HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 54 FirstFirst ... 2425051525354 LastLast
Results 766 to 780 of 800
    Senior Member
    ακριβως... ασε που ερχεται κ καλοκαιρι κ θα ειναι τελιωσ αηδια να φαινονται κοκαλα κ φλεβεσ... ντρεπομαι να φορεσω φουστα... μεχρι κ γκομενο να εχω.. πριν λιγεσ μερεσ που εκανα κατι με ενα παιδι, το σταματησα αποτομα οταν αρχιζε κ με επιανε παραπανω επειδη ντρεπομουν μην πιανει πετσι κ κοκαλα μονο!!! ελεοσ!! ποιοσ θα μ το λεγε αυτο....

Senior Member
    rozita οχι με το μπαγκυ των ημισκουμπρια ε? :lol:

Senior Member
    βοήθα λιγο δν σε πιάνω ρε!

Senior Member
    ..και τα παρατάω όλα και ευχομαι να πεθάνω και δν βρίσκω νόημα σε τίποτα και βλέπω τη ζωή σαν μια ατελείωτη αγγαρεία..και σιχαίνομαι τους πάντες τα πάντα κ πάνω απόλα τον εαυτό μου τον ίδιο...Δεν ξέρω..είμαι άνθρωπος που στεναχωριέται εύκολα αλλάποτέ δν με έπαιρνε τόσο πολύ απο κάτω

Ναι ρε γαμώτο εκεί πιστεύω ότι είναι το κλειδί. Αυτό είναι το βασικότερο πρόβλημα μου. Στο φαγητό και στη διεστραμμένη σχέση με το φαγητό οδηγούμε όταν ακριβώς με πιάνουν οι κλάψες μου, οταν παραιτούμαι, όταν δεν έχω το κουράγιο να συνεχίσω. Στενοχωριέμαι εύκολα και αμέσως και αυτόματα με πιάνουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις σε όλους τους τομείς. οκ δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας αλλά ξεσπάω στο φαί. Όταν πέρασα το θέμα υγείας μου εφαγα τόσο πολύ που για πρώτη φορά είδα το νούμερο 58 στη ζυγαριά και με επιασε διπλο και τριπλό εγκεφαλικό. Δεν ήμουν προετοιμασμένη να το δω συν τον καημό των εξετάσεων και είχα πάθει υστερία πιο πολύ γιατί για μια ακόμα φορά και το πρόβλημα μου δεν είχα λύσει και ξεπάτωσα τον οργανισμό. Δε μπορώ όμως ρε συ άλλο αυτό το ασανσέρ. Τις επομενες μέρες με είχε πιάσει ταράκουλο μέχρι να ξεφουσκώσω. Δε μπορώ αλλο αυτο το σκαμπανέβασμα. Είναι πολύ ψυχοφθόρο.

ʼντε θα περιμένω και εγώ φωτογραφία να δω την κουκλίτσα μας. Φιλάκια πολλά και υπομονή.

Senior Member
    βοηθεια ρε παιδια!απο παρασκευη μεσημερι αρχιζει το μαρτυριο....δεν αντεχω....ΡΟΖ μου σε καταλαβαινω απολυτως πιστεψε με!
    η μοναξια φταιει για ολα

Senior Member
    Καλημέρες κοριτσάκια, και κυρίως στην ΡΟΖ μας, που είναι τρομερά ευαίσθητη και ψυχικά ταλαιπωρημένη. Εγώ να δεις πόσο σε νιώθω που για 2 χρόνια ζούσα μέσα στην τρύπα που είχα σκάψει η ίδια, καμιά 10ρια μέτρα κάτω από την γη. Και ξέρεις τι έγινε τελικά? Απλά βαρέθηκα!!! Βαρέθηκα να νιώθω έτσι, να κρύβομαι από τους ανθρώπους, να ξυπνάω κάθε πρωί με τα ίδια άσχημα συναισθήματα. Μου πήρε όμως 1 χρόνο μέχρι να καταφέρω να αλλάξω αυτήν την καθημερινή συνήθεια της υπερφαγίας. Κακά τα ψέματα συνήθεια είναι. Και όταν άρχισα να περιορίζω τις υπερφαγίες, μετά άρχισε ο ίδιος ο οργανισμός μου να τις αρνείται. Κάτι που μέχρι τότε δεν είχε γίνει ποτέ. Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που από συνήθεια έπαιρνα να φάω απίστευτες ποσότητες, αλλά δεν κατέβαιναν με τίποτα. Και από εκεί άρχισα να παίρνω την πάνω βόλτα. Μην παραιτείσαι, μην θεωρείς την φάση αυτή μόνιμη και οριστική. Θα γίνει το κλικ μέσα σου σιγά σιγά. Όχι από την μία μέρα στην άλλη. Απλά προσπάθησε όταν συμβαίνει κάτι θετικό στην ζωή σου, να το κρατάς σαν θετικό, και να μην το απορρίπτεις από τον φόβο να μην σου συμβεί κάτι καλό. Κάποιες φορές, η λύση μας δίνεται απ'έξω, αρκεί να δεις τις ευκαιρίες και να τις αρπάξεις!
    Σου εύχομαι ένα όμορφα σαββατοκύριακο, με βολτίτσες στον ήλιο, ακόμα και μόνη! Αξίζει!!! Θέλω ειλικρινά να αρχίσεις να νιώθεις καλά και να χαμογελάς! Έχεις ταλαιπωρηθεί ήδη αρκετά!

Senior Member
    παιδια βλεπω παντου παγωτα!δεν μπορει να αντικατασταθει με τιποτα....:flaming:

Senior Member
    την εκανα παλι τη μαλακια μου

Senior Member
    πρωτη φορα γραφω κατι εδω γι αυτο γεια σε ολες :)))
    θα ηθελα να ρωτησω αν θεωρειται βουλιμια αν τρως (οχι και παρα πολυ πια) και παιρνεις καθαρτικα?
    ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

Senior Member
    Καλημέρα κατέ και καλώς ήρθες κι εδώ:grin:

Κατά την ταπεινή άποψή μου (επειδή κι εγώ είμαι εθισμένη στην καθημερινή χρήση καθαρτικών), οποιαδήποτε προσπάθεια "απενοχοποίησης" του εαυτού μας από τη λήψη τροφής που προηγήθηκε (εμετός, καθαρτικά, διουρητικά, εξαντλητική γυμναστική) συνιστά σύμπτωμα βουλιμίας.

Senior Member
    Καλημέρα!!!Σε λίγο φεύγω και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μέσα απο την καρδιά μου Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία ξεκούραση και όμορφες στιγμές!
    Οπως έγραψα χτες έκανα βλακεία μετά απο πολύ καιρό, είχα ανάγκη να το κάνω και το σκεφτόμουν μέρες (ντρέπομαι που το λέω κ που το γράφω) αλλά το πιέζω να μη με πάρει απο κάτω γιατί αλλιώς θα συνεχίσω...Θα παλέψω αυτές τις μέρες να φάω ελεύθερα αλλά με μέτρο και ελπίζω να τα πούμε εδώ σε λιγες μέρες μόνο με ευχάριστα!
    Κατέ και εγώ αυτό νομίζω οτι είναι σύμπτωμα βουλιμίας..αλλά αν δν ξεσπάς με το να τρως αβάσταχτα ένας λόγος παραπάνω να μην το κάνεις...

Senior Member
    Ροζούλα μου καλό Πάσχα κορίτσι μου. Να τα περάσεις όμορφα. Να ξεκουραστείς και να μη σκέφτεσαι τίποτα. Πάσχα έχουμε θα φάμε και θα πιούμε και ότι γίνει.
    Και δεν πειράζει για την προχτεσινή βλακεία. Το σημαντικό είναι ότι σιγά σιγά μπαίνεις σε τάξη και δεν ειναι επαναλβανόμενα.
    Και εγώ αρχίζω να το κουμαντάρω. Μετά τη σύγχιση που πέρασα με την υγεία μου εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχω κανει γουρουνιά. Κυρία.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Ροζ μου ελπίζω να περάσεις ένα όμορφο και ήρεμο Πάσχα,προσπάθησε να μην σκέφτεσαι αυτό που έγινε προχτές,να σκέφτεσαι πόσο μεγάλη πρόοδο έχεις κάνει και πόσα λίγα υπερφαγικά κάνεις πια :wink2: προσπάθησε να ηρεμήσεις :)

Senior Member
    Καλημέρα και από μένα και χρόνια πολλά σε όλους / όλες!
    ΡΟΖ μου νιώθω ότι είσαι μια χαρούλα. Είναι πολύ φυσιολογικό να κάνεις κάποια υπερφαγικά, είναι πολύ φυσιολογικό να νιώσεις μετά τύψεις, αλλά το ακόμα πιο φυσιολογικό είναι ότι μετά από κάθε τέτοιο περιστατικό βάζεις ένα κόμμα και συνεχίζεις ακριβώς από εκεί που ήσουν, μέχρι να φτάσεις στην τελεία... Εγώ να δείτε υπερφαγίες... Και μην γελιόμαστε, δεν είναι οι λιγούρες τι εγκυμοσύνης. Αντιθέτως, η εγκυμοσύνη είναι αυτή που μου βάζει το φρένο στις υπερφαγίες, μιας και με πιάνουν απίστευτες καούρες και απλά πέφτω τάβλα στο κρεβάτι. Ευτυχώς από κιλάκια πάω καλά. Και αυτό που έχω αλλάξει πολύ τον τελευταίο χρόνο είναι ότι δεν ντρέπομαι να ομολογήσω ότι μου αρέσει πολύ το φαγητό, ότι δυσκολεύομαι να βάλω μέτρο, λέω σε όλους στην δουλειά να μην φέρνουν λιχουδιές. Παλιά ντρεπόμουν... Όλοι νόμιζαν ότι δεν τρώω τίποτα και ότι τρέφομαι με αέρα κοπανιστό. Τώρα έχω δείξει το "πραγματικό" μου πρόσωπο, και έχω κόψει το κρυφό φαγητό σε μεγάλο βαθμό. Και πάλι σαν ζώον τρώω, αλλά μπροστά σε όλους... :tumble:
    Εύχομαι υγεία, αγάπη, χαμόγελα, ηρεμία, χαρά, ξεφάντωμα, ξέσκασμα σε όλους!!!!!!

Junior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.