HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 54 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 800
    Senior Member
    Ειδες ποσο ταιριαζουν οι συμπεριφορες μας?οι κοπελες με διατροφικες διαταραχες εχουμε κοινα γνωρισματα...
    Ναι ειχα σκεφτει (κυριως με την αδερφη μου) οτι ζηλευουν που ειμαι τοσο αδυνατη γι αυτο τα λενε.... ντροπη μου,πραγματικα....
    Υπερφαγικο?μπροστα σε γνωστους,ΠΟΤΕ!!!!!μονο μια φορα τωρα στις διακοπες αναγκαστικά.... δεν ξερω γιατι,αλλα ντρεπομαι πολυ να με βλεπουν να τρωω και παντα τρωω κρυφα... ακομα και στη δουλεια που τρωω ενα φρουτο,το παιρνω κρυφα και το τρωω στην τουαλετα...σαν να κανω κατι κακο....

Κοριτσια δεν γινεται να βλεπω τοσο πολυ τον εαυτο μου στα μνματα σας.
    Αυτο το σημαδι στο χερι που το παρουσιαζω κ εγω ως καψιμο...
    Στις διακοπες εκανα ενα υπερφαγικο μπροστα στους φιλους μου κ μετα μου λεγαν 'ετσι να τρως καθε μερα' (και γνκ τις πρωτες μερες ετρωγα παρα πολυ) οπου μετα απο κεινη τη μερα δεν επαιρνα ουτε 500 θερμιδες τη μερα απο το σοκ οτι θα γυρισω συν ποσα κιλα κ στην τελικη γυρισα πλην 2 σε μια βδομαδα, γυρισα στα πιο αδυνατα μου κ ειχαν ολοι φρικαρει. Οι φιλοι μου ηταν στην κοσμαρα τους . Ουτε που καταλαβαιναν τι ετρωγα κ τι δεν ετρωγα. Αλλα το παιζα χαλαρη... πχ επαιρνα σοκολατα να φαω κ την παρατουσα σε μια γωνια, στην τελικη την πετουσα...
    Αλε3ανδριτα κ εμενα η αδερφη μου μου λεει συνεχως 'ειναι τρομαχτικο'
    Το μονο που δεν θελω ειναι να 3εσπω σε βουλιμικα. Ειναι τοσο επωδυνη η διαδικασια. Ειδικα τις τελευταιες φορες που με εχει πιασει ηταν φρικη. Οχι μονο πονουσε ο οισοφαγος μου κ ο λαιμος μου μετα αλλα ειδα κ μερικες σταγονες αιμα... Δεν θελω να σκεφτομαι τι ζημια μου εχω κανει.. ειχα δει κ πολυ παλιοτερα βεβαια...
    Γονεις κλπ με εχουν πλεον συνηθισει, αφου με εχουν βαλει να κανω οτι ε3ετασεις υπαρχουν, και καλα καναν , δεν λεω..
    Θελω να βαλω λιγα κιλα αλλα να τα βαλω ΣΩΣΤΑ και αργα!!!!! Μαθαινοντας μου να τρωω φυσιολογικα, και 3εφευγοντας τελειως απο τα βρωμικα βουλιμικα.
    Θελω να μοιραστω τοσες πολλες σκεψεις μαζι σας!

Senior Member
    Αλλη μια φορα που με νικησε η βουλιμια... δυστυχως δε μπορω να κανω εμετο να ηρεμησω....
    Θελω να με παρω αγκαλια,να μου χαιδεψω τα μαλλια και να μου πω οτι ολα θα πανε καλα,αλλα ουτε αυτο δεν εχω κουραγιο να κανω....
    πως θα παω αυριο δουλεια?σε αυτα τα χαλια?αλλεσ τρεις μερες αδεια εχουν απομεινει,δεν μπορω να παρω.τι θα σκαρφιστω παλι δεν ξερω.
    θελω να εξαφανιστω,να σταματησω να υπαρχω μεχρι να περασει,ουτε αντεχεται,ουτε ελεγχεται πλεον...πως θα συνεχισω να ζω ετσι?
    ας εκανα εμετο,τι ζηταω πια....

Member
    Originally posted by alexandrita
    Θελω να με παρω αγκαλια,να μου χαιδεψω τα μαλλια και να μου πω οτι ολα θα πανε καλα,αλλα ουτε αυτο δεν εχω κουραγιο να κανω....
    Σε παίρνω μια μεγάλη αγκαλιά (και πίστεψε με είναι πολύ μεγάλη η αγκαλιά μου!), καθόμαστε στον αγαπημένο σου καναπέ, σου χαιδεύω τα μαλλιά και ακούμε την αγαπημένη σου μουσική, και δε πρόκειτε να φύγω μέχρι να σου περάσει, και όλη νύχτα αν χρειαστεί!!! :yes:

Senior Member
    να ξερες ποσο με συγκινησες,δε μπορω να σταματησω να κλαιω......
    σε ευχαριστω τοσο πολυ vallia, μου εδωσες κουραγιο,τοσο οσο χρειαζεται για να κοιμηθω λιγο ησυχη...

Member
    Originally posted by alexandrita
    να ξερες ποσο με συγκινησες,δε μπορω να σταματησω να κλαιω......
    σε ευχαριστω τοσο πολυ vallia, μου εδωσες κουραγιο,τοσο οσο χρειαζεται για να κοιμηθω λιγο ησυχη...
    Να κλάψεις, όσο θέλεις να κλάψεις (let it out)....και θα δεις που το πρωι θα είναι καλύτερα τα πράγματα!!

Δακρίζω μαζί σου....γιατί σκέφτομαι ολες εκείνες τις στιγμές που μια αγκαλιά κι ένα χάδι είχα τόσο ανάγκη......

Senior Member
    Αλεξανρούλα μου ξέχνα τον εμετό, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ , ΕΓΙΝΕ, μαζί είμαστε στο αγώνα, δεν είναι η πρώτη φορά έτσι?Πέσε κοιμήσου, μετά λίγες μερούλες προσοχή και όλα οκ.Σκέψου πως σου χρειάζεται να βάλεις λίγα κιλά και είναι για καλό σου!Στα γράφω όλα αυτά τουμπανιασμένη τελείως, είπα να συνεχίσω τα χθεσινά αλλά...δεν θα κάνω εμετό κ δεν θα αφήσω να με πάρει απο κάτω όσο μπορώ.Και εσύ μπορέις , δεν είμαστε "πρωτάρες"πια για να μας νικάει τόσο εύκολα..Ονειρα γλυκά σου εύχομαι!

Senior Member
    Originally posted by POZ
    Loustam μου έκανες την καρδια περιβόλι...εγώ κοντεύω να κλείσω χρόνο με τους εμετούς και έπαθα ένα ψιλοσόκ με αυτά που διάβασα.Δεν είχα ιδέα...Εμένα η μικροβ. μου είχε πει να πάρω απτο φαρμακείο βιταμίνες Β12 και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι για να μην αντιμετωπισω πρόβλημα στο μέλλον.Φυσικά δεν πήρα τίποτα.Αυτή η διαταραχή των ηλεκτρολυτών ξέρεις εαν επανέρχεται απο μόνη της εαν κοπούν οι εμετοί?Πρέπει απαραίτητα να πάρουμε φάρμακα ή να κάνουμε ενέσεις?Επίσης επηρεάζουν τελικά την περίοδο?ισχύει, σου είχε πει τπτ σχετικό ο γιατρός?συνεχίζει να μου ακούγεται κουφό αλλά εαμ κρίνω οτι μου κόπηκε με το που άρχισα τους εμετούς..Σορυ για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων αλλά μου φαίνεται οτι είσαι καλύτερα ενημερωμένη.
    Καλημέρα και πάλι...
    Χθες βράδυ βγήκα, κι ενώ πέρασα ένα όμορφο και ήρεμο βράδυ με παρεούλα κι κουβεντούλα, στην επιστροφή για το σπίτι έγινε η απαραίτητη στάση στον φούρνο... Φουσκωμένη όσο δεν πάει ακόμα, αναρωτιέμαι μήπως χθες το βράδυ έπρεπε να τα είχα βγάλει και να μην είχα κρατήσει μέσα μου τόση σαβούρα. Και μετά μπαίνω σε αυτό το φόρουμ. Για να μιλήσω για τις καταστροφικές συνέπειες των συνεχόμενων εμετών. Και νιώθω τόσο περήφανη που δεν τα έβγαλα...
    ΡΟΖ μου, δυστυχώς δεν έχω κι εγώ απαντήσεις σε όλα αυτά που με ρωτάς. Για την περίοδο δεν έχω ιδέα γιατί εγώ, ακόμα και την περίοδο των πολλών εμετών που είχα χάσει πολλά κιλά (και μαλλιά....) περίοδο είχα πάντα πολύ κανονική. Όσο για τους ηλεκτρολύτες, θεωρώ ότι μπορούν να ισορροπήσουν μόνοι τους, πίνοντας πάρα πολλά υγρά, και ίσως και κάποια συμπληρώματα που υπάρχουν για αθλητές, με όλες τις επιφυλάξεις για το τελευταίο λόγω του ότι εγώ δεν έχω πάρει ποτέ... Όσο για την Β12, οι δικοί μου οι γιατροί που τους εμπιστεύομαι τυφλά, μου είπαν ότι με την διατροφή και μόνο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φτάσει και πάλι τα φυσιολογικά όρια, και χρειαζόταν μία άμεση θεραπεία. Και οι ενέσεις ήταν το πιο άμεσο και αποτελεσματικό. Το θέμα είναι ότι πραγματικά τα αποτελέσματα ήταν άμεσα. Απόκτησα και πάλι μυική μάζα, εκεί που ήμουν ένα πλαδαρό πράγμα... Δεν ξέρω αν σε καλύπτω, αλλά νομίζω ότι μία σειρά επισκέψεων σε γιατρούς είναι ένα καλό κίνητρο για να γυρίσεις σελίδα και να δώσει νέες υποσχέσεις στο εαυτό σου... Όταν εκτιμήσεις την αξία της υγείας σου, δεν θα θελήσεις να την υποβάλλεις σε αντίστοιχες δοκιμασίες για κανέναν λόγο και για κανένα κιλό παραπάνω...
    Ελπίζω να σε κάλυψα όσο γινόταν.

Καλημέρα και καλό μήνα με πολλά πολλά χαμόγελα σε όλους εύχομαι!!!

Senior Member
    καλημέρα σας κ από μένα.alexandrita χρόνια πολλά κ από μένα ,με περισσότερη αισιοδοξία κ αγάπη για τον εαυτό μας!κ να χαίρεσαι κ τονοματάκι σου.!!
    οι γιορτές κ τα γενέθλια κ για μένα αποτελούν ένα πόλεμο με το φαγητό .ενώ όλοι διασκεδάζουν εγώ βρίσκομαι σε ένα διαρκή εσωτερικό πόλεμο. όταν όμως νικάω η ευτυχία που με πλημυρίζει με κάνει να νιώθω τόσο καλά με τον εαυτό μου,που στη τελική λέω,να τι είναι ευτυχία ,να πολεμάς τα πάθη σου κ να βγαίνεις νικήτρια .κ ας όλοι οι άλλοι εκείνη την ώρα κινούντε σε ένα παράλληλο σύμπαν.όσες φορές πάλι δεν τα κατάφερα, ξέρω πως πάντα μπορώ να ζητήσω επαναληπτική μάχη.μέχρι να τα καταφέρω. για να νιώσω κ πάλι ευτυχισμένη.

Senior Member
    Καλημέρα σε όλες.Ευχαριστώ bouliana για τις ευχες...

Μα δείτε τί λέει το ζώδιό μου!!!!και μετα λενε να μην τα πιστευουμε.... :dork::dork::dork::dork:
    Περιορίστε την ροπή σας προς την σπατάλη, τις υπερβολές, τις παρανομίες και τις ατασθαλίες. Μπορεί να κάνετε έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού ή θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τα δάνεια σας. Αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφίμων ή ποτών και τις καταχρήσεις, αποτρέποντας έτσι τις ζημιές στην υγεία σας.

Senior Member
    βρε κοριτσάκι απο που τα διαβάζεις να δω αν πεφτει μέσα και σε εμένα...????
    στείλε μου το link η με u2u!!

Senior Member
    χαχα!!!! μπαινω εδω
    http://www.astrofree.com/cgi-bin/astro/compd

απλως πρεπει να ξερεις και ωρα!!!!

Senior Member
    αααα και μετα πας δεξια που λεει αναλυση με κοκκινα γραμματα!!!!!
    πες μου αν πεσει μεσα!

Senior Member
    χαχαχα νομίζω οτι κάνει καλό σε όλες μας να ασχολούμαστε κ με άλλα θέματα κ να συζητάμε κ άσχετα πράματα!

Senior Member
    alexandrita ευχαριστώ πάαααρα πολύ!!

Page 9 of 54 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast