HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 54 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 800
    Senior Member
    ροζ μου θα τα καταφέρεις. μην είσαι απλά πολύ απαιτητική από τον εαυτό σου για να μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

loustam αχ πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω.εμένα πλέον ο μεταβολισμός μου διορθώθηκε λίγο ,εκτός από τις μέρες που έχω καθυστέρηση.που πάντα έχω.

σε εμένα ο μεταβολισμός διορθώθηκε μέσα σε 1΄με 2 μήνες οπού έτρωγα 5 γεύματα,δεν έκανα εμετό,κ έκανα αρκετή γυμναστική,κ επίσης δεν έτρωγα μέχρι σκασμού.μόνο 3 φορές είχα ξεπεράσει τις 2500 θερμίδες την μέρα.
    έβαλα έτσι δύο κιλά τα οποία έχασα με δίαιτα 1600 θερμίδων κ τρεις φορές γυμναστική την εβδομάδα. τώρα χάνω κ με 1800 θερμίδες κατα μέσο όρο, μισό κιλό την εβδομάδα. όταν τα καταφέρνω.γιατί πολλές φορές θα τύχει να φάω πάνω από 2000.

δεσμεύομαι σε σας κορίτσια οτι πα σα κυ θα φάω από 1400 θερμίδες,κ θα κάνω 6 km περπάτημα σύνολο.

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    άσχετο με το τοπικ απλά σήμερα θα πάω γυμναστήριο πρώτη μέρα. wish me good luck.μετά από ένα διάστημα που έχασα το δρόμο μου ξαναγυρίζω κ πάλι προς εκεί που πήγαινα. σήμερα κλείνω 6 μήνες που δεν έχω κάνει εμετό.
    μπραβο μπουλιανα!!!!
    κ θα ανταμειψεις τον εαυτο σου με γυμναστικη!
    το καλυτερο!
    κ ο,τι ετοιμαζομαι να οργανωσω το σπιτι να κανω βαρακια εδω...
    αλλα αφου πας γυμναστηριο ισως παρακινηθω κ γω...

απο την προηγουμενη φορα που εγραψα εδω, καπου 5 μερες τωρα, ολο ψιλοβουλιμικα κανω, εκτος απο ενα βραδυ που κυριολεκτικα εφαγα ο,τι ναναι κ δε θυμαμαι τιποτε,
    τα αλλα ηταν πιο συμμαζεμενα...
    επισης καπνιζα ενω ετρωγα οποτε καταλαβα οτι το τσιγαρο τελικα δεν κοβει φαι.
    ετσι λοιπον δεν ξανακαπνιζω κ ξαναρχιζω διατροφη με θερμιδομετρηση.
    γυμναστικη ομως οχι ακομα...
    ο βουλιμικος μου εαυτος εχει ξυπνησει κ φοβαμαι πολυ...
    αρχιζω να τρωω σωστα τωρα...

Senior Member
    ωχ!Φαντάζεσαι να φτάσω στο άλλο άκρο και να θέλω δίαιτα μετά?!Δεν ξέρω ντρέπομαι να πάρω πάλι τη γυναικολόγο να της πω πάλι να μου δώσει φάρμακα αφού ξέρω τι πρέπει να γίνει(εκτός αν ε΄χω πάθει καμιά άλλη ζημειά κ δεν αρκεί η αύξηση του βάρους..)Βουλιάνα χτες εσένα σκέφτηκα και το 6 άμηνο που τα έχεις καταφέρει και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιέι.Θα δούμε μακάρι να πάνε όλα καλά για όλους..

Senior Member
    μπαντ απλά μην τροφοδοτείς τον βουλιμικό σου εαυτό με στερητικές σκέψεις.σκέψου άλλα πράματα,προβλήματα ,δουλειά σπίτι σεξ ενδιαφέροντα κ γρήγορα θα μπορέσεις να επανέρθεις

Senior Member
    ροζ για να καταφέρω αυτό το 6μηνο που τόχω πάρει κ τόσο πάνω μου,δεν ξες πόσες φορές άνοιξε η γη να με καταπιεί. δεν κατάλαβα αυτό που λες με τα χάπια κ οτι ντρέπεσαι να πάρεις την γυναικολόγο.για να σου έρθει περίοδος?

Senior Member
    ναι για την περίοδο.Απλά μου είχε πει να τρέφομαι καλά και το πολύ να χρειάζομαι 1-1,5 κιλό για να επανέλθει ο κύκλος και εαν δεν μου έρθει να της τηλ.Αλλά εγώ απο θέμα διατροφής οτι νάναι, βάζω μισό , χάνω 1.Οπότε θα προπσπαθήσω να πάρω 2 κιλά τώρα να είμαι οκ και θα περιμένω.Παλιότερα είχε "πιάσει"...χάπια μπορώ να πάρω αλλά τν εαυτό μου θα κοροιδεύω , βλέπω πλεον τις φίλες μου που είναι υγιείς, με τις σχέσεις τους, με υγιη σώματα κ μυαλά και δν αντέχω άλλο ..νομίζω αυτή τη φορά το πήρα απόφαση.

Senior Member
    μπαντ απλά μην τροφοδοτείς τον βουλιμικό σου εαυτό με στερητικές σκέψεις.σκέψου άλλα πράματα,προβλήματα ,δουλειά σπίτι σεξ ενδιαφέροντα κ γρήγορα θα μπορέσεις να επανέρθεις
    :thumbup:
    σευχαριστω μπουλιανα, νιωθω ηδη καλυτερα που λειτουργει το φορουμ

Senior Member
    ναι αλλά νομίζω οτι δεν κάνει να μένουμε κ πολύ καιρό χωρίς περίοδο.είναι επικίνδυνο.δεν ξέρω τι να σου πω.κεγώ έχω μπερδευτεί.

Senior Member
    ναι αλλά νομίζω οτι δεν κάνει να μένουμε κ πολύ καιρό χωρίς περίοδο.είναι επικίνδυνο.δεν ξέρω τι να σου πω.κεγώ έχω μπερδευτεί.
    ο ψυχιατρος χτες μου ειπε να μην παρω φαρμακα για να μου ερθει περιοδος.

Senior Member
    ναι κ εμένα χωρίς φάρμακα μου είπε.Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος ακόμα, ε, αμα το αφήσω να γίνει 5 ετία εννοείται θα υπάρξει πρόβλημα.Βουλιάνα άλλη η περίπτωσή σου εσένα με τις πολυκυστικές.
    Αλεξανδρίτα πώς πήγε χτες?Νιώθεις καλύτερα?Σ ε βοήθησε ?

Senior Member
    Πηγα σε μια περιοδο που νιωθω καλα ψυχολογικα,ειμαι σχετικα χαρουμενη αυτες τις μερες οποτε δε μπορω να πω οτι με βοηθησε ιδιαιτερα σε κατι....
    με προβληματισε,δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη για ψυχοθεραπεια ακομα.δεν θα ειναι συμμαχος μου σιγουρα.
    μου ειπε οτι για να εχει αποτελεσματα η ψυχοθεραπεια πρεπει εστω να καταλαβω οτι η επιμονη μου να ειμαι τοσο αδυνατη εχει ψυχολογικα αιτια(καπως ετσι).
    προσωπικα δε το βλεπω ετσι.ειναι δικαιωμα μου να ειμαι οσο αδυνατη θελω και αρνουμαι να βαλω εστω και ενα γραμμαριο.

επειδη ομως η ψυχολογικη μου κατασταση ειναι πολυ ασταθης,εκλεισα κι αλλο ραντεβου,αλλα δεν ξερω αν θα παω,εξαρταται πως θα νιωθω τοτε...

Senior Member
    αχ κοριτσια περαστικα σε ολες ευχομαι, τι εγινε ολες μαζι μας παιρνει το κυμα κ πεφτουμε?
    μπουλιανα κρατα γερα!

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    Πηγα σε μια περιοδο που νιωθω καλα ψυχολογικα,ειμαι σχετικα χαρουμενη αυτες τις μερες οποτε δε μπορω να πω οτι με βοηθησε ιδιαιτερα σε κατι....
    με προβληματισε,δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη για ψυχοθεραπεια ακομα.δεν θα ειναι συμμαχος μου σιγουρα.
    μου ειπε οτι για να εχει αποτελεσματα η ψυχοθεραπεια πρεπει εστω να καταλαβω οτι η επιμονη μου να ειμαι τοσο αδυνατη εχει ψυχολογικα αιτια(καπως ετσι).
    προσωπικα δε το βλεπω ετσι.ειναι δικαιωμα μου να ειμαι οσο αδυνατη θελω και αρνουμαι να βαλω εστω και ενα γραμμαριο.

επειδη ομως η ψυχολογικη μου κατασταση ειναι πολυ ασταθης,εκλεισα κι αλλο ραντεβου,αλλα δεν ξερω αν θα παω,εξαρταται πως θα νιωθω τοτε...
    Ξέρεις τι?Κάντο σαν πείραμα, μπορέι να βγει και σε καλό.Κανείς μας δεν είναι έτοιμος για ψυχοθεραπεία, όλα θέλουν τον χρόνο τους.Τουλάχιστον πιστεύω να είναι καλός σαν επιστήμονας.Εγώ για εμένα έτσι το σκέφτομαι πλεον.Πείραμα κ όσο αντέξω.Πως διάολο(σορυ) ζούσα με τα τάδε κιλά τόσα χρόνια και τώρα δν μπορώ?Και κάτι άλλο που λέω στον ευατό μου.Σε τι με βοήθησε όλο αυτό?Ομόρφυνα?Ήμουν ευτυχισμένη?Περνούσα καλά?Προόδεψα σε κάτι?Όχι κατηγορηματικά.Οπότε μου λέω "σκάσε και κολύμπα" ολόκληρη γαιδούρα κτλ κτλ.Πλεον όντως το θεωρώ ντροπη να κόβω την περίοδό μου για να είμαι 2 κιλά κάτω έτσι?Θέλω να κάνω οικογένεια, να είμαι υγιής, να ερωτευτώ, να προχωρήσω, να ξεχάσω.Και ξέρω πως τα θέλεις κ εσύ αυτά.Και με μη υγιή οργανισμό κ συνεπώς ψυχολογία δεν γίνεται ρε γμτ.Έχω καταφέρει τόσους μήνες να τους πείσω όλους πως δν έχω περίοδο απο άγχος καθαρά.Τον ευατό μου όμως δν το έπεισα και αυτό με πνίγει πλεον.Προσπάθησε να συνεργαστείς.Κιλά είναι, όποτε θέλουμε τα ξαναχάνουμε-και προς Θεού στα πλάισια του αδύνατου πάλι λέω να είμαστε αλλά του υγιούς αδύνατου.Τα λέω και για να τα ακούω όπως αντιλαμβάνεσαι:starhit:

Senior Member
    :thumbup:

Senior Member
    Γεια σας και από μένα παιδιά. Να με συγχωρείτε που επεμβαίνω στην κουβέντα σας απλά το κάνω με αφορμή τα σχόλια σας περι μεταβολισμού επειδή είναι ένα θέμα που με απασχολεί.
    Βουλιμική δεν υπήρξα, ούτε έκανα υπερφαγικά επεισόδια εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση της ανάρρωσης από νευρική ανορεξία. Προς το παρόν τα καταφέρνω πολύ καλά. Πλέον τρέφομαι κανονικά δε δυσανασχετώ καθόλου και αρχίζω να ανακάμπτω τουλάχιστον σωματικά γιατί ψυχολογικά θέλω δουλειά ακόμα τουλάχιστον για να ξεπεράσω όλες τις φοβίες μου.
    Αυτή τη στιγμή κάνω συγκεκριμένο διαιτολόγιο για να αυξήσω το βάρος μου με ημερήσια πρόσληψη θερμίδων 1800. Στην αρχή ξεκίνησα πολύ πιο συντηρητικά με 1200. Τελοσπάντων ένα θέμα που με απασχολεί και δε με αφήνει να απελευθερωθω είναι επειδή στο παρελθόν υπήρξα υπέρβαρη είναι το μετά που θα πάρω τα κιλά που πρέπει πως και αν θα καταφερω να διατηρηθώ γιατί εκτός των διάφορων πειρασμών έχω ή τουλάχιστον έτσι νομίζω πρόβλημα με το μεταβολισμό μου. Με τις διίατες έχασα κοντά 60 κιλά μετα άρχισε η ανορεξία οπότε μιλάμε για ένα διαλυμμένο ουσιαστικά μεταβολισμό.
    Γι αυτό και διαβάζω με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τα σχόλια σας.
    Θα με συγχωρήσετε αν ρωτάω βλακείες αλλά δεν είμαι πολύ σχετική με κάποια πράγματα και θα ήθελα τα φώτα σας.

Ναι πρώτη φορά τον μέτρησα. Αλλά δεν νομίζω να είχα γενικώς αργό μεταβολισμό γιατί κινούμαι πάρα πολύ χρόοοοοοοονια τώρα. Οπότε, σε ένα "ισορροπημένο" άτομο ο μεταβολισμός θα ήταν αρκετά ανεβασμένος... Μα το βλέπουν και οι γύρω μου και τους έκανε εντύπωση. Σε κατάσταση ηρεμίας καίω 1180 θερμίδες... Τώρα είμαι σε φάση να κάνω σωστή διατροφή με 5 μικρά γεύματα και άσκηση μπας και του δώσω μία ώθηση. Δεν το έχω ξανακάνει και αμφιβάλλω για το αν θα τα καταφέρω. Στην χειρότερη μπορεί να ζητήσω και τη βοήθεια διαιτολόγου/διατροφολόγου μήπως και με ξεμπλοκάρουν με πολύ συγκεκριμένη διατροφή. Προς το παρόν θα κάνω άλλη μία προσπάθεια μόνη μου να δω
    Λούσταμ θα με συγχωρέσεις αλλά δεν ξέρω ακριβώς το ιστορικό μου αλλά ήθελα να ρωτήσω αυτό το 1180 επειδή όπως είπα δηλώνω άσχετη πρακτικά τι σημαίνει; Ότι για να διατηρείσαι σε α κιλά πρεπει να τρως τη μέρα τόσες θερμίδες;
    Εκεί όπου μέτρησες τον μεταβολισμό σου τι σου είπαν; Σου έδωσαν κάποια τιπς για να τον βελτιώσεις; Πλην από τα 5 γεύματα ημερησίως και με μια ισορροπημένη διατροφή τι άλλο μπορεί να κάνει κανείς για να τον ξυπνήσει; Το ερώτημα αυτό το απευθύνω γενικότερα σε όποιον ξέρει.

Bouliana Καταρχήν μέσα από την καρδιά μου να σου δώσω τα συγχαρητήρια μου που ΄σιγά σιγά αρχίζεις να ξεπερνάς το πρόβλημα σου. Δε σε γνωρίζω όμως αισθάνομαι πολύ περήφανη για σένα και μην αφήσεις κανένα να σε πισωγυρίσει.
    Καλή επιτυχία και με τη γυμναστική. Θα δεις που θα τη συνηθίσεις. Αφού το κατάφερα εγώ που δεν σήκωνα ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι θα το κάνεις και εσύ.
    Επειδή αναφέρθηκες και εσύ στο θέμα μεταβολισμός και μάλιστα είπες πως φαίνεται να έχει πάρει μια ώθηση αυτό πως το κατάλαβες και τι έκανες εσύ για να το πετύχεις αυτό;

ΡΟΖ μου τι κάνεις; Και εσύ αγωνιάς ακόμα με την περίοδο ε? Και εγώ ακόμα τίποτα. Η διαιτολόγος μου λέει ότι μπορεί να έρθει από στιγμή σε στιγμή τώρα που έχω ανεβάσει το βάρος μου. Να σε ρωτήσω το ποσοστό του λίπους σου το έχεις κοιτάξει τελευταία; Σε ρωτώ γιατί εμένα η διαιτολόγος μου μου είπε ότι έχει και αυτό σημασία. Εγώ είμαι ακόμα ελειποβαρής αλλά το λίπος μου είναι σε ανοδική τάση. Εχω κάνει ενα μικρό θαύμα μέσα σε τρεις μόνο μήνες μου είπε όμως ότι πρέπει να έρθει σε κανονικά επίπεδα γιατί μαζί με το άγχος είναι και αυτό ανασταλτικός παράγοντας.
    Πάνε 2,5 χρόνια από τότε που είδα κανονική περίοδο και να φναταστείτε ήμουν 60 κιλά τότε. Πλέον δεν το σκέφτομαι και δεν αγχώνομαι τόσο. Έχω πίστη ότι θα ρθει αλλά καμιά φορά σκέφτομαι ότι κατέστρεψα τόσο τον ευατό μου και φοβάμαι τις συνέπειες του στυλ ότι δε θα μπορέσω να κάνω παιδιά κτλ.

Page 26 of 54 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast