HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 54 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 800
    Senior Member
    κι εμείς θα σε σκεφτόμαστε συνέχεια στα μακροβούτια σου σε πελάγη ευτυχίας...
    είναι συγκινητικό το πόσο αυτό το φόρουμ μας βοηθάει να σταθούμε στα πόδια μας και να παλέψουμε με το τέρας, αργά αλλά σταθερά. Κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ενός μηνός πορεία μου και τα συγχαρητήρια πάνε ε όλους και όλες μέσα σε αυτό το forum...
    εγώ επειδή συνδυάζω δουλειά με διακοπές (...) θα συνεχίσω να παρακολουθώ ενεργά το forum!

Member
    καλεσ διακοπεσ σε ολουσ σασ!!!!!! αξιζει σε ολουσ μασ να περασουμε ενα αξεχαστο ,γλυκο καλοκαιρακι ... ανεμελο και γεματο συναισθημα!
    σασ ευχαριστω τοσο πολυ και εγο, ειμαι τοσο λιγο καιρο εδω και με εχετε βοηθησει οοοοοολλοι εσεισ να καταλαβω αρκετα πραγματα για τον εαυτο μου που τοσο καιρο που τα εψαχνα δεν εβρισκα απαντηση...

και να λοιπον σε τι φαση ειμαι και εγω..

καταλαβα οτι τα βουλιμικα ειναι βαρετα, ανουσια κουραστικα, ψυχοφθορα, βρωμερα ε λοιπον να πανε στο διαοολο.. ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ . ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
    KYΡΙΑ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑ@@#@ΤΕ.

Mπραβο, βουλιανα και λουσταμ για το κατορθωμα σασ... μη μασατε κοριτσια... αλλα θα ερθω και εγω εκει μαζι σασ, που να παρει μερα μερα θα σασ φτασω
    ειμαι στη 3 μερα χωρισ να χρειαστει να μαζεψω τα κομματια μου απο τη τουαλετα...
    αλλα με στερητικα... δε μπορω να κανω αλλιωσ
    αχ αυτη η χωνεψη!

τη τριτη μερα παντα πεφτω... αλλα τωρα την περασα και θα ρθουν κι αλλεσ

σασ ευχαριστω ολουσ τοσο πολυ, μεσα απο τη καρδια μου!

Senior Member
    Θα γράψω γρήγορα μήπως αλλάξω γνώμη...απόψε είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά απο πολλούς μήνες που βγήκα , ήπια και δεν "φόρτωσα " απτο περίπτερο γυρίζοντας...ξέρω οτι μπορεί να ακουστεί τελείως ηλίθιο αλλά μου έχει γίνει κάτι σαν κακιά συνήθεια και με το που θα ζαλιστώ λίγο το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να κάνω βουλιμικό-και το κάνω πάντα εδώ κ πολλούς μήνες..τώρα είμαι σπίτι, δεν πεινάω καθόλου(έφαγα κ κάμποσους ξηρούς καρπούς) και πάλεψα τρομερά να μην ενδώσω στο περίπτερο , ελπίζω να τα κατάφερα κ να μην βγω με το που θα κλείσω τον η/υ.κουράστηκα απο αυτή την κατάσταση..γιατί δεν γεμίζω το στομάχι μου αλλά προσπαθώ να γεμίσω τα κενά μου και την επόμεη μέρα είμαι τρομερά δυστυχισμένη, τουλάχιστον ας μην γίνει σήμερα.την ώρα που έπινα σκέφτηκα πολλές φορές να τα γ@#$#σω όλα αλλά πραγματικά δεν πεινούσα κ τελικά κρατήθηκα.νιώθω αρκετά καλά , ίσως να γίνει μια αρχή..εύχομαι το ίδιο σε όλες μας , είναι αληθινά ψυχοφθόρο, όχι μόνο το φαγητο αλλά κ η απογοήτευση της επαναλαμβανόμενης αποπτυχίας.Εύχομαι καλό κ ήεμο βράδυ σε όλους και BOYLIANA ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!!!(Δεν μας πήραν κ τα χρόνια...!)

Senior Member
    Nina πέστα ρε συ, κράτα γερά δεν αξίζει, .όλα είναι στο μυαλό μας και το μυαλό μας πρέπει να το κατευθύνουμε προς την ευτυχία κ όχι προς τον έύκολο δρόμο της δυστυχίας.η βουλιμία και οι εμετοί είναι μια κακιά συνήθεια κ θέλω να πιστεύω πως και το να απαλλαγουμε είναι επίσης μια συνήθεια(καλή).Καλό βράδυ!

Senior Member
    Αχ παιδιά, εγώ ξαναέκανα βουλιμικό μετά από 5,5 μήνες αποχής. Νόμιζα ότι τα είχα καταφέρει καλά τηρώντας ένα πολύ ισορροπημένο και συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα. Εκεί που όλα πήγαιναν καλά, χωρίς λόγο, το πρωί της 1/8 έκανα βουλιμικό. Και το κακό είναι ότι στην περίπτωση μου δεν είναι ότι κάνω βουλιμικό μια μέρα και τέλος. Συνεχίζονται οι υπερφαγίες αρκετές μέρες, με ή χωρίς εμετούς, μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι έχω πάρει αρκετό βάρος και να σταματήσω τρομοκρατημένη.
    Τι να πω...είχα κάνει χρόνο ρεκόρ αποχής από βουλιμικά και τα διέλυσα όλα ακόμα μια φορά και μάλιστα παραμονές καλοκαιρινών διακοπών...
    Δεν πρόκειται να ξεμπερδέψω ποτέ.

Senior Member
    Dolphin μην απογοητεύεσαι. Έχεις κάνει πολύ καλή προσπάθεια λέγοντας ότι για 5,5 μήνες έχεις τηρήσει ένα πολύ καλό πρόγραμμα διατροφής. Η εμφάνιση του βουλιμικού δεν αναιρεί τους 5,5 μήνες αποχής σου. Είναι μία απλή παρένθεση, που απλά κλείνει και συνεχίζει από εκεί που ήσουν. Μην υποτιμάμε το πρόβλημα της βουλιμίας. Δεν κλείνεις απλά τα μάτια και όταν τα ξανα-ανοίξεις λες "τώρα το ξεπέρασα". Πιστεύω ότι ο αγώνας θα είναι πολύχρονος, με πολλά πισωγυρίσματα, αλλά ίσως το κάθε πισωγύρισμα να είναι όλο και πιο αδύναμο και μία ακόμα ώθηση για να προχωρήσουμε πιο δυνατοί στην "νέα αυτή ζωή". Πρέπει να απαλλαγείς από τις τύψεις της υπερφαγίας. Το ξέρεις ότι τα ξεσπάσματα υπερφαγίας είναι φυσικό αποτέλεσμα της πολύμηνης προσπάθειας που κάνεις να συμμορφωθείς σε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Οποιοσδήποτε "φυσιολογικός" άνθρωπος θα ερχόταν αντιμέτωπος με τέτοια ξεσπάσματα αν επί τόσους μήνες είχε επιβάλλει στον εαυτό του Πρόγραμμα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο το πρόγραμμά σου, και ίσως η περίοδος των διακοπών είναι η πιο ιδανική για να αφεθείς, να χαρείς, να γίνεις πιο αυθόρμητη στην σχέση σου με το φαγητό.
    Πάντως ΜΗΝ απογοητεύεσαι και ΜΗΝ τιμωρείς τον εαυτό σου. Μην πέφτεις στην παγίδα του τέλειου! Είσαι πολύ πολύ καλά! Τα έχεις πάει τέλεια, και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσεις έτσι, ακόμα και με λίγα κιλά παραπάνω. Φρόντισε πρώτα τον ψυχικό σου κόσμο και αυτός θα φροντίσει για το σώμα σου!
    Εγώ έχω 1 μήνα αποχής (γιούπι), αλλά με ελεγχόμενα υπερφαγικά και 5 κιλάκια + στην καμπούρα μου. Ακόμα όμως κι έτσι, είμαι ευτυχισμένη!

Member
    Originally posted by loustam
    Dolphin μην απογοητεύεσαι. Έχεις κάνει πολύ καλή προσπάθεια λέγοντας ότι για 5,5 μήνες έχεις τηρήσει ένα πολύ καλό πρόγραμμα διατροφής. Η εμφάνιση του βουλιμικού δεν αναιρεί τους 5,5 μήνες αποχής σου. Είναι μία απλή παρένθεση, που απλά κλείνει και συνεχίζει από εκεί που ήσουν. Μην υποτιμάμε το πρόβλημα της βουλιμίας. Δεν κλείνεις απλά τα μάτια και όταν τα ξανα-ανοίξεις λες "τώρα το ξεπέρασα". Πιστεύω ότι ο αγώνας θα είναι πολύχρονος, με πολλά πισωγυρίσματα, αλλά ίσως το κάθε πισωγύρισμα να είναι όλο και πιο αδύναμο και μία ακόμα ώθηση για να προχωρήσουμε πιο δυνατοί στην "νέα αυτή ζωή". Πρέπει να απαλλαγείς από τις τύψεις της υπερφαγίας. Το ξέρεις ότι τα ξεσπάσματα υπερφαγίας είναι φυσικό αποτέλεσμα της πολύμηνης προσπάθειας που κάνεις να συμμορφωθείς σε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Οποιοσδήποτε "φυσιολογικός" άνθρωπος θα ερχόταν αντιμέτωπος με τέτοια ξεσπάσματα αν επί τόσους μήνες είχε επιβάλλει στον εαυτό του Πρόγραμμα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο το πρόγραμμά σου, και ίσως η περίοδος των διακοπών είναι η πιο ιδανική για να αφεθείς, να χαρείς, να γίνεις πιο αυθόρμητη στην σχέση σου με το φαγητό.
    Πάντως ΜΗΝ απογοητεύεσαι και ΜΗΝ τιμωρείς τον εαυτό σου. Μην πέφτεις στην παγίδα του τέλειου! Είσαι πολύ πολύ καλά! Τα έχεις πάει τέλεια, και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσεις έτσι, ακόμα και με λίγα κιλά παραπάνω. Φρόντισε πρώτα τον ψυχικό σου κόσμο και αυτός θα φροντίσει για το σώμα σου!
    Εγώ έχω 1 μήνα αποχής (γιούπι), αλλά με ελεγχόμενα υπερφαγικά και 5 κιλάκια + στην καμπούρα μου. Ακόμα όμως κι έτσι, είμαι ευτυχισμένη!
    της τα λες πολυ σωστα λουσταμ,συμφωνω κι επαυξανω

Senior Member
    Loustam,

δε μπορείς να φανταστείς πόσο κουράγιο μου δίνεις...Πόσο κουράγιο τώρα που το χρειάζομαι...Να πω ότι αύριο ξεκινάει μια καινούργια μέρα? Θα το πω. Κι ό,τι κι αν γίνει θα ξαναμπω να σας πω αν όντως ξεκίνησε. Μια σκέψη κολλημένη στο μυαλό μου: πόσο τέλειο σώμα είχα, πόσο κοντά στις διακοπές το χάλασα...

Senior Member
    Τα υπερφαγικά δε σταμάτησαν. Μέχρι και πριν από λίγο έκανα. Τουλάχιστον όμως, βρήκα το λόγο που τα προκαλεί αυτή τη συγκεκριμένη φορά. Ο λόγος θα παύσει να υφίσταται αύριο. Για να δούμε...

Senior Member
    Μία από τα ίδια dolphin... Τις τελευταίες 3 ημέρες έχω πέσει με τα μούτρα στα υπερφαγικά. Κι εγώ ξέρω την αιτία... Από ότι φαίνεται όμως δεν είναι αρκετό. Ξέρω την αιτία και η προσμονή του υπερφαγικού επεισοδίου μου δίνει ενέργεια, με ξεκουράζει, με χαλαρώνει, μου δίνει λόγο ύπαρξης. Το κάνω και το γουστάρω που το κάνω... Πόσο άρρωστο είναι αυτό? νιώθω ότι θέλω να τραβήξω το χειρόφρενο ΤΩΡΑ. Ίσως μπορέσω να το κάνω. Οι επόμενες ημέρες προβλέπονται πιο ήρεμες ψυχολογικά. Για να δούμε. Dolphin περιμένω και την δική σου πορεία σχετικά με τα τελευταία υπερφαγικά. Σου εύχομαι φεύγοντας για διακοπές να μπει μία μεγάλη τελεία, και μία ακόμε μεγαλύτερη παύλα. Το δικαιούσαι ύστερα από την πολύμηνη αυτή προσπάθεια.
    Καλό απόγευμα

Senior Member
    Loustam,

ακόμα και στις διακοπές μου έκανα και κάνω βουλιμικά. Κάνω βουλιμικά με ή χωρίς εμετούς από την 1/8. Δε μπορώ να το σταματήσω. Για άλλη μια φορά έχει ξεφύγει η κατάσταση. Νιώθω ευτυχισμένη/πλήρης/ήρεμη, μόνο με στομάχι τίγκα στο φαϊ. Μετά βέβαια, οι τύψεις και η απογοήτευση δεν αντέχονται.
    Πώς σταματάει συτή η τρελλή κατρακύλα? Πώς μπαίνει το χειρόφρενο? Η βουλιμία είναι ένα τέρας. Δε νικιέται εύκολα. Οι αντοχές όμως εξαντλούνται. Ταλαιπωρούμαι 2,5 χρόνια τώρα.
    Αύριο θα πάρω τηλέφωνο τον ψυχίατρο μου και θα του ζητήσω να μου δώσει φάρμακα για τη βουλιμία. Δεν επιδρούν αμέσως αλλά όσο πιο νωρίς τα ξεκινήσω, τόσο καλύτερα.

Senior Member
    ρε συ σίγουρα θα ξέρεις οτι δεν είναι οτι καλύτερο μπορείς να κάνεις το ναρχίσεις να παίρνεις χάπια που σχεδόν κανένα δεν έχουν βοηθήσει. και αντίθετα σε περίπτωση που τα κόψεις θα είσαι κ χειρότερα. σίγουρα ο ψυχίατρος σου θα σου πει τι είναι αυτο που πρέπει να κάνεις αλλά δεν σημαίνει πάντα οτι θαναι κ το σωστό ακόμα κ αν είναι ειδικός.γιατί είναι επίσης κ επαγγελματίας. αυτό που εννοώ επειδή εγώ δεν είμαι ειδική είναι οτι πρέπει να το ψάξεις πολύ πριν αρχίσεις να παίρνεις χάπια. δεν ξέρω ρε συ νομίζω οτι τα καταφέρνεις κ μόνη σου μια χαρά ,5μιση μήνες είναι ένα διάστημα που μπορεί να το πετύχει ένα εξαιρετικά δυνατό άτομο κ αυτό με κάνει να πιστεύω οτι κ πάλι θα μπορέσεις να τα καταφέρεις.ίσως μετά τις διακοπές η μόλις ηρεμίσεις απότιδήποτε σε ταράζει αυτή τη στιγμή.
    γενικά έχω καταλάβει οτι όλες μας εδώ μέσα δίνουμε πολύ μικρό μπράβω στον εαυτό μας όταν καταφέρνει να απέχει ,ενώ αντίθετα θυμώνουμε τόοοοσο πολύ με τον εαυτό μας όταν βάζουμε κανα 2 κιλά η πέφτουμε πάλι στην γνωστή μας συνήθεια. όχι οτι δεν θα πρεπε να θυμώνουμε η να έχουμε ενοχές αλλά στην τελική δεν καταφέρνουμε κ τίποτα με το να μας πιάνει κατάθλιψη και πανικός.
    σκέψου οτι δεν είναι κ τόσο τραγικό να σε πιάνει βουλιμία κάθε 5 μήνες,είναι πολύ καλύτερα απτο να σε πιάνει κάθε 2 μηνες η κάθε 2 βδομάδες.κ σύμφωνα με όσα ξέρω για σένα κάθε φορά που απέχεις το διάστημα είναι κ μεγαλύτερο άρα κάθε φορά γίνεσαι κ πιο δυνατή και ας τώρα νιώθεις τόσο άσχημα για τον εαυτό σου.
    κάπου διάβασα οτι πρέπει να φερόμαστε στο βουλιμικό εαυτό μας σαν να είναι παιδί.να το μαλώνουμε οταν πρέπει ,όταν λέμε όχι κ να το εννοούμε,αλλά ποτέ να μην γινόμαστε άδικοι ή σκληροί μαζί του κ όταν χρειάζεται να τον κανακεύουμε κ λίγο.δεν ξέρω αν είναι τελείως ανορθόδοξα αυτά που λέω...

Senior Member
    είμαι λίγο μπερδεμένη. καταβάθος ξέρω οτι δεν μετράει ως βουλιμικό αλλά τώρα μες τις διακοπές μου έκανα εμετό.βέβαια δεν έκανα ούτε γιατί παράφαγα,ούτε από τύψεις,απλά ήπια πολύ (5 υποβρύχια) και τα έβγαλα καταλάθος. τι πιστεύεται?να πω οτι από τότε δεν ξαναέκανα εμετό.

Senior Member
    ελα βρε δε θεωρειται βουλιμικο αυτο, αλοιμονο!!
    με 5 υποβρυχια ενταξει και ποια δε θα εκανε εμετο?!
    μην αυτομαστιγωνεσαι, χαλαρωσε
    δεν ηταν βουλιμικο αυτο

Senior Member
    απλά είχα πολύ καιρό να κάνω εμετό και ένιωσα άρρωστη μετά.τις επόμενες μέρες είχα ανακατοσούρες κ τάση για εμετό αλλά κρατήθηκα.κ μετά έπαθα κ γαστρεντερίτιδα 2 μέρες.τώρα που γύρισα από διακοπές είμαι περδίκι.

Page 6 of 54 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast