Results 751 to 765 of 800
-
02-04-2011, 22:11 #751
ροζούλα μου για νοσοκομείο διαβάζω. Ελπίζω να ναι κάτι περαστικό. Και ναι έκανα γαστροσκόπηση. Μη φοβάσαι καθόλου δεν είναι καθόλου επίπονη διαδικασία και κραταει κανά δεκάλεπτο μόνο. Σου κάνουν και μερική αναισθησία (εμένα ούτε αυτη βεβαια με επιασε κλασσική αναίσθητη) και σου βάζουν κάτι σαν καλωδιάκι στο λαιμό. Το μόνο κακό ήταν ότι κάποιες φορές σου ρχεται μια αναγούλα και ένα ρέψιμο αλλα μέχρι εκεί. Εγώ που μαι χέστρα μια χαρά την έβγαλα και έκανα και χιομουράκι στο γιατρό μόνο να σου πω το άλλο που δεν το ήξερα εγώ προσωπικά και εξού και τα παιξα μετά με τα αποτελέσματα. Πολλές φορές στέλνει ο γιατρός τα δείγματα της γαστροσκόπησης για βιοψία. Μη σε τρομάξει η λέξη βιοψία. Στο λέω γιατί εγώ με το που το πε εχασα ολη την αίσθηση του χιούμορ μου και με μάζευε με το κουταλάκι. Ευτυχως στη βιοψία δε μου βρήκαν κάτι επιλήψιμο και γλίτωσα την κολονοσκόπηση που είναι πιο επιπονη διαδικασία και θελει και προετοιμασία.
Ισχυρό ταρακούνημα ροζούλα μου για μένα και είναι η μεγάλη μου ευκαιρία να απαγκριστρωθώ επιτέλους από το άγχος και το στρες που με κυβερνάει γιατί να τι παθαίνω και τώρα τη γλίτωσα αλλά ποιος ξέρει την επόμενη. Με το φαγητό τα κουτσοκαταφέρνω, τα υπερφαγικά μου τα κάνω αλλά δεν γυρίζω στα ανορεκτικά ακόμα και μετά απο μεγάλη γουρουνιά και αυτό είναι προοδος να βλέπω τη ζυγαρια +3 και να μη θέλω να πέσω από την ταράτσα και με τον καιρό ίσως καταφέρω να στρώσω. Γι αυτό τώρα είναι καιρός να φτιάξω και τα υπόλοιπα. Ακόμα πιο δύσκολος δρόμος αλλά πρέπει να προσπαθησουμε πριν τρελαθούμε για τα καλα.
Περαστικά και πάλι και αν θες να ρωτήσεις οτιδήποτε άλλο μου λες.
Καλο βράδυ
- 02-04-2011, 23:12 #752
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Ροζουλά περαστικά σου και σύντομα,μην την φοβάσαι την γαστροσκόπηση δεν είναι κάτι τρομερό,ίσως ενοχλητικό αλλά για λίγο!
03-04-2011, 12:35 #753
Καλημέρα και από εμένα!!!
Αρχικά ΡΟΖ μου περαστικά σου εύχομαι και δύναμη! Η καλή ψυχολογία είναι το καλύτερο φάρμακο. Όσο για την γαστροσκόπηση σαν διαδικασία, πραγματικά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Έκανα πριν 2 μήνες κι εγώ και δεν κατάλαβα τίποτα. Κοιμήθηκα σαν πουλάκι... :-)
Μαρία μου, που λες πριν 2 μήνες έκανα κι εγώ γαστροσκόπηση. Η διαδικασία εξελίχθηκε σούπερ, και τα αποτελέσματα ακόμα καλύτερα, μιας κι εγώ φοβόμουν τα χειρότερα, και μου βγήκε μία απλή γαστρίτιδα και διαφραγματοκήλη... Fair enough με όλες αυτές τις δοκιμασίες που έχω υποβάλλει τον εαυτό μου όλα αυτά τα χρόνια... Κατά τα άλλα, η υγεία μου νομίζω πάει πολύ καλά, η διατροφή μου επίσης, για εμετό ούτε λόγος, και ο μόνος γιατρός που επισκέφτομαι πλέον είναι ο γυναικολόγος, μιας και είμαι έγκυος!!! :) Ε ναι λοιπόν, έγινε και αυτό... Το ήθελα τόσο πολύ, και τσουπ... Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο με έχει ηρεμήσει αυτή η εγκυμοσύνη (παρόλα τα άγχη μιας και είναι πολύ αρχή ακόμα) και με έχει γυρίσει πίσω στις"νορμάλ" διατροφικές μου συνήθειες, χωρίς άγχος, υπερφαγίες, τύψεις και προς το παρόν χωρίς επιπλέον κιλά... Θέλω να απολαύσω αυτήν την περίοδο και να μην κάνω τίποτα που θα επιβαρύνει αυτό το μικρουλάκι που δεν φταίει σε τίποτα...
Χάρηκα που, παρόλη την ταλαιπωρία και αγωνία που πέρασες, είναι και για σένα όλα καλά με την υγεία σου και ακόμα περισσότερο με την ψυχική υγεία σου. Συνέχισε έτσι, με το κεφάλι ψηλά, και θα απολαμβάνεις πλέον κάθε ημέρα ξεχωριστά και μοναδικά...
Καλές κυριακάτικες βόλτες εύχομαι!!!
03-04-2011, 22:59 #754
loustam τα νεα σου ειναι πολυ ευχαριστα....με το καλο...ενας λογος ακομη να σκεφτεσαι αυτα που τρως γιατι ταιζεις εσενα πλεον αλλα και το μωρακι σου, ειλικρινα χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου
04-04-2011, 09:21 #755
loustam κούκλα μου τι όμορφος τρόπος να ξεκινάει η εβδομάδα μου. Χριστέ μου διαβάζω το μήνυμα σου και μου ρχεται να βάλω τα κλάμματα. Με πλημμυρίζει ελπίδα. Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα αγαπημένη μου φίλη. Το ήθελες τόσο πολύ. Τελικά ο Θεός είναι εκεί ψηλά και βλέπει.
Λοιπόν απο δω και μπρος τέρμα το παρελθόν. Τώρα μόνο θα μας ενημερώνεις για το μικρουλάκι. Αυτό το μωρό θα ναι το μωρό όλων μας. Είναι η τρανή απόδειξη ότι με προσπάθεια και πίστη στον ίδιο μας τον ευατό όλα γίνονται και μπορούμε να ξεφυγουμε από τα ασχημα μονοπάτια του παρελθόντος.
Κεφάλια ψηλά λοιπόν.
Να απολαύσεις αυτή την περιοδο κούκλα μου. Μη νοιάζεσαι ουτε για κιλά ούτε τίποτα. Να σαι πολύ πολύ ευτυχισμένη.
04-04-2011, 12:01 #756
Μάγια σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και ανταποδίδω... :-)
Μαρία μου το μήνυμά σου ήταν πραγματικά υπέροχο και αποτελεί και για εμένα αισιόδοξο και δυναμικό ξεκίνημα για την νέα εβδομάδα. Συγκινούμαι που άνθρωποι που τους γνωρίζεις μέσα από το διαδίκτυο, μπορούν να γίνουν άνθρωποί σου και να έρθουν τόσο κοντά σου!. Με την εγκυμοσύνη προσπαθώ να προσέχω, να προσφέρω τα απαραίτητα στο μωράκι μας, και να μην αγχώνομαι για λάθος πράγματα. Έχω μόλις ξεκινήσει μία νέα, άγνωστη, γεμάτη προκλήσεις φάση της ζωής μου και νιώθω αρκετά δυνατή να αντιμετωπίσω τις χαρές, τα άγχη και τις στεναχώριες που αυτή η περίοδος που επιφυλάσσει.
Να προσέχεις κι εσύ τον εαυτό σου και ... θα είμαστε σε επαφή!
ΡΟΖ μου περιμένουμε νέα σου όταν τα καταφέρεις!!!
Καλή εβδομάδα σε όλους!
04-04-2011, 12:22 #757
αχ λουσταμ μου ειλικρινά δε μπορείς να φανταστείς πόσο όμορφα με έκανες να αισθανθώ σήμερα. Διαβαζω και ξαναδιαβάζω το μήνυμα σου από το πρωί και κάθε φορά συγκινούμαι το ίδιο. Τι φως πλημμυρισε ξαφνικά αυτό το τόπικ και τι κενή και πεζή αισθάνομαι όταν καμιά φορά το κεφάλι μου εξακολουθεί να παραμένει κολλημένο στα 100 και 200 γραμμάρια. Τι ελπίδα, τι χαρά που μου δίνεις. Μακάρι και εγώ να γίνω κάποια στιγμή μητέρα. Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει κάποτε και εμένα αυτό το υπέροχο δώρο.
Να προσέχεις πολύ κουκλίτσα μου, να απολαύσεις στο έπακρο αυτή τη νέα περίοδο της ζωής σου, να την ευχαριστηθείς. Απο δω και στο εξής ότι και να γίνει στο υπόλοιπο της ζωής σου δε θα είσαι ποτέ ξανά μόνη. Απο δω και στο εξής είσαι υπεύθυνη για μια νέα ζωουλα. Της/ ΤΟυ οφείλεις να σαι γερη και δυνατή.
Nα προσέχεις πολύ και θα χαρώ πολύ κατά καιρούς να μας γράφεις τα νέα σου.
04-04-2011, 15:19 #758
ροζιτα? εμφανισου
06-04-2011, 22:24 #759
Κορίτσια εδώ είμαι...Καταρχάς Λουσταμ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!Εβαλα τα κλάμματα όταν το διάβασα σου μιλάω ειλικρινά, απο ανακούφιση, απο συγκίνηση , απο χαρά..δεν ξέρω..να πάει και κάτι καλά ρε γαμώτο..Να προσέχεις πάνω απόλα εσένα και το μπεμπάκι σου, να απολάυσεις όσο δν πάει αυτη την περίοδο της ζωής σου(με τα έυκολα κ τα δύσκολα) και να διαγράψεις οριστικά την φθορά που πέρασες, ΟΛΑ διορθώνονται και όλα θα πάνε τέλεια!Εννοείται πως θα μας ενημερώνεις ε??Να μην ξεχνάμε και εμείς οι δόλιες πως υπάρχουν κάπου εκει έξω και άλλα πράγματα στη ζωή..!Και μάλιστα τόσο όμορφα!
Πίσω στα δικά μου, με 2 λέξεις..μαύρο χάλι.Έρχεται το ένα χαστούκι μετά το άλλο κ όσο με παίρνει απο κάτω , τόσο χειροτερεύουν τα πράγματα.Σκληραίνω, απογαλακτίζομαι, προσγειώνομαι κ όσο κ αν πονάει , ίσως προκύψει κ κάτι καλό..ίσως και όχι.Γενικά έχω προσπάθησει για πολλά τους τελευταίους μήνες και δεν έχω δει αποτέλεσμα σε τίποτα, η απογοήτευση είναι μεγάλη, ζω κ μόνη και είναι ώρες που πνίγομαι άσχημα.Και φυσικά σε κάθε αποτυχία ή απογοήτευση παραφυλάει η υπερφαγία για ανακούφιση.Οκ, την δέχομαι κ αυτή και απλά τρώω...Σκέφτομαι, δεν μπορέι..πόσο καιρό θα συνεχίσουν να προκύπτουν δυσάρεστα?Είμαι και εγώ πολύ εξαντλημένη ψυχολογικά απο όοολα αυτά(γιατι αλληλένδετα είναι) που δν έχω πολλές αντοχές και σπάω..
Μαράκι, διάβασα όσα έγραψες και ξέρεις ΠΟΣΟ σε νιώθω.Ναι, είμαστε ζωντανές και θα τα καταφέρουμε!Θα πάω και εγώ στη γυναικολόγο μετα το Πάσχα κ θα σε ενημερώσω γιατι καταλαβαίνεις οτι τραβάω τα ίδια..και παρατράβηξε!Τουλάχιστον προχτες, φορεσα ένα ελαστικό τζιν που Δεκέμβρη μου έπλεε και με το ζόρι το κούμπωσα!Κοιτάχτηκα..μιλάμ� � τρελές καμπύλες:dork: και αντι να νιώσω βαρέλι, ένιωσα απλά θυληκή!(είχα ψιλοξεχάσει οτι είμαι κ απο αυτό)Πρέπει να σταθεροποιηθούμε όμως μπας και ξυπνησει ο @3%$@ ο οργανισμός μας.
Κλικάκο και αγγελουδάκι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!Δεν γράφω άλλα προς το παρόν γιατι.. θα με χαστουκίσει το πληκτρολόγιο.. !
06-04-2011, 22:54 #760
loustammmmm τελεια!!! ευχομαι να εχεις την πιο ομορφη περιοδο της ζωης σου για 9 μηνες...εχω συγκινηθει...πολυ χαιρομαι να διαβαζω κατι τοσο ευχαριστο! επιτελους λιγη χαρα μες το αχαρο τοπικ των βουλιμικων...
06-04-2011, 23:00 #761
αχ βρε ΡΟΖ :( :no:
07-04-2011, 13:31 #762
Originally posted by POZ
Κοιτάχτηκα..μιλάμε τρελές καμπύλες:dork: και αντι να νιώσω βαρέλι, ένιωσα απλά θυληκή!(είχα ψιλοξεχάσει οτι είμαι κ απο αυτό)
εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια αυτη τη στιγμη
07-04-2011, 16:51 #763
Τουλάχιστον προχτες, φορεσα ένα ελαστικό τζιν που Δεκέμβρη μου έπλεε και με το ζόρι το κούμπωσα!Κοιτάχτηκα..μιλάμ� � τρελές καμπύλες και αντι να νιώσω βαρέλι, ένιωσα απλά θυληκή!(είχα ψιλοξεχάσει οτι είμαι κ απο αυτό)Πρέπει να σταθεροποιηθούμε όμως μπας και ξυπνησει ο @3%$@ ο οργανισμός μας.
Μέχρι και η μάνα μου και ο πατέρας μου κάθε μέρα μου λένε πόσο ομόρφυνα. Ε καμιά φορά με πιάνουν τα κόμπλεξ μου το ομολογώ αλλά καλύτερα με κόμπλεξ και υγιής παρά καχεκτική και ανορεξικιά.
Τώρα μένει όπως λες να στρώσουμε τη διατροφή μας και να σταθεροποιήσουμε επιτέλους τους πολύπαθους οργανισμούς μας. Αυτή τη βδομάδα τα πάω πολύ καλά κρατιέμαι και δεν έχω κάνει υπερφαγικό και νομίζω ότι αρχίζω να βρίσκω ένα διατροφικό πλάνο που μου ταιριάζει. Τα γαμω σαβ/κα να μην υπήρχαν. Τότε είναι που σεληνιάζομαι.
Όσο για τα υπόλοιπα Ροζουλίνα μου ελπίζω όλα να είναι περαστικά. Μη σε παίρνει από κάτω. Ηρθε η ώρα να κοιτάξεις λίγο τη ροζούλα. Την υγειά μας να χουμε και τα υπόλοιπα φτιάχνονται.
07-04-2011, 17:06 #764
κ γω εχω ενα θεμα με τα σαββατοκυριακα!!!! τελικα δεν το εχω μονο εγω κ ανησυχουσα!! καλα κ μενα αρχιζει κ με στενευει ενα απο τα λιγοστα ρουχα που πηρα απο τοτε που εγινε αυτο........... κ χαιρομαι!!!!!!! ευτυχως!!!!
07-04-2011, 17:23 #765
Ε καμιά φορά με πιάνουν τα κόμπλεξ μου το ομολογώ αλλά καλύτερα με κόμπλεξ και υγιής παρά καχεκτική και ανορεξικιά.
αυτο ακριβώς!Εγώ και χτες βραδυ υπερφαγικό έκανα αλλά ευτυχώς κρατήθηκα παρότι μου ανέβαινε το φαί..κρατήθηκα με νύχια κ με δόντια μη τα κάνω χειρότερα.Αυτό διορθώνεται αν μαζευτώ λιγο θα ξεφουσκώσω, εκείνο που με έχει εξαντλήσει είναι οι μελαγχολίες κ η παραίτηση που με πιάνουν ωρες ώρες σε τραγικό βαθμό-τόσο που νομίζω οτι χρειάζομαι φάρμακα..και τα παρατάω όλα και ευχομαι να πεθάνω και δν βρίσκω νόημα σε τίποτα και βλέπω τη ζωή σαν μια ατελείωτη αγγαρεία..και σιχαίνομαι τους πάντες τα πάντα κ πάνω απόλα τον εαυτό μου τον ίδιο...Δεν ξέρω..είμαι άνθρωπος που στεναχωριέται εύκολα αλλάποτέ δν με έπαιρνε τόσο πολύ απο κάτω..Αυτά τα γράφω εδώ μεσα γιατί δν γίνεται στους ανθρώπους που συναναστρέφομαι να είμαι όλη την ώρα μέσα στην κλάψα.Τουλάχιστον ξαλαφρώνω κάπως που τα γράφω εδώ και συγνώμη κορίτσια για τη μιζέρια αλλά έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες.
Κλικάκι όταν ξαναβρω την όρεξη μου θα σου ανεβάσω φωτό!
freedom30 μπράβο!!ʼντε να συνερχόμαστε σιγα σιγά γιατί πραγματικά όλο αυτό ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια