HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 54 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 800
    Senior Member
    Originally posted by POZ
    Το γαμώτο είναι οτι όλη αυτή η προσπάθεια έγινε όχι για να φαίνομαι πιο ωραία αλλά για την κω...περίοδο.ΠΑΝΤΑ είχα κανονικότατη περίοδο σε αυτά τα κιλά και τώρα τίποτα.Βέβαια δεν είναι πολύς ο καιρός που τα έβαλα αλλά έχουν αρχίσει να σπάνε τα νεύρα μο.Ξέρω πως πρέπει να ξαναπάω γυναικολόγο κ το έχω στο πρόγραμμα απο μέσα Σεπτ. που θα ξεμπερδέψω με τα υπόλοιπα αλλά έχω αρχίσει κ φοβάμαι μήπως δεν μου ξανάρθει ποτέ...Η γυναικολόγος μου είχε πει να βάλω 5 κιλά, έβαλα 7 ΚΑΙ?Τι μαλακίες έχω κάνει με το σώμα μου επιτέλους...και πώς γίνεται να έχω γνωστές που έχουν γίνει πετσδί κ κόκκαλο κ έχουν κανονικό κύκλο?Μήπως οι εμετοί?Τι σκατά φταίει?Ξέρω πως κάνω ερωτήσεις στο κενό και περισσότερο τα γράφω για να ηρεμήσω...
    .
    ροζ καταρχάς κ εμένα το κίνητρό μου για να προσπαθώ να παλεψω με την βουλιμία είναι να μουρθει η περίοδος.από μόνη της. σταμάτησα τους εμετούς αλλά ακόμη δεν είδα φως.κάποια στιγμή όμως τις μέρες που θα πρεπε να μου έρθει η περ είδα κάποιες σταγονίτσες αλλά αυτό ήταν, μετά τίποτα.΄τελευταία άκουσα μια φίλη μου οτι της ήρθε από μόνη της μετά από χρόνια η περίοδος κ μάλιστα ρολόι αφού έχασε τα περιττά κιλά που είχε.(είμαστε από απέναντι στρατόπεδα εγώ κ εσύ αλλά παλεύουμε με τον ίδιο εχθρό) αυτό μου έδωσε ελπίδες να πιστεύω οτι μόλις αρχίσω να ΄χάνω κάποια κιλά κ με δεδομένο οτι κατάφερα να κόψω προς το παρόν τους εμετούς,κ οτι οι γυναικολόγοι με καθησυχάζουν γενικότερα πιστεύω κάποια στιγμή θα έρθει.το ίδιο πιστεύω κ για σένα .σε λίγο θα έρθει η περίοδός σου το πιστεύω.αν πας κ σε ένα γυναικολόγο να σε εξετάσει όπως τοχεις προγραμματίσει ακομα καλύτερα.τώρα ,τι θα σου πουν που κατάφερες κ έβαλες κιλά.μπορεί να σε στείλουν σε ενδοκρινολόγο.

Senior Member
    Originally posted by click
    ειχα δει καποια ποστς σου στο "τι εφαγα σημερα" και νομιζα οτι κανεις διαιτα.
    εχω την εντυπωση οτι με βαση το υψος σου (1,67 ειπε η αλεξαντριτα) για να συντηρηθεις χρειαζεσαι κοντα στις 2000 θερμιδες. με 1500 ισως και να συνεχισεις να χανεις και αυτο δεν ειναι καλο.

!
    πιστεύω οτι μόνο μια διατροφολόγος που θα μελετήσει μια περίπτωση ξεχωριστά μπορεί να μας πει τις ιδανικές θερμίδες για ένα ψηλό άτομο που κάποτε ήταν 40 κιλά κ τώρα 50.(ροζ μην αισθάνεσαι πειραματόζωο .χιχιχιχ.)πιστεύω οτι από 1500 θερμίδες μέχρι 2000 είναι καλά.οτιδήποτε δεν σε κάνει να νιώθεις πρισμένη ή και πεινασμένη.
    loustam ε΄μαι σε παρόμοια φάση δεν μπορώ να τηρήσω εύκολα το μέτρο και τη σωστή διατροφή παρόλο που ξέρω πολύ καλά που θαπρεπε να σταματάω κ που ναρχίζω αδυνατώ να τα καταφέρω. έχω πει οτι μετά από την υπερκατανάλωση αλκοόλ,για ένα μήνα δεν θα βάλω στο στόμα μου,μόλις πέρασε η πρώτη εβδομάδα.άντε να δούμε αν θα τα καταφέρω.

Senior Member
    κ μια απορία ,τι είναι ακριβώς οι ηλεκτρολύτες?

Senior Member
    αααχ bouliana και εγώ όλο το κόβω το ρημαδοποτό κ όλο φεύγουν τα ποτηράκια το ένα μετά το άλλο!Αν αντέξεις έναν μήνα θα γίνεις το ειδωλό μου:smirk:Αν θελήσεις πάντως μπορείς να πιείς ένα ποτάκι, ο ολοκληρωτικός αποκλεισμός στο οτιδήποτε φέρνει αντίθετα αποτελέσματα συνήθως.(σε εμένα που είμαι αντιδραστική σίγουρα)!Δεν χρειάζεται να το παραχζ..με κάθε φορά, δεν το φχαριστιέσαι κιόλας!
    Λοιπόν χτες που βγήκα ακόμη μια φορά τα καταφερα παρα το αλκοόλ(που με κάνει και υποτροπιάζω επικύνδινα)δεν έκανα βουλιμικό , είχα ετοιμάσει απο πριν μια τεράστια μπαγκέτα με διάφορα να με περιμένει στο σπίτι και ήταν ένα κίνητρο μπορώ να πω.Βέβαια μια ψιλονευρικότητα την είχα που δεν κατασπάραξα 5 μπολ ξ.καρπούς όπως συνηθίζω αλλά πιστεύω θα το ξεπεράσω με τον καιρό.Σήμερα το πρωί αγοράζοντας το καθιερωμένο μου κουλουράκι απο τον φούρνο , είδα τα ταψιά με την παστα φλώρα να βγαίνουν και μου μπήκε πάλι το μικρόβιο...για να φάω χωρίς τέλος.Έφτασε απόγευμα κ πριν λίγο που με έτρωγε άγρια να φάω οτι γλυκο υπάρχει, αποφάσισα να κάνω υπερφαγία..με φρούτα.Αγόρασα πεπόνι , ροδάκινα κ σύκα , γιαούρτια κ κάτι φρυγανιές και έφαγα ωσπου τώρα έχω πρηστεί.Εννοείται οτι αυτό το έκανα για πιο υγιεινό κ για να μην πεθάνω απο τις τύψεις και τρέξω στην τουαλέτα.Λάθος σωστό δεν ξέρω, αλλά σκέφτομαι να το κάνω μια-δυο φορές την εβδ. για να ξεσπάει ο βουλιμικός μου εαυτός και αν δω οτι δεν παχαίνω να το καθιερώσω μπας και βοηθήσει..
    υγ.ηλεκτρολύτες ούτε κ εγώ ξέρω αλλά σίγουρα τους έχω αλλάξει τα φώτα!

Senior Member
    Από τα λίγα που γνωρίζω, όταν λέμε ηλεκτρολύτες εννοούμε τα: κάλιο, νάτριο, χλώριο, μαγνήσιο, φώσφορο, ασβέστιο, ... Όλα αυτά υπάρχουν στα υγρά του σώματός μας, και με τους εμετούς, χάνοντας υγρά, διαταράσσεται η ισορροπία των ηλεκτρολυτών και αφυδατώνεται ο οργανισμός μας. Η ανισορροπία λοιπόν ηλεκτρολυτών μπορεί να έχει συνέπειες που ξεκινούν από απλή αδυναμία, κόπωση ή μυϊκή ατονία, και μπορεί να καταλήξει στον θάνατο, λόγω αδυναμίας της καρδιάς η κυτταρικών ανωμαλιών... Υπάρχουν αναλυτικές εξετάσεις αίματος για όλους του ηλεκτρολύτες. Θα συνιστούσα να κάνετε αναλυτικές για κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, ασβέστιο και Β12. Εγώ είχα σημαντική έλλειψη σε Β12 και ξεκίνησα αμέσως θεραπεία με ενέσεις, και πιστέψτε με δεν ήταν καθόλου ευχάριστη... Όμως όλα αυτά είναι στοιχεία τα οποία πρέπει να υπάρχουν στον οργανισμό μας σε σωστές ποσότητες για να λειτουργούν σωστά όλα τα όργανα... Όλα έχουν το ρόλο τους τέλος πάντων...

Senior Member
    "Εγώ είχα σημαντική έλλειψη σε Β12 και ξεκίνησα αμέσως θεραπεία με ενέσεις, και πιστέψτε με δεν ήταν καθόλου ευχάριστη.."ωχ..αυτό μ είχε πει η μικροβιολολόγος πριν έναν μήνα..αλλά δν έδωσα σημασία..πίστευα οτι ήταν απο έλλειψη κρέατος γιατί το σιχαίνομαι κ δν τρώω συχνά.Τελικά δεν το απέφυγα το βουλιμικό απόψε...πολλά ποτά,κριμ κρακερς, παγωτα 0%, ξ.καρπούς,ρυζογκοφρέτες,το� �οσαλάτα..αυτά κ έχω σκάσει ...δεν θα βγάλω τπτ κ ότι γίνει τελικά.Και καλά προσπάθησα να φάω με χαμηλά λιπαρά.
    Loustam έκανες εμετούς παλιότερα?????

Senior Member
    Originally posted by POZ
    αααχ bouliana και εγώ όλο το κόβω το ρημαδοποτό κ όλο φεύγουν τα ποτηράκια το ένα μετά το άλλο!Αν αντέξεις έναν μήνα θα γίνεις το ειδωλό μου:smirk:Αν θελήσεις πάντως μπορείς να πιείς ένα ποτάκι, ο ολοκληρωτικός αποκλεισμός στο οτιδήποτε φέρνει αντίθετα αποτελέσματα συνήθως.(σε εμένα που είμαι αντιδραστική σίγουρα)!Δεν χρειάζεται να το παραχζ..με κάθε φορά, δεν το φχαριστιέσαι κιόλας!
    Λοιπόν χτες που βγήκα ακόμη μια φορά τα καταφερα παρα το αλκοόλ(που με κάνει και υποτροπιάζω επικύνδινα)δεν έκανα βουλιμικό , είχα ετοιμάσει απο πριν μια τεράστια μπαγκέτα με διάφορα να με περιμένει στο σπίτι και ήταν ένα κίνητρο μπορώ να πω.
    ρε συ ωραίο κόλπο αυτό με την μπαγκέτα.!!!

ρε το ποτό φέρνει ποτό.άμα πιω ποτό θα θέλω σίγουρα μετά κ δεύτερο.γιαυτό με περιορίζω.κ έπειτα είναι μια καλή περίοδος γιατί όλοι οι φίλοι μου μετά τις κραιπάλες του καλοκαιριού έχουν ηρεμίσει οπότε δεν είναι οτι όλοι πίνουν κ είναι σε τρελά κέφια κεγώ τους χαζεύω. καλά όσο αντέξω κιόλας.άμα δεν τα καταφέρω μια μπύρα θα την πιω. αλλά ρούμια τζιν ουίσκια κ βότκες απαγορευμένα.

loustam σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.θυμάμαι οτι είχες πει οτι είχες κάνει κάτι εξετάσεις.σε τι γιατρό πήγες για να στις δώσει κ για να σου δώσει μετά θεραπεία?

Senior Member
    Καλημέρα...
    Λοιπόν, εννοείται ότι έκανα εμετούς σε πολύ τακτική βάση 2 χρόνια περίπου... Κάποια στιγμή άρχισα να φρικάρω ότι έχω καταστρέψει την υγεία μου με όλη αυτήν την "αφύσικη" διαδικασία απώλειας κιλών και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι εμετοί τέρμα και ξεκίνησα ένα τουρ σε γιατρούς για να δω τι ζημιές είχαν ήδη προκληθεί στον οργανισμό μου. Ξεκίνησα από παθολόγο που του ζήτησα εγώ η ίδια να μου γράψει πολύ αναλυτικές εξετάσεις αίματος, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρολύτες και δεν συμμαζεύεται. Κατάλαβε λοιπόν το ζητούμενο και μου έγραψε όλα τα σχετικά. Στη συνέχεια ενδοκρινολόγος για ορμονικές, θυρεοειδή και τα σχετικά... Όταν πήρα τις εξετάσεις με μεγάλη έλλειψη Β12, γιατρός και πολύ φίλος, μου συνέστησε εσπευσμένη συνάντηση με γαστρεντερολόγο γιατί ναι μεν χαμηλοί δείκτες μπορεί να οφείλονται στην διατροφή, αλλά με διατροφή δεν μπορείς να την ανεβάσεις. Επίσης έλλειψη Β12 είναι ένδειξη κάποιου στομαχικού προβλήματος. Αυτή την στιγμή έχω ολοκληρώσει την θεραπεία, έχω κάνει επαναληπτικές που δείχνουν ότι οι τιμές έχουν εκτοξευθεί και πάλι και πρέπει να περιμένω ένα διάστημα να κάνω και πάλι εξετάσεις για να δω αν έχω και πάλι απώλεια που σημαίνει ότι υπάρχει κάποια ζημιά στο στομάχι. Προς το παρόν ευτυχώς έχω γλιτώσει την γαστροσκόπηση...
    Αυτά... Πάντως μία επίσκεψη σε γιατρό σε κάνει να δίνεις νέες υποσχέσεις στον εαυτό σου, ζητώντας του συγνώμη για την μέχρι τώρα ταλαιπωρία.
    Καλημέρα

Senior Member
    Καλημέρα...loustam εχεις δικιο για τους ηλεκτρολυτες,αυτο ακριβως ειναι...
    Ροζ μου μακαρι να ειχα ευχαριστα νεα να πω αλλα δεν εχω.
    Οι εμετοι δεν εχουν σταματησει αλλα δεν μπορω να τους κοψω... η υπερφαγια χωρις προκληση εμετου ειναι ολεθρια για την ψυχολογια μου. δυστυχως ακομα δεν εχω βρει αλλο τροπο να καταφερω να διαχειριστω τα αρνητικα συναισθηματα της λυπης και της απογοητευσης που νιωθω,κι ετσι στρεφομαι στο φαγητο.
    Αλλά επειδή εξακολουθω να ειμαι δεσμια της εικονας μου,η τελειομανια και ενδεχομενως η ματαιοδοξια μου δε μου αφηνουν πολλα περιθωρια.Παντα νιωθω τυψεις ο,τι και αν φαω και καταπιεζομαι πολυ.Το μονο που με κανει να χαιρομαι και γεμιζει αυτο το κενο ειναι η αποχη απο το φαγητο,οσο οξυμωρο και αν ακουγεται.Περιοδο δεν εχω,αλλα δε με νοιαζει πλεον.Μερικα πραγματα απλα δεν ξεπερνιουνται.

Senior Member
    Originally posted by loustam
    Καλημέρα...
    Λοιπόν, εννοείται ότι έκανα εμετούς σε πολύ τακτική βάση 2 χρόνια περίπου... Κάποια στιγμή άρχισα να φρικάρω ότι έχω καταστρέψει την υγεία μου με όλη αυτήν την "αφύσικη" διαδικασία απώλειας κιλών και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι εμετοί τέρμα και ξεκίνησα ένα τουρ σε γιατρούς για να δω τι ζημιές είχαν ήδη προκληθεί στον οργανισμό μου. Ξεκίνησα από παθολόγο που του ζήτησα εγώ η ίδια να μου γράψει πολύ αναλυτικές εξετάσεις αίματος, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρολύτες και δεν συμμαζεύεται. Κατάλαβε λοιπόν το ζητούμενο και μου έγραψε όλα τα σχετικά. Στη συνέχεια ενδοκρινολόγος για ορμονικές, θυρεοειδή και τα σχετικά... Όταν πήρα τις εξετάσεις με μεγάλη έλλειψη Β12, γιατρός και πολύ φίλος, μου συνέστησε εσπευσμένη συνάντηση με γαστρεντερολόγο γιατί ναι μεν χαμηλοί δείκτες μπορεί να οφείλονται στην διατροφή, αλλά με διατροφή δεν μπορείς να την ανεβάσεις. Επίσης έλλειψη Β12 είναι ένδειξη κάποιου στομαχικού προβλήματος. Αυτή την στιγμή έχω ολοκληρώσει την θεραπεία, έχω κάνει επαναληπτικές που δείχνουν ότι οι τιμές έχουν εκτοξευθεί και πάλι και πρέπει να περιμένω ένα διάστημα να κάνω και πάλι εξετάσεις για να δω αν έχω και πάλι απώλεια που σημαίνει ότι υπάρχει κάποια ζημιά στο στομάχι. Προς το παρόν ευτυχώς έχω γλιτώσει την γαστροσκόπηση...
    Αυτά... Πάντως μία επίσκεψη σε γιατρό σε κάνει να δίνεις νέες υποσχέσεις στον εαυτό σου, ζητώντας του συγνώμη για την μέχρι τώρα ταλαιπωρία.
    Καλημέρα
    Loustam μου έκανες την καρδια περιβόλι...εγώ κοντεύω να κλείσω χρόνο με τους εμετούς και έπαθα ένα ψιλοσόκ με αυτά που διάβασα.Δεν είχα ιδέα...Εμένα η μικροβ. μου είχε πει να πάρω απτο φαρμακείο βιταμίνες Β12 και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι για να μην αντιμετωπισω πρόβλημα στο μέλλον.Φυσικά δεν πήρα τίποτα.Αυτή η διαταραχή των ηλεκτρολυτών ξέρεις εαν επανέρχεται απο μόνη της εαν κοπούν οι εμετοί?Πρέπει απαραίτητα να πάρουμε φάρμακα ή να κάνουμε ενέσεις?Επίσης επηρεάζουν τελικά την περίοδο?ισχύει, σου είχε πει τπτ σχετικό ο γιατρός?συνεχίζει να μου ακούγεται κουφό αλλά εαμ κρίνω οτι μου κόπηκε με το που άρχισα τους εμετούς..Σορυ για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων αλλά μου φαίνεται οτι είσαι καλύτερα ενημερωμένη.

Senior Member
    Alexandrita μου πρέπει να ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ.Σήμερα με έδειξε 52 κιλά, σχεδόν 10 κιλά πάνω αποτι ήμουν τον χειμώνα..καταλαβαίνεις έτσι??Δεν είναι καθόλου εύκολο.Αλλά μπορούμε.Κάνεις το ίδιο συχνά εμετούς με τν χειμώνα?Στις διακοπές δεν χαλάρωσες καθόλου απο θέμα διατροφής?Εγώ για να καταλάβεις στο πλοίο όταν πηγαίναμε , κατέληξα κλεισμένη σε μια μικροσκοπική τουαλέτα να παλεύω να τα βγάλω...τις επόμενες μέρες συναναστρεφόμενη συνέχεια κόσμο, έτρωγα ότι και οι υπόλοιποι , κάποιες φορές πολύ φαί, γλυκά κτλ, αλλά δεν είχα την επιλογή του εμετού και συμβιβάστηκα, στο τέλος και οι τύψεις είχαν γίνει μηδαμηνές.Με το που επέστρεψα στη μοναξιά μου και στο άγχος άρχισε νέος κύκλος..Μήπως σε βοηθάει κ εσένα να είσαι κ να τρως μαζί με άτομα που έχουν υγιή σχέση με το φαί?Δεν σου λέω να πέσεις με τα μούτρα όπως εγώ αλλά να απομυθοποιήσεις ας πούμε οτι μια σαλάτα με παραπάνω απο μισή κουταλίτσα λάδι θα σε παχύνει.Πόσα κιλά είσαι τώρα?

Senior Member
    Ροζουλα,
    στις διακοπες...συνηθως ετρωγα γυρω στις 500 θερμιδες τη μερα.Ενα πρωι μονο εκανα βουλιμικο(μετα απο λιτρα αλκοολ φυσικα) αλλα χωρις εμετο,εμεινα 1,5 μερα νηστικη και μετα ηρεμησα.... αυτα για 2,5 εβδομαδες...
    μετα πηγα 4 μερες στο πατρικο μου οπου δεν καταφερα να αντισταθω.... τις 2 πρωτες μερες ετρωγα φυσιολογικα,μονο ενα βραδυ εκανα εμετο...αλλα τις δυο τελευταιες μερες παραδοθηκα ενσυνειδητα.ετρωγα απο το πρωι μεχρι το βραδυ ασταματητα.το αποτελεσμα ηταν να επιστρεψω ρακος,ενα ερειπιο... μου πηρε 1 εβδομαδα να επανελθω...
    Και τωρα εχω κανει απο 23/8 3 υπερφαγικα και τις 2 φορες με εμετο... οπου η μια ηταν πολυ επωδυνη,τραυματισα τον οισοφαγο τοσο πολυ που απο τον πονο δε μπορουσα να καταπιω.... χτες ηταν και η γιορτη μου... κι αντι να διασκεδαζω μ εφιλους εφαγα του σκασμου,εκανα εμετο και μετα ετρεξα 10 χμλ για να συνελθω απο τις τυψεις....Γενικά ομως τα βουλιμικα δεν εχουν την ιδια συχνοτητα με τον χειμωνα.
    Προσπαθω να κανω ο,τι ειπα και σε ενα,αλλα δυσκολευομαι,δεν εχω και απο που να πιαστω να παρω κουραγιο....πως να ορθοποδησω δεν ξερω...ειμαι 51 κιλα και ειμαι 1.73.Δεν θελω να γινω τοσο αδυνατη οσο ημουν πριν,αλλωστε εχω συνδεσει εκεινη την εικονα του εαυτου μου με πολυ ασχημα συναισθηματα,θελω απλως να σταματησουν τα βουλιμικα...

Senior Member
    Καταχρήν ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ για χτες!!!Σου εύχομαι εκτός απο υγεία, να γεμίσει η ζωή σου με όμορφα πράγματα και συναισθήματα και να ξεπεράσεις όλα τα ασχήμα οριστικα!Με όλες τις διαταραχές μας ξεχνάμε και τα βασικά πλέον.Αναφορικά με το πώς πέρασες την γιορτή σου,ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι είχα περάσει κ εγώ, χωρίς το τρέξιμο.Και τα γενέθλια επίσης.Δεν μπορώ ούτε να το θυμάμαι.500 θερμίδες είναι πάρα παρα πολύ λίγες για κάθε μέρα ρε Αλεξανδριτα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην ξεσπάσεις σε υπερφαγικό.Δεν χάνεις κιλά δλδ με αυτές τις θερμίδες?Και 1.500 να έπαιρνες με το ύψος σου πιθανόν να έχανες..Και κάτι ψιλοάσχετο αλλά σχετικό.Οι φίλοι σου που πήγες διακοπές και γενικά που συναναστρέφεσαι τι σου λένε για τα κιλά σου?Δεν σε έβλεπαν που δεν έτρωγες ή έτρωγες ελάχιστα?Δεν σχολιάζουν την αλ΄΄αγη σου σε σχέση με το παρελθόν?Ρωτάω γιατί εμένα ένας απτους λόγους που θέλησα να πάρω βάρος και έτρωγα κανονικά ήταν οτι με στρίμωξαν άσχημα και μάλιστα τις πρώτες 2 μέρες μου μετρούσαν τις μπουκιές και αισθανθηκα τελείως απογυμνωμένη στα μάτια τους, ένιωθα οτι έγραφε στο κουτελό μου "είμαι βουλιμική", οτι το ξέρουν όλοι, οτι έχω γίνει ρεζίλι, οτι με λυπούνται...επίσης τότε που είχα αδυνατίσει πολύ, πάλι μου την έλεγαν, τους έβγαινε επιθετικότητα και αυτό απο την μια με καταρράκωνε , απο την άλλη με έκανε να αισθάνομαι τέτοια ντροπή μήπως αποκαλυφθεί το μυστικό μου που ήθελα πάσι θυσία να ξαναγίνω φυσιολογική.Δεν αντέχω να με λυπούνται.Οι δικοί μου ευτυχώς με βλέπουν σπάνια.Εαν δεν είχα κ αυτή την κριτική απο τους φίλους μου σίγουρα τον χειμώνα θα είχα πέσει κάτω απο τα 40..

Senior Member
    Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες και ανταποδιδω!!!
    Φυσικα και εχασα στις διακοπες,οταν επεστρεψα και με ειδε η αδερφη μου με κοιταξε και μου λεει:δεν ξερω τι θα κανεις αλλα δεν μπορω να σε βλεπω,τρομαζω... αλλα τις επομενες μερες στο πατρικο μου τα πηρα.πιο πολυ ηθελα οι γονεις μου να βλεπουν οτι τρωω,για να τους ηρεμησω λιγο....
    Οι φιλοι μου... μου λενε οτι εχω αδυνατησει παρα πολυ και πρεπει να βαλω κιλα.Ειδικα στα πολυ πολυ αδυνατα μου ανησυχουσαν,ενας απο αυτους εφτασε στο σημειο να παρει τηλ την αδερφη μου...εχουν καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα.Αλλα γενικα εχω τον τροπο να κρυβομαι...ισχυριζομαι οτι τρωω κανονικα αλλα εχω αδυνατησει απο το πολυ τρεξιμο.εκτος αυτου,μην ξεχνας οτι κλεινομαι και απομονωνομαι παρα πολυ...αποφευγω οποια εξοδο εχει σχεση με φαγητο,οταν κανω βουλιμικο η οταν νιωθω οτι εχω παχυνει δεν συνανταω ανθρωπο,δεν σηκωνω καν τα τηλ...
    Διακοπες πηγα με τρεις διαφορετικες φιλικες παρεες σε τρια νησια,οποτε ευκολα κρυφτηκα παλι... ισχυριζομουν οτι στο προηγουμενο νησι ξεσκιστηκαμε στο φαγητο,οτι δεν πειναγα λογο πολυ ζεστης και γενικα ελεγα ο,τι μ...κια μου ερχοταν εκεινη τη στιγμη....
    με μενα συμβαινει το αντιθετο... δεν ειναι οι αλλοι επιθετικοι απεναντι μου αλλα εγω γινομαι...δεν ανεχομαι συζητησεις γυρω απο το φαγητο,τους το κοβω μαχαιρι.εχουμε τσακωθει πολλες φορες γι αυτο το λογο και τους εχω απαγορευσει να μου μιλανε για το θεμα του βαρους μου...στις διακοπες μια φιλη μετα το βουλιμικο μου (βρηκε την ωρα κι αυτη) μου λεει : δε φανταζεσαι ποσο χαρηκα που σε ειδα να τρως...μπορεις να καταλαβεις την αντιδραση μου...

Senior Member
    Ναι μου θυμίζουν όσα λες εμένα.Κ εγώ γινόμουν πολύ επιθετική όταν γινόταν κάποια αναφορά στο οτι έχασα κιλά ή στο τι τρώω, αλλά το έκοψα όσο γίνεται γιατί έτσι καρφώνομαι χειρότερα..Γενικά με φίλους ή γνωστούς το κουμαντάρω κ εγώ, άλλωστε δεν ήμουν ποτέ υπέρβαρη για να φανεί η τεράστια διαφορά.Αλλά με τους 3-4 πιο κολλητούς υπάρχει πρόβλημα.Δεν νομίζω οτι πείθουν οι δικαιολογίες μου και ξέρω πολύ καλά οτι έχει συζητηθεί πίσω απο την πλάτη μου και γενικότερα έκανε μπαμ οτι υπάρχει πρόβλημα όταν πχ βγαίναμε και εγώ τις 4 ώρες που καθόμουν στο μαγαζί, άδειαζα μπολ με ξηρούς καρπούς..ασταμάτητα, άλλο τρώω 5,10,20 φυστίκια κ άλλο κάνω λες και παίρνω την δόση μου.Έβλεπαν την διαφορά μου με παλιότερα και τώρα έχω κόψει κ τα μεγάλα υπερφαγικά μπροστά σε άλλους γιατί δεν θέλει κ πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος τι παίζει.'Η το σημάδι στο χέρι μου που το παρουσίαζα ως κάψιμο απο τηγάνι..Δεν ξέρω. είμαι πάρα πολύ περήφανη για να επιτρέψω να ξαφτιλιστώ κ άλλο.Και εγώ απομονώνομαι όταν ξεφεύγω πολύ , παλιότερα κλεινόμουν εβδομάδες μέσα για να μην με βάλουν σε πειρασμό να φάω..και φυσικά ξεσπούσα και έτρωγα μόνη μου άπειρες ποσότητες, τώρα παλεύω να απομυθοποιήσω τις εξόδους και να είμαι λίγο πιο χαλαρή.ʼλλες φορές τα καταφ'ερνω κ άλλες όχι(όπως χτες)Και επίσης να ξεφύγω απο την παράνοια του "όλοι θέλουν να με κάνουν χοντρή και άσχημη, ενω είμαι τόσο καλά!"Σίγουρα το έχεις σκεφτεί έτσι δεν είναι?

Page 8 of 54 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast