Results 331 to 345 of 800
-
20-10-2010, 19:38 #331
Ροζ,
μήπως το ότι έφαγες ελαφρύ μεσημεριανό σε οδήγησε σε υπερφαγία αργότερα? Καλύτερα να τρως περισσότερο μέχρι και το μεσημέρι ώστε όσο βραδιάζει να μπορείς να ελαττώνεις βαθμιαία τις ποσότητες.
Όσο για απόψε που θα βγείτε για φαγητό, σε καταλαβαίνω που ανησυχείς. Κι εμένα με φοβίζουν κάτι τέτοιες έξοδοι. Δε μπορούμε όμως να σταματήσουμε και να βγαίνουμε...Οπότε, πιες μια coca-cola light και νεράκι πριν το φαί και πάρε ένα πιάτο ελαφρύ π.χ. κοτόπουλο σουβλάκι με ρύζι και σαλάτα ή μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα ή μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα. Προσπάθησε να φας το μεγαλύτερο μέρος της σαλάτας πριν το κυρίως πιάτο για να σε φουσκώσει.
Προσπάθησε να αποφύγεις το αλκοολ. Εμένα αυτό το άτιμο το αλκοολ με έχει οδηγήσει σε πολλά βουλιμικά αν και ποτέ δεν πίνω πολύ.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά...
- 20-10-2010, 20:18 #332
όχι μωρε dolphin μακάρι να ήταν αυτό, αυτό γινόταν παλιά..ο λόγος είναι εντελώς ηλίθιος..είχα αγχωθεί που θα πάμε για φαί το βράδυ, κ ενώ ήθελα να μαζευτώ λίγο χτες, πάλι έφαγα αρκετά, το πρωί ξύπνησα με νεύρα κ άγχος που πρέπει να πάω για φαί το βράδυ και απο τότε τρώω νευρικά..το απόγευμα πλέον ξέσπασα γιατί ήμουν φουσκωμένη και σκεφτόμουν οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πάω πάλι έξω για φαί και είπα να το χέσω τελείως .. μακάρι να ήταν οργανικό κ να ζητούσα φαί αλλά πλέον έχω να νιώσω το στομάχι μου να γουργουρίζει ούτε θυμάμαι απο πότε κ αυτό με ανησυχεί πιο πολύ..μη πάω στο άλλο άκρο.ʼσε η παρέα τρώει καλά και επειδή το ξέρω το μαγαζί, είναι με μεζέδες κ θα παίξουν καμιά 10αριά πιάτα στη μέση για όλους με ότι πιο λιπαρό φαντάζεσαι!Το αλκοόλ κ εμένα με κατασρέφει όταν είμαι νηστική όμως, όταν είμαι όπως τώρα δν μου κάνει τίποτα, ίσα ίσα με χωνεύει κάπως.Καλά δν φταίει ο άνθρωπος βέβαια που θα μας βγάλει, εγώ πάντα απο το άγχος μου τρώω προκαταβολικά τα τριπλά στο σπίτι μου..
21-10-2010, 02:33 #333
τελικά επέστρεψα υπερφαγωμένη, και καπάκι έφαγα κ 3 παγωτά κ μια κρέπα, πάλι με το σκεπτικο να τα βγάλω..πάω να σκάσω, θα πέσω να κοιμηθώ κ ότι γίνει, αύριο θα θέλω να αυτοκτονήσω το ξέρω αλλά πρέπει να αποκόψω το φαί απο τα συναισθήματα κάποια στιγμή..
21-10-2010, 07:59 #334
Ροζ καλημέρα!
Όπως και να νιώθεις σήμερα που θα ξυπνήσεις να ξέρεις ότι 1. είναι μια καινούργια μέρα και 2. απόψε δεν είσαι καλεσμένη κάπου για φαγητό. ʼρα μπορείς από σήμερα κιόλας να ακολουθήσεις το δικό σου διατροφικό πρόγραμμα.
Πόσες μέρες τώρα έχεις επεισόδια? Μήπως πριν έκανες πολύ στερητική διατροφή?
21-10-2010, 08:50 #335
Καλημέρα...σήμερα ακόμα μια φορά στον πάτο.Τελικά είμαι σχεδόν σίγουρη οτι και η ανορεξία και η βουλιμία μου έχουν ως ρίζα την κατάθλιψη και τόσους μήνες πολεμάω λάθος εχθρό.
dolphin επεισόδιο έχω μια φορά την εβδομαδα, σταθερά τώρα εδώ και μήνες.Τις υπόλοιπες είμαι οκ, το ελέγχω.Όχι δεν κάνω στερητική διατροφή πλεον, απλά είναι τρόπος μάλλον να ξεσπάσω για όσα με πνίγουν και ξεσπάω στο φαί-εμετό.Πώς άλλοι γίνονται αλκοολικοί απο κάποια στεναχώρια?Κάτι τέτοιο αλλά με φαί, γιατί το θεωρώ πιο ανώδυνο μακροπρόθεσμα..
21-10-2010, 09:27 #336
διάβασα τη loustam που λέει ότι πάλευε 14 χρόνια με τη διατροφική διαταραχή και αποφάσισα να μετρήσω τα δικά μου χρόνια. Πρέπει να σας πω ότι είναι κάτι που αποφεύγω γιατί φοβάμαι...και τελικά θα το τολμήσω μπας και λειτουργήσει σαν χαστούκι...λοιπόν ξεκίνησε όταν ήμουν στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου δηλαδή πριν από 14 χρόνια και εγώ....και πώς ξεκίνησε;; ήθελα να αδυνατίσω γιατί μου είχαν μείνει κιλά από τις πανελλήνιες. Επειδή όμως ένιωθα ήδη κουρασμένη από τις στερήσεις (το βλαμμένο έκανα κατά καιρούς δίαιτα από τότε που ήμουν στην εφηβεία και είχα ήδη στερηθεί πολλές σοκολάτες κ.ο.κ), έκανα το εξής: όλο το σκ έτρωγα του σκασμού και μετά δευτέρα και πολλές φορές και την τρίτη δεν έτρωγα απολύτως τιποτε (ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ). Γενικά μέχρι να εγκατασταθεί η βουλιμία είχα εναλλαγές ανορεξίας και βουλιμίας...τελικά έχουν δίκιο οι ειδικοί όταν λενε ότι είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.....
21-10-2010, 12:33 #337
πάντως δεν παίζουν πάντα ρόλο τα χρόνια.γιατί πάντα σε κάποια πείοδο δεν θαναι τόσο έντονο σε κάποια άλλη θαναι.αυτό που παίζει τόσο ρόλο είναι ότι είναι το χειρότερο να πάθεις ανορεξία η βουλιμία όταν είσαι μικρή σε ηλικία γιατί σου παίρνει πολύ πολύ παραπάνω χρόνο για να καταλάβεις τι έχει κ να το αντιμετωπίσεις .άσε που είναι οτι χειρότερο να τρέφεται κάποιος άσχημα πάνω στην ανάπτυξη. πάντως ένας γιατρός που έβλεπα κάποτε σε μια συνέντευξη στην τηλεόραση ισχυριζόταν ότι όλες οι αδυναμίες ήπροβλήματα υγείας μπορούν να θεραπευτούν ή να βελτιωθούν στο μάξιμου με σωστή κ την κατάλληλη διατροφή.
21-10-2010, 17:23 #338
marmade κ εγω ετσι την πατησα... σ'αυτη την ηλικια διαιτα στη διαιτα και ξανα τα ιδια ωσπου αποφασισα να μην τρωω τπτ ανορεξια.γκρινια απο ολους "φαε,φαε,φαε κ αλλο ..."ετσι κ εγω αφου δεν ηθελα να τρωω αλλα ουτε κ να μαλωνω ετρωγα κ εβγαζα..ωσπου ολο αυτο εγινε μια συνηθεια, τροπος ζωης. μου αρεσε κιολας.ολοι καμαρωναν που τρωω με ορεξη κ γλυκα κ εγω χωρις τυψεις τα ετρωγα αφου ηξερα οτι θα κανω εμετο κδεν θα με βλαψουν..ομως τωρα βαρεθηκα...μπουχτησα κ θελω να γινω φυσιολογικη!!να τρωω για μενα κ να τρωω σωστα!!δεν περιμενα οτι υπηρχαν κ αλλοι σαν εμενα...παιρνω δυναμη απο σας κ συνεχιζω!!
οταν παω να σαβουριασω σας σκεφτομαι κ σαβουριαζω λιγοτερο ετσι ωστε να μην τα βγαλω..
22-10-2010, 09:58 #339
αλεξανδρίτα τι έγινε τελικά με τις εξετάσεις σου?εγώ πήρα primolout κ πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν μου ήρθε ούτε κ με αυτά η περίοδος.σήμερα θα πάω στο γιατρό.μου είπε οτι ίσως έχω κάποια κύστη που χρειάζεται πιο δυνατή όρμονοθεραπεία αλλά νιώθω σκατά.
22-10-2010, 10:17 #340
καλημερα!!!
οι ορμονες μου ειναι οπως οι ορμονες μιας κοπελες που εχει αμηνορροια τοσο καιρο.
αλλά ο γυναικολογος μου ειναι πολυ κατα των φαρμακων.μου ειπε να μην παρω τιποτα απολυτως,μονο αν ηθελα να κανω παιδι αμεσα θα με συνταγογραφουσε.
22-10-2010, 10:24 #341
ναι κ μένα τα ίδια μου λέει γιαυτό δεν μουχει δώσει αντισυλληπτικά τόσο καιρό.κ μου χει πει οτι στη κόρη του δεν θαδινε ποτέ.απλά εγώ έχω κ πολυκυστικές στη μέση
23-10-2010, 22:14 #342
Originally posted by alexandrita
καλημερα!!!
οι ορμονες μου ειναι οπως οι ορμονες μιας κοπελες που εχει αμηνορροια τοσο καιρο.
αλλά ο γυναικολογος μου ειναι πολυ κατα των φαρμακων.μου ειπε να μην παρω τιποτα απολυτως,μονο αν ηθελα να κανω παιδι αμεσα θα με συνταγογραφουσε.
24-10-2010, 10:38 #343
ετσι οπωσ τα εχουμε κανει, εχουμε χασει το αισθημα της πεινας!!κ εγω σπανια αισθανομαι πεινα!!αλλα τρωω τις ωρες που ξερω πως πρεπει να φαω!! το σιγουρο ειναι πως η καθιστικη ζωη παχαινει!!προσπαθησε να δραστηριοποιηθεις ροζουλα, να κινεισαι κ να τρως τροφες υγιεινες χωρις λιπαρα κ οσο μπορεις μακρια απο γλυκα!!
εγω προτιμω ναα μη φαω καμια μπουκια γλυκο, γιατι αν φαω μια μετα θα φαω ολο το ταψι χωρις να το καταλαβω..χανω τον ελεγχο ξαφνικα λογο της γλυκοζης. κ η σοκολατα προκαλει εθισμο.μακριαα λοιπον απο σοκο!!ολα θα πανε καλα κ στις 2 μας !
28-10-2010, 14:43 #344
Τα εχω κανει σκ@τ@. Το κεφαλι μου κολλαει. Εχω ενταση και ξεσπαω στο φαγητο. Μεσα σε 2 μερες στις οποιες εφαγα πολυ συν 700 γρ νουτελα :shocked2: μονη μου, εχω την αισθηση οτι εχω παρει 5 κιλα και η διαθεση μου εχει πεσει με αποτελεσμα να εχω την ταση να τρωω περισσοτερο. Τα βουλιμικα επεισοδια ειναι αρκετα αλλα μετα απο λιγο ξανατρωω και δεν εχω το κουραγιο να τα ξαναβγαλω. Την νουτελα την τρωω με το κουταλι χωρις ψωμι ή κατι αλλο οποτε δεν προσπαθω καν. ποσο γινετε να εχω αλλαξει σε 2 μερες? γιατι αλλοιωνεται τοσο η εικονα μου απο την διαθεση μου. Πριν λιγο παλι εφαγα 3 παστες. πρεπει να σταματησω εδω ομως και να συνελθω. θελω να κανω νηστεια για 3 μερες. αλλα μαλλον δεν μπορω
28-10-2010, 14:47 #345
πριν 2 μερες ενιωθα αδυνατη και ευδιαθετη. τωρα χοντρη και πεσμενη. εχω πιει και ενα καρο σαγκρια αυτες τις ημερες που ειναι τιγκα στη ζαχαρη....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση