HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ - Σελίδα 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 40 από 54 ΠρώτοΠρώτο ... 30383940414250 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 586 μέχρι 600 από 800
    Junior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Dec 2010
    Γεια σας!

Ειλικρινά ευχαριστώ για την συμπαράσταση!
    Όλους..
    Τελικά είχατε δικιο για το forum. Είναι σαν να συναντάς φίλους εδώ
    Ευχαριστώ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους!!Ευχομαι να περνάτε ΥΠΕΡΟΧΑ όπου κ αν βρίσκεστε!!Δεν έχω ιντερνετ εδω που είμαι κ τώρα κατάφερα να μπω στα κλεφτα για λίγο σε άλλο σπίτι..είδα έχετε ανοίξει πολύ ωραία θέματα!Είδα επίσης οτι οι περισσότερες τα καταφέρνετε μια χαρούλα αυτές τις δύσκολες μέρες..(Αλεξανδρίτα μπράβο!)Ο δίκος μου απολογισμός είναι τραγικός κ δν προλαβαίνω να γράψω πολλά τώρα..1 εβδομάδα + 2 κιλά , ειδικά στο προσωπο φαίνεται έχω γίνει φούσκα.Απο το πρωι μέχρι το βράδυ τρώω, ευτυχώς όχι τόσο γλυκά αλλά παρα παρα πολύ φαί.Οι δικοί μου δν φαίνεται να έχουν την δυνατότητα να αντιληφθούν τι γίνεται κ ο καθένας μου κουβαλάει κάθε μέρα όλα τα σκατολοίδια που με ξετρελλαίνουν κ εγώ ..τα τρώω.Μέχρι τώρα μετράω και 2 εμετούς κ ελπίζω να μείνω εκεί.Χτες βγήκαμε για φαί κ όταν γύρισαμε η μανα μου μου είχε φτιάξει ΚΑΙ το αγαπημένο μου φαγητό..συνέχισα να τρώω και είχα τρελαθεί τόσο πολύ που ήμουν έτοιμη να κάνω εμετό μπροστά τους μπας κ καταλάβουν οτι έχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Σήμερα αποτελείωσα το ταψί και με ρώτησε αν θέλω να μου φτιάξει αλλο ένα μιας κ μου άρεσε..βλέπουν οτι τρώω ασταμάτητα , βογγάω με φουσκωμένο στομάχι οτι έσκασα κ με ρωτάνε αν θέλω και φρούτο.Προχτες εδειξα κάτι μπισκότα στη μανα μου και τις λέω "άσε δν παίρνω γιατί αν αρχίσω δν σταματάω κ μετά πονάει το στομάχι μου" κ την επόμενη μου έφερε 3 πακέτα, άρχισα να ουρλιάζω κ μετά τα κατασπάραξα..Καταλαβαίνω οτι επειδή δν με βλέπουν συχνά πλεον αυτός είναι ο πιο ευκολος τρόπος να εκφράσουν την αγάπη τους αλλά πνίγομαι..Μετράω μέρες για να φύγω ..Το μόνο καλό σε σχέση με τις περσινές γιορτές είναι πως δν έχω τόσο άγχος με τα κιλά , εντάξει οτι είναι να γίνει ας γίνει , μετά θα ξαναμπώ σε πρόγραμμα(ελπίζω) και το καλύτερο το άφησα για το τέλος...χτες το πρωι είδα λίγο αίμα..!!!Όχι σοβαρα πράγματα αλλά πονούσα κιόλας κ νιώθω σιγά σιγά οτι ο οργανισμός μου προσπαθεί να συνέλθει!Βέβαια το βράδυ ως πανηλίθια πήγα κ έκανα εμετό αλλά δν θέλω να σκέφτομαι άλλο τα λάθη μου, ας δω με λιγη αισιοδοξία τα πράγματα μέρες που είναι!Τέλικα έγραψα πολλά κ είχα ανάγκη να πω ακόμη περισσότερα..δυστυχώς δν μπορώ να το κρατήσω άλλο ανοιχτό γιατί φοβάμαι μη με πάρουν χαμπάρι.Θα περιμένω νέα σας κ εύχομαι να είστε όλες καλά!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά!
    ΡΟΖ μου πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου. Δυστυχώς, η συγκατοίκηση με τους γονείς, από ένα σημείο και μετά αρχίζει και γίνεται δοκιμασία αντί για ευχαρίστηση. Παρόλα αυτά, ακόμα και η δοκιμασία μπορεί να τελειώσει με αίσθημα ικανοποίησης και θριάμβου. Θα σου πρότεινα να εκμεταλλευτείς το διάστημα που βρίσκεσαι καθημερινά με τους δικούς σου και να το μετατρέψεις υπέρ σου, και όχι κατά σου. Εγώ κάποια στιγμή ζήτησα από την μητέρα μου να πιούμε ένα καφεδάκι και να τα πούμε. Της είπα πράγματα που είχα σκεφτεί να της πω, και άλλα που βγήκαν στην πορεία μέσα από την συζήτηση. Το σίγουρο είναι ότι μετά από αυτήν την εξομολόγηση - συζήτηση - παράπονο, είναι πλέον σύμμαχός μου στον αγώνα αυτό. Δεν με πιέζει σε θέματα φαγητού, με ρωτάει που και που διακριτικά, μπορώ να ξεσπάσω πάνω της σε μία δύσκολη φάση. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πλέον, μετά από πολύ καιρό, όταν είμαι στο πατρικό μου, νιώθω και πάλι αυτήν την οικογενειακή θαλπωρή που ένιωθα πιτσιρίκι, και όχι την ένταση, την καταπίεση και τον θυμό που ένιωθα τα τελευταία χρόνια. Ίσως αν μιλήσεις με ειλικρίνεια με την μητέρα σου, να μπορέσεις να νιώσεις ηρεμία και γαλήνη τις υπόλοιπες ημέρες που έχεις να περάσεις μαζί τους. Εσύ ξέρεις... :)

Καλή χρονιά εύχομαι να έχουμε όλοι!!!

Και για να θυμόμαστε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας...

http://www.cosmo.gr/News/France/303242.html

Originally posted by POZ
    και το καλύτερο το άφησα για το τέλος...χτες το πρωι είδα λίγο αίμα..!!!Όχι σοβαρα πράγματα αλλά πονούσα κιόλας κ νιώθω σιγά σιγά οτι ο οργανισμός μου προσπαθεί να συνέλθει!
    τι ευχαριστα νεα!!!!!!!!!μπορει να ειναι ωορρηξια???δλδ μπορει σε 2 εβδομαδες να εχεις περιοδο?????????

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Aug 2010
    Originally posted by POZ
    Οι δικοί μου δν φαίνεται να έχουν την δυνατότητα να αντιληφθούν τι γίνεται κ ο καθένας μου κουβαλάει κάθε μέρα όλα τα σκατολοίδια που με ξετρελλαίνουν κ εγώ ..τα τρώω.Μέχρι τώρα μετράω και 2 εμετούς κ ελπίζω να μείνω εκεί.Χτες βγήκαμε για φαί κ όταν γύρισαμε η μανα μου μου είχε φτιάξει ΚΑΙ το αγαπημένο μου φαγητό..συνέχισα να τρώω και είχα τρελαθεί τόσο πολύ που ήμουν έτοιμη να κάνω εμετό μπροστά τους μπας κ καταλάβουν οτι έχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    υπαρχει και χειροτερο σεναριο ροζουλα!
    για φαντασου να σε επριζε να αδυνατισεις

αντε περιμενουμε νεα σου αναλυτικα

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχουμε όλοι μία πολύ πολύ πολύ καλή χρονιά. Με περισσότερη όρεξη για ΖΩΗ και λιγότερη όρεξη για φαΐ... Με σωματική και ψυχική υγεία, με πολλή αγάπη και ... να περνάμε πάντα καλά! Ευκαιρία να βάλουμε στόχους για τις επόμενες 365 μέρες της ζωής μας...

Να περνάτε πάντα υπέροχα, όπου και με όποιους βρίσκεστε...

Loustam ευχαριστούμε για τις ευχές. Εύχομαι το 2011 να ναι απαρχή νέων ξεκινημάτων για όλες μας.
    Τι κάνουν τα κορίτσια μου πως τα πήγαμε;
    Εγώ όμορφα. Μετά τις περισνές εφιαλτικές γιορτές αφαγίας φέτος πραγματικά του έδωσα και κατάλαβε και συνεχίζω να του δίνω. ΜΟυ χει ανοίξει φοβερά η όρεξη.
    Εντάξει δε μπορώ να πω σχετικά έχω κρατήσει το μέτρο είμαι ευχαριστημένη. Μόνο χτες με το άτιμο το αρνάκι τα βρήκα λίγο σκούρα που θελα να το καταβροχθίσω ολόκληρο αλλά την πάλεψα.
    Ροζούλα μου όμως τι νέα είναι αυτά που διαβάζω. Να ανόίξουμε σαμπάνιες? Ήρθε επιτέλους η περίοδος;

Junior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Jan 2011
    Καλημέρα! Θα ήθελα να σας γράψω κι εγώ την εμπειρία μου πάνω στο θέμα. Ήμουν και γω βουλιμική γι' αρκετο καιρό. Θυμάμαι πάρα πολλές φορές να τρώω απεριόριστες ποσότητες και μετά να κλειδώνομαι στην τουαλέτα και να κάνω τη γνωστή διαδικασία...σκεφτόμενη ότι έτσι δεν θα αποθηκεύσω τις θερμίδες. Μετά ακολουθούσε ένα αίσθημα εφορίας και μετά οι τύψεις και τα γιατί. Προσπαθούσα χρόνια να το κόψω αλλά πάντα ένα γλυκό βρισκόταν μπροστά μου, έλεγα θα φάω ένα, το ένα γινόταν δύο, ακολουθούσε όλο το μπολ και μετά τρέχοντας στην τουαλέτα. Έκοψα τα βουλιμικά επισόδεια πριν 10 χρόνια. Το 2001. Από τότε μαχαίρι. Θα μου πείτε τι συντέλεσε σε αυτό. Ένα πρωί που καθόμουν σπίτι έβλεπα Μενεγάκη και έπεσε το αυτί μου στο ότι θα είχαν συζήτηση για τη βουλιμία και τις συνέπειες της κρυφής αυτής ασθένειας. Όπως καταλαβαίνετε περίμενα να ακούσω γιατί το θέμα με ενδιέφερε. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ένας γιατρός ο οποίος ήταν ειδικός πάνω στο θέμα και έλεγε ότι είναι μια κρυφή ασθένεια και συνήθως καταλαβαίνουν ότι τα κοριτσάκια που φτάνουν στο ιατρείο έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα γιατί έχουν αστάθεια στην περίοδο τους. Η αλήθεια είναι ότι αστάθεια είχα και εγώ. Αυτό που με τρόμαξε είναι ότι είπε ότι μια από τις συνέπειες είναι και ο ευνείδιος θάνατος που δεν ξέρουν ακόμα από τι προέρχεται. Εκεί τελειώσαν για μένα τα επεισόδια. Είχα ακούσει ότι μπορεί να χαλάσεις τα δόντια σου, να βγάλεις κάλους στα δάχτυλα αλλά αυτό δεν το είχα φανταστεί. Δεν είχα σκοπό να κάνω στον εαυτό μου κάτι τέτοιο. Ναι ήμουν πολλές φορές αυστηρή μαζί του αλλά όχι τέτοια τιμωρία. Και το είχε πει ένας γιατρός ειδικός πάνω στο θέμα όχι μια φίλη ή κάποιος άσχετος. Στη συνέχεια ακολούθησαν φορές που έτρωγα τις γνωστές ποσότητες όμως τώρα δεν είχα τη γνωστή λύση. Οπότε σιγά σιγά άρχισα να ψάχνω να βρω άλλες λύσεις. Αυτό που τελικά με βοήθησε ήταν όχι οι στερητικές και αυστηρές δίαιτες που έκανα αλλά η ισορροπημένη διατροφή π.χ. μια δίαιτα όπως του Μουλίνου. Υπάρχει στο διαδίκτυο και για αρχή θα σας βοήθησει να καταλάβαιτε πως πρέπει να τρώτε. Όταν το στομάχι είναι γεμάτο δεν έχεις την τάση να φας απεριόριστα. Νομίζω ότι τα γιαούρτια και τους τόνους στο τέλος τα σιχαίνεσαι ενώ μια καλή διατροφή σε κάνει να την ακολουθήσεις για καιρό. Βοηθάει πολύ και να ξεκινήσετε και ένα άθλημα το οποίο στην αρχή το βαριέσαι αλλά στη συνέχεια φτιάχνει πολύ την ψυχολογία. Τέλος θα πρέπει να γνωρίζεται ότι η ζάχαρη σε πολλούς δρα αιθιστικά και όταν φας ένα γλύκο θες κι άλλο ενώ έχω διαβάσει ότι χαλάει και το αίσθημα του κορεσμού όποτε αποφύγεται την αν γίνεται εντελώς χωρίς το γνωστό ε κάθε Κυριακή θα φάω το γλυκάκι μου. Αυτή ήταν η εμπειρία μου. Μετά από εμετούς, δίαιτες πείνας που ακολουθούσα για λίγο και μετά έτρωγα ότι έβρισκα, τελικά αυτό που έμενα βοήθησε ήταν ισορροπημένη διατροφή που θα γίνεται μονίμως όχι για ένα μήνα, γυμναστική, μείωση της ζάχαρης σχεδόν τελείως, έ και αν φάμε και μια φορά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου άνθρωποι είμαστε μην καταδικάζουμε τον εαυτό μας, ξεκολάει και ο μεταβολισμός αρκει την επόμενη μέρα να συνεχίσουμε τη διατροφή μας. Είναι η πρώτη φορά που λέω την εμπειρεία μου γιατί μέχρι τώρα δεν ήξερε κανένας τι έκανα κλεισμένη στην τουαλέτα. Καλή συνέχεια

Καλησπέρα!

Έγραφα και παλαιότερα στο φόρουμ αλλά είχα σταματήσει για μεγάλο διάστημα. Είμαι βουλιμική εδώ και 5 χρόνια τώρα. Στην αρχή έκανα εμετούς τώρα παίρνω καθαρτικά. Δεν μπορώ πια να κάνω καθόλου εμετό. Βάζω πολλά κιλά σε περιόδους που τρώω πολύ (4 με 5) και μετά κάνω δίαιτα και τα ξανάχάνω. Πριν από 1 χρόνο γέννησα. Στην εγκυμοσύνη κατάφερα και δεν έβαλα κιλά καθώς σταμάτησαν τα βουλιμικά επεισόδια στον 8 και 9 μήνα. Έχω ύψος 1.59 και βάρος (δυστυχώς ...) 53.5 κιλά.... Έχω βάλει 5.5. κιλά από τον Σεπτέμβριο. Δεν ξέρω για ποιούς λόγους χαλάρωσα τη διατροφή μου και δεν μπορώ να με συμαζέψω με τίποτα. Είναι αλήθεια ότι τα απογεύματα - βράδια είμαι σε ένταση με τη φροντίδα του παιδιού και ξεσπάω στα γλύκά - αλμυρά. Τρώω τρελές ποσότητες ..... και παίρνω καθαρτικά και Xenical... Νιώθω άθλια με τα κιλά που έχω πάρει και εξαιρετικά κουρασμένη από τις συνεχείς δίαιτες και απογοητεύσεις.

Μακάρι και εγώ σαν και εσένα να σταματούσα γιατί θα φοβόμουν για την υγεία μου .... Δυστυχώς ούτε αυτό πιάνει. Έχω την λογική του όλα ή τίποτα. ¨Η κρατάω αυστηρά τη διατροφή μου ή ξεσκίζομαι (μπορεί να τρώω και 6000 θερμίδες την ημέρα).

Θέλω να μιλάω μαζί σας μήπως νίωσω καλύτερα .... μήπως βρω κάποια βοήθεια να βγω από αυτό που ζω τόσα χρόνια.... ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ;; Πίστευα ότι η γέννηση του γιού μου θα τα εξάλειφε αυτά ... αλλά δυστυχώς όχι. Φοβάμαι μη δώσω και στο παιδί μου την εικόνα της μάνας που δεν αγαπάει τον εαυτό της .... εγώ το έζησα αυτό από την δική μου σε όλο του το μεγαλείο!!! Είναι ένα στοίχημα για εμένα να είμαι καλά με το είναι μου για τον γιό μου. Είναι το πιο πολύτιμο πόυ μπορώ να του προσφέρω. Μια υγίη μάνα άνετη μέσα στο σώμα της .... Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολότερο απότι περίμενα

Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει το ποστ της απο πανω κοπελας. Επισης το οτι εχεις συνειδητοποιησει οτι εχεις τη λογικη του ολα η τιποτα ειναι καλο γιατι θα σε βοηθησει να το αλλαξεις σιγα σιγα.Μπορεις να ξεκινησεις να τρως υγιεινα κ αν δεν το τηρησεις τελεια δε χαλασε ο κοσμος ανθρωποι ειμαστε συνεχιζεις κ συνεχιζεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους έστω και αργοπορημένα!!Υγεία εύχομαι ψυχική και σωματική σε όλους σας και πολλές γεμάτες και ευτυχισμένες στιγμές!Πώς είστε?Περιμένω νέας σας τώρα που οι γιορτές τελειώνουν αν και αποφάσισα να μπάινω πιο αραιά λίγο καιρό γιατί νιώθω κάπως κουρασμένη απο όλο αυτό..Εγώ σε γενικές γραμμές χόρτασα απο οικογενειακές στιγμές και φαί και μαζί τσίμπησα και 2 κιλάκια, αλλά επειδή θέλω με έναυσμα τη νεα χρονιά να προσπαθήσω να σταματήσω τελείως τους εμετούς για δίαιτα ούτε που το σκέφτομαι, απλά λέω σιγά σιγά να ξαναμπώ σε σειρά, όταν και όποτε..!Ας είναι καλά τα φαρδιά ρούχα γιατί δν μπορώ να πω δν συνεχίζω να νοσταλγω το παλίο "στεγνό" σώμα μου..Αλεξανδρίτα μου σχετικά με το αίμα, περίοδος πρέπει να ήταν γιατί κράτησε 2 μέρες αλλά πολύ πολύ λίγα πράγματα και φοβάμαι οτι ευθύνονται οι εμετοί γιατί απο κιλά δν έχω έλλειψη πλεόν.Εσύ πώς τα πάς?Μαράκι κ Loustam κ εσάς περιμένω νέα σας!ʼλλο νέο μου, πήγα στον οδοντίατρο για τσεκ απ και (επειδή με ξέρει χρόνια), παρατήρησε τον λαιμό κ τις αμυγδαλές μου που ήταν διογκωμένες 9απτους εμετούς) κ με ψαχούλευε πόση ώρα ρωτώντας με διαφορα..ας ελπίσω οτι δν καταλαβε τίποτα γιατί είναι πολύ στενός φίλος των γονιών μου..Κατα τάλλα δν έβαλα κανέναν στόχο για φέτος , παρα μόνο υγεία και πραγματικά νιώθω πιο ήρεμη, άλλωστε βάλω δν βάλω δν κάνω ποτέ τίποτα!:rolleyes:Εύχομαι να περάσατε όλοι υπέροχα κ να είναι αυτή η χρονιά έναυσμα για περισσότερο πείσμα, τρέλα , όνειρα και δυνατούς έρωτες!(μπας και υποκαταστήσουμε κάπως και το φαί επιτέλους;))

Γεια σου Ροζούλα μου. ʼντε βρε κορίτσι μου είδες να την η περίοδος. Έστω και αν κράτησε λίγα. Ίσως αυτό είναι ένα σημάδι ότι ο οργανισμός σου μπαίνει πλέον σε μια σειρά.
    Και σαν να σε διαβάζω λίγο πιο ήρεμη και συνειδητοποιημένη. Βλέπω ότι σιγά σιγά βρίσκεις τη διάθεση και το κουράγιο να μπεις σε μια σειρά και ειλικρινα κούκλα μου μέσα από την καρδιά μου σου το λέω εύχομαι το 2011 να τελειώσουν όλα σου τα βάσανα.
    όσο για μένα τα πήγα καλά υπό την έννοια ότι μετά τα περσινά χριστούγεννα αφαγίας τα φετινά αντιστράφησαν οι όροι.¨Έφαγα πολύ αν και πιστεύω ότι σχετικά κράτησα ένα μέτρο αν και μπορώ να πω ότι ακόμα με κηνυγάνε τα γλυκά. Λιγάκι για να μαι ειλικρινής προβληματίστηκα για τη διατροφική μου συμπεριφορά υπό την έννοια ότι σαβούριασα αρκετές μπούρδες αλλά το πήρα χαλαρά. Πρέπει μια και καλή να τελειώνω με τα κιλά που μου χουν μείνει να πάρω και από κει και πέρα θα δω τι θα κάνω. Προς το παρόν δε θέλω να το σκέφτομαι πάντως είμαι πιο συνειδητοποιημένη και σίγουρη από ποτέ. Έχω απεξαρτηθεί ως ένα βαθμό από τη ζυγαριά και πλέον πιο πολύ από ποτέ βλέπω στον καθρέφτη ένα σώμα που δε μου αρέσει και θέλω με κάθε τρόπο να το αλλάξω.
    Σήμερα βέβαια μια φίλη μου στο γυμναστήριο που είπε φαίνεται από τα μάγουλα μου ότι πάχυνα και εκεί αισθάνθηκα ένα μικρό τσιμπηματάκι στην καρδιά δεν το κρύβω αλλά το ξέχασα μετά από λίγο. Ότι είναι να γίνει θα ναι για καλό.
    Θα δεις Ροζούλα μου μας περιμένουν καλύτερες μέρες. Δεν ξέρω αν ποτέ θα αποκτήσουμε μια εντελώς υγιή σχέση με το φαγητό αλλά σίγουρα βαδίζουμε πλέον σε σωστά μονοπάτια.

Junior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Jan 2011
    :barfy: Καλη χρονια, ειμαι νεο μελος.....φυσικα προβληματικο....κωλωνω να γραψω....με τραγικα βουλιμικα επεισοδια τα τελευταια χρονια.....υπαρχει λυση????

Λύση;;;; Φυσικά και όχι..... Μόνο τρομακτική θέληση μπορεί να υπάρξει...... Υπάρχει;;;;

Σελίδα 40 από 54 ΠρώτοΠρώτο ... 30383940414250 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Smilies είναι εκτός λειτουργίας
  • [IMG] κώδικας είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is εκτός λειτουργίας
  • HTML Κώδικας είναι εκτός λειτουργίας