στη συναισθηματικη πεινα!
    η συναισθηματικη πεινα ειναι το προβλημα στη βουλιμια.
    μη σας πιανει κοροιδο το καθε πτυχιουχο λαμογιο

Senior Member
    Originally posted by click
    [

το ladose ειναι για περιπτωσεις σοβαρης καταθλιψης. αααααααν υπαρχει περιπτωση να επιδρασει στην πεινα, θα ειναι η στομαχικη πεινα, προκαλωντας αρχικα μια μικρη ανορεξια.
    ΟΧΙ ομως στη συναισθηματικη πεινα!
    η συναισθηματικη πεινα ειναι το προβλημα στη βουλιμια.
    μη σας πιανει κοροιδο το καθε πτυχιουχο λαμογιο
    νομιζω οτι ακριβως το αντιθετο ισχυει αλλα επειδη γιατρος δεν ειμαι ουτε ladose παιρνω δεν επιμενω....αν ομως καποια κοπελα παιρνει θα ηθελα να μας πει αν εχει δει βελτιωση στην καταθλιψη και στη βουλιμια.
    υποψιαζομαι οτι και μενα ο ψυχιατρος τα ladose θα μου προτεινει.

Senior Member
    ειδα βελτιωση στην καταθλιψη με την ψυχοθεραπεια.
    τα ladose με βοηθανε σε μια ας πουμε σταθεροτητα για να μην εχω πισωγυρισμα στην καταθλιψη. χοντρικα αυτο που κανουν ειναι να μη σε αφηνουν να πεσεις στα πατωματα, κι αυτο προσωρινα μονο, μετα απο καποιο διαστημα δεν μπορουν να κανουν ουτε και αυτο.
    καμμια σχεση με τη διαιτα, τα υπερφαγικα κλπ. καμμια σχεση ομως.
    μολις κλεισω 6 μηνες χρησης θα αρχισω να τα κοβω, πριν γινω junkie.
    αντικαταθλιπτικα χωρις ψυχοθεραπεια=φαουλ

ποτε θα πας αλεξαντριτα?

Senior Member
    προσπαθω να το αποφυγω,αλλα με πιεζουν πολυ οι γονεις μου και δεν θελω να τους στενοχωρησω κι αλλο.μονο γι αυτο σκεφτομαι να παω.
    βελτιωση στην καταθλιψη εχω δει με τη γυμναστικη,το διαβασμα,αν και εχω τρομερο προβλημα με την αυτοσυγκεντρωση...
    και γενικα πιστευω πολυ στη δυναμη του μυαλου του ανθρωπου,βρισκω τα φαρμακα και την ψυχοθεραπεια λιγο ανουσια και περιττα... αν εμεις οι ιδιοι δε θελουμε να το αντιμετωπισουμε κανεις δε μπορει να μας βοηθησει.

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    προσπαθω να το αποφυγω,αλλα με πιεζουν πολυ οι γονεις μου και δεν θελω να τους στενοχωρησω κι αλλο.μονο γι αυτο σκεφτομαι να παω.
    βελτιωση στην καταθλιψη εχω δει με τη γυμναστικη,το διαβασμα,αν και εχω τρομερο προβλημα με την αυτοσυγκεντρωση...
    και γενικα πιστευω πολυ στη δυναμη του μυαλου του ανθρωπου,βρισκω τα φαρμακα και την ψυχοθεραπεια λιγο ανουσια και περιττα... αν εμεις οι ιδιοι δε θελουμε να το αντιμετωπισουμε κανεις δε μπορει να μας βοηθησει.
    για τα φαρμακα μπορει να εχεις δικιο, δεν ειμαι σιγουρη. προς το παρον εχω την εντυπωση οτι για τρβηγμενες περιπτωσεις ειναι χρησιμα, για να μη φουνταρει ο ασθενης απο καμμια ταρατσα...

αλλα η ψυχοθεραπεια, εμεις οι ιδιοι ειμαστε, το μυαλο μας. δεν κανει θαυματα ουτε ο ψυχολογος ουτε ο ψυχοθεραπευτης ψυχιατρος.
    εμεις τα κανουμε :starhit:

Senior Member
    αυτο το click στο μυαλο ειναι που λειπει άλλωστε!!!
    ε ναι, σε βαρια ψυχιατρικα προβληματα οπως ειναι η σχιζοφρενεια,πολυ βαριας μορφης καταθλιψη κτλ σιγουρα χρειαζονται,αλλα σε ηπιες μορφες καταθλιψης,υπερφαγιας δεν ξερω...

Senior Member
    Κορίτσια συμφωνώ απόλυτα.ʼσχετο αλλά καμιά φορά που πάω να περάσω καλά κ να ξεχάσω τις λιγούρες κ τις τάσεις βουλιμίας μου, πισωγυρίζω στα παλιά γνώριμα καταθλιπτικά λημέρια, λες και φοβάμαι να ζήσω κ να είμαι καλά...λες και παίρνω δύναμη αυτοτιμωρώντας με.Δεν ξέρω αν ακούγεται πολύ κουφό αλλά το διαπιστώνω συχνά τον τελευταίο καιρό που προσπαθώ να ορθοποδήσω λίγο..(τελικά πάλι έφαγα του σκασμού αλλά την έβγαλα μα φρούτα κ γιαούρτια...απτο χειρότερο, προτιμότερο το κακό..)

Page 13 of 54 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast