Results 556 to 570 of 800
-
19-12-2010, 21:09 #556
Λοιπόν αυτό είναι το μυστικό όντως.Να μην σκεφτόμαστε οτι κάνουμε δίαιτα κ οτι κάτι είναι απαγορευμένο.Τώρα την τελευτ. φορά που πήγα , ήμουν πολύ κουρασμένη ψυχολογικά και σκεφτόμουν οτι θα τρώω ότι γουστάρω και τέλος.Και σε πληροφορώ οτι παρότι υπήρχαν γύρω μου τα δεκαπλάσια φαγητά απότι έχω σπίτι μου , δν τα έβλεπα καν.Βέβαια τώρα θα έχουμε κ άφθονο αλκοόλ και ξενύχτια κ απρόοπτους πειρασμούς και θα μείνω πολύ καιρό αλλά ας κάνω συντήρηση έστω ...Εσένα Αλεξανδρίτα που είναι πιο ενημερωμένοι οι δικοί σου πάνω στο τι αντιμετωπίζεις θα είναι καλύτερα θα δεις..Εμένα η μάνα μου έχει πάρει απο τώρα τα υλικά να μου φτιάξει τα αγαπημένα μου φαγητά να με περιμένουν:dork: και με ενημέρωσε οτι έφτιαξε και παραπάνω μελομακάρονα τραγανά ειδικά για εμένα που μου αρέσουν έτσι κ δίπλες που τις τρώω μονο εγώ , παρότι χτυπήθηκα να μην φτιάξει τίποτα!!!!!...και το να με βλέπουν με πρησμένη την κοιλιά κ χαλασμένη διάθεση το θεωρούν περιποίηση γιατι "εκεί στην Αθήνα δν έχεις τη δυνατότητα να τρως σπιτικό φαγάκι!".Α ρε Ελλάδα!!
- 19-12-2010, 21:21 #557
Μακαρι να ηταν ετσι,κι εγω αυτο περιμενα Ροζ αλλα τελικα η ελληνιδα μανα δεν αλλαζει... δυστυχως,δεν εχει βαλει μυαλο και πρεπει συνεχεια να της υπενθυμιζω πως εχει η κατασταση και πιστεψε με δε μου ειναι καθολου ευκολο γιατι γενικα δε συζηταμε καθολου αυτο το θεμα.Ισως και να θελουν να πιστευουν οτι αυτο ηταν ενα μεμονωμενο περιστατικο.
19-12-2010, 22:02 #558
Πιστεύω οτι εθελοτυφλούν γιατί κακά τα ψέματα είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς οτι το παιδί σου περνάει κάτι τέτοιο, ειδικά άνθρωποι που δν είναι κ ενημερωμένοι πάνω στο θέμα(και γιατί να είναι άλλωστε).Κ εγώ που έχω μιλήσει άπειρες ώρες με τη μάνα μου κ εμμέσως πλην σαφως της έχω περάσει το μήνυμα για την καταστασή μου , παριστάνει οτι δν τρέχει τίποτα κ δν επιμένω πια..Εντωμεταξύ για να τιμήσω κ το τόπικ, μόλις έφαγα 2 τεράστιες πιτες με απόλα, έτσι χωρίς να πεινάω επειδή μου καρφώθηκαν στο μυαλό κ φοβηθηκα πως αν το καταπιέσω θα κάνω αύριο βουλιμικό.Με τη μισή ήδη είχα χορτάσει αλλά συνέχισα κ τις κατέβασα αμάσητες για να μην τις βλέπω..
19-12-2010, 22:24 #559
Originally posted by POZ
αλλά συνέχισα κ τις κατέβασα αμάσητες για να μην τις βλέπω..
19-12-2010, 22:40 #560
:P για να μάθουν να με προκαλούν!Τώρα θα κατεβάσω και μια cola να τις εξολοθρεύσει τελείως, προς γνώση και συμόρφωση των απανταχού πιτόγυρων που θα τολμήσουν να βρεθούν στον δρόμο μου μελλοντικά..:roll:
21-12-2010, 13:39 #561
Κορίτσια απο χτες κρατιέμαι με νύχια κ με δόντια να μην κάνω μαλακία..και ντρέπομαι που το λέω αλλά ο κύριος παράγοντας που με συγκρατεί είναι τα λεφτά που σκέφτομαι οτι θα πετάξω κ δν μου περισσεύουν.Δεν είναι πείνα γιατί είμαι πολύ χορτασμένη είναι απλά η ΚΑΚΙΣΤΗ συνήθεια να τρώω ό,τι θέλω αποφεύγοντας τις επιπτώσεις κ είναι τόσο εύκολος δρόμος που φοβάμαι οτι θα πρέπει να παλέψω παρα πολύ καιρό ακόμα για να αποβάλλω αυτή την εξάρτηση.Γυρίζει συνέχεια στο μυαλό μου, χτες βράδυ πάλι στριφογύριζα 3 ώρες ώσπου να ηρεμήσω και να σταματήσω να σκέφτομαι το περίπτερο, έκλαψα απτα νεύρα μου, κάπνισα ατέλειωτα τσιγάρα..στην κυριολεξία είναι ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ τελικά κ πολύ φοβάμαι οτι δν θα αντέξω για πολύ κ πάλι θα τα κάνω σκατά..
21-12-2010, 14:06 #562
Τι θα ηθελες να κανεις τωρα?τι θα σε γεμιζε εσωτερικα ωστε να σε κρατησει μακρυα απο μια κριση βουλιμιας?
21-12-2010, 14:10 #563
ελα αθηνα κεντρο κερναω καφε!!!!!!!!!
21-12-2010, 14:25 #564
Αχχχ Αλεξανδρίτα μου δν μπορώ να βγω τώρα , έχω βάλει μπροστα γενική φασίνα γιατί αυριο φεύγω και επιπλεον έβαλα μάσκα σόλα τα μαλια για να μην μπορώ να βγω απτο σπίτι(τι άλλο θα σκεφτώ).Ούτε θυμάμαι τι με γεμίζει πια..να πέσω πάνω στον έρωτα της ζωής μου, να γυρίσει όλος ο κόσμος ανάποδα κ το στομάχι μου να δεθεί κόμπος..(κάτι σου είπα τώρα..!)Είχα έναν φίλο κάποτε που έκανε απεξάρτηση απο ηρωίνη και κάτι τέτοιες ώρες μου τον θυμίζω παρα πολύ..μιλάμε έτρεμαν τα χέρια μου απτη νευρικότητα.Ειναι που ΘΕΛΩ μια φορά την εβδ. να τρώω ελεύθερα και απο χτες που με έπιασε παλεύω να κρατηθώ γιατί αυριο στους δικούς μου θα ξεφύγω σίγουρα πολύ..Και μη νομίζεις οτι δν τρώω ..κρέπα φουλ γεμάτη έφαγα για μεσημέρι(ζήλεψα απτη Μαρία) κ έχω σκάσει αλλά το μυαλό μου έχει συνηθήσει στο άμετρο..
21-12-2010, 15:01 #565
άστα να πάνε Ελένη..δν ξέρω αν καπνίζεις αλλά μια φορά το έχω ξαναπάθει αυτό παλιότερα που προσπάθησα μια φάση να κόψω το κάπνισμα(κ απέτυχα βέβαια).Είναι καθαρά εγκεφαλικό , θέλω να ελπίζω πως δυσκολεύομαι τόσο επειδή είναι αρχή και αν με πιέσω σιγα σιγά θα ξεσυνηθησω να ξεδίνω έτσι.Τώρα κ εγώ βέβαια μέσα στις γιορτές το πήρα απόφαση-μεγάλη εξυπνάδα:rolleyes: Πάω να σφουγγαρίσω να μη σκέφτομαι..
21-12-2010, 20:30 #566
Ρε κορίτσια ξέρει καμία αν στις αυριανες απεργίες συμπεριλαμβάνονται και τα ταξί????Ολά τα Μέσα Μαζικης μεταφοράς λένε αλλά εννοούν ΚΑΙ τα ταξί, να τραβάω τα μαλιά μου??:dork::dork:
21-12-2010, 20:32 #567
τα δημοσια μεσα μαζικης μεταφορας εννοουν... οποτε ταξι εχει κανονικα
21-12-2010, 20:42 #568
Thanks!!βιάζομαι κ εγώ να φύγω να δω τι καταλάβω..!!!
26-12-2010, 13:06 #569
Συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες!
Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα με σωματική και ψυχική υγεία και με ανθρώπους δίπλα μας να μας αγαπάνε!
Πώς πάνε οι εορταστικοί πειρασμοί?
Best wishes
27-12-2010, 10:33 #570
Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!
Προσωπικά ενέδωσα στους πειρασμούς αλλά αυτή τη φορά με μέτρο!!!πρωτοφανές...
Βοήθησε βέβαια και το γεγονός οτι η μάνα μου είχε κλειδώσει τα μελομακάρονα και μου έδινε όταν της ζητούσα,οπότε δεν ξέφυγα....
Εσύ loustam πώς τα πήγες?
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία