HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 54 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 800
    Senior Member
    Καταλαβαίνω οτι αισθάνεσαι διχασμένη... αλλά γιατί να θεωρείς τόσο κακή τη μοναξιά λιγων ημερών που να σε ωθεί σε υπερφαγικά-βουλιμικά?γιατί το οτι εισαι μακρυά από τα αγαπημένα σου πρόσωπα δε σημαίνει ότι είσαι μόνη...δες τις μέρες αυτές σαν μέρες που μπορείς να ασχολείσαι μόνο με τον εαυτό σου γεμίζοντας τον ελεύθερο χρόνο σου με άλλες ασχολίες.
    δες το σαν προκληση... κάθε φορά που θα σε βλέπει ο φίλος σου να γίνεσαι όλο και πιο όμορφη....

Senior Member
    loustam ελπίζω να πέρασες πολύ καλά στο ταξίδι σου.κ μπράβο για το βουλιμικό επεισόδιο.καταλαβαίνω πως νιώθεις. μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη κατάσταση προς όφελός σου πάντως. ξέρω πόσο δύσκολα είναι να είσαι μακρυά από αγαπημένα πρόσωπα.αλλά τώρα μπορείς να έχεις χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου κ μόνο

Senior Member
    μπραβο εννοούσα που απέφυγες το βουλιμικό

Senior Member
    Originally posted by vanvan
    Εκανα και εγώ προχθες ένα ακόμα υπερφαγικό καθαρά λόγω της κακής μου ψυχολογικής κατάστασης. Σύνολό η 3η μεγαλογουρουνια , αυτή τη φορά, μεσα σε ένα μήνα. Παιδιά είμαι χάλια όταν εχω εξεταστικές.Εχω τρομερό πρόβλημα.Παρότι έχω κάνει αρκετή βελτίωση , ακόμα δεν μπορώ να διαχειριστώ την αποτυχία.Προχθές λοιπόν , εγραψα το τελευταίο μου μάθημα και τα πήγα πραγματικά ΣΚΑΤΑ!!!Είχα και την στεναχώρια της προηγούμενης μέρας που στείλαν τον καλό μου με μετάθεση Λήμνο, οπότε γυρίζοντας σπίτι αγόρασα έναν πύραυλο και 4 γαλατογκοφρέτες kinder . Δεν ήθελα να φάω, δεν είχα όρεξη, ούτε καν λιγούρα για έστω μια τόση δα σοκολατίτσα . Το έκανα όμως. Αυτή ήταν η τιμωρία για την αποτυχία μου. Ετρωγα και σκεφτόμουν "Μα γιατι τρώς τώρα?" και απαντούσα "Φαε αφου έγραψες χαλια και γενικά δεν σου έρχονται όπως θές τα πράγματα , δεν αξίζει καμία προσπάθεια"

Ετρωγα και έκλαιγα.Εκλαιγα και έτρωγα και σκεφτόμουν να παραγγείλω κιολας κανένα πιτόγυρο να κάνω την τιμωρία πιο μεγάλη. Ευτυχως όμως κάτι με σταμάτησε. Εχω κουραστει.....
    Ξέρω πως όλα στην ζωή είναι μια προσπάθεια,όλη η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας, αλλα μερικές μέρες πραγματικά δεν μπορώ να διαχειριστώ τις παλιές κακιες συνήθιες του ευατό μου.

Ευτυχως , χθες τήρησα το διαιτολόγιο μου και πραγματικά κάνω μεγάλη προσπάθεια να κρατηθώ. Λέω κάθε μέρα στον ευατό μου "όλα καλά θα πάνε όλα καλά" και μερικές μέρες ούτε εγώ δεν το πιστεύω. Αλλα μάλλον θα πρέπει να το πιστεύω πάντα για να γίνει.

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλα είπα να το γράψω γιατι νίωθω πως μέσα απο αυτό το φορουμ είναι σαν να κάνω ομαδική ψυχοθεραπεία.Το εγραψα για να μου φύγει απο μέσα μου. Να το πώ , να ξεθυμάνει για να μπορέσω να συνεχίσω.

(Υ.Γ. και κάτι πιο ανάλαφρο, άν θέλετε να κάνετε γουρουνια πάρτε παγωτο αντί για σοκολάτα.
    Παγωτό πύραυλος 100γρ = 360 θερμίδες Σοκολάτα 100γρ 520 θερμίδες :P:P:P)
    εκανα κ γω... δυστηχως με ταχινομελο που εχει απλα απειρες θερμιδες...
    κ η λαλακια ειναι οτι μετα συνεχισα φυσικα (αφου ειχα σπασει τη σωστη διατροφη κ ειχα τυψεις)
    παροτι δεν πεινουσα, δεν ηθελα καν να φαω
    προσπαθησα να φαω ο,τι υπηρχε, ή τουλαχιστο αυτο ηθελα να κανω.
    επιασα τον εαυτο μου να σκεφτεται "φαε ολο το κουτι με τα γλυκα, τα σκατωσες δεν πειραζει πια, δεν εχει σημασια κ τα παντα να φας"
    κ μετα ενιωσα ακριβως αυτο που ειπες,
    οτι ειμαι κουρασμενη πια απο τις παλιες συνηθειες μου,
    οτι ολα καλα θα πανε κ ας σταματησω εκει.
    τελικα εμειναν καποια γλυκα,
    οπως κ αλλα τροφιμα στο ψυγειο της δουλειας...
    στο σπιτι ομως γυρνωντας μεσανυχτα ηθελα να συνεχισω την τιμωρια μου,
    το θεωρουσα απαραδεκτο που δεν με τιμωρησα αρκετα,
    κ τοτε εκανα το εξης που δεν περιμενα,
    συζητησα με τον εαυτο μου πιο ηρεμα,
    κ ειπα "οκ θες να συνεχισεις ναι κ σωσε, τοτε θα φας μονο παγωτο 0% που εχει λιγες θερμιδες"
    ετσι κι εγινε,
    ε σας πληροφορω οτι στην 10η κουταλια απλα δεν ειχα διαθεση να φαω αλλο κ κοιμηθηκα κανονικα μετα,
    χωρις τυψεις,
    χωρις να ξυπνησω, χωρις τιποτε!
    θα μου πειτε σιγα τα ωα,
    κι ομως το θεωρω μεγαλη προοδο...
    βεβαια εχω απιστευτες τυψεις, μεχρι που σκεφτομουν να ριξω τις θερμιδες πολυ σημερα,
    αλλα ευτυχως ξερω οτι πρεπει ναχω δυναμεις να γυμναζομαι κ δεν το εκανα...
    αλλιως αμα τις εριχνα σημερα παλι σε βουλιμικο θα κατεληγα αυριο κ αυτο θα ηταν...ππιο κοντα στον πατο.

Senior Member
    Καλημέρα,
    Bouliana και Alexandrita, σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας... Η χθεσινή μέρα τελικά τσούλησε πολύ καλά, παρόλες τις φοβίες μου! Ξεκίνησα δουλειά, ασχολήθηκα με το σπίτι, κοιμήθηκα νωρίς και καλά. Πρωτοφανής αλλαγή! Θέλω να συνεχίσει έτσι! πραγματικά το θέλω! Σήμερα ξύπνησα χαρούμενη. Έτσι απλά.
    Καλημέρα σε όλους και δύναμη!

ΜΙ ΠΙ ΡΟ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ Ο ΜΠΡΑΒΟ !!!
    ΕΨΙΛΟΝ ΥΨΙΛΟΝ ΓΑΜΑ Ε ΕΥΓΕ !!!

Για σενα loustam :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by sa-mi
    ΜΙ ΠΙ ΡΟ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ Ο ΜΠΡΑΒΟ !!!
    ΕΨΙΛΟΝ ΥΨΙΛΟΝ ΓΑΜΑ Ε ΕΥΓΕ !!!

Για σενα loustam :thumbup::thumbup::thumbup:

xaxaxaxaxaaxaxxa!

Senior Member
    thank you, thank you!!! νιώθω τέλεια, και το χρωστάω και σε εσάς!!! :starhit:

Senior Member
    καλημέρα girls?κεγώ τα ίδια loustam!!!όλα τα χρωστάω σε αυτό το φόρουμ.όλα τα καλά ξεκίνησαν από τότε που άρχισα ενεργά να μπαίνω εδώ μέσα.:bouncy:

Senior Member
    Originally posted by koralaki

θα μου πειτε σιγα τα ωα,
    βεβαια εχω απιστευτες τυψεις, μεχρι που σκεφτομουν να ριξω τις θερμιδες πολυ σημερα,
    αλλιως αμα τις εριχνα σημερα παλι σε βουλιμικο θα κατεληγα αυριο κ αυτο θα ηταν...ππιο κοντα στον πατο.
    Και όμως koralaki καθε τι που κάνουμε και είναι ενάντια στις παλιές μας συνήθιες είναι μεγάλη πρόοδος :)

Πάντως να πώ την αλήθεια μερικές φορές το γυμναστήριο μας βοηθάει στο να κάνουμε γουρουνιες γιατι λέμε "έλα μωρε θα τρεξω παραπάνω και θα το χάσω".. Σίγουρα είναι παρα πολύ σημαντική βοήθεια η ασκηση για την απώλεια των κιλών αλλα τι να την κάνεις αν τρώς σα γουρουνάκι και μετα λιώνεις σα κεράκι πάνω στον διάδρομο ?:P:P

Αχ koralaki μου δεν μάθαμε να τρώμε σωστα....:/

Μάθαμε να ζούμε για να τρώμε και όχι να τρώμε για να ζούμε!!

Senior Member
    Originally posted by vanvan
    Originally posted by koralaki

θα μου πειτε σιγα τα ωα,
    Και όμως koralaki καθε τι που κάνουμε και είναι ενάντια στις παλιές μας συνήθιες είναι μεγάλη πρόοδος :)

Πάντως να πώ την αλήθεια μερικές φορές το γυμναστήριο μας βοηθάει στο να κάνουμε γουρουνιες γιατι λέμε "έλα μωρε θα τρεξω παραπάνω και θα το χάσω".. Σίγουρα είναι παρα πολύ σημαντική βοήθεια η ασκηση για την απώλεια των κιλών αλλα τι να την κάνεις αν τρώς σα γουρουνάκι και μετα λιώνεις σα κεράκι πάνω στον διάδρομο ?:P:P

Αχ koralaki μου δεν μάθαμε να τρώμε σωστα....:/

Μάθαμε να ζούμε για να τρώμε και όχι να τρώμε για να ζούμε!!
    οχι αυτο με το γυμναστηριο δεν το εχω κανει ποτε
    κ οποτε τολμησα να το σκεφτω το εβγαλα απο το μυαλο μου...
    γυμναστηριο κ τροφη δυο διαφορετικα πραγματα,
    απλα τρωω για να εχω αρκετες δυναμεις για εκει,
    αρα κ παλι καλο μου κανει...
    θελει πολυ προσοχη αν καποιος το σκεφτεται αλλιως γιατι οδηγει σε αλλες συμπεριφορες μετα,
    τυπου υπερπροπονησης κτλ...

Senior Member
    Κλείνω 5 μέρες στο πατρικό μου...Υπερφαγικά σχεδόν κάθε μέρα, όχι του σκασμού αλλά μια πιατάρα φαγητό μεσημέρι-βράδυ + πολλά γλυκά,ψωμιά, ξ.καρπούς, χυμούς...δεν μπορώ να σταματήσω...και τους υποσχέθηκα να μείνω μέχρι τέλος βδομάδας..Σήμερα με έδειξε 54 κιλά!Εννοείται πως φαίνεται κ στα ρούχα, γενικά όλοι μου λένε τι ωραία που ξαναπάχυνα κ εγώ σκέφτομαι πότε θα επιστρέψω Αθήνα να το ράψω...απο παντελόνια μ μπαίνει πλεον μόνο ένα , πρέπει να ξεθάψω κανένα παλιό.Ή να αγοράσω κανένα πιο φαρδύ να μην αισθάνομαι τόσο χάλια."ξαναέκανες μαγουλάκια!" μου είπε η μάνα μου..:mad:τι χαρά!!!!Τι σκατά...νομίζω οτι κάνω μια προσπάθεια , στεναχωριέμαι κ όλα πέφτουν στο κενό...τι κάνω λάθος άραγε ΠΑΛΙ?

Senior Member
    Pοζ καλημέρα!

Αν επιτρέπεται, τι ύψος έχεις? Σε ρωτάω γιατί αν εγώ ήμουνα 54 κιλά θα ήμουνα τρισευτυχισμένη...

Senior Member
    Dolphin καλημέρα!Είμαι 1.66-1.67...θεωρητικά οκ είναι τα κιλά μου αλλά όπως κ να έχει είχα συνηθήσει να είμαι πολύ αδύνατη και τώρα προσπαθώ να συνηθήσω την αλλαγή.Δεν είναι εύκολο..είναι πολλές οι φορές που σκέφτομαι να το ξαναγυρίσω στην ανορεξία αλλά δεν μπορώ καθόλου την πείνα πλέον, έχει ανοίξει κ το στομαχάκι..:wink1:Τουλάχιστον ας διατηρηθώ έτσι κ να μην φτάσω τα 60 χωρίς να το καταλάβω γιατί παίρνω κιλά για πλάκα πλεον.Αυτό φοβάμαι περισσότερο!Είχες περάσει κ εσύ παρόμοια κατάσταση ?

Senior Member
    Κι εγώ κάτι παρόμοιο περνάω. Είμαι 1.68-1.69. Μέχρι τέλη Ιουλίου ήμουνα 52-53 κιλά, τέλεια για μένα δηλαδή...Αν και στα 52 δεν είχα περίοδο. Με τα απανωτά βουλιμικά που έκανα τον Αύγουστο πήρα αρκετά κιλάκια, δεν ξέρω πόσα διότι δεν έχω τολμήσει να ζυγιστώ ακόμα. Βέβαια, Αύγουστο και Σεπτέμβριο αδιαθέτησα κανονικά.
    Αυτή η ιστορία με το βάρος γιο-γιο ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια με αφορμή μια δίαιτα που είχα κάνει τότε κι είχα χάσει περίπου 15 κιλά. Από τότε, δεν έχω καταφέρει να παραμείνω σε ένα σταθερό βάρος για παραπάνω από 6 μήνες.
    Τώρα πια παίρνω Ladose γιατί πλέον έχω εξαντλήσει τις αντοχές μου. Τα Ladose μειώνουν την παρόρμηση για βουλιμικά. έχουν βέβαια αρκετές παρενέργειες και ουσυατικά αρχίζουν να επιδρούν θετικά 1 μήνα μετά την έναρξη της αγωγής. Εγώ μήνα κλείνω σε 3 μέρες. Για να δούμε...

Page 12 of 54 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast