HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 54 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 800
    Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by polinaki1983
    καουρα λεγεται. υπαρχουν και χαπια στο φαρμακειο, βοηθανε παρα πολυ.
    αλλα αμα δε θελεις να παρεις χαπια, πρεπει να φτιαξεις τη διατροφη σου να την κανεις πιο υγιεινη, πιο ελαφρια.
    (οχι αλλα μαμουσουξουτου)
    Ξέρω τα χάπια... έχω δοκιμάσει τα μάαλοξ και σε μορφή χαπιού και σε μορφή υγρού... χειροτερεύει το κάψιμο... δεν είναι η συνιθισμένη καούρα.... είναι κανονικό κάψιμο... σαν να έχω φωτιά μέσα μου.... τώρα μου ήρθε λίγο εμετός μετά που σας έγραψα και είχε αίμα μέσα....
    για τη διατροφη δε σχολιαζω.
    αλλα οταν σου ανεβαινουν μπουκιες με αιμα, τι περιμενεις για να πας σε γιατρο... χτες????????????????????
    :shocked2:

αλλα χαπια εννοουσα, οχι τα μαλοξ. για καουρες, οχι γενικα για στομαχι
    Τώρα συνέβηκε αυτό... πότε να πήγαινα γιατρό? στην εγκυμοσύνη που τοχα ξαναπάθει ειχε γεμίσει το στομάχι μου πληγές,... και μου είχαν δόσει κάτι χάπια για τις πληγές... μάλλον θα πάω αυρίο απογευμα στο γιατρό, αλλά το θέμα τώρα τι κάνω? είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθω μετά που σταμάτησαν οι εμετοί?

Senior Member
    Το θέμα είναι όσο καιρό ήμουνα με εμετούς δεν ένιωθα ποτέ έτσι......
    οι εμετοι ομως αφηνουν κ τα σημαδια τους..

Senior Member
    αλλα αμα δε θελεις να παρεις χαπια, πρεπει να φτιαξεις τη διατροφη σου να την κανεις πιο υγιεινη, πιο ελαφρια.
    Ξέρω τα χάπια... έχω δοκιμάσει τα μάαλοξ και σε μορφή χαπιού και σε μορφή υγρού... χειροτερεύει το κάψιμο... δεν είναι η συνιθισμένη καούρα.... είναι κανονικό κάψιμο... σαν να έχω φωτιά μέσα μου.... τώρα μου ήρθε λίγο εμετός μετά που σας έγραψα και είχε αίμα μέσα....
    αλλα οταν σου ανεβαινουν μπουκιες με αιμα, τι περιμενεις για να πας σε γιατρο... χτες????????????????????

Τώρα συνέβηκε αυτό... πότε να πήγαινα γιατρό? στην εγκυμοσύνη που τοχα ξαναπάθει ειχε γεμίσει το στομάχι μου πληγές,... και μου είχαν δόσει κάτι χάπια για τις πληγές... μάλλον θα πάω αυρίο απογευμα στο γιατρό, αλλά το θέμα τώρα τι κάνω? είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθω μετά που σταμάτησαν οι εμετοί?
    πωλινα νομιζω οτι δνε πρεπει να πανικοβαλλεσαι κατ αρχας.
    μπορει ναειανι απο το λαιμο, μπορει να ματωσε καποιο δοντι... .

αυριο ομως να πας στο γιατρο για να σε κατευθυνει για το τι θα πρεπει να κανεις :)

Senior Member
    οχι καλη μου δεν ειναι φυσιολογικο καθολου. αν δεν υπαρχει εφημερευον νοσοκομειο να πας ρωτησεις τι πρεπει να κανεις, μηπως να πηγαινες σε φαρμακειο εφημερευον να περιεγραφες τι συνεβη και να επαιρνες κατι?
    αν εχεις παλι πληγες??
    μεχρι ταπογευμα δεν ειναι αργα?

Senior Member
    Originally posted by smart

πωλινα νομιζω οτι δνε πρεπει να πανικοβαλλεσαι κατ αρχας.
    μπορει ναειανι απο το λαιμο, μπορει να ματωσε καποιο δοντι... .

αυριο ομως να πας στο γιατρο για να σε κατευθυνει για το τι θα πρεπει να κανεις :)
    εγω πανικοβληθηκα παντως

Senior Member
    Αν ήταν δόντι σμαρτ μου δεν θα ένιωθα την γευση στο στόμα μου?
    Αν όντος δεν είναι φυσιολογικό κλικ μου δεν είναι προτιμώτερο να περιμένω να πάω στον γιατρό που ξέρει το ιστορικό μου παρά σε ένα εφυμερεύον?
    απλά δεν θα φάω τίποτα αυρίο και πρωι πρωι θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό να πάω να με δει......... Διορθώνουμε το ένα γμτ και χαλάει το άλλο..... κουράστικα πλέων με αυτή την κατάσταση......

Senior Member
    Αν όντος δεν είναι φυσιολογικό κλικ μου δεν είναι προτιμώτερο να περιμένω να πάω στον γιατρό που ξέρει το ιστορικό μου παρά σε ένα εφυμερεύον?
    απλά δεν θα φάω τίποτα αυρίο και πρωι πρωι θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό να πάω να με δει......... Διορθώνουμε το ένα γμτ και χαλάει το άλλο..... κουράστικα πλέων με αυτή την κατάσταση......
    δεν εχω ιδεα αν στην περιπτωση σου πρεπει να μπουν στο στομαχι τροφες που λεμε "μαλακτικες" η αν πρεπει να μεινεις νηστικη.

μηπως θυμασαι τοτε που λες οτι ειχες πληγες και επαιρνες φαρμακα, αν σου ελεγαν να τα παιρνεις νηστικη ή με τροφες μαλακτικες για το στομαχι?

στον οισοφαγο νιωθεις καψιμο?

Senior Member
    δεν ξερω πωλινα, μπορει ναι, μποριε κ οχι ,παντως εμενα μου χει τυχει κ ηταν απο δοντι.
    οπως κ να χει, εσυ ετσι κ ελλιως εχεις βεβαρυμενο ιστορικο οποτε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας στο γιατρο..

κλικ, δεν θα πανικοβαλομουν διοτι δεν πιστευω οτι το προβλημα δημιουργηθηκε αποψε, ουτε οτι θα συμβει κατι τραγικο ως αυριο.

Senior Member
    Originally posted by smart
    δεν πιστευω οτι το προβλημα δημιουργηθηκε αποψε
    καλα αυτο ειναι στανταρ..

Senior Member
    δεν εχω ιδεα αν στην περιπτωση σου πρεπει να μπουν στο στομαχι τροφες που λεμε "μαλακτικες" η αν πρεπει να μεινεις νηστικη.

μηπως θυμασαι τοτε που λες οτι ειχες πληγες και επαιρνες φαρμακα, αν σου ελεγαν να τα παιρνεις νηστικη ή με τροφες μαλακτικες για το στομαχι?

στον οισοφαγο νιωθεις καψιμο?
    Νηστική έπρεπε να τα παίρνω. μια ώρα πριν από κάθε γεύμα βασικά.... νιώθω το κάψημο να ξεκινάει από το πίσω μέρος του λεμού μου, και να κατεβένει μέσα στο στομάχι.... και το κακό δεν μπορώ να ξαπλώσω.... μόλις ξαπλώσω όλο αυτό το κάψιμο γίνετε 100 φορές πιο δυνατό.... θυμάσε και την σκιά που λέγαμε? είναι ακόμα ένασ λόγος που δεν θέλω να πάω σε εφημερεύον.....

Senior Member
    η σκια ειναι ενας ΕΠΙΠΛΕΟΝ λογος να πας.
    σοβαρεψου σε παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    τι θα κανεις???????
    δε θα κλεισεις ματι????
    και αυριο θα πας δουλεια σα να μην τρεχει τιποτα?
    αυπνη, με καουρες και με μπουκιες με αιμα???

μα τωρα τι καθομαστε και λεμε ειναι δυνατον?!?!?!?!?!?!:shocked2:

Senior Member
    η σκια ειναι ενας ΕΠΙΠΛΕΟΝ λογος να πας.
    σοβαρεψου σε παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    τι θα κανεις???????
    δε θα κλεισεις ματι????
    και αυριο θα πας δουλεια σα να μην τρεχει τιποτα?
    αυπνη, με καουρες και με μπουκιες με αιμα???

μα τωρα τι καθομαστε και λεμε ειναι δυνατον?!?!?!?!?!?!:shocked2:
    αμμα είχες και εσυ την αφεντηκίνα μου πίστεψέ με το ίδιο θα έκανες.... με έχει που με έχει στο μάτι..... θα κοιμηθώ καθηστή σαν τον παλιο καιρό..... ξέρω ακούγετε γελίο αλλά είναι η μόνη λύση τώρα....

Senior Member
    πάντως είναι λογικό να συμβαίνει αφού κόψεις τους εμετούς. γιατί το στομάχι σου δν αντέχει το φαγητό κ θέλει να το βγάλεις για να ανακουφιστεί,έτσι έχει μάθει.όσο πιο γρήγορα σταματάμε τους εμετούς τόσο λιγότερα προβλήματα θα αντιμετωπίσουμε μετά. ελπίζω να είσαι καλύτερα πές μας τι έγινε κ πως είσαι τώρα

Senior Member
    Καλημερα bouliana μου. πήρα τον γιατρό τηλέφωνο και μου έδωσε την εξής εξήγηση.
    Παλιά είχα κάνει καπιες εξετάσεις και είχαν δείξει το το στομάχι μου βγάζει πιο πολύ "οξύ" από όσο πρέπει άμμα φάω. Φυσικά εγώ αυτό δεν το είχα δόσει και πολύ συμασία. Τόσο καιρό που έκανα εμετούς είπε πως επιδη δεν έμενε τροφή μέσα στο στομάχι μου, δεν εβγενε αυτό το "οξύ" και επηδή έτρωα γλυκά τύπου σοκολάτες και κρέμες, αυτά λειτουργούσαν σαν ένα τοιχομα προστασίας προς στο στομάχι από το "οξύ". Τώρα λοιπον που τρώω κανονικά φαγητό, το οξύ και πάλι βγαίνει πιο πολύ με αποτέλεσμα να καίει και τα τυχώματα του στομάχου μου. Γιαυτό και όσο περνούσαν οι μέρες ένιωθα να κέγομαι όλο και πιο πολύ και είχα και το αίμα χτες. Μου είπε να πάω το απόγευμα να μου δώσει κάτι χαπάκια να πέρνω ένα πριν από κάθε γεύμα να βοηθήσει να κλείσουν οι πληγές. Α και μου είπε να κρατηθώ και να μην προκαλέσω εμετό μόνη μου επηδή θα έχουμε μεγάλο πισογύρισμα..... τώρα θα δείξει πάρακατω τι θα γίνει.

Senior Member
    polinaki

το φαρμακο θα μειωσει σιγα σιγα την εκκριση οξεων και θα τα πας μια χαρα!

θα το δεις!

φιλακια και καλημερα κουκλιτσα μου! :) :) :)

γλυκεια μαμα εσυ!

Page 32 of 54 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast