Results 646 to 660 of 800
-
18-01-2011, 12:10 #646
Καλημερα!!!Δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικό,αλλά ειναι σύνηθες να σαμποταρουμε τις προσπαθειες μας.....
Αλλά θα εστιάσω στο οτι πλεον δεν αφηνεις μια υπερφαγια να σε σε στενοχωρησει πολυ... Το ξεχναμε,το αφηνουμε πισω και προχωραμε!!!!!!
- 18-01-2011, 15:51 #647
loustam εγώ κάνω κάτι αντίστοιχο τους τελευτ. μήνες, συγκεκριμένα όταν φτάσει μια ορισμένη ώρα , πεινάω δεν πεινάω τρώω με το ζόρι, κάτι που παλιότερα δν έκανα , απλά έτρωγα όποτε πεινούσα και τέλος.Είναι νευρικό νομίζω.Τώρα έφαγα για μεσημέρι ας πούμε , πάλι με το ζόρι, έχει περάσει η ώρα(κανονικά τρωω κατα τις 2) και άρχισα πάλι να ανησυχώ οτι κάτι έπαθα και δν έχω όρεξη, οτι θα κολλήσει ο μεταβολισμός μου κτλ.Εμένα αυτό το πράγμα μου δημιουργήθηκε απο τοτε που έπρεπε να βαλω κιλά και τώρα μου έμεινε το κουσουρι..Πρεπει να προσπαθησουμε σιγα σιγα να δουμε το φαγητο στην κανονικη του διάσταση και να τρωμε μονο οταν πεινάμε.Καλά , εννοείται οτι θα υπάρξουν φορές που θα φαμε απο λιγούρα, άγχος,μοναξια, βαρεμάρα κτλ αλλά μια στο τόσο δν νομίζω οτι επηρεάζει κάτι..
19-01-2011, 09:43 #648
Originally posted by alexandrita
Καλημερα!!!Δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικό,αλλά ειναι σύνηθες να σαμποταρουμε τις προσπαθειες μας.....
Αλλά θα εστιάσω στο οτι πλεον δεν αφηνεις μια υπερφαγια να σε σε στενοχωρησει πολυ... Το ξεχναμε,το αφηνουμε πισω και προχωραμε!!!!!!
Έχεις πολύ δίκιο. Τελικά το σημαντικό και η θεραπεία της βουλιμίας έγκειται ακριβώς σε αυτό. Στην σταδιακή και ομαλή απενεχοποίηση του ευατού μας όταν καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες φαγητού. Εγώ παρατήρησα ότι από την στιγμή που άρχισα να το αποδέχομαι και να μην με θεωρώ σαν "άχρηστη" κάθε φορά που έκανα υπερφαγία το αντιμετωπίζω πιο εύκολα και ίσως οι κρίσεις να είναι και κάπως μικρότερες!
20-01-2011, 11:53 #649
Καλημέρα,
Σας γράφω πιο πολύ για να νιώσω ακόμα περισσότερο την κατάντια που μπορεί να σε φτάσει ένα πάθος... Τις τελευταίες 3 ημέρες έτρωγα άθλια! Τέσσερα γεύματα, 2 καλά (πρωινό - μεσημεριανό) και τα άλλα δύο γευστικά και παχυντικά σνακ σε τεράστιες ποσότητες. Έφταναν και περίσσευαν 3 μέρες για να νιώσω πάλι βαρελάκι, εκεί που είχα καταφέρει να αναπνεύσω λίγο και να κουμπώνουν τα παντελόνια μου άνετα. Χθες όμως το ξεφτίλισα. Ψωμιά, τσιπς, και ξηροκάρπια αποτέλεσαν την χθεσινή μου διατροφή. Με την κοιλιά τούμπανο, βγήκα το βράδυ, ήπια και τα ποτάκια μου και γύρισα να κοιμηθώ. Τί τον ήθελα τον ύπνο? Ξύπνησα μες στην νύχτα με ένα απίστευτο κάψιμο στον οισοφάγο. Τα υγρά είχαν ανέβει στο στόμα και την μύτη, και όσο προσπαθούσα να τα καταπιώ, τόσο πιο έντονο ένιωθα το κάψιμο. Προφανώς είχα πάθει αναρόφηση... Είχα πόνο και δύσπνοια. Τελικά κατάφερα και κοιμήθηκα λίγες ώρες καθιστή στον καναπέ... Αν έκανα να κατεβάσω το κεφάλι λίγο πιο χαμηλά, τσουπ το κάψιμο πάλι...
Καλά να πάθω εγώ και το στραβό μου το κεφάλι. Τις προσεχείς ημέρες προγραμματίζω επειγόντως γαστροσκόπηση και τρέμω και μόνο στην ιδέα των αποτελεσμάτων. Θα κάνω και μία σχετική διατροφή να ηρεμήσει λίγο το έρημο το στομαχάκι μου.
Αυτά τα όμορφα... Εσείς έχετε αντιμετωπίσει ποτέ παρόμοια προβλήματα?
20-01-2011, 12:02 #650
Originally posted by loustam
Καλημέρα,
Σας γράφω πιο πολύ για να νιώσω ακόμα περισσότερο την κατάντια που μπορεί να σε φτάσει ένα πάθος... Τις τελευταίες 3 ημέρες έτρωγα άθλια! Τέσσερα γεύματα, 2 καλά (πρωινό - μεσημεριανό) και τα άλλα δύο γευστικά και παχυντικά σνακ σε τεράστιες ποσότητες. Έφταναν και περίσσευαν 3 μέρες για να νιώσω πάλι βαρελάκι, εκεί που είχα καταφέρει να αναπνεύσω λίγο και να κουμπώνουν τα παντελόνια μου άνετα. Χθες όμως το ξεφτίλισα. Ψωμιά, τσιπς, και ξηροκάρπια αποτέλεσαν την χθεσινή μου διατροφή. Με την κοιλιά τούμπανο, βγήκα το βράδυ, ήπια και τα ποτάκια μου και γύρισα να κοιμηθώ. Τί τον ήθελα τον ύπνο? Ξύπνησα μες στην νύχτα με ένα απίστευτο κάψιμο στον οισοφάγο. Τα υγρά είχαν ανέβει στο στόμα και την μύτη, και όσο προσπαθούσα να τα καταπιώ, τόσο πιο έντονο ένιωθα το κάψιμο. Προφανώς είχα πάθει αναρόφηση... Είχα πόνο και δύσπνοια. Τελικά κατάφερα και κοιμήθηκα λίγες ώρες καθιστή στον καναπέ... Αν έκανα να κατεβάσω το κεφάλι λίγο πιο χαμηλά, τσουπ το κάψιμο πάλι...
Καλά να πάθω εγώ και το στραβό μου το κεφάλι. Τις προσεχείς ημέρες προγραμματίζω επειγόντως γαστροσκόπηση και τρέμω και μόνο στην ιδέα των αποτελεσμάτων. Θα κάνω και μία σχετική διατροφή να ηρεμήσει λίγο το έρημο το στομαχάκι μου.
Αυτά τα όμορφα... Εσείς έχετε αντιμετωπίσει ποτέ παρόμοια προβλήματα?
εγω οταν εκανα γαστροσκοπηση δε μου βρηκαν κατι(εκτος απο μια οδοντοβουρτσα και 5-6 κιλα παγωτο:) )
20-01-2011, 12:04 #651
Καλημέρα!Το έχω πάθει πολλές φορές αυτό κ εγώ, το έπαθα και πριν λιγες μερες που έφαγα παλι πολύ.Δράμα!Αλλά θυμάμαι οτι έντονες καούρες και να μου ανεβαίνει το φαγητό, πάθαινα πάντα οταν έτρωγα μεγαααλες ποσότητες φαγητού-πόσο μαλλον τωρα που το στομάχι είναι ταλαιπωρημένο.Αν έχεις χαμομήλακι, είναι θαυματουργό σε τέτοιες περιπτώσεις ενα ζετσό φλυτζάνι..Κάνε την γαστροσκόπηση , δεν έχεις να χάσεις τίποτα, αλλά νομίζω όλοι οι άνθρωποι λιγο-πολύ, αν πέσουν να κοιμηθούν παραφαγωμένοι έχουν τέτοιες ενοχλήσεις..
20-01-2011, 12:07 #652
[i]
Καλημέρα!!Κάψιμο δεν εχω νιωσει ποτε,ισως ομως επειδη οταν εκανα υπερφαγικα τα εβγαζα.δυσφορια ομως απειρες φορες. Απλως εχω πολυ μεγαλη δυσκολια στην πεψη,ακομα και στα πιο ελαφρια.Φαγητο μαγειρευτο-βαρυ με σαλτσες και τετοια δεν τολμαω να φαω,δεν νιωθω ακριβως καψιμο,αλλα κατα καποιον τροπο δεν το δεχεται ο οργανισμος μου.εχω παλινδρομησεις....
εγω οταν εκανα γαστροσκοπηση δε μου βρηκαν κατι(εκτος απο μια οδοντοβουρτσα και 5-6 κιλα παγωτο:) )
Αλεξανδρίτα μου βγήκε ο καφές απτη μύτη!!
20-01-2011, 13:06 #653
Originally posted by POZ
[i]
Καλημέρα!!Κάψιμο δεν εχω νιωσει ποτε,ισως ομως επειδη οταν εκανα υπερφαγικα τα εβγαζα.δυσφορια ομως απειρες φορες. Απλως εχω πολυ μεγαλη δυσκολια στην πεψη,ακομα και στα πιο ελαφρια.Φαγητο μαγειρευτο-βαρυ με σαλτσες και τετοια δεν τολμαω να φαω,δεν νιωθω ακριβως καψιμο,αλλα κατα καποιον τροπο δεν το δεχεται ο οργανισμος μου.εχω παλινδρομησεις....
20-01-2011, 13:36 #654
χαχα οχι 'αμα παω' , 'οταν παω'!!!!
20-01-2011, 13:44 #655
Originally posted by alexandrita
Originally posted by POZ
[i]
20-01-2011, 16:23 #656
Χα χα χα
Με κάνατε και γέλασα πάλι. Είδατε τί ωραίο που είναι όταν φτάνεις στο σημείο να αυτοσαρκάζεσαι για τα καμώματά σου??? Εγώ αυτό το θεωρώ υγεία!!! Πάντως δεν κατάλαβα γιατί δεν στην έδωσαν? Την πήραν για αποδεικτικό στοιχείο??? Να θυμηθώ πριν πάω για γαστροσκόπηση να προσέχω τι βάζω στο στόμα μου...
Πονάει by the way???
20-01-2011, 18:14 #657
Δεν ξερω τι την ηθελαν,και να φανταστεις οτι τη ζητησα και μου ειπαν ΟΧΙ και οτι θελουν να την κρατησουν οπωσδηποτε.Στην κατασταση σοκ οπου ημουν δεν καταλαβαινα και πολλα.θυμαμαι μονο οτι μου εβαλαν ξυλοκαινη,ειχε απαισια γευση,και οτι ενιωθα εντονη δυσφορια αλλα δεν διαμαρτυρηθηκα καθολου...το μονο που με ενοιαζε εκεινες τις στιγμες ηταν να αποφυγω το χειρουργειο.εκανα και 4 συνεχομενες,οποτε μετα ημουν πολυ εξαντλημενη... πες μου παντως οταν την κανεις τι θα σου πουν!
20-01-2011, 19:31 #658
Μιλάμε η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια...απο τις 6 με έχει πιάσει μια λύσσα να φάω ψωμι και γλυκά, αλλά θέλω ποσότητες όχι απλά να τσιμπήσω..κρατιέμαι με νύχια κ με δόντια επειδή περιμένω υδραυλικό κ φοβάμαι μη γίνω ρεζίλι..και πριν 5 λεπτά η γειτόνισσα ξαναχυπησε!!Μου έφερε μισό(!) κεικ, 2 κομμάτια γαλακτομπούρεκο και 1 κομμάτι τούρτα σοκολάτα σπιτική..έφαγα ήδη 2 κομμάτια κεικ και λυπάμαι να τα πετάξω τα υπόλοιπα η ηλίθια, ενω μου είπε οτι κάνει διαιτα και οτι φτιαχνει το φτιαχνει για τα παιδιά..και εγώ τι ειμαι δλδ ο σκουπιδοντενεκές της???:mad::mad::mad: Ε, αφου κάνεις δίαιτα ΤΙ φτιαχνεις 15 γλυκα τη μερα??φτιαξε ένα κεικακι για τα παιδια και τελος!!Γαμωτο δηλαδή..!
20-01-2011, 19:45 #659
τα 2 έγιναν 4 + το μισό γαλακτ. και τελος!Τα εξολοθρευσα χωρίς να τα πετάξω:P:P:Pμα δεν πεινούσα καθόλου απλά έχω φάει πολυ άσχημα ποιοτικά σήμερα και ήθελα πιο πολύ ψωμιά για να φύγει αυτή η..λιγούρα, η αίσθηση του οτι δεν έχεις φαει φαγητο..την επόμενη θα τα πετάξω κατευθειαν, εκτος αν φερει φαγητο.Ας φερνει αυτη αφου κανει δίαιτα και εγω θα τα σουταρω παραυτα..ε αμα πια!αρκετα με το ηλιθιο μου φιλοτιμο μη και φανω ακαταδεκτη, κριμα ο κοπος, κριμα με σκεφτηκε κτλ.!ΟΥΦ!!
21-01-2011, 00:17 #660
άστα Ελενάκι θα είχα ταίσει πολλές ήπείρους αν ήταν έτσι..:tumble:Τέλικα μου καρφώθηκαν στο μυαλό πάντως τα σκατογλυκά και έκανα ένα (ψιλο)υπερφαγικό πριν λιγο αλλά ευτυχώς μονο με μήλα, αχλάδια, φρυγανιές και 3 γιαούρτια!Τούμπανο τώρα αλλά τουλάχιστον χωρίς άλλα λιπαρα για σήμερα και εαν κρατηθω το σ/κ και δεν παιξει παλι καμια έξοδος με φαι θα ξεφουσκώσω λογικά και δεν πειράζει..Πριν λιγο καιρο θα έτρεχα κατευθείαν να τα βάλω , τώρα τουλαχιστον προσπαθω μην επηρεάζομαι και να σκεφτομαι λογικά, κάτι είναι κ αυτό..Πάω για ύπνο γιατί σε λιγο θα αρχίσω να ζητάω και αλμυρό..Καλό βραδυ σε όλους!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή