HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 54 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast
Results 601 to 615 of 800
    Senior Member
    Originally posted by sofitsa
    :barfy: Καλη χρονια, ειμαι νεο μελος.....φυσικα προβληματικο....κωλωνω να γραψω....με τραγικα βουλιμικα επεισοδια τα τελευταια χρονια.....υπαρχει λυση????
    Καλησπέρα sofitsa και καλή χρονιά... Κωλώνεις? Μα γιατί? Σαν πρώτο βήμα επωφελήσου από την ανωνυμία που σου προσφέρει το φόρουμ αυτό και βγάλε από μέσα σου οτιδήποτε έχεις ανάγκη να μοιραστείς μαζί μας, σχετικό ή μή με το θέμα της βουλιμίας. Όσο για την λύση που αναζητάς, μην περιμένεις θαύματα. Όπως κάθε εξάρτηση, έτσι και η βουλιμία θέλει τρομακτική θέληση και προσπάθεια για να την φέρεις σε καταστολή. Βρες μέσα σου την δύναμη και τα κίνητρα για τον μεγάλο αυτό δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου. Αξίζει τον κόπο, να είσαι σίγουρη για αυτό!!!

Senior Member
    Originally posted by loustam
    Originally posted by sofitsa
    :barfy: Καλη χρονια, ειμαι νεο μελος.....φυσικα προβληματικο....κωλωνω να γραψω....με τραγικα βουλιμικα επεισοδια τα τελευταια χρονια.....υπαρχει λυση????
    Καλησπέρα sofitsa και καλή χρονιά... Κωλώνεις? Μα γιατί? Σαν πρώτο βήμα επωφελήσου από την ανωνυμία που σου προσφέρει το φόρουμ αυτό και βγάλε από μέσα σου οτιδήποτε έχεις ανάγκη να μοιραστείς μαζί μας, σχετικό ή μή με το θέμα της βουλιμίας. Όσο για την λύση που αναζητάς, μην περιμένεις θαύματα. Όπως κάθε εξάρτηση, έτσι και η βουλιμία θέλει τρομακτική θέληση και προσπάθεια για να την φέρεις σε καταστολή. Βρες μέσα σου την δύναμη και τα κίνητρα για τον μεγάλο αυτό δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου. Αξίζει τον κόπο, να είσαι σίγουρη για αυτό!!!

Για την θέληση που έγραφα .... αναρωτιέμαι πότε θα την αποκτήσω. Χτές ξαναέκανα υπερφαγία. Την μια στιγμή πιστεύω ότι το έχω αφήσει πίσω μου και την άλλη ξανακυλάω στα ίδια και χειρότερα. Κάθε πρωί αισθάνομαι άθλια .... Εξάρτηση και καταστολή .... Έχεις απόλυτο δίκιο.... Απόλυτο δίκιο... Τα αισθήματα που σε οδηγούν στο υπερφαγικό επεισόδιο, η δύναμη που έχουν, η θολούρα του μυαλού, η αίσθηση εγκλοβισμού, η καθημερινή προσπάθεια απομάκρυνσης. οι πολυετείς προσπάθειες απεξάρτησης .... όλα αυτά είναι μια σαφής και βαριά εξάρτηση

Senior Member
    καλή χρονιά κορίτσια!

Senior Member
    έλα βρε κορίτσι!!Καλή χρονιά!!Χρόνια και ζαμάνια..αλλά για να χάθηκες είμαι σίγουρη πώς έχεις σταθεί στα πόδια σου και είσαι καλά!

Senior Member
    Καλή χρονιά bouliana. Ελπίζω όλο αυτό το διάστημα να έχεις περάσει σούπερ, να νιώθεις πολύ όμορφα και να έχεις σταματήσει να έχεις πλέον λόγους να μπαίνεις σε αυτό το φόρουμ... Εύχομαι το 2011 να αποκτήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Το δικαιούσαι μετά από όλο αυτόν τον αγώνα που έκανες μέσα στο 2010! :-)

Senior Member
    ΡΟΖ μου πώς είσαι εσύ? Πώς πήγαν οι τελευταίες ημέρες? Αχ πες μου ότι μέσα στο 2011 δεν έχει καταγραφεί επεισόδιου εμετού...
    Εγώ έχω περάσει κάποιες συναισθηματικές φρίκες, με πιάνουν οι μαύρες μου, έχω κάνει τα υπερφαγικά μου, αλλά ευτυχώς ούτε λόγος για εμετό... Θέλω το 2011 να είναι καθαρό!

Senior Member
    Loustam μου πέτυχες τη μέρα να με ρωτήσεις!!Απο το πρωί το γυροφέρνω να κάνω βουλιμικό αλλά ΘΑ το παλέψω...Όχι ,εμετούς δεν έχω ξανακάνει αλλά κάθε μέρα σχεδόν ξεφεύγω κ κάνω μαλακίες με αποτέλεσμα να έχω πάρει..Καί παίρνω για την πλάκα πλέον ρε γμτ.φοράω κάτι μακριά φουστανοπουλόβερ και όλο λέω "απο αύριο καλύτερα" , ελπίζω μόνο να μην ξεφύγω τελείως!Είναι πολύ μεταβατική αυτή η περίοδος και κάθε που αγχώνομαι ξεσπάω στο φαγητό(κ στο αλκοόλ), ορκίστηκα οτι ό,τι γίνει ας γίνει και μετά θα μπω σε σειρά, αλλά εμετό θα το παλέψω να μην ξανακάνω.Μου λένε οτι πάχυνα αλλά δεν με πειράζει και τόσο πια, δεν παθαίνω υστερίες, ίσως γιατί εχω χίλια πράγματα που εκρεμμούν και με έχουν απορροφήσει!Ούτως ή άλλως, είτε είμαι 40 κιλά είτε 60, δεν χέστηκε και κανένας, οπότε προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη.Μακάρι να ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ επιτέλους!!!Πάντως πρέπει να είμαι τρομερά ανεύθυνο άτομο, αν σκεφτεί κανείς οτι με το που αναλαμβάνω κάποια υποχρέωση το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να πιώ...και το αμέσως μετά..να φάω!Διαφορετικά ΔΕΝ μπορώ να φέρω τπτ εις πέρας..Κατάντια , αλλά το μόνο που παλέυω τώρα είναι να με κρατάω σε μια μέτρια κατάσταση για να μη το γ@μήσω τελείως..:crazy:

Senior Member
    *λάθος...ανεύθυνη δν είμαι..ευθυνόφοβη όμως..ΠΟΛΥ!!

Senior Member
    Μια χαρούλα... Μου αρέσει που έχεις χαλαρώσει την στάση σου απέναντι στα κιλά. Δεν υπάρχει άγχος. Η υγεία πάνω από όλα. Όσο για το τι άτομο είσαι, μήπως είσαι απλά υπερβολικά απαιτητική από τον εαυτό σου? Και πιστεύεις ότι αν κάτι δεν το κάνεις όσο καλά θα ήθελες, τότε δεν αξίζεις?

Senior Member
    Ναι..ετσι είμαι..τελειομανής και όταν κρίνω οτι δν είαμι σωστή απόλυτα σε κάτι τότε με στήνω στον τοίχο....τώρα μόλις έκανα υπερφαγικό.Μόυ είπαν οτι πάχυνα και"έγινα άνθρωπος" και με πέιραξε.. 2 πακέτα μπισκοτα σοκολάτας,3 παγωτά, 1 κρουασάν, μια ατομική πίτσα, 2 παστέλια και ένα πεινιρλι..είμαι παρα πολύ κουρασμένη και ελπίζω να μην πάω στη λεκάνη πάλι..δν μπορώ άλλο..

Senior Member
    Καλημέρα ΡΟΖ και ελπίζω το χθεσινό υπερφαγικό να σε οδήγησε απλά σε έναν βαθύτατο ύπνο και όχι στην λεκάνη. Αναρωτιέμαι όμως τί είναι αυτό που σε ενόχλησε περισσότερο και σε οδήγησε εκεί? Στο ότι σου είπαν μία λέξη tabboo (βλέπε πάχυνες...) κι ας το είπαν για καλό? Στο ότι εσένα δεν σου αρέσει ο εαυτός σου έτσι? Ή στο ότι συνειδητοποιείς πώς φαινόσουν στους άλλους τους μήνες της ανορεξίας σου και τί μπορεί να έχουν σχολιάσει για εσένα όλο αυτό το διάστημα? Το έχω περάσει κι εγώ αυτό το στάδιο αλλά ήταν πολλά χρόνια πίσω και δεν μπορώ να θυμηθώ τί με οδηγούσε στο περίπτερο κάθε φορά που μου έλεγαν πόσο άσχημη ήμουν τους μήνες της ανορεξίας μου...
    Πάντως σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι είσαι πολύ τυχερή που έχεις ξεφύγει από την ανορεξία=θάνατος. Και επίσης το σώμα μας έχει πολλά περιθώρια +/- κάποια κιλά για να θεωρείται αντικειμενικά "αποδεκτό" από τον κοινωνικό περίγυρω. Φρόντισε να φτιάξεις την διάθεση και την ψυχολογία σου. Αυτά τελικά είναι που βλέπουν οι γύρω μας και όχι το αν είσαι 55 ή 65 κιλά...

Καλημέρα με πολλά χαμόγελα εύχομαι

Senior Member
    δν είμαι κ στα καλύτερά μου.δεν έχω κ πολλά να γράψω.
    δν έχω κάνει εμετό αν εξαιρέσουμε μία φορά που ήπια πάλι τα έντερά μου,κ δν γινόταν αλλιώς.
    επίσης μίλησα σε μια φίλη μου κ στον γκόμενό μου.η φίλη μου έπεσε από τα σύννεφα.κουφάθηκε τελείως η κοπέλα.
    το αγόρι μου είχε καταλάβει ήδη γιατί του άνοιγα διάφορες συζητήσεις κ του πετούσα διάφορα κ είχε πιάσει το νόημα.
    στην φίλη μου το είπα γιατί είχα σουρώσει κ άνοιγα το στόμα μου κ δν ήξερα τι έλεγα,ευτυχώς παρά την σούρα μου διάλεξα ένα άτομο που εμπιστεύομαι κ σέβομαι.
    στον φίλο μου το είπα από ενοχές.δν ήθελα να ξέρουν άλλα άτομα κ όχι αυτός.
    αυτή τη μέρα που τα είπα σε αυτή τη φίλη μου γύρισα σπίτι μου κ είχα τον χειρότερο ύπνο της ζωής μου.τα παλιά φαντάσματα ξαναγύρισαν.από το πολύ κάπνισμα,πιοτό ,ορθοστασία,κ ντροπή που ένιωσα(

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    δν είμαι κ στα καλύτερά μου.δεν έχω κ πολλά να γράψω.
    δν έχω κάνει εμετό αν εξαιρέσουμε μία φορά που ήπια πάλι τα έντερά μου,κ δν γινόταν αλλιώς.
    επίσης μίλησα σε μια φίλη μου κ στον γκόμενό μου.η φίλη μου έπεσε από τα σύννεφα.κουφάθηκε τελείως η κοπέλα.
    το αγόρι μου είχε καταλάβει ήδη γιατί του άνοιγα διάφορες συζητήσεις κ του πετούσα διάφορα κ είχε πιάσει το νόημα.
    στην φίλη μου το είπα γιατί είχα σουρώσει κ άνοιγα το στόμα μου κ δν ήξερα τι έλεγα,ευτυχώς παρά την σούρα μου διάλεξα ένα άτομο που εμπιστεύομαι κ σέβομαι.
    στον φίλο μου το είπα από ενοχές.δν ήθελα να ξέρουν άλλα άτομα κ όχι αυτός.
    αυτή τη μέρα που τα είπα σε αυτή τη φίλη μου γύρισα σπίτι μου κ είχα τον χειρότερο ύπνο της ζωής μου.τα παλιά φαντάσματα ξαναγύρισαν.από το πολύ κάπνισμα,πιοτό ,ορθοστασία,κ ντροπή που ένιωσα(
    συνεχίζω..

είχα τρομερό πονοκέφαλο κ ταχυπαλμίες μέσα στον ύπνο μου.

το πρωί που σηκώθηκα ήμουν ήδη καλύτερα
    σκεφτόμουν οτι εδώ πάλι που έφτασα είχα δύο επιλογές.η να γυρίσω πίσω στην παλιά μου καλή συνήθεια που με ξαλάφρωνε από τις τύψεις κ την ντροπή ή να κάνω κάτι πιο αποφασιστικό.
    κ το είπα στον δικό μου.ένιωσα πολύ καλύτερα.κ έτσι ΄την γλίτωσα γιαυτή την φορά.

όμως νιώθω αδύναμη.όχι όπως πριν.πρέπει να απομακρυνθώ κ πάλι από το πολύ φαί κάπνισμα κ πιοτό.

Senior Member
    χα χα χα... Αχ βρε bouliana! Τουλάχιστον καλοπερνάς... Παρέες, ποτάκια, ... ρώτα κι εμένα που έχω γίνει 30 χρονών συνταξιούχα... Τα βράδια πιτζαμούλες, παντοφλίτσες και βιβλιαράκι ή καμιά ταινία... Θέλουμε να βγούμε με τον φίλο μου και σερνόμαστε. Μου έχει λείψει η ανεμελιά των 20s που έβγαινα κάθε βράδυ και το γούσταρα!
    Όσο για το ότι μίλησες με την φίλη σου και τον δικό σου, μπράβο και πάλι μπράβο!!! Εγώ έχω φτάσει στο σημείο όπου βρεθώ και όπου σταθώ να το διατυμπανίζω. Αυτοσαρκάζομαι κιόλας κι ας σκεφτούν οι γύρω μου ότι γουστάρουν!!! Δεν με νοιάζει καθόλου. Αν και οφείλω να παραδεχτώ ότι σε όσους το έχω αναφέρει, έχουν αντιδράσει πολύ λογικά. Και την παλιά "καλή" συνέχεια ξέχνα την... Τα καλά είναι μόνο μπροστά μας, όχι πίσω μας :-)

Senior Member
    loustam δεν θέλω να ξαναβγώ κ να τα ξαναπιω ;ever! θέλω να μείνω για πάντα με την πιτζάμα μου στο κρεββάτι μου!

Page 41 of 54 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast