Results 481 to 495 of 800
-
23-11-2010, 10:29 #481
Καλημέρα μαρουλακι μου, νασαι κάλά!!! Το ελπίζω γιατί στο τσακ είμαι να κάνω το πισογύρισμά μου.....
- 23-11-2010, 10:31 #482
Polinaki καλημέρα και από εμένα και περαστικά εύχομαι! Όλα καλά θα πάνε, αρκεί να είσαι λίγο συνεπής ως προς αυτά που θα σου πει ο γιατρός και ως προς τον εαυτό σου. Κάτι τέτοια μηνύματα βοηθάνε όλους μας εδώ μέσα να συνειδητοποιήσουμε πόσο κακό προκαλούμε στους εαυτούς μας από τις ίδιες μας τις ενέργειες.
Και να πω και κάτι άσχετο... Έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας στον πατέρα μου και μπαινοβγαίνουμε στα νοσοκομεία... Αααααχ τι βλέπεις εκεί μέσα. Και το πόρισμα είναι ένα: Να προστατεύουμε την υγεία μας όσο περισσότερο μπορούμε. Είναι πολύτιμη!!!
Και πάλι περαστικά εύχομαι και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να νιώσεις καλύτερα! Και κυρίως μην πανικοβάλλεσαι. Η ψυχολογία είναι ο καλύτερος σύμμαχος!!!
Καλημέρα σε όλους!
23-11-2010, 10:33 #483
περαστικά στο πατέρα σου Loustam.
23-11-2010, 10:39 #484
Σε ευχαριστώ Loustam, περαστικά στον πατέρα σου. Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι δεν ήταν δική μου επιλογή η εμετοί, και ούτε ήθελα ποτέ να καταλήξω σαυτή την κατάσταση.... αλλά τί να κάνουμε, τώρα θα το παλέψω
23-11-2010, 14:56 #485
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... Κι εγώ εύχομαι να βγούμε αλώβητοι και από αυτήν την περιπέτεια...
polinaki θα περιμένουμε τα νέα σου για την βελτίωση της κατάστασης... Βασικά δεν κατάλαβα, τί εννοούσες δεν ήταν επιλογή σου οι εμετοί? Οφείλονταν σε κάποιο πρόβλημα υγείας? Όπως και να έχει ελπίζω να εξαλειφθούν γιατί μας καταστρέφουν εσωτερικά και εξωτερικά...
23-11-2010, 15:00 #486
Originally posted by loustam
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... Κι εγώ εύχομαι να βγούμε αλώβητοι και από αυτήν την περιπέτεια...
polinaki θα περιμένουμε τα νέα σου για την βελτίωση της κατάστασης... Βασικά δεν κατάλαβα, τί εννοούσες δεν ήταν επιλογή σου οι εμετοί? Οφείλονταν σε κάποιο πρόβλημα υγείας? Όπως και να έχει ελπίζω να εξαλειφθούν γιατί μας καταστρέφουν εσωτερικά και εξωτερικά...
23-11-2010, 17:41 #487
Originally posted by polinaki1983
Καλημερα bouliana μου. πήρα τον γιατρό τηλέφωνο Μου είπε να πάω το απόγευμα να μου δώσει κάτι χαπάκια να πέρνω ένα πριν από κάθε γεύμα να βοηθήσει να κλείσουν οι πληγές. Α και μου είπε να κρατηθώ και να μην προκαλέσω εμετό μόνη μου επηδή θα έχουμε μεγάλο πισογύρισμα.....
23-11-2010, 17:43 #488
Καλημέρα μαρουλακι μου, νασαι κάλά!!! Το ελπίζω γιατί στο τσακ είμαι να κάνω το πισογύρισμά μου.....
Τα συμπερασματα δικα σου...
23-11-2010, 17:51 #489
Δεν καταλαβένω τί εννοείς lessing. Ναι ο γιατρός είπε να μην προκαλέσω τον εμετό από μόνη μου γιατί του το ανέφερα ότι το σκεφτόμουνα για να βγάλω το "οξύ" και να ηρεμίσω από την κάψα. το αν είπε ο γιατρός να μην το κάνω, με το αν ήμουν στο τσακ να το κάνω ή όχι δεν είναι αντιφατικά. και τελικά κρατήθηκα και δεν το έκανα. αλλά δεν καταλαβαίνω που είναι το ποιντ σου.
23-11-2010, 20:59 #490
εκτος απο τα χαπια που θα βοηθησουν να κλεισουν οι πληγες, δε σου ειπε τιποτα αλλο σχετικο με τις καουρες?
23-11-2010, 22:33 #491
Originally posted by click
εκτος απο τα χαπια που θα βοηθησουν να κλεισουν οι πληγες, δε σου ειπε τιποτα αλλο σχετικο με τις καουρες?
24-11-2010, 07:40 #492
Δεν καταλαβένω τί εννοείς lessing. Ναι ο γιατρός είπε να μην προκαλέσω τον εμετό από μόνη μου γιατί του το ανέφερα ότι το σκεφτόμουνα για να βγάλω το "οξύ" και να ηρεμίσω από την κάψα. το αν είπε ο γιατρός να μην το κάνω, με το αν ήμουν στο τσακ να το κάνω ή όχι δεν είναι αντιφατικά. και τελικά κρατήθηκα και δεν το έκανα. αλλά δεν καταλαβαίνω που είναι το ποιντ σου.
24-11-2010, 07:54 #493
Originally posted by lessing
26-11-2010, 21:47 #494
γεια σας κοριτσια ξανα, τι να πω τι εφαγα...δεν θυμαμαι. εχω φαει τοσο πολυ τοσες μερες τωρα που θα ημουν ευτυχισμενη αν θυμομουν.
ο βουλιμικος εαυτος μου ξεπροβαλε σε ολο του το μεγαλειο,
εκει που νομιζα οτι ολα καλ αθα πανε ολα χειροτερα πηγαιναν,
ελπιζω εδω να μπει μια τελεια. εφτασα 90 κιλα.
δυστηχως εχω φαει παρα πολυ, εκτος απο παχυντικα φαγητα ηταν απιστευτες κ οι ποσοτητες.
θα μου βγει η πιστη να κλεισει παλι το στομαχι μου.
προσπαθω να μη με πιασει καταθλιψη, θα τα καταφερω κ παλι.
ελπιζω εσεις να περνατε καλυτερες φασεις, ή για να μη γραφετε εδω να ειστε ΟΚ
ελπιζω να ξαναργησω να γραψω παλι στο ημερολογιο του βουλιμικου εαυτου μου,
τελικα δεν αλλαζει ο ανθρωπος, απλα θαβει καποιες πλευρες του για ενα διαστημα κ αφηνει τις αλλες να υπερισχυουν.
ελπιζω στο εξης να ειμαι τον περισσοτερο καιρο ο καλος δυνατος εαυτος μου κ παλι.
27-11-2010, 01:15 #495
Originally posted by badgirl11
γεια σας κοριτσια ξανα, τι να πω τι εφαγα...δεν θυμαμαι. εχω φαει τοσο πολυ τοσες μερες τωρα που θα ημουν ευτυχισμενη αν θυμομουν.
ο βουλιμικος εαυτος μου ξεπροβαλε σε ολο του το μεγαλειο,
εκει που νομιζα οτι ολα καλ αθα πανε ολα χειροτερα πηγαιναν,
ελπιζω εδω να μπει μια τελεια. εφτασα 90 κιλα.
δυστηχως εχω φαει παρα πολυ, εκτος απο παχυντικα φαγητα ηταν απιστευτες κ οι ποσοτητες.
θα μου βγει η πιστη να κλεισει παλι το στομαχι μου.
προσπαθω να μη με πιασει καταθλιψη, θα τα καταφερω κ παλι.
ελπιζω εσεις να περνατε καλυτερες φασεις, ή για να μη γραφετε εδω να ειστε ΟΚ
ελπιζω να ξαναργησω να γραψω παλι στο ημερολογιο του βουλιμικου εαυτου μου,
τελικα δεν αλλαζει ο ανθρωπος, απλα θαβει καποιες πλευρες του για ενα διαστημα κ αφηνει τις αλλες να υπερισχυουν.
ελπιζω στο εξης να ειμαι τον περισσοτερο καιρο ο καλος δυνατος εαυτος μου κ παλι.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....