Results 361 to 375 of 800
-
07-11-2010, 01:14 #361
ax roz moy mia apo ta idia
κ γω δεν βγηκα γιαυτο το λογο
εβαλα τον ανδρα μου κ εφερε 2 κρεπες, νομιζε ο αμοιρος η μια θαναιδικια του κ εφαγα κ τις δυο...
το μεσημερι παλι με κεινον πηγαμε για γρηγορο καφε προ δουλειας κ εφαγα 1 δικο μου γλυκο (μεριδα)
αλλα ειχα παρει κ δευτερο για τη μεση δηθεν κ το εφαγα
απο φαγητο δε το συζητω εχω ξεσκιστει...
το μονοκαλο οτι το κανω μπροστα του, οχι οτι εχει επιγνωση αλλα σιγουρα βλεπει την κοιλια μου που εχει παει απεναντι κ οτι δεν εχω ορεξη να γυμναστω, να κουνηθω, να ντυθω, να βγω για οποιοδηποτε λογο κ ειδικα με παρεα!
το μονο που με εσωσε απο βουλιμικο χθες κ σημερα ηταν οτι καπνισα,
κ ετσι μες το μικρο μου μυαλουδακι νομισα οτι "ξεδωσα"
τωρα θα καπνισω αλλο ενα, κ θαναι το τελευταιο,
δεν θελω να καπνιζω, δεν με πειραζει να τρωω παραπανω που κ που, αλλα δε θελω να ξανακανω ποτε βουλιμικο
αυτο το κενο αισθημα μετα που εχω αδειασει καμποσα ραφια του ψυγειου δε νομιζω οτι θα το ξαναντεξω ποτε πια.
θα μου πεις καλυτερα να καπνιζεις?
δοξα το Θεο δε πρεπει να ειμαι εγγυος ακομη, κι αν ειμαι εμεινα χθες :D
οποτε δε νομιζω ναναι κ τοσο φοβερο 5 τσιγαρα, αντε 6-7 δε ξερω ποσα, αλλα εδω θα μεινω.
το γελοιο ειναι οτι απτην τροφη ξερω οτι παντα θαμαι εξαρτημενη, το εχω αποδεχτει, κ τουλαχιστο προσπαθω να μετριαζω την εξαρτηση αυτη,
να νιωθω πιο ελευθερη μες το κελι μου.
το τσιγαρο δεν το δεχομαι οτι θα με κυβερνα,
παω λοιπον να κανω ενα κ μαζι με τη γοπα θα το πεταξω κ απτη ζωη μου σαν κακο εφιαλτη.
ναι ο κιμας με τα τυροπιτακια που εφαγα χθες 5 το πρωι μπροστα στην τηλεοραση μετα απο πολυ κλαμα,
ηταν πολυ γευστικος, ηταν υπερβολη, ηταν κακη ωρα,
ηταν ανουσια πραξη, αλλα με ανακουφισε, μου αρεσε, δεν με σκοτωσε,
κι αν δε το αφησω να με επηρεασει ψυχικα θα συνεχισω αυριο ξανα τη προσπαθεια μου.
σημερα θεωρωντας οτι χθες χαλασα την προσπαθεια μου τα εκανα παλι σαλατα. οχι πια,
καιρος να προσπερναμε, να μη γδιογκωνουμε τα προβληματα, να τα αντιμετωπιζουμε στην κανονικη τους διασταση,
φιλια καλη δυναμη σε ολες!
- 09-11-2010, 10:45 #362
άσχετο με το τοπικ απλά σήμερα θα πάω γυμναστήριο πρώτη μέρα. wish me good luck.μετά από ένα διάστημα που έχασα το δρόμο μου ξαναγυρίζω κ πάλι προς εκεί που πήγαινα. σήμερα κλείνω 6 μήνες που δεν έχω κάνει εμετό.
09-11-2010, 10:49 #363
Originally posted by bouliana
άσχετο με το τοπικ απλά σήμερα θα πάω γυμναστήριο πρώτη μέρα. wish me good luck.μετά από ένα διάστημα που έχασα το δρόμο μου ξαναγυρίζω κ πάλι προς εκεί που πήγαινα. σήμερα κλείνω 6 μήνες που δεν έχω κάνει εμετό.
μπραβο ρε βουλιανα δεν το βαζεις κατω
καλο νεο ξεκινημα στο γυμναστηριο!
09-11-2010, 10:53 #364
09-11-2010, 10:56 #365
Λοιπόν σήμερα το γυροφέρνω το συγκεκριμένο τόπικ απο το πρωι και μαζί κ τον φούρνο της γειτονιάς.Οτι θα φάω θα φάω, ελπίζω μονο να αρκετσώ σε πιο υγιείνα πράγματα...κατα το βράδυ με βλέπω να επιστρέφω..:online:(αυτό το καημένο χρησιμοποιείται συχνά)
09-11-2010, 10:57 #366
καλά άλλο πάτησα άλλο βγηκε!δν είναι να εμπιστεύεσαι τίποτα!
09-11-2010, 11:05 #367
καλη αρχή σου ευχομαι boulianaki!!!!!!!!
09-11-2010, 11:07 #368
μετά από ένα διάστημα που έχασα το δρόμο μου ξαναγυρίζω κ πάλι προς εκεί που πήγαινα. σήμερα κλείνω 6 μήνες που δεν έχω κάνει εμετό.
Τα κατάφερες! Τώρα κοιτάς μόνο μπροστά. Έχεις πετύχει ήδη το δυσκολότερο! You are my hero! :tumble:
Καλή επιτυχία και στο γυμναστήριο! Είμαι σίγουρη ότι θα το καταευχαριστηθείς. Εγώ αρκούμαι στο περπατηματάκι μου και στην yoga μου. Το γυμναστήριο ομολογώ ότι με χαλάει ελαφρώς...
Καλή αρχή και περιμένουμε εντυπώσεις! Μην μας ξεχάσεις. Έχουμε ανάγκη την θετική σου ενέργεια...
ΥΓ. Και το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας με έχει κολλήσει...
09-11-2010, 11:27 #369
σας ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας λόγια!αχ loustam δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που σάρεσε η τριλογία!!
12-11-2010, 09:36 #370
Καλημέρες!!!
Με μία διάθεση ελαφρώς πεσμένη... Πριν 3 μέρες έτυχε να κάνω ένα τεστ μεταβολισμού για να δω που βρισκόμαστε... Τα αποτελέσματα αποκαρδιωτικά... Όλα εδώ πληρώνονται, που λέει και ο λαός... Μετά από τόσα χρόνια σκαμπανευασμάτων, διατροφικής ανισορροπίας, και εφαρμογής της μεθόδου του εμετού για την αποβολή των περιττών χιλιάδων θερμίδων, ο οργανισμός μου πλέον καίει κάρβουνο... Το αποτέλεσμα βγήκε ότι έχω πιο αργό μεταβολισμό και από το κατώτατο όριο που θεωρείται ως "αργός"... Την γυμναστική που κάνω ημερησίως νομίζω ότι δεν μπορώ να την αυξήσω άλλο, θα κλατάρω. Και τώρα τί? Για την υπόλοιπη ζωή μου θα παχαίνω αν αντί για 2 καρότα φάω 3? Καταδικασμένη για τα επόμενα χρόνια να στερούμαι την μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής μου... Επειδή εγώ τα κατάφερα έτσι. Ελπίζω να μην έρθουν και χειρότερες συνέπειες στο μέλλον... Εκεί που τα θεωρούμε όλα απλά και δεδομένα, έρχεται η μέρα που λες "την κάτσαμε".
Βάλτε ένα τέλος στην διαταραχή αυτή και φροντίστε τον εαυτό σας πριν στραφεί αυτός εναντίον μας...
Καλό ΣΚ εύχομαι! Να περάσετε υπέροχα, ήρεμα, χαρούμενα, ξέγνοιαστα!
12-11-2010, 09:42 #371
Καλημέρα loustam!!!
Ηταν η πρώτη φορά που έκανες αυτό το τεστ?γιατί μπορεί πάντα να ήταν πάντα αργός :blush:
αν κατάλαβα καλά,μέτρησες το βασικό μεταβολισμό σου σε κατάσταση ηρεμίας?ποσο βγήκε?
12-11-2010, 09:49 #372
Ναι πρώτη φορά τον μέτρησα. Αλλά δεν νομίζω να είχα γενικώς αργό μεταβολισμό γιατί κινούμαι πάρα πολύ χρόοοοοοοονια τώρα. Οπότε, σε ένα "ισορροπημένο" άτομο ο μεταβολισμός θα ήταν αρκετά ανεβασμένος... Μα το βλέπουν και οι γύρω μου και τους έκανε εντύπωση. Σε κατάσταση ηρεμίας καίω 1180 θερμίδες... Τώρα είμαι σε φάση να κάνω σωστή διατροφή με 5 μικρά γεύματα και άσκηση μπας και του δώσω μία ώθηση. Δεν το έχω ξανακάνει και αμφιβάλλω για το αν θα τα καταφέρω. Στην χειρότερη μπορεί να ζητήσω και τη βοήθεια διαιτολόγου/διατροφολόγου μήπως και με ξεμπλοκάρουν με πολύ συγκεκριμένη διατροφή. Προς το παρόν θα κάνω άλλη μία προσπάθεια μόνη μου να δω...
12-11-2010, 09:56 #373
ναι οντως,1180 ειναι λιγο... που το μέτρησες?σε διαιτολόγο?
η μυικη ενδυναμωση παιζει ρολο μεταβολισμο σου,εχει να πεσει γυμναστικη....
12-11-2010, 10:08 #374
Με τρομοκρατείς.... :blush:
Καλά μου κουράγια.....
12-11-2010, 10:13 #375
Kαλημέρα και απο εμένα!Χτες είχε έξοδο με φαί και δυστυχώς πριν βγω έκανα πάλι βουλιμικό..Δεν έχω ζυγιστεί αλλά χτες είδα πάλι τα κόκκαλα στο στέρνο, περίοδος άφαντη και γενικότερα κουράστηκα απο όλη αυτή τη μιζέρια ..δν έχει νόημα πια.Μετά όταν γύρισα έκανα πάλι βουλιμικό 4 το πρωί ενω είχαμε φάει του σκασμού.Το γράφω κ πλεον ντρέπομαι τρομερά.Τώρα πριν λίγο έφαγα 2 τυρόπιτες κ ένα κουλούρι.Και πραγματικά πρώτη φορά δν με ενδιαφέρει καθόλου.Μάλλον χρειάζομαι ακόμη κανα 2 κιλά , λέω να τα πάρω μπας και συνέλθω και μετά στοπ κ κανονική διατροφή.Ελπίζω αυτή τη φορά να αντέξω και να μην φρικάρω και πισωγυρίσω.Σκέφτομαι οτι δν θα τα προσέξει ιδιαίτερα κανένας , απλά -εξαιρούνται οι σημερινές τυρόπιτες που μου είχαν λείψει- θα προσπαθήσω να πάρω αυτά τα κιλά με πιο υγιείνη τροφή, έχω κ το διαιτολόγιο απο την γυναικολόγο και τέρμα τα ψέμματα.Μακάρι να τα καταφέρω και να ξυπνήσω..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση