Results 706 to 720 of 800
-
18-02-2011, 14:07 #706
Originally posted by mariafc
Δεν πειράζει ροζούλα μου. Απόλαυσε τις φροντίδες της μανούλας σου και από δευτέρα πάλι στον αγώνα. Μόνο μη μου πεις ότι σου φερε κανα παστίτσιο γιατί θα ρθω να μου κάνεις το τραπέζι.
- 19-02-2011, 20:14 #707
Υπερφαγικό σήμερα.........απογοήτευση
19-02-2011, 21:52 #708
α μην απογοητευεσαι καθολου!!!!!!!σημασια εχει οτι τα εχεις ελαττωσει παρα πολυ,τα εχεις παει περιφημα και σιγα-σιγα θα εκλειψουν εντελως απο τη ζωη σου.
19-02-2011, 22:06 #709
Μακαρι......στα καλο να πανε και να αποτελουν παρελθον για ολες μας.....
01-03-2011, 14:25 #710
για σας girls!!
παρακολουθώντας συζητήσεις σας σε αυτό το πολυαγαπημένο τόπικ,θέλω κεγώ να πω τα δικά μου.
πρώτον είμαι 70 κιλά.όταν άρχισα τους εμετούς ήμουν 65,μετά πήγα 54 κ μετά ξαναγύρισα εκεί παρόλο που τρεφόμουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.όταν σταμάτησα τους εμετούς ήμουν 66-67,μετά πήγα 70 μετά πήγα στ 64 κ μετά ξαναγύρισα στα 70.παρόλα αυτά συμβαίνει κάτι μυστήριο,το λίπος παραμένει ίδιο με τότε που ήμουν 64 κ οι πόντοι μου το ίδιο.τα ρούχα με στενεύουν λίγο.κάτι δν πήγαινε καλά πιστεύω τότε.μάλλον η δίαιτα που έκανα δν ήταν σωστή.
δεύτερον μετά από 10 μήνες που έχω να κάνω εμετό ,πλεόν έχω έλάχιστεσ ξινίλες κ παλινδρομήσεις κ όλα αυτά τα δυσάρεστα,κ αυτές μόνο μετά από υπερβολική κατανάλωση τσίπουρου.
τρίτον εμετό μέσα σε αυτούς τους μήνες έκανα 2 φορές κ τις δύο μετά από κατανάλωση αλκοόλ κ χωρίς να το προκαλέσω εγώ.τι μία φορά ήπια πολλά πολλά υποβρύχια(θυμάμαι μόνο τα τρία πρώτα) και την άλλη ήπια πολύ πολύ τσίπουρο. η κολλητή μου σε αυτό το διάστημα έχει ξεράσει τισ ίδιες ακριβώς φορές κ την ίδια ακριβώς μέρα κ δν έπασχε ποτέ από διατροφικές διαταραχές οπότε έχω πάψει να νιώθω τύψεις,γιατί άνθρωπος είμαι κεγώ,να μην το ρίξω κ 1,2,3,4,5,6,7,8 φορές έξω να πιω κεγώ τον βόσπορο?
αυτά.
02-03-2011, 14:57 #711
ΟΥΦ ...σημέρα πάλι άσχημο υπερφαγηκό μετά από αρκετες μέρες όχι ότι έτρωγα λίγο αλλά δεν έιχα αυτά τα απαίσια συναισθήματα και την αίσθηση απώλειας ελέγχου...γράφω τι έφαγα μέχρι τώρα μπάς και φιλοτιμιθώ και σταματήσω : τσουρέκι ατομικό με επικάλυψη σοκολάτα γέμιση πραλίνα-μπισκότο(τεράστιο ήταν!!!)3 σοκόλατάκια, πάρα πολούς ξηρούς καρπούς και λίγο 1 δάκτυλο ποτό ,2 μπισκοτάκια, 1κρουασάν ζαμπόν τυρί ,ευτυχώς δεν τα έφαγα όλα μαζί!!!είμαι για κλάματα...παρόλα αυτά θα ήθελα να φάω κια άλλο...και τις προηγούμενες μέρες έτρωγα υπέρ του δέοντος κανονικά και ότι ήθελα αν δεν πάρω κιλά θα ναι ένα θαύμα...νιώθω τόσο σκατά...
02-03-2011, 16:16 #712
Κ εγω σ'ημερα πάλι σκατά....εκεί που είχα στρώσει κάπως την καθημερινότητά μου , μέσα σε μια εβδομάδα έπεσαν όλα μαζί!!Και νάσου πάλι το ανεξέλεγκτο άγχος και το ξέσπασμα σε ψωμιά μακαρόνια κ γλύκά..έχω χάσει την μπαλα πάλι!!Δεν τρώω αρρωστημένα πολύ αλλά θέλω συνέχεια ψωμιά κ μπισκότα..Κοιμάμαι 3ωρα κ 4άωρα κ πετάγομαι μεσα στη νύχτα να φάω για να ηρεμήσω!Ευτυχώς τουλάχιστον ελέγχω το αλκοόλ , γιατί συνήθως ξεσπάω εκεί...Δλδ πραγματικά , δεν είναι να προκύψει το παραμικρό, κατευθείαν θα ψάξω τις τσέπες μου να δω τι ψιλά έχω για να πάω στον φούρνο.Σήμερα μεχρι στιγμής, 3 κουλούρια θεσ/νικης, 2 ποτήρια γάλα σοκολατούχο, ένα αυγο, ένα μεγάλο κομμάτι φούρνου κεικ με σταφίδες..Τουλάχιστον κάνω τον σταυρό μου που κρατήθηκα κ δεν σήκωσα όλο τον φούρνο όπως παλιά..
04-03-2011, 00:14 #713
όχι οτι έχει καμία σημασία να το γράψω αλλά απόψε μετα απο τοσο καιρό έκανα βουλιμικό με εμετό, χωρίς να πεινάω κ χωρίς να το θέλω.Στην κυριολεξεία με φτασανε στα οριά μου κ ΔΕΝ ήθελα να ξεσπάσω στο αλκοολ ΔΕΝ ήθελα να τσακωθώ, ήθελα να κάνω ακόμα μια φορά τον μ@λακα της υποθεσης γιατι τελικά είμαι άξια της μοίρας μου και είναι αδύνατο ανθρωπους που έχουν μαθει να με πατάνε τοσα χρονια να τους πείσω πως δεν είμαι κ δεν μου αξιζει να είμαι τοσο θυμα.
04-03-2011, 00:32 #714
Ροζ κανε delete σ αυτο τον εμετο και συνεχισε την προσπαθεια σου...δεν σου αξιζει να εισαι θυμα συγουρα κακως αυτοτιμωρησε...επρεπε να ξεσπασεις χωρις να γνωριζω βεβαια αλλα πρεπει να παψουμε να ξεσπαμε πανω μας..........προσπαθησε να ηρεμησεις και αυριο κανε μια καινουργια μερα
04-03-2011, 00:47 #715
Originally posted by POZ
όχι οτι έχει καμία σημασία να το γράψω αλλά απόψε μετα απο τοσο καιρό έκανα βουλιμικό με εμετό, χωρίς να πεινάω κ χωρίς να το θέλω.Στην κυριολεξεία με φτασανε στα οριά μου κ ΔΕΝ ήθελα να ξεσπάσω στο αλκοολ ΔΕΝ ήθελα να τσακωθώ, ήθελα να κάνω ακόμα μια φορά τον μ@λακα της υποθεσης γιατι τελικά είμαι άξια της μοίρας μου και είναι αδύνατο ανθρωπους που έχουν μαθει να με πατάνε τοσα χρονια να τους πείσω πως δεν είμαι κ δεν μου αξιζει να είμαι τοσο θυμα.
Προσωπικά,αρχίζω και πετάω έξω από τη ζωή μου κομμάτια που με κάνουν χειρότερα ή με οδηγούν σε ξεσπάσματα διατροφικά και μη.
Και ναι,στο παρόν ημερολόγιο έχω να προσθέσω ένα μικρό,μερικώς ελεγχόμενο ξέσπασμα που έγινε χθες και δεν το πολυανέλυσα.Μαθημένος πια...:):):)
04-03-2011, 01:45 #716
παιδιά έχετε δίκιο αλλά πρόκειται για άτομα της οικογενειάς μου κ παρότι μενω μακρια κ μονη μου κ αποφεύγω τα πολλά πολλά, υπάρχουν φορές που αναγκαστικά πρέπει να αντιμετωπίσω καταστάσεις κ το ξεσπάω κατευθείαν στον εαυτό μου.Σήμερα νωρίτερα ήμουν πραγματικά σε έξαλλη κατάσταη και έκανα το βουλιμικό για να μην ξεσπάσω στο αλκοόλ γιατί φοβάμαι μην πάθω καμιά ζημιά πλεον και ηλιθιωδώς έκρινα εν βρασμό οτι το να φάω κ να τα βγάλω θα έιναι πιο ανώδυνο...είχα παρα ποκλλύ καιρό να φτάσω τοσο στα οριά μου κ ελπίζω να μην ξαναγίνει σύντομα.Αν χρειαστεί θα απομακρυνθω κ άλλο.Πριν λιγο μιλησα ανοιχτα για να μην τα κραταω μεσα μου..Αντιδραση?Τοιχος.Αν ο άλλος θελει να σου πουλήσει τρελα κ να σε αποπροσανατολήσει , όσο ειλικρινά κ αν μιλήσεις-θυμώσεις-ζητησεις-εκφραστεις, θα σε γράψει.Ε'ιναι το ωραίο με τα μέλη μιας οικογένειας που παραγνωρίζονται κ η αγάπη ΠΟΤΕ δεν προυποθέτειο απαράιτητα κ σεβασμό.Όταν ζήτησα να με σέβονται απο δω κ περα ξέρετε τι μου απάντησαν?"Σεβασμο ζητάνε οι γεροι κ οπι παπάδες".Βγάλτε τα συμπεράσματα σας..
04-03-2011, 01:56 #717
ευχομαι νασαι καλυτερα ροζ... αυτες τις μερες προσπαθησα πολλες φορες να ξεσπασω στην τροφη αλλα ενιωθα οτι δεν θα προσφερει κατι.
Ηλιθιωδως ξαναρχισα το καπνισμα. δε πειραζει, ο ενας αγωνας πετυχε, δεν εφαγα ο,τι υπηρχε. τι να κανουμε, κοιταμε μπροστα.
Ροζ μου ας σεβαστουμε εμεις τον εαυτο μας κ θα το κανουν κ οι αλλοι καποια στιγμη...ελπιζω!
04-03-2011, 22:10 #718
Originally posted by badgirl11
ευχομαι νασαι καλυτερα ροζ... αυτες τις μερες προσπαθησα πολλες φορες να ξεσπασω στην τροφη αλλα ενιωθα οτι δεν θα προσφερει κατι.
Ηλιθιωδως ξαναρχισα το καπνισμα. δε πειραζει, ο ενας αγωνας πετυχε, δεν εφαγα ο,τι υπηρχε. τι να κανουμε, κοιταμε μπροστα.
Ροζ μου ας σεβαστουμε εμεις τον εαυτο μας κ θα το κανουν κ οι αλλοι καποια στιγμη...ελπιζω!
04-03-2011, 23:59 #719
Originally posted by POZ
Όταν ζήτησα να με σέβονται απο δω κ περα ξέρετε τι μου απάντησαν?"Σεβασμο ζητάνε οι γεροι κ οπι παπάδες".Βγάλτε τα συμπεράσματα σας..
και αυτος ειναι ενας λογος να χαιρεσαι
σκεψου ποσα παιδια γινονται κοπιες των γονιων τους?
εσυ ξεχωρισες!
09-03-2011, 22:51 #720
Υπερφαγικο σημερα αλλα προσπαθησα να μην ξεφυγω παρα πολυ γιατι μετα ζοριζομαι να κοιμηθω " ελεγχομενο" θα το χαρακτηριζα, εχω εφευρει ορο ...παλι θα κολλησω...........δεν μπορω με τιποτα να χασω 3 κιλα.κουραστηκα να κανω μονιμη διαιτα....και καποια υπερφαγικα ενδιαμεσα με αποτελεσμα να μην μπορω να χασω με τιποτα βαρος.......
Sycrest
15-10-2025, 15:17 in Ψυχοφαρμακολογία