Results 1 to 7 of 7
Thread: η ιστορια μου ,η γνωμη σας
-
23-01-2012, 22:52 #1
η ιστορια μου ,η γνωμη σας
γεια σας..1η φορα γραφω γτ πρεπει ν παρω καποιεσ αποφασεισ κ ν βαλω τ πραγματα σε μια σειρα στη ζωη μ..ολα ξεκινησαν 2α γυμνασιου ξεκινησα διαιτα με την κολλητη μου..ειχα απλα τ πολυ καμια 10αρια παραπανισια κατα τη δικη μ κριση κιλα..δλδ ημουν 1,70 κ θα μουν γυρω στα 68 κιλα..κ ηθελα ν γινω 58..κανενα θεμα δν ειχα δηλαδη αλλα ετσι ειναι τ κοριτσια στην εφηβεια..ποτε εκανα γ 1η φορα εμετο δε θυμαμαι??ενοχικη σχεση με τ φαγητο παντως ειχα απ τ δημοτικο που εβγαινα κ ετρωγα κρυφα στ μπαλκονι..τελωσδ παντων μεσα σε μισο χρονο απο τοτε που 1οξεκινησα τη διαιτα με καποια σκαμπανεβασματα κ πολλουσ εμετουσ εφτασα τ 53 κιλα κ δε μου πηγαινε κιολασ στ σωματοτυπο μου..η μαμα μ καταλαβε πως εκανα εμετο κ εφτασα σε σημειο ν τον κανω σε σακουλα σκουπιδιων κ ν τν κρυβω στ δωματιο μου κ ν τν πεταω μετα..κ μια μερα ξεκινησε η βουλιμια κ σε 2 μηνεσ πηρα πανω απο 10 κιλα..απο τοτε μεχρι τωρα π ειμαι 20,εχν περτασει δλδ 6 χρονια εχω βουλιμια..εμετοι σκαμπανευασματα βαρουσ υποσχεσεισ οτι θα σταματησω κτλ....περναω περιοδουσ ποιυ δεν εχω κυριως σε διακοπεσ η οταν ειμαι με αλλουσ κ νοιωθω πολυ ευτυχισμενη τοτε αλλα παντα ξανακυλαω..τρ εχω φυσιολογικο γ τ υψοσ μου βαροσ ειμαι 65 κιλα κ 1,73 αλλα θελω ν γινω 60 αλλα με σωστο τροπο..συχαινομαι τισ κρισεισ βουλιμιασ κανω εμετο με τη θεληση μνου πλεον δε χρειαζεται ουτε να βαλω δαχτυλο ουτε τπτ απλα σκυβω και κανω αλλα με συχαινομαι συχαινομαι τ να κυριευει το μυαλο μου αυτη η θολουρα,η μανια να φαω που μετα γ να μη μεμισω καανω εμετο αλλα θελω να σταματησει γ παντα αυτο το πραγμα..θελω να ζησω φυσιολογικα αλλα εκει που εχω περασει ακομα κ μηνα χωρισ κριση παντα κατι συμβαινει..καΙ δν θελω να χω εμμονη με φαγητο..τι μπορω να κανω??ειμαι φοιτητρια σε αλλη πολη και δ μπορω ν απευθυνθω σε ειδικο..
- 24-01-2012, 09:31 #2
Γειά σου κουκλίτσα!
Πάνω κάτω η ιστορίες όλων μας είναι παρόμοιες..., και αυτό σου το λέω απλά για να νιώθεις ότι δεν είσαι μόνη...
Θα σου κάνω πολλές ερωτήσεις τώρα!
Τι σπουδάζεις?
Περίπου πόσες φορές την ημέρα κάνεις εμετό? Υπάρχουν τροφές που δεν τις κάνεις εμετό?
Πες μας πάνω κάτω ποιές είναι οι ασχολίες σου μες στη μέρα....να σε γνωρίσουμε κι εμείς λίγακι καλύτερα!
Η μητέρα σου τι σου είπε όταν το κατάλαβε?
Έχετε όμορφη σχέση μεταξύ σας?
Περιμένουμε νέα σου!
Φιλάκια, καλημέρα!
24-01-2012, 12:24 #3
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ!!ΟΤΑΝ ΤΗΡΩ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ,ΠΑΛΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΙΣΩΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΕΧΩ ΕΠΗΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ..ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ Θ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΘΟΟΛΩΣΕΙ Τ ΜΥΑΛΟ Μ ΘΑ ΠΕΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Μ Τ ΜΟΥΤΡΣΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Ε Κ ΜΤ ΕΜΕΤΟΣ ΚΛΑΣΣΙΚΑ..ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ Π Μ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΞΗ Τ ΕΜΕΤΟΥ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΦΕΝΩΣ ΟΤΙΘ ΝΟΙΘΩ ΛΓ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ,ΑΦΕΤΕΡΟΥ Γ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΤ ΑΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ Τ ΚΕΡΑΤΑ Μ ΜΕΤΑ ΔΝ Μ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Ν ΚΟΙΜΗΘΩ,ΝΟΙΘΩ ΔΥΣΦΟΡΙΑ..Τ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ν ΜΗ ΦΤΑΝΩ ΣΤ ΣΗΜΕΙΟ Ν ΚΝ ΕΜΕΤΟ..ΔΛΔ ΔΕ ΘΕΛΩ Ν ΘΟΛΩΝΕΙ Τ ΜΥΑΛΟ Μ Κ Ν ΟΔΗΓΟΥΜΑΙ Σ ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ Η ΟΤΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ Ν ΜΠΟΡΩ Ν Τ ΕΛΕΓΧΩ..Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Μ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ..ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΩ ΠΑΝΕΠΙΣΤΥΗΜΙΟ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ,ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ,ΑΓΟΡΙ,ΒΓΝ ΕΞΩ,ΚΑΝΩ ΤΕΝΝΙΣ..ΑΥΤΑ..ΛΠΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Μ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Μ ΡΩΤΗΣΕ Τ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΝ ΣΤ ΜΠΑΝΙ Κ ΑΝΟΙΞΕ Μ Τ ΠΟΡΤΑ ΤΡ ΚΤΛ..ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ Ν ΔΕΙ ΑΠ Τ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ Τ ΜΠΑΝΙΟΥ ,ΤΕΛΟΣ ΠΝΤΝ ΔΝ ΕΙΔΕ ΤΠΤ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Τ ΚΑΤΑΛΑΒΕ..ΜΤ Μ ΠΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΤΛ,ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΑ Τ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ..ΤΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Τ ΠΡΩΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΝΜΖ..Κ ΔΝ Τ ΞΑΝΑΝΕΦΕΡΕ ΝΜΖ..ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕ Τ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΤ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ Ν Τ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ..ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ..ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΧΑ Μ ΤΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΛΔ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ Κ ΜΤ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΥΨΕΙΣ Ν ΧΑΡΑΚΩΝΟΜΟΥΝ..ΤΡ ΠΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΓΝΚΝ ΕΛΕΓΧΩ Κ Σ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ,ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Ν ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Ν ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΠΛΑ Μ ΚΥΝΗΓΟΥΝ Τ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ..ΚΑΙ ΕΠΔ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ Τ ΤΙ Μ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΚΕΙ Τ ΜΟΝΟ Π ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ Ν ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ν ΘΟΛΩΝΕΙ Τ ΜΥΑΛΟ Μ..ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Θ ΚΝ ΔΙΑΙΤΑ Ν ΦΑΩ ΚΤ Π ΛΓ ΘΑ ΠΑΡΕΚΛΙΝΕΙ Κ ΜΤ ΓΙΑ Ν ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΤΝ ΕΑΥΤΟ Μ ΝΑ ΦΑΩ ΠΑΡΑ ΠΛ Κ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΤΟ ΜΝ Κ ΜΝ Γ Ν ΤΝ ΤΙΜΩΡΗΣΩ..Κ ΑΥΤΟ Θ ΗΘΕΛΑ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ..
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γ Τ ΧΡΟΝΟ Σ!ΦΙΛΑΚΙΑ!
24-01-2012, 16:00 #4
Γλυκιά μου βλέπω ότι είσαι λίγο σε σύγχυση έτσι όπως μου γράφεις! Γιατί? Έχει γίνει κάτι? Η είναι ιδέα μου?
Οι γονείς σου είχαν πει ποτέ ότι πρέπει να αδυνατίσεις?
Έχεις αδέρφια?
Μου έγραψες ότι στις διακοπές δεν κάνεις εμετό, έχεις σκεφτεί το γιατί? Νιώθεις ευτυχισμένη? Είσαι μακριά από κάτι που σε πιέζει?
Τώρα πόσο καιρό μένεις μόνη σου στην πόλη που σπουδάζεις? Περνάς καλά εκεί? Σου λείπουν οι γονείς σου?
Έγραψες : "ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΕΧΩ ΕΠΗΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ."
νομίζω πως αυτό είναι το μεγάλο μας λάθος....και το δικό μου, και το δικό σου και πολλών άλλων κοριτσιών....Δεν νιώθεις ότι πιέζεσαι?
Για παράδειγμα ένα πλάνο διατροφής που ακολουθείς και σε αποτρέπει από τη βουλιμία ποιό έιναι περίπου? Αν θες δώσε μας ένα παράδειγμα! Ξέρεις πολλές κοπέλες εδώ προσπαθούμε χρόνια να αντιμετωπίσουμε τη βουλιμία και ίσως θα μπορούσαμε να σου δώσουμε κάποιες συμβουλές για να σε βοηθήσουμε...
Έγραψες "ΜΠΟΡΕΙ Ν ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ Κ ΜΤ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΥΨΕΙΣ Ν ΧΑΡΑΚΩΝΟΜΟΥΝ.." Τι εννοείς? Έκανες κακό στον εαυτό σου? Μη νιώθεις άσχημα, κι εγώ στην εφηβεία έκανα πολλά!!! Γενικά όμως σπάνια θα ύψωνα τον τόνο της φωνής μου στους γονείς μου, αλλιώς θα χαρακτηριζόμουν αμέσως "κολόπαιδο!". Εσείς τσακωνόσασταν?
Ήσουν καλή μαθήτρια?
Ουφ, αυτά! Ελπίζω να μη βαρεθείς να απαντήσεις!!!!!!
24-01-2012, 16:53 #5
OXI ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΒΑΡΙΕΜΑΙ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΙΣΑ ΙΣΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γ Τ ΧΡΟΝΟ Σ!ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΓΤ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘ Σ ΓΚΡΙΚΛΙΣ Κ Μ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩ,Θ Τ ΣΥΝΗΘΗΣΩ ΟΜΩΣ..ΛΠΝ ΚΟΙΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ Μ ΗΛΙΚΙΑ..ΓΕΝΙΚΑ ΑΦΕΝΩΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Μ ΕΠΔ ΕΙΧΕ ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ ΜΗΤΕΡΑ Κ ΑΔΕΡΦΟ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΘΥΗΓΙΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΠΙΤΙ..ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΧ Ν ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΝΕΜΑ Ν ΠΑΡΩ ΓΡΑΝΙΤΑ Κ ΝΑ Μ ΤΗΝ ΠΕΙ ΜΕΤΑ Γ ΑΥΤΟ..ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ..ΟΧΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ Σ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ Τ ΚΑΝΟΝΙΚΟ..Η ΜΗΤΕΡΑ Μ Γ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΙΔΕΕΣ Μ ΠΗΓΕ ΣΕΝΑΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΕΙΔΙΚΟ Γ ΠΑΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Μ ΧΕ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ..Ε Κ ΓΝΚ ΠΑΝΤΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ Σ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Η ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΓΤ ΝΜΖ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ Μ ΚΟΙΤΑΓΑΝ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ Τ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΧΥΝΕΣ,Η ΑΔΥΝΑΤΗΣΕΣ..Κ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΟΧΙΚΗ ΣΧΕΣΗ Μ Τ ΦΑΓΗΤΟ Κ Μ Τ ΒΑΡΟΣ Μ..ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΔΕΡΦΟ ΕΧΩ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ Τ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Σ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..ΘΑ Σ ΠΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..ΓΝΚ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΑΠ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ..ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Κ ΕΠΔ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ Τ ΒΡΔ ΚΤΛ ΠΑΝΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΩ..ΑΛΛΑ Κ ΠΟΛΥ Ν ΦΑΩ ΕΠΔ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΖ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΑ Ν ΚΝ ΕΜΕΤΟ..2ΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Π ΜΕΝΩ ΜΟΝΗ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΩ Κ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ..ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..Μ ΤΗΝ ΜΑΜΑ Μ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ,Μ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Μ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ Τ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΣΑ Κ ΤΡ ΕΩΣ Κ ΝΟΙΘΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Γ ΑΥΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ..
ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ Τ ΕΧΩ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ,ΟΧΙ ΔΕ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΙΣΤΕΥΩ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ Κ Ν ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ Σ ΑΥΤΕΣ..ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ Κ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Π Θ Μ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ Τ ΝΑ ΕΧΩ ΒΟΥΛΙΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ..
ΠΡΙΝ Τ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΧΑΣΑ ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ 4 ΚΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΤΟ!!ΚΟΙΤΑ Γ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΔ ΕΒΑΦΑ Κ Τ ΣΠΤ ΕΤΡΩΓΑ Τ ΠΡΩΙ ΑΠΕΞΩ ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΙΤΣ Μ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ Κ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Κ ΓΥΡΩ ΣΤΣ 6 ΕΝΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ Μ ΠΑΤΑΤΕΣ Η ΓΝΚ ΚΤ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΧΑΝΑ ..ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΜΖ ΠΡΩΙΝΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ Μ ΓΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ Κ Τ ΒΡΔ ΣΑΛΑΤΑ Η ΚΤ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΓΝΚ ΕΠΔ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ Δ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ν ΚΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ Γ Ν ΧΑΣΩ ΒΑΡΟΣ..ΝΟΜΙΖΩ ΓΝΚ Τ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ..Κ ΔΕ ΜΙΛΑΩ Γ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ..1 ΩΡΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ Τ ΜΕΡΑ ΑΡΚΕΙ..
ΕΒΓΑΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ..ΕΝΝΟΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕΙ..ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΤ ΚΛΕΙΔΕΙΑ Κ ΕΣΚΙΣΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ Μ Κ ΜΤ Μ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΑ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΑΛΛ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..ΔΕ Μ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ..ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΑΝ Σ ΛΓΚ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΛΛ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΣ ΤΟΣΕΣ ΠΛ ΧΟΝΤΡΑ..
ΚΑΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ..ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΤ Κ Μ ΛΓ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ..
ΑΥΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ Σ ΚΟΥΡΑΖΩ, ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ!ΦΙΛΑΚΙΑ!!
25-01-2012, 10:01 #6
Χμμμ, ήσουν καλή μαθήτρια, με λίγο διάβασμα! Έχεις σούπερ μεταβολισμό...Μήπως είσαι το παιδί θαύμα τελικά!!!??? χαχαχχα, πλάκα κάνω!
ʼρα, εάν κατάλαβα καλά, ο εμετός δεν έχει γίνει καθημερινότητα για σένα. Πιστεύεις ότι μπορείς να σταματήσεις εντελώς? Εσύ γιατί πιστεύεις ότι το κάνεις? Μάλλον όχι για να αδυνατίσεις, αφού μπορείς να βασίζεσαι στον μεταβολισμό σου...
Το ότι ήσουν καλή μαθήτρια δε μου κάνει εντύπωση, τώρα πως τα πας με τη σχολή? Τι σπουδάζεις αλήθεια? Σ'αυτή τη σχολή στόχευες όσο ήσουν στο σχολείο ή έτυχε να περάσεις εκει?
Δε με κουράζεις καθόλου, απλά σου κάνω ερωτήσεις για να σε γνωρίσουμε καλύτερα!
Greeklish ε? αχ εσείς η νέα γενιά!!!!
15-02-2012, 00:24 #7
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΤΟΣΟ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ Κ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ Κ ΤΡ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Τ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ Ν ΜΠΩ,ΔΕ ΜΕ ΠΙΕΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΤΛ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΑΛΙΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΞΑΝΑΚΥΛΑΩ..ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΟ..ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑ Ν ΑΝΟΙΩΣΩ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ..
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....