Results 241 to 255 of 800
-
28-09-2010, 19:49 #241
Originally posted by loustam
Originally posted by POZ
ʼντε ρε!Τώρα το είδα!Δεν είμαστε καλά..!Λοιπόν άκου και την τύχη της...με το που μου την έφερε, την καταχώνιασα στην κατάψυξη για όταν θελήσω πραγματικά να την φχαριστηθώ.Επέστρεψα σπίτι κατα τη 1 , γλυκό ΔΕΝ ήθελα αλλά η κ..μπουγάτσα μου είχε καρφωθεί.Μηχανικά την βγάζω για να την σουτάρω στα σκουπίδια και αντι για σκουπίδια κατα λάθος την πέταξα στον φούρνο..:saint::saint: μπόυκωσα την μισή (μιλάμε είχε φέρει πολύ πράμα) μισή έκαιγε, μισή παγωμένη ότι νάναι, και την υπόλοιπη την πέταξα!Τι κακό και αυτό ρε γμτ!Δλδ πώς παλιότερα είχα ένα σωρό γλυκά μέσα στο σπίτι και τα ξεχνούσα μήνες κ μήνες..???ψΥΧΟΛΟΓΙΚΌ το ξέρω , αλλά έλεος πια με την ψυχολογία μου!
Τα δικά μου κατορθώματα τώρα... Χθες, εκτός από τα κανονικά μου γεύματα (3 καλά), έφαγα 400γρ κρίθινα παξιμαδάκια βουτηγμένα σε γάλα. Και όχι δεν είμαι 80 χρονών... Βίτσια είναι αυτά. Τέλειωσα με τα φαγητά μου κατά τις 7 το απόγευμα, και μέχρι που έπεσα να κοιμηθώ κατά τις 12 δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Η κοιλιά ως απέναντι... Και τώρα μία από τα ίδια! Έφαγα υπερβολική ποσότητα φαγητού, με δύο φρατζολάκια ψωμί για σάντουιτς... Για κιλά βέβαια ούτε κουβέντα. Έχω να ανέβω στην ζυγαριά από την Παρασκευή... Έχω στόχο μέχρι την Δευτέρα που θα δω τους δικούς μου να είμαι στα 62. Δεν παίζει βέβαια το σενάριο...
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε κορίτσια! Κάθε πρωί φαντασιώνομαι ότι με βλέπουν οι δικοί μου και μου λένε ότι αδυνάτισα και με κατακλύζει ένα συναίσθημα ευτυχίας... Πώς γίνεται με το που πέσει το σκοτάδι να το θάβω καλά μέσα μου??? Γιατί δεν μπορώ να σεβαστώ και να υποστηρίξω με τις ενέργειές μου αυτήν την επιθυμία μου???
- 07-10-2010, 22:34 #242
τώρα αυτό το σημερινό δν ξέρω εαν πιάνεται σαν βουλιμικό αλλά υπερ-υπερφαγικό σιγουρα..μεχρι απόγευμα οκ(κλασσικά), μετά 2 μηλόπιτες, 2 πακέτα μπισκότα goody, 1 κρουασάν κεράσι,1 κουρού, 4 σπανακοπιτάκια, 2 ποτήρια γάλα, 3 ξυλάκια χοιρινό, 2 πίτες, ένα κρουασάν ζαμπόν-τυρί..χάλια..αισθάνομαι χάλια..όχι τόσο για το φαγητό όσο για την κρίση που με έπιασε πάλι ενώ αύριο μεσημέρι έχω κανονίσει με φίλη για φαγητό και σίγουρα δν θα τη βγάλω με σαλάτα..σκέφτομαι να φάω τελείως ελέυθερα ΚΑΙ αύριο και μετά να προσέξω το σ/κ να ξεφουσκώσω..ίσως ακούγεται μπούρδα αλλά δεν μπορώ να αγχώνομαι άλλο μην παχύνω..πόσα κιλά να πάρω?1?2? οκ...χάνονται..σκέφτομαι επίσης οτι ενω παλιότερα έτρωγα συχνά μόνη μου το καταπέτασμα όταν ήθελα και ήμουν οκ, τώρα όποτε τρώω παρα πολύ και δεν είμαι με παρέα, με πιάνει κατάθλιψη γιατί θυμάμαι τα παλιά..(όχι κ τόσο παλια)έχω συνδέσει το φαγητό με τύψεις και πρέπει να το ξεπεράσω..
07-10-2010, 22:42 #243
α, ξέχασα.έφαγα και 2 σφολιατίνια με τυρί, 4 σοκολατάκια (βραχάκια) και ένα vitaline 0%..αυτό το τελευταίο δεν έπρεπε, σίγουρα θα με παχύνει..:no:
πολύ μαζοχιστικό να γράφει κανείς όσα έφαγε όταν ξεφεύγει τόσο..δν τολμώ να υπολογίσω θερμίδες γιατί το θεωρώ βασανιστήριο χωρίς λόγο.υπολογίζω απλά αύριο ένα κιλό πάνω αν και έχω σταματήσει να ζυγίζομαι την τελευτ.βδομάδα.
07-10-2010, 22:48 #244
Originally posted by POZ
και ένα vitaline 0%..αυτό το τελευταίο δεν έπρεπε, σίγουρα θα με παχύνει..:no:
... αν και έχω σταματήσει να ζυγίζομαι την τελευτ.βδομάδα.
α!και πολύ καλά κάνεις!καλύτερα να μην ανεβαίνουμε σε ζυγαριές!
07-10-2010, 22:54 #245
ναι ,μακρία..το βλέπω απο το ρούχα άλλωστε τι παίζει.αν και πρέπει να πάρω καινούργια παντελόνια γιατί τα περσινά είναι τόσο στενά κ μικρά σε νούμερο που κ φυσιολογική να είμαι νιώθω σαν γουρούνα.εσύ μια χαρά πας απότι διαβάζω, το ισορρόπησες!πήγες γυναικ?
07-10-2010, 23:00 #246
Μη νομίζεις,καμιά φορά τρώω και εγώ λίγο παραπάνω,πέφτω καμιά φορά ψυχολογικά αλλά μέχρι εκεί.
Πήγα ναι... δε μου είπε κάτι καινούριο,τα γνωστά... κάτι ορμονικές εξετάσεις μου έγραψε,για φάρμακα ούτε λόγος... είπε οτι μόνο αν ήθελα να μείνω έγκυος θα μου έδινε.
Γενικά με ηρέμησε πάρα μα πάρα πολύ,μου είπε να μην ανησυχώ και να μη το μεγαλοποιώ τόσο στο μυαλό μου...
εσύ έκανες ορμονικές?
07-10-2010, 23:07 #247
ΡΟΖ πόσο τα σπανε αυτα τα μπισκοτα τα goody??
Δεν μπορω να μην φαω οποτε τα βλεπω!!
07-10-2010, 23:09 #248
μωρε το λίγο παραπάνω το κάνω πολύ συχνά πλεον, το 15 γλυκά σε μια μερα δν αντέχω!εντωμεταξύ έχω την εντύπωση οτι παλιά όταν έτρωγα έτσι, ξυπνούσα την επόμενη πολύ οκ, ποτέ δν είχα παρατηρήσει φούσκωμα ή οτι πάχυνα ενώ τώρα κάθε που κοιμάμαι μετά απο ποσότητες ξυπνάω πρησμένη παντού..κοιλιά, πρόσωπο, πόδια, δάχτυλα..τι σκατά τόση κατακράτηση?το πάθαινες εσύ?μήπως έχει να κάνει με το οτι το στομάχι έχει ξεσυνηθήσει το παρα πολύ φαί σκέφτομαι..
εγώ ναι, έκανα όλες τις εξετασεις, θυροειδή, προλακτίνες, προγεστερόνες , τεστοστερόνες ...όλα οκ τα γνωστά!για κιλά τι σου είπε?είπες για εμετούς?
07-10-2010, 23:14 #249
Originally posted by onelifeonechance
ΡΟΖ πόσο τα σπανε αυτα τα μπισκοτα τα goody??
Δεν μπορω να μην φαω οποτε τα βλεπω!!
07-10-2010, 23:21 #250
Χαχαχαα ναι στα 2 παρα κατι,πρεπει να σταματαμε!!:saint:
07-10-2010, 23:21 #251
φυσικά και πρήζομαι σε υπερβολικό βαθμό!φαντάζομαι ότι είναι το φυσικό επακόλουθο της ασιτίας.
του είπα ότι έχω διατροφικές διαταραχές γενικά. αυτός αμέσως μου είπε για νευρική ανορεξία αλλά του εξήγησα ότι προς νευρική βουλιμία τείνω και μου είπε οτι είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.αλλά δεν έκανε αναφορά καθόλου σε κιλά-διατροφή-εμετούς.ούτε καν με ζύγισε(καλύτερα).
μου ζήτησε να κάνω πολύ συγκεκριμένες ορμονικές,μόνο FSH,LH,προλακτίνη και οιστραδιόλη.
από ο,τι ρώτησα την αδερφή μου,είπε ότι αυτές δείχνουν αν έχω πολυκυστικές γαιτί αυτό δε φαίνεται πάντα στον υπέρηχο και ευθύνονται για την αμηνόρροια.
Αναμένω λοιπόν.Αλλά ο,τι και να δείξουν απ'ο,τι κατάλαβα φάρμακα δε θα μου δώσει,απλώς θέλει να ξέρει που βρισκόμαστε...
07-10-2010, 23:27 #252
Originally posted by onelifeonechance
Χαχαχαα ναι στα 2 παρα κατι,πρεπει να σταματαμε!!:saint:
07-10-2010, 23:28 #253
ΡΟΖ γελαω μονη μου λεμε!! :P
Μ'αρεσει που υπαρχει σειρα: γλυκο-αλμυρο-γλυκο και ουχί τουμπαλιν!!
07-10-2010, 23:29 #254
εγώ αυτά μικρή τα έτρωγα στη θάλασσα... μας τα έπαιρνε ο μπαμπάς... και ταίριαζαν τόσο πολύ με την αλμύρα και το ιώδιο της θάλασσας... αχ αναμνήσεις!
αλλά ήμουν καλό κορίτσι!έτρωγα όλο το πακέτο.
07-10-2010, 23:34 #255
καλυτερα που δν σε ζύγισε είναι πολυ αγχωτικό, ειδικά την πρώτη φορά που με ζύγισε και είδα την πραγματικότητα κάτω απο τα πόδια μου ήμουν σε κατασταση σοκ μια εβδομάδα.τις ίδιες εξετάσεις ακριβώς μου είχε γράψει κ εμένα.όλα οκ θα σου βγουν μη φοβάσαι, ας μην κοροιδευόμαστε δν έχει να κάνει με ορμονικά αλλά με κιλά και διατροφικές ανωμαλίες.εμένα μου είπε η γυναικ. οτι να παίζει ρόλο ακόμα κ το ένα κιλό για να δεις περίοδο,αν είσαι οριακά .μαλακία μου ακούγεται κ δν θέλω να το πιστέψω αλλά ...για ενδομήτριο δν σου είπε τίποτα?
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....