HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 54 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 800
    Senior Member
    χμ.... εννοώ να τρως για διάστημα μεγαλύτερο της 1 ώρας μηχανικά,σαν να μην καταλαβαίνεις, κι ας έχεις σκάσει... να είσαι σα χαμένη την ώρα που το κάνεις,σαν πρεζακι....κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου για βουλιμικό....
    δλδ μη μου πεις οτι βγήκες,ήπιες,έπαθες υπογλυκαιμία και έφαγες δύο τυρόπιτες και μία κρέπα.αυτό για μένα τουλάχιστον δεν είναι βουλιμικό.είναι λαιμαργία,αλλά δεν είναι αρρωστημένο...με καταλαβαίνεις?

Senior Member
    αν αναφέρω βουλιμικά που έχω κάνει μεθυσμένη.... τα θυμάμαι τώρα και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.
    έχω βγεί ακόμα και ξυπόλυτη από το σπίτι.και δεν ήταν καλοκαίρι.πάλι καλά που στην αθήνα είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.έχει και τα καλά του.δεν θέλω καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να με πιάσει βουλιμία στο χωριό μου.

Senior Member
    Originally posted by bouliana

τρώω και πίνω και καπνίζω σαν ρωμαίος αυτοκράτορας. δυσκολεύομαι να πειθαρχίσω σε οτιδήποτε.,και έχω αρχίσει να γίνομαι παράλογη με τα κόμπλεξ μου.

χαχαχα!σα ρωμαίος αυτοκράτορας!!!!πολύ καλό!!!!!
    αλλά δεν είσαι η μόνη!!!
    και πάνω που είχα αρχίσει να νιώθω άσχημα που είμαι γυναίκα και πίνω τόοοοσο πολύ

Senior Member
    Α , μην ανησυχείς Αlexandrita μου..είμαι κ εγώ εδω.2 ποτά οι άλλοι? 5 εγώ.Σπίτι για ύπνο οι άλλοι?έφοδο στο περίπτερο εγώ.Χτες πάλι τα ίδια, έφαγα, έφαγα, έφαγα...ότι γλυκο υπάρχει.Και πριν κοιμηθώ ,τσάκισα και 1 ολόκληρο λίτρο παγωτό αλλά...όλα κ όλα..ήταν 0%!Κ μετά με έπιασε μια αηδία με τόση ζάχαρη και ΞΑΝΑβγήκα και πήρα 2 πίτες με λουκάνικο κτλ κτλ..Ενώ είχα στρώσει τόσο καιρό , ήρθε πάλι το άγχος και πίσω στα παλιά.Μετά σκέφτηκα να κάνω εμετό αλλά ήμουν ψιλομεθυσμένη και βαριόμουν(!)κουράστηκα με το άγχος του να μην παχύνω και έχω παραιτηθεί πια..οπότε λέω σήμερα, ήρεμα, μην νιώθεις τύψεις, μην τιμωρείς άλλο τον εαυτό σου μπλα , μπλα, μπλα μπλά άλλα λόγια ναγαπιόμαστε αφού μέσα σε 2 εβδομάδες έχω φάει ...δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι.Κυκλοφορώ μόνιμα εδώ και 10 μέρες με φόρμες και φαρδιά και δεν θέλω να ξέρω αν μου μπαίνουν ακόμη τα στενά μου τζιν.Για να δούμε, είπα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της βδομ. να κόψω λίγο ταχύτητα μπας και ξεφουσκώσω, ας ελπίσω οτι δεν θα γράφω αύριο για νέο βουλιμικό.Αηδία κατάντησα.

Member
    μια απ τα ιδια και εγω ροζ...Bαρεθηκα να τρωω και μετα να τα βγαζω και μετα τα ιδια απο την αρχη..IT' S JUST FOOD...WE CANT WE JUST EAT?

Senior Member
    ρε συ ροζ είναι λογικό να σου βγαίνει τέτοια πείνα αφού θα χεις περάσει τέτοια στέρηση. σιγά σιγά θα περάσει αυτή η λαιμαργία που σου βγαίνει κ θα τρως όλο και πιο φυσιολογικές ποσότητες.
    μα πρέπει να παχίνεις.απλά πρέπει αργά και σταθερά για να συνηθίσεις τον εαυτό σου κ να σαρέσει.
    υπερβολικές ποσότητες αλατιού και ζάχαρης που χουμε όλες καταναλώσει!
    αλεξανδρίτα έτσι όπως το θέτεις δεν είχα ως τώρα βουλιμικό επεισόδιο,αλλιώς πιστεύω οτι θα τα είχα βγάλει κιόλας. αλλά έχει τύχει να φάω μεγάλες ποσότητες τόσο που να πονάει το στομάχι μου αλλά καταλάθος χωρίς να τοχω προβλέψει.
    νομίζω οτι χρειαζόμαστε να μάθουμε πότε πρέπει να σταματάμε,πότε πρέπει να φάμε,τι πρέπει να φάμε. δεν γίνεται να υπάρχει αυτό το ανεξέλενκτο. είναι φυσικό όταν τρώμε μεγάλες ποσότητες ζάχαρης μετά να θέλουμε κ άλλο ,κ μετά να μην μπορούμε άλλο και να θέλουμε αλμυρό. αλλά πιστεύω η στέρηση οδηγεί στο να θέλουμε τέτοιες ποσότητες.
    εμένα ανέκαθεν η περίοδος στέρησης δεν κρατούσε πολύ το πολύ μερικές ώρες.επίσης ποτέ δεν τηρούσα τους περιορισμούς που μου έβαζα κ τους έσπαγα με το χειρότερο τρόπο. κατάλαβα οτι δεν δημιουργούσα στέρηση τόσο στο στομάχι μου όσο στο μυαλό μου. άμα πω οτι δεν θα φάω σοκολάτα όλα μου την θυμίζουν,όλα !! κάποιος τρώει δίπλα μου ,κάπου μου μοιρίζει,βλεπω μαι διαφήμιση και θέεελω να τη φάω.κ να σκεφτείται ούτε καν τρελαίνομαι για σοκολάτα.βασικά δεν νομίζω οτι πια τρελαίνομαι τόσο για φαγητό.δεν πιστεύω οτι είμαι μερακλού.πιστεύω οτι απλά η στέρηση με οδηγεί στο να θέλω να τα κατασπαράξω όλα.

Senior Member
    ψιτ βουλιμικο (ανοιγοκλεινω πεταχτα τα βλεφαρα)
    σου την εσκασα αυτη τη φορα
    δε σου καθισα!
    κ καθε φορα που δε θα σου καθομαι θαμαι πιο δυνατη κ εσυ αδυναμο τερατακι που εν τελει θα εξαφανιστεις!
    ισως ειμαι λιγο οφτοπικ συζητησης σας κοριτσια αλλα ενιωθα την αναγκη να την πω του κυριου βουλ.
    κυριος πρεπει ναναι οχι κυρια.
    γιαυτο μας βασανιζει :P

Member
    Geia sas ki apo mena!!
    Shmera sunexizw kanonika thn 3h mera..

Phga kai gia kafe kai tsimphsa kai gluko!! :)

TO PIO SHMANTIKO EINAI OTI PROSPATHW NA AGAPW TON EAUTO MOU KAI NA KANW PRAGMTA POU ME EUXARISTOUN.
    Μεσα σε αυτα ειναι και το φαγητο!!

:):)

Senior Member
    Μπράβο βρε bad!!!Παίρνω κουράγιο κ εγώ!ούτε καν κύριος...ένας ΚΥΡΙΟΣ δεν θα φερόταν έτσι!Σήμερα είμαι χάλια..διάβασμα, κλεισούρα,σέρνομαι,μου πέρασε απτο μυαλό 2-3 φορές να ξεσπάσω στο φαί αλλά πιστεύω να κρατηθώ ..έχω ΠΑΛΙ φιλοξενούμενους και παραγγέλνουμε συνέχεια απέξω οπότε το οτι δεν τρώω απολύτως υγειινά είναι δεδομένο!
    Και μια ερώτηση άσχετη..ξέρει καμία πού μπορώ να βρω ένα κουτι μεταλικό ή και πλαστικό που να κλειδώνει??όταν φύγω διακοπές το σπίτι θα μέινει αναγκαστικά πάλι στα ξαδέρφια και θέλω να "προστατέψω " κάποια προσωπικά αντικείμενα..

Member
    egw koriιτσια ημουν βουλιμικη για 13 χρονια ακριβως.
    μονο τα τελευταια χρονια διαπιστωσα οτι ειναι αρρωστεια,
    πριν κατηγορουσα τον εαυτο μου.τον εστηνα στον τοιχο κανονικα.και τον εκτελουσα.δε μου εδινα ιχνος ελαφρυντικου.
    τον τελευταιο χρονο ξεπερασα τους εμετους εντελως.σταδιακα και για παντα.
    πλεον δε μπορω να φαω οπως ετρωγα αλλα και να φαω δε θα τα βγαλω.
    θα υποκειμαι τις πραξεις μου.εφαγα;θα παρω τις θερμιδες και θα νιωθω το αισχρο φουσκωμα.αν δε θελω να παρω τις θερμιδες και να νιωθω απαισια σε φαση θα σκασω,να μη φαω.εμετος μας τελειωσε.δεν ειναι μονο νοητικο αυτο το μας τελειωσε...,ειναι και σωματικο.βαριεμαι πλεον να κανω εμετο.
    εξαντλυομαι και μονο στην ιδεα του.να προσπαθω να τα βγαλω,να νιωθω αυτη την απαισια γευση στο στομα μου,να αγχωνομαι φοβερα γιατι σκεφτομαι οτι χαλαω τα δοντια μου,τον οισοφαγο μου η οτι κατι μπορει να χαλασει εσωτερικα καθως σπρωχνω και κυριως δεν αντεχω αυτη την αισθηση του μετα.αφου εχεις τελειωσει με τον εμετο που νιωθεις εξαντλημενος σαν να δουλευες οικοδομη ολημερις κ ολυνυχτις.
    πλεον εχω να κανω εμετο δε θυμαμαι απο πότε.
    κι ουτε προκειται να ξανακανω νομιζω.δεν τον χρειαζομαι.
    τωρα πρεπει να χασω τα κιλα μου.
    εχω διαπιστωσει οτι το σωστο φαγητο ειναι μια συνηθεια κι αν το κανεις για λιγο και ξερεις και νιωθεις σε τι μεταφραζεται η καλη διατροφη,μετα δε θες να φας σκατα.
    οχι οτι δεν ειμαι καλοφαγου κ τωρα η οτι εχω χασει τις λιγουρες μου,απλως εχω συνειδητοποιησει οτι κεινες οι τρελλες λιγουρες για γλυκο κ υδατανθρακα οφειλονταν στην σοβαρη πτωση του ζαχαρου μου.αν τρως πολλες φορες τη μερα και σωστα δεν εχεις τις βρωμολιγουρες και τα τρεμουλα που αν δε φας και δη υδατανθρακα κ γλυκο εκεινη τη στιγμη νιωθεις οτι θα σκασεις η θα λυποθυμισεις.
    επισης εχω συνειδητοποιησει οτι σαν να φοβαμαι να αδυνατησω.δεν εξηγειται αλλιως.καθε που βλεπω οτι ο αριθμος στη ζυγαρια αρχιζει και κατεβαινει γρηγορα η βλεπω το σωμα μου να μαζευει,τσουπ τρωω μαλακιες με το ζορι-χωρις πλακα-με το ζορι.
    δεν τα λιγουρευομαι και τα τρωω,τα τρωω επειδη θυμαμαι οτι καποτε μου προκαλουσαν ευχαριστηση.ελα που δε μου δημιουργουν πλεον ομως...
    θα το ξεπερασω κι αυτο σιγα σιγα.
    γενικως ειμαι αισιοδοξη.
    νομιζω εχω αντιμετωπισει το διατροφικο μου θεμα.
    τωρα απομενει να χασω το περιττο βαρος μου.
    εχω χασει 20.θελω αλλα 60.σοκαριστηκατε?:)
    θελω να σας πω οτι η γυμναστικη κανει θαυματα.το βλεπω στο σωμα μου καθημερινα πλεον.
    κι επειδη βλεπω οτι κανει θαυματα ισως ειμαι ετοιμη κι οταν εχω χασει αρκετα λιγοτερα απο τα 60.

Senior Member
    qwert (ειναι τυχαιο το που βρησκονται τα γραμμτατα στο πληκτρολογιο?)

θελω να σου πω οτι ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα και ας μη σε ξερω...ειμαι και εγω στο εχασα 20 και εχω αλλα 30...μετα τους εμετους επερνα συνεχως βαρος...αλλα ο μονος τροπος ειναι να αφησεις πρωτα τους εμετους και μετα να δουλεψεις το θεμα βαρος...σου ευχομαι τα καλητερα!!!!!!!!!

Member
    Originally posted by gilie-
    qwert (ειναι τυχαιο το που βρησκονται τα γραμμτατα στο πληκτρολογιο?)

θελω να σου πω οτι ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα και ας μη σε ξερω...ειμαι και εγω στο εχασα 20 και εχω αλλα 30...μετα τους εμετους επερνα συνεχως βαρος...αλλα ο μονος τροπος ειναι να αφησεις πρωτα τους εμετους και μετα να δουλεψεις το θεμα βαρος...σου ευχομαι τα καλητερα!!!!!!!!!
    σε ευχαριστω απο την καρδια μου gilie.
    εχεις απολυτο δικιο σ αυτο που λες.
    αν δε λυσεις το θεμα της βουλιμιας πρωτα,δε γινεται τιποτα.αφου λυσεις το διατροφικο θεμα,μετα τo αδυνατισμα ειναι απλως μια προσπαθεια .αν εχεις τη γνωση,την υπομονη κ την επιμονη ο στοχος θα επιτευχθει.απλα μαθηματικα.σε οτι αφορα εμενα,
    επειδη εχω να χασω πολλα κι επειδη ειμαι οριακα κουρασμενη απο τα τελευταια 13χρονια,θα ειναι λιγο πιο δυσκολο ψυχολογικα,αλλα θα τα καταφερω.θα επιμεινω.το πηρα αποφαση.εχω ηδη κανει την αρχη αλλωστε.20 κιλα δεν ειναι λιγα.
    ειμαι ομορφη,ψηλη και εχω πολυ καλες αναλογιες, καθομαι τοσα χρονια και χαραμιζομαι μεσα στο φαγητο και το λιπος και μου το παιζουν γκομενες-και αντιστοιχα θεωρουν οι αντρες γκομενες,γυναικες χωρις κατι το ιδιαιτερο επειδη απλως ειναι αδυνατες και μπορουν και ντυνονται.εχω αποφασισει να δω σαγονια να ανοιγουν και σαλια να πεφτουν.:)
    ηρθε η ωρα μου!!:))
    και πλεον δεν αγχωνομαι για τις οποιες ραγαδες κ την οποια χαλαρωση.αφενος γιατι βλεπω οτι το σωμα με καλο φαι και νερο και κρεμουλα και γυμναστικη μαζευει ομορφα,αφετερου γιατι τι να κανω;υπηρξα βουλιμικη και παχυσαρκη.αυτο δεν αλλαζει.το θεμα ειναι οτι το αντιμετωπισα.
    οταν με το καλο θα χω αδυνατησει,ο αντρας που θα με κερδισει θα θεωρει πιο σημαντικο το πώς και τι νικησα και πετυχα,θα θεωρει πιο σημαντικη ολη την αποφασιστικοτητα και τη δυναμη που εδειξα και τη σοφια ζωης που απεκτησα απο ολη αυτη την ιστορια, παρα τις ραγαδες που μου αφησε κληρονομια.

;)

Member
    qwert πραγματικα μπραβο!!!!!!!!!!!!!
    να σε ρωτησω μονο πωσ πηρεσ αυτη την αποφαση, ποια ηταν η αφορμη να σταματησεισ τα βουλιμικα?
    και εγω τοσα χρονια ειμαι βουλιμικη, γνωριζω πολλα χρονια απο τι πασχω, αλλα το ειχα υποτιμισει....

Member
    mpravo qwert!!

makari na poume ki emeis kapoia stigmh oti afhsame tous emetous pisw...

Ki egw koritsia eimai sth 5h mera xwris boulimiko!!!!!!!!!
    Exw faei kai gluka kai faghto twra 2 meres, giati eixa katevei sto patriko pou eixan mazeutei oloi oikogeneiakws(aderfakia, anhpsakia... ktl).
    Auto shmainei faghta, gluka..ktl.

Eutuxws sto faghto etrwga kanonika kai gluko ligo pio periorismeno. Alla den to sterithika!! Se kapoia stigmh, mou perase polu entona apo to mualo, na faw na to euxaristithw, alla kateutheian skeftika to forum...!!!!!

Kai eipa, oti an tuxon to kanw, tha eprepe shmera na sas to elega kai den tha eniwtha kala, giati tha xanotan h idea sas gia mena oti kanw prospatheia kai eimai epituxws sthn 5h mera. Eutuxws to glitwsa...

Shmera sth douleia efaga kapoies vlakeioules :(, alla den peirazei, tha proseksw ti tha faw twra mexri to vradu.

Pantws koritsia, sas sunistw na kratate hmerologio me to ti trwte... Sunexizw akomh kai me voithaei arketa!!

Kalh dunamh!

Senior Member
    bravoooooooooooooooooooooo

Page 4 of 54 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast