HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 54 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 800
    Κατι που θα ηθελα να ρωτησω. Γενικα καθαρτικα δεν χρεισιμοποιω, σπανια και για λογους δυσκοιλιοτητας. Τον τελευταιο μηνα ομως, με ολη αυτην την αρρωστια που με δερνει(και συγνωμη για την ακομψη φρασεολογια μου-δεν ειμαι καθολου καλα) μου μπηκε η ιδεα να τα δοκιμασω. Δεν παιρνω πολλα, ουτε καθε μερα. Δηλαδη τον τελευταιο μηνα ας πουμε παιρνω απο δυο dulcolax δυο φορες την εβδομαδα.
    Διαβασα πως καποιες κοπελες παιρνουν και 5 και 8. Πως γινεται? Εγω με τα δυο ειχα μικροατυχηματα και πονουσα μερικες φορες.
    Σημερα πηρα 3 γιατι νιωθω σκασμενη και θυμωμενη. Ειναι αντικειμενικα υπερβολικα αυτα? Ελπιζω να ειμαι καλα.

Κατι που θα ηθελα να σε ρωτησω Ροζ, πινεις συχνα με αλκοολ? Θεωρεις οτι σχετιζεται μετην διατροφικη διαταραχη ή τυχον καταθλιψη. Εγω αρχισει να ανησυχω λιγο γιατι το χρησιμοποιω συχνα, ιδιαιτερα τη νυχτα για να ηρεμησω. Αν και δεν μπορω να πω οτι βοηθαει.

Senior Member
    Ξερεις τι πρεπει να κανεις Lifedrops...Αφού επειδηνώθηκε τόσο πολύ η κατάστασή σου πάλι γιατί δεν ξαναπάς σε ψυχολόγο?σήμερα... μη χάνεις στιγμή...

Senior Member
    Lifedrops,

το αλκοολ δε βοηθάει ειδικά στη δική μας περίπτωση. Σε κάνει και χάνεις τον έλεγχο σου γενικότερα και αυξάνει την πείνα. Πρέπει να έχεις φάει καλά πριν πιείς και βέβαια να μην πίνεις και πολύ.
    Πολλά δικά μου βουλιμικά οφείλονταν ξεκάθαρα στο αλκοολ. Και δε μιλάμε για μεγάλες ποσότητες. Ένα ποτήρι κρασάκι μόνο ήταν αρκετό.
    Αν θέλεις κάτι για να σε χαλαρώνει τα βράδια πάρε βαλεριάνα από το φαρμακείο. Φυτικό προϊόν, χωρίς παρενέργειες, χωρίς συνταγή γιατρού.

Senior Member
    Originally posted by Lifedrops
    Κατι που θα ηθελα να σε ρωτησω Ροζ, πινεις συχνα με αλκοολ? Θεωρεις οτι σχετιζεται μετην διατροφικη διαταραχη ή τυχον καταθλιψη. Εγω αρχισει να ανησυχω λιγο γιατι το χρησιμοποιω συχνα, ιδιαιτερα τη νυχτα για να ηρεμησω. Αν και δεν μπορω να πω οτι βοηθαει.
    Nαι..τον τελευτ.χρόνο πίνω για να πιω βασικά.Αρκετά παλιότερα έπινα κανένα ποτηράκι κρασί για να καταπολεμήσω τις αυπνίες, αυτό σε ανθρώπους που δεν έχουν διατροφικές διαταραχές είναι οκ, αλλά σε εμάς ..Γενικά το αλκοόλ μεγενθύνει τα υπάρχοντα συναισθήματα που έχουμε.Αν είσαι καλά, σου βγάζει κέφι κ γέλιο, αν όχι σε ρίχνει σε κατάθλιψη.Εγώ πλέον όποτε πίνω αρκετά, μετά για 2 μέρες σέρνομαι ψυχολογικά.Πέραν του ότι ΟΛΑ τα βουλιμικά τους τελευτ. 2 μήνες τα έχω κάνει εξαιτείας του αλκοόλ. Κάθε φορά πιστεύω οτι θα το ελέγξω και δεν το ελέγχω ποτέ.Ούτε κ σταματάω ποτέ στο ένα ποτηράκι.Και πάντα η κατάσταση ξεφεύγει.Για αυπνίες χαμομήλι με μέλι, ζεστό γάλα με μέλι και ρίζες βαλεριανας που τις βράζεις σαν αφέψημα.Η βαλεριάνα εμένα όταν είχα αυπνίες με έπιανε.Και είμαι πολύ νευρική γενικά , όχι εύκολος οργανισμός.

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    Originally posted by POZ
    .....και μόλις μου χτύπησε η γειτόνισα κ μου έφερε μπουγάτσα σπιτική:grind::grind::grind: ε, αι...τελικά!!
    μου κάνεις πλάκα?????
    δες τι εγραψα στο 'οταν με πιανει κριση θα γραφω εδω'!!!!
    δεν παιζει,μας κανει πλακα ο θεος!!!!!!
    ʼντε ρε!Τώρα το είδα!Δεν είμαστε καλά..!Λοιπόν άκου και την τύχη της...με το που μου την έφερε, την καταχώνιασα στην κατάψυξη για όταν θελήσω πραγματικά να την φχαριστηθώ.Επέστρεψα σπίτι κατα τη 1 , γλυκό ΔΕΝ ήθελα αλλά η κ..μπουγάτσα μου είχε καρφωθεί.Μηχανικά την βγάζω για να την σουτάρω στα σκουπίδια και αντι για σκουπίδια κατα λάθος την πέταξα στον φούρνο..:saint::saint: μπόυκωσα την μισή (μιλάμε είχε φέρει πολύ πράμα) μισή έκαιγε, μισή παγωμένη ότι νάναι, και την υπόλοιπη την πέταξα!Τι κακό και αυτό ρε γμτ!Δλδ πώς παλιότερα είχα ένα σωρό γλυκά μέσα στο σπίτι και τα ξεχνούσα μήνες κ μήνες..???ψΥΧΟΛΟΓΙΚΌ το ξέρω , αλλά έλεος πια με την ψυχολογία μου!

Δυστυχως οσον αφορα την αυπνια δεν με πιανει τιποτα. Ο οργανισμος μου μαλλον ειναι θηριο, εχω δοκιμασει βαλεριανες, χαμομηλια και τα δυο μαζι... τιποτα. Εχω παρει κρυφα ηρεμιστικα της γιαγιας (λεξοτανιλ) ΤΙΠΟΤΑ. Θα παω στον γιατρο να τον ρωτησω τι δινουν στα αλογα :wink2:

Senior Member
    Originally posted by POZ

ʼντε ρε!Τώρα το είδα!Δεν είμαστε καλά..!Λοιπόν άκου και την τύχη της...με το που μου την έφερε, την καταχώνιασα στην κατάψυξη για όταν θελήσω πραγματικά να την φχαριστηθώ.Επέστρεψα σπίτι κατα τη 1 , γλυκό ΔΕΝ ήθελα αλλά η κ..μπουγάτσα μου είχε καρφωθεί.Μηχανικά την βγάζω για να την σουτάρω στα σκουπίδια και αντι για σκουπίδια κατα λάθος την πέταξα στον φούρνο..:saint::saint: μπόυκωσα την μισή (μιλάμε είχε φέρει πολύ πράμα) μισή έκαιγε, μισή παγωμένη ότι νάναι, και την υπόλοιπη την πέταξα!Τι κακό και αυτό ρε γμτ!Δλδ πώς παλιότερα είχα ένα σωρό γλυκά μέσα στο σπίτι και τα ξεχνούσα μήνες κ μήνες..???ψΥΧΟΛΟΓΙΚΌ το ξέρω , αλλά έλεος πια με την ψυχολογία μου!
    Χα χα χα! Κρίμα θα ήταν να πάει έτσι άδοξα η κυρά μπουγάτσα. Τουλάχιστον τώρα θα έχεις και μία γνώμη να πεις στην γειτόνισσα!!! Εγώ πάλι, όλως παραδόξως έχω να φάω γλυκό καμιά 10αριά μέρες... Σε φάσεις που δουλεύω πολύ πρωί και το μεσημέρι θέλω να κοιμηθώ, το αποφεύγω σαν το διάβολο το λιβάνι γιατί ξέρω ότι άμα ξυπνήσω θα θέλω σαν τρελή γλυκό. Όσες φορές με έχει πάρει ο ύπνος τελικά, ανοίγοντας τα μάτια πετάγομαι και ετοιμάζω επί τόπου καφέ. Έτσι μόνο γλιτώνω από βέβαιο βουλιμικό εκείνη την ώρα.
    Τα δικά μου κατορθώματα τώρα... Χθες, εκτός από τα κανονικά μου γεύματα (3 καλά), έφαγα 400γρ κρίθινα παξιμαδάκια βουτηγμένα σε γάλα. Και όχι δεν είμαι 80 χρονών... Βίτσια είναι αυτά. Τέλειωσα με τα φαγητά μου κατά τις 7 το απόγευμα, και μέχρι που έπεσα να κοιμηθώ κατά τις 12 δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Η κοιλιά ως απέναντι... Και τώρα μία από τα ίδια! Έφαγα υπερβολική ποσότητα φαγητού, με δύο φρατζολάκια ψωμί για σάντουιτς... Για κιλά βέβαια ούτε κουβέντα. Έχω να ανέβω στην ζυγαριά από την Παρασκευή... Έχω στόχο μέχρι την Δευτέρα που θα δω τους δικούς μου να είμαι στα 62. Δεν παίζει βέβαια το σενάριο...
    Δεν μπορώ να καταλάβω ρε κορίτσια! Κάθε πρωί φαντασιώνομαι ότι με βλέπουν οι δικοί μου και μου λένε ότι αδυνάτισα και με κατακλύζει ένα συναίσθημα ευτυχίας... Πώς γίνεται με το που πέσει το σκοτάδι να το θάβω καλά μέσα μου??? Γιατί δεν μπορώ να σεβαστώ και να υποστηρίξω με τις ενέργειές μου αυτήν την επιθυμία μου???

Ποσες θερμιδες να εχουν 250 γρ μαρμαλαδα αραγε?
    Χθες μετα τους 4 εμετους που εγιναν 5 εφαγα 250 γρ μαρμελαδα, 3 φετες του τοστ, 1,5 πιατο αρακα και σιγουρα κατι μου ξεφευγει και ασφαλως δεν ειχα το κουραγιο και φοβομουν να τα ξαναβγαλω.Μα που ειναι η θυμωμενη φατσουλα? Σημερα λεω να τρεξω μπας και χασω καμια θερμιδα απο τη μαρμελαδα και το βραδυ θα παω για ποτο και αργοτερα στο σπιτι του φιλου μου, οπου του εχω πει να μην υπαρχει τιποτα τιποτα φαγωσιμο. Γελοιο ειναι αλλα δεν διαμαρτυρεται γιατι κανει διαιτα και με βολευει. Του λεω απλως οτι παραφαγα αυτες τις μερες και επειδη εχω ενταση προτιμω να μην υπαρχει κατι, το προβλημα δεν το γνωριζει. Ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα.

Senior Member
    Lifedrops συγγνώμη που ρωτάω... αλλά μετά από 5 εμετούς σε μια μέρα το πρόσωπό σου είναι σε καλή κατάσταση?εγώ σε ανάλογες περιπτώσεις ήμουν πολύ πρησμένη και είχα το χρώμα το σταχτί του νεκρού.

Οταν ειχα πρωτοξεκινησει τους εμετους, επειδη πιεζομουν πολυ, το προσωπο μου μετα ηταν οπως το περιγραφεις. Μαλιστα συχνα εσπαγαν και μικρα αγγεια. Στην αρχη κι ολας εκανα πολυ συχνα βουλιμικα, δηλαδη 2-3 εμετοι τουλαχιστον την ημερα ηταν καθημερινο φαινομενο. Τωρα επειδη γινεται πιο ευκολα, δηλαδη δεν πιεζομαι τοσο, μπορει να πρηζομαι λιγο στα σαγονια στο πλαι, αλλα μετα απο λιγο φευγει. Γενικα δηλαδη ειναι ενταξει, δεν καταλαβαινει κατι κανεις. Βεβαια οι 5 εμετοι την ημερα δεν ειναι συχνο φαινομενο. Χθες ημουν πραγματικα πολυ χαλια.

Senior Member
    Originally posted by Lifedrops
    Χθες ημουν πραγματικα πολυ χαλια.
    :sniff::sniff::sniff::sniff::sniff::sniff::sniff:

Δεν πειραζει ομως. :yes:
    Παω για τρεξιμο αν και νιωθω λιγο κουρασμενη.
    Χαιρετω

Senior Member
    Lifedrops
    έχεις δοκιμάσει βαλεριάνα αφέψημα ή χάπια απο φαρμακείο?Γιατί τα χάπια είναι αναποτελεσματικά τελείως, ενώ οι ρίζες δρουν.Βρωμάνε βέβαια αλλά το συνηθίζεις.Και κόψε καφέ απόγευμα, πίνε ντεκάφ, εγώ απο τότε που τν έκοψα ψιλοσυνήλθα και μιλάμε και γω αλογίσιο οργανισμό έχω, όταν κάποτε είχε χρειαστεί να κάνω ολικη νάρκωση το μάτι γαρίδα, κοιτιόντουσαν οι γιατροί με απορία και τελικά μου βαρέσανε 3πλή δόση αναισθητικού!!Και ρωτούσαν τους γονείς μου αν παίρνω ναρκωτικά 16 χρονών παιδάκι.Η σχέση που έχεις δεν σε βοηθάει καθόλου ψυχολογικά?Γιατί εγώ έχω την εντύπωση πως αμα ερωτευτώ θα πάψω να μελαγχολώ κ να σκέφτομαι συνέχει ατο φαι και τα κιλά μου, είναι άραγε ψευδαίσθηση??Για μαρμελάδα δεν έχω ιδέα γιατί δεν την τρώω καθόλου αλλά σίγουρα είναι πιο υγιεινή απο τα τόσα υπερλιπαρά γλυκά που κυκλοφορούν(κ απο την μπογάτσα της γειτόνισας..:wink2:)μην το σκέφτεσαι τώρα πέρασε, πάει.

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    Lifedrops συγγνώμη που ρωτάω... αλλά μετά από 5 εμετούς σε μια μέρα το πρόσωπό σου είναι σε καλή κατάσταση?εγώ σε ανάλογες περιπτώσεις ήμουν πολύ πρησμένη και είχα το χρώμα το σταχτί του νεκρού.
    τώρα τραγικό βέβαια.. αλλά μέπιασαν τα γέλια με την περιγραφή σου, γιατί θυμήθηκα την φάτσα μου!Και έκλαιγα καμιά ώρα πριν(είναι η ώρα μου) οπότε νάσαι καλά βρε Αλεξανδρίτα μου!σαν βατράχι γινόμουν κάθε φορά χέστα...!

Page 16 of 54 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast