HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 54 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 421 to 435 of 800
    Senior Member
    πραγματικά βαρέθηκα με αυτό το πράμα.βαρέθηκα.να σκέφτομαι διαρκώς τι πρέπει να φάω κ τι πρέπει να μην φάω.πφφφφ

Αχ και εγώ το ίδιο θέμα έχω. Ειδικά τώρα που είμαι σε πρόγραμμα έχω κουραστεί. Βέβαια δε γίνεται αλλιώς πρέπει να κάνω υπομονή αλλά ρε παιδύ μου όλη μέρα σκέφτομαι το φαί και μου τη δίνει αυτό το συγκεκριμένο. Σήμερα φάε αυτό, αύριο το τάδε ή μην φας αυτό γιατί δεν κάνει.

Senior Member
    θέλει υπομονή.κουράγιο σε όλες μας

Senior Member
    θέλει υπομονή.κουράγιο σε όλες μας

Senior Member
    έτσι είναι θέλει υπομονή και πίστη. Αφού κάναμε την αρχή όλα θα φτιάξουν. Αντε και μετά θα πάμε να το κάψουμε

Senior Member
    αχ να σαι καλά μου έφτιαξες την διάθεση.βλέπω οτι τα καταφέρνεις μια χαρά παρά τις δυσκολίες.μακάρι κεγώ να μπορέσω να μπω σε ένα πρόγραμμα.για να τελειώνω μια κ καλή

Senior Member
    αυτές τις μέρες ναι πάω πολύ καλά. Και πριν καλά πήγαινα απλά εδώ και μια βδομάδα δέκα μέρες αισθάνομαι και πολύ καλύτερα ψυχολογικά. Είπα να αφήσω λίγο πίσω μου τη μαυρίλα μου και αυτό με έχει βοηθήσει παντού. Δεν αγχώνομαι τόσο δεν έχω τόσο πολλά νεύρα. Ελπίζω να κρατήσει

Senior Member
    Originally posted by mariafc
    αυτές τις μέρες ναι πάω πολύ καλά. Και πριν καλά πήγαινα απλά εδώ και μια βδομάδα δέκα μέρες αισθάνομαι και πολύ καλύτερα ψυχολογικά. Είπα να αφήσω λίγο πίσω μου τη μαυρίλα μου και αυτό με έχει βοηθήσει παντού. Δεν αγχώνομαι τόσο δεν έχω τόσο πολλά νεύρα. Ελπίζω να κρατήσει
    ααχ!Αμην!

Senior Member
    Loustam τι έγινε με τις εξετάσεις σου? Βγήκαν αποτελέσματα; Όλα καλά;

Senior Member
    καλησπέρα... αχ βρε mariafc... τρομερό το ενδιαφέρον σου! ε ναι λοιπόν, βγήκαν το αποτελέσματα και δηλώσω ακμαιότατη... σίδηρος, χοληστερίνες, ζάχαρα, κάλια, νάτρια, Β12, ... όλα στην καλύτερή τους φάση! κι εγώ μαζί τους... :bouncy:
    να έχετε ένα τέλειο ΠΣΚ όλοι, με καλή παρέα, πολλές βόλτες, και καμιά φαγοπωσία παραπάνω....

Senior Member
    καλησπέρα... αχ βρε mariafc... τρομερό το ενδιαφέρον σου!

Τι έτσι νόμιζες ότι θα σε αφήσω. Επειδή συχνά πυκνά περνάω αυτή την αγωνία και ξέρω τι είναι να περιμένεις τα αποτελέσματα δεν υπήρχε περίπτωση να μη σε ρωτήσω τι έγινε.
    Μπράβο κούκλα και εις ανώτερα. Καλέ είδες με το που ντερλικώσαμε λίγο παραπάνω ανεβήκανε όλα. Παιδί μου θα τους θάψουμε όλους

Senior Member
    Καλημέρα!Σήμερα έχω σηκωθεί απο τις 6 και τρώω...όχι βουλιμικό αλλά κοντά είναι κ αυτό.Εντωμεταξυ ενω η ζυγαριά δείχνει μονίμως πάνω κάτω τα ίδια(χαλασμένη μάλλον) τα παντελόνια πλεον δν μου μπαίνουν καν και αρχίζει να μου στρίβει.Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..μάλλον επειδή δν έχω κινηθεί καθόλου τον τελευταίο καιρό?Ελπίζω να πάω για περπάτημα αργότερα να ηρεμήσω..αν την γλυτώσω σήμερα, θαύμα θάναι.

Junior Member
    ΡΟΖ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!εγω ειμαι καινουρια στη παρέα αλλά διαβάζω το θέμα που ξεκίνησες και σε νιωθω τοοοοοοοσο πολύ.ειμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις σήμερα.μήπως περιμένεις περίοδο και γιαυτο ενω τα κιλα σου ειναι ίδια δε μπαίνεις στα παντελόνια σου?

Senior Member
    Καλημέρα Ροζ μου. Μη μου αγχώνεσαι.Στα πόσα κιλά είσαι τώρα και πόσο διατηρείσαι σε αυτα; Μάλλον κανά φούσκωμα θα χεις και γι αυτό δε σου κουμπώνουν τα παντελόνια. Μη σου χαλάσει ενα κωλοπαντέλονο τη διάθεση. Απόλαυσε το σαββατοκύριακο σου. Έχεις ξεκινήσει μια προσπάθεια μην την σταματήσεις τώρα.

Senior Member
    Καλημέρα Μαρία μου σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!Σε διαβάζω πολύ ήρεμη και συνειδητοποιημένη και με ηρεμείς κ εμένα, μου το μεταδίδεις!Όντως είμαι πολύ πρησμένη αλλά τον λόγο δν ξέρω...η κοιλιά μου είναι σαν μπάλα κ τα δαχτυλίδια δν μου μπαίνουν.Έχω και νευρικότητα γιατί σήμερα ήθελα να φάω ελεύθερα και με πιέζω να μην το κάνω γιατί με βλέπω και βλέπω οτι δν με παίρνει να παρω άλλο..Τώρα πλεόν είμαι 53-54 κιλά σχετικά σταθερή 1 πάνω 1 κάτω.Αλλά το έχω χέσει τελείως τις τελευτ. μέρες δν λέω να το ράψω!Και γενικά ενω τρέφομαι σχετικά υγιείνα μέσα σε 1,5 μήνα πήρα 3 κιλά , οκ έπρεπε αλλά έφτασα πια τα παλιά μου κιλα(κ παραπάνω) και αρχίζω και φοβάμαι..Τελικά καλύτερα μια φορά την εβδομάδα να τρώω ελεύθερα , παρά να με πιέζω και να καταλήγω να τρώω παραπάνω κάθε μέρα!Έτσι μπάινουν τα κιλά χωρίς να το καταλάβεις!

Senior Member
    Καταλαβαίνω το φόβο σου γιατί και μένα με πιάνουν ώρες ώρες οι ίδιες και πολύ χειρότερες ανησυχίες και που εγώ έχω να πάρω 3-4 κιλά ακόμα απλά ξέρεις τι διαπίστωσα όσο περισσότερο αγχωμένη είμαι και νευριασμένη τόσο με πιάνει η πείνα και κάνω γουρουνιές. Τώρα κάποιες μέρες που το χω ρίξει στην τάξη και την ηθική έχω δει μεγάλη διαφορά. Και συμφωνώ μαζί σου μια φορά την εβδομάδα τρώγε ελεύθερα. Έτσι θα χεις και το κίνητρο. Εγώ πλέον καταλαβαίνω ότι καλές οι διαιτες καλά όλα αλλά να μην καταπιέζεσαι κιόλας. Είναι πολύ προτιμότερο όταν θες να φας κάτι να το φας παρά να τσιμπολογάς δεξιά και αριστερά.
    Το πρήξιμο σου πάντως ίσως να οφείλεται και σε κατακράτηση υγρών. Μωρέ λες να χεις επισκέψεις σύντομα; Σταυρώνω δαχτυλάκια

Page 29 of 54 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast