Results 286 to 300 of 800
-
11-10-2010, 10:52 #286
Από ό,τι ξέρω από ιδίαν πείρα, το θέμα με την περίοδο δεν έχει να κάνει μόνο με τη διατροφή γιατί κάποια στιγμή χαπακωνόμουν με ένα κάρο βιταμίνες αλλά δεν γινοταν τίποτε. Ουσιαστικά βασικό ρόλο παίζει το ποσοστό λίπους που έχεις και ηβμυκή σου μάζα στην παραγωγή των οιστρογόνων που θα σου φέρουν την περίοδο. Για να καταλάβεις εμένα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα οιστρογόνα μου δεν είναι τόσο όσα απαιτείται και για αυτό δεν αδιαθετώ. Τα ωοθυλάκια δηλαδή δεν μπορούν να ωριμάσουν και έτσι εκφυλίζονται και δεν πέφτουν στη μήτρα. Σε έπρηξα; Το έχω ψάξει τόσο το θέμα που νομίζω ότι το ξέρω καλύτερα από φοιτητές της ιατρικής
- 11-10-2010, 11:08 #287
είδα που σχολιάσατε την συνέντευξη της νανάς καραγιάννη. Το είδα και εγώ και μαίστα εντελώς τυχαία γιατί τη συγκεκρθιμένη εκπομπή δεν τη βλέπω.............καλά τρελάθηκα και στενοχωρήθηκα γιατί από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα το πρόβλημά της τη συμπόνεσα και την ένιωσα και πολύ κοντά μου. Χαιρόμουν ότα ντην έβλεπα να εμφανίζεται σε εκπομπές γιατί πράγματι φαινόταν να πηγαίνει καλύτερα, είχε αερχίσει να ομορφαίνει παλι και έδινε την εντύπωση ότι είχε αλλάξει κάπως η κατάσταση. Τώρα πραγματικά ήταν σαν ζωντανή νεκρή.Ήταν και αυτό το αποκρουστικό μαύρο χρώμα και το μακιγιάζ τόσο έντονο, σαν καρικατούρα έδειχνε η κοπέλα. Βούρκωσα αλήθεια σας λέω. Και η πλάκα ήταν με το βλάκα που της έπαιρνε τη συνέντευξη που της είπε πως τώρα το ξεπέρασε και όλα είναι μια χαρά....ήθελε και τα έλεγε άραγε ή δουλευόμαστε όλοι μαζί;;μακάρι το κορίτσι να ξανασυνέλθει
11-10-2010, 11:48 #288
Και μετα σχολιαζαν στο πανελ ολοι πως ειναι μια χαρα.. και ολα τελεια.. και ξεπερασε το προβλημα της και ειναι πιο δυνατη απο ποτε..
Ελεος απλα!!!!!!!
11-10-2010, 12:06 #289
δεν ζουμε τελικά στον κόσμο της υποκρισίας;; το άλλο; Ακούς σε ρεπορτάζ ή διαβάζεις για κάποια που αδυνάτισε και λένε: 'ανανεωμένη και απαλαγμένη από χ κιλά' ακόμη και αν πρόκειται για κάποια που δεν είχε ανάγκη να αδυνατίσει, όπως ήταν η Καλομοίρα, που το κοριτσάκι αδύνατο ήταν γιατί δηλαδή έπρεπε να χάσει τόσα πολλά κιλά. Γιατί δηλαδή ομορφιά και αδυνάτισμα πάνε τόσο πολύ πακέτο.... αυτά έβλεπα και εγώ πιτσιρίκα και έπεσα στη λούμπα....όποτε έπεφτα νούμερο στο τζιν χοροπήδαγα το βλαμένο από τη χαρά μου...
11-10-2010, 12:15 #290
Aαα!
Τωρα που το θυμηθηκα και το εφερε η συζητηση..
Αυτες οι διδυμες που ειναι στο super star?
Oι αδελφες Ραντη!
Ειδα μια απ'τις 2 προχθες στην εκπομπη και ειναι παιδια σε τραγικο σημειο..
Παρα παρα πολυ αδυνατη!http://www.tlife.gr/Article/FN/0-77-6085.html
Η δειξια νομιζω αλλα πολυ πιο αδυνατη!!!
11-10-2010, 12:25 #291
έχεις δίκιο και εγώ το πρόσεξα, ήταν και πριν αλλά όχι τόσο πολύ ρε παιδί μου. έχει παραγίνει το κακό τελικά στη show biz και όσο και να λένε ότι έχει γίνει μία στροφή και έχουν αλλάξει τα πρότυπα, τελικά όλα μπαρούφες είναι
11-10-2010, 17:44 #292
Τις τελευταίες ημέρες το φαγητό μου έχει γίνει και πάλι εμμονή. Έχω πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο και βαριέμαι και ίσως να φταίει αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι όταν εντάσσω δραστηριότητες στην ημέρα μου, κάποιες τις ακυρώνω για να φάω, ή επειδή έχω φάει πολύ και νιώθω φουσκωμένη και επίσης αποφεύγω να δω ανθρώπους που έχω πάρα πολύ καιρό να δω από ντροπή που έχω παχύνει...
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
12-10-2010, 10:20 #293
κεμένα έχει κολλήσει η ζυγαριά παρόλο που συνεχίζω τις προσπάθειές μου ,κανένας δεν έχει αντιληφθεί που έχω χάσει 4 κιλά ενώ όλοι το πρόσεξαν οταν τα είχα πάρει.αλλά κ η απογοήτευση είναι μες το πρόγραμμα.η απογοήτευση κ η κούραση δείχνει οτι αυτό που κάνουμε αποδίδει.πάντως ρε συ ,πως έχεις παχίνει αφού βλέπω οτι ο δείκτης σου έχει πέσει αρκετά.?ξεκίνα μποτέ.εμένα η αποτρίχωση μου διώχνει την υπερένταση το άγχος κ την νευρικότητα όσο και μια πίτσα σπεσιαλ.επίσης κάνω κάθε τρεις κ λίγο μάσκες τις apivita.κ μάσκες μαλλιών.
12-10-2010, 12:17 #294
Είμαι σε μία φάση πανικού!!!! κάποιος μ...προσπαθεί να με μετακινήσει στη δουλειά σε άλλο τμήμα όπου θα είμαι μόνη μου και θα φορτωθώ τις απίστευτες ευθύνες χωρίς να του έχω κάνει τίποτε ρε γ.......Τα έχω παίξει και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην καταβροχθίσω ό,τι έχω στο συρτάρι του γραφείου......δεν το πιστεύω ότι κάποιος προσπαθεί να μου αναστατώσει τη ζωή κατ'αυτόν τον τρόπο.....χωρίς να του έχω κάνει τίποτε.....πάνω που είχα αρχίσει να ηρεμώ και να ξεαγχώνομαι στα επαγγελματικά άντε πάλι τα ίδια....συγνώμη που σας πρήζω αλλά ψάχνω να βρω συμπαράσταση
12-10-2010, 12:22 #295
Μπορεί να μην είναι κάτι προσωπικό, αλλά απλά κάποιος με μεγάλο μέσο. Ηρέμησε. Πάρε βαθιές ανάσες. Όλες οι αναποδιές για τους ανθρώπους είναι. Δεν είναι ανάγκη να φας τα πάντα. Δεν θα πετύχεις τίποτε με αυτό. Θα προσθέσεις στο πρόβλημά σου και ένα δεύτερο. Αν μπορείς, βγες για δέκα λεπτά έξω να πάρεις καθαρό αέρα. Κι έπειτα, ακόμα δεν ξέρεις τίποτα θετικά, οπότε, ηρέμησε..
12-10-2010, 12:35 #296
έχεις δίκιο για το ότι κάποιος μεσολάβησε, δεν ξέρω βέβαια ποιός και η αλήθεια είναι πως δεν υποψιάζομαι τίποτε γιατί σαν καλός μ... τόσα χρόνια κοιτάζω να έχω καλές σχέσεις με όλους ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως βγαίνω το θύμα ή φορτώνομαι ευθύνες ή τη σαβούρα για πολλά πράγματα. Αυτός είναι και ο λόγος που γίνομαι τούρμπο. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΩ!!!! Έχω που έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση, συμβαίνουν και κάτι τέτοια και φτάνω στα τάρταρα.....πάντως έχεις δίκιο και για κάτι άλλο.......ότι χρειάζομαι λίγο αέρα....ακόμη και αν αυτός είναι ο αέρας του κέντρου της Αθήνας γιατί δουλεύω και σε μία υπέροχη γειτονιά....το κακό είναι ότι για τη ώρα κάτι τέτοιο αποκλείεται
12-10-2010, 13:37 #297
Originally posted by bouliana
κεμένα έχει κολλήσει η ζυγαριά παρόλο που συνεχίζω τις προσπάθειές μου ,κανένας δεν έχει αντιληφθεί που έχω χάσει 4 κιλά ενώ όλοι το πρόσεξαν οταν τα είχα πάρει.αλλά κ η απογοήτευση είναι μες το πρόγραμμα.η απογοήτευση κ η κούραση δείχνει οτι αυτό που κάνουμε αποδίδει.πάντως ρε συ ,πως έχεις παχίνει αφού βλέπω οτι ο δείκτης σου έχει πέσει αρκετά.?ξεκίνα μποτέ.εμένα η αποτρίχωση μου διώχνει την υπερένταση το άγχος κ την νευρικότητα όσο και μια πίτσα σπεσιαλ.επίσης κάνω κάθε τρεις κ λίγο μάσκες τις apivita.κ μάσκες μαλλιών.
12-10-2010, 13:53 #298
ναι αλλά θα απαλλαγείς κάποια στιγμή.μην το βάζεις κάτω.τι ωραία που μπορείς κ κυκλοφορείς με ποδήλατο.!!!!ζηλεύω.κάποτε ήμουν κεγώ για ένα μικρό διάστημα σε μια πόλη που κυκλοφορούσαμε όλοι με ποδήλατα.πόσο μου έχει λείψει!
12-10-2010, 14:05 #299
Κάντο! Αν σου αρέσει κάντο! Όπου και αν είσαι φαντάζομαι θα μπορείς να βρεις έναν τρόπο... Εγώ το ποδήλατο δεν το αποχωρίζομαι, όπου και να είμαι... Σιχαίνομαι το αυτοκίνητο με τα παρελκόμενά του... Αααααααχ, θα απαλλαγώ ρε γαμώτο? Μου αρέσει το άτιμο το φαγί... Bouliana σε θαυμάζω τόσο πολύ που έχεις ισορροπήσει τόσο καλά όλους αυτούς τους μήνες! Από αυτά που γράφεις φαίνεται πόσο καλά διαβασμένη και συνειδητοποιημένη είσαι. Ας ισορροπήσω κι εγώ και ας έχω και 5 κιλάκια παραπάνω.
12-10-2010, 15:52 #300
κοίτα πως το σκέφτομαι.όσο λες δεν είμαι ισορροπημένη ,δεν μπορώ να τα καταφέρω ,δεν είμαι ικανή μπλα μπλα μπλα,τόσο χειροτερεύει το πράμα. όσο δείχνεις μια μικρή συμπάθεια στον εαυτό σου η κατάσταση σίγουρα βελτιώνεται έστω κ ψεύτικα στην αρχή ,απλά μετά όσο βλέπεις οτι ίσως έχεις την ικανότητα, η συμπάθεια κ η εμπιστοσύνη μεγαλώνει.
δεν είμαι ισορροπημένη.απλά από εκεί που μισούσα τον εαυτό μου,άρχισα να τον αντιπαθώ,μετά να τον αντέχω κ τώρα αρχίζω να τον συμπαθώ.κ αυτό με βοηθάει σιγά σιγά να πιστεύω οτι μπορώ να ξεφύγω.
όσο για το ποδήλατο,έχεις δίκιο απλά εδώ η κίνηση ,ο τρόπος που οδηγούν ,τα καυσαέρια,δεν δίνουν κίνητρο.μπορώ να το πάρω απλά κ να πάω κάπου εκτός πόλης ή στην παραλία να κόβω βόλτες πάνω κάτω .. κ αυτό κάτι είναι απλά έχω σιχαθεί να οδηγώ πια.βαριέμαι απίστευτα κ όμως πρέπει να το κάνω κάθε μέρα αρκετά συχνά.επειδή όμως δεν μπορώ να πάρω σοφέρ δεν έχω κ άλλη λύση .χιχι
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή