south beach διαιτα... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 276
    Senior Member
    Originally posted by forty
    Βetty εχει μεγαλη διαφορα απο την ακτινς γιατι εδω δεν σου περιοριζει τα λαχανικα που ειναι πολυ σημαντικα για την υγεια.Ζηταει να τρωμε τουλαχιστον 5 κουπες την ημερα και τα πρασινα λαχανικα δεν εχουν κανενα περιορισμο μπορεις να φας οσα θελεις.Απο την αλλη εχει περιορισμο στην πρωτεινη,η ατκις οχι,σου αφηνει την πρωτεινη απεριοριστη.Πολυ νομιζουν οτι αυτες οι δυο διαιτες μιαζουν αλλα ειναι η μερα με τη νυχτα.Το οτι ειναι και οι δυο χαμηλων υδατανθρακων ειναι θεωρητικο γιατι η μια βασιζεται στα λαχανικα και η αλλη στο κρεας.

Φρουτα μπορει να φαει 3 καποιος και στην φαση που χανεις κιλα,ειναι αναλογα τον οργανισμο,πχ ενας αντρας η μια ψηλη γυναικα που καιει περισσοτερες θερμιδες ανετα μπορει να φτασει τα 3 φρουτα αλλα ειναι πολλα συμφωνα με τον οργανισμο υγειας.
    Δες εδω.. http://www.mypyramid.gov/pyramid/fru...unt_print.aspx οτι μια γυναικα πρεπει να τρωει 1 1/2- 2 κουπες,αυτο δεν ειναι πανω απο εναμιση μηλο η πορτοκαλι η 5 βερικοκα.

Τα πολλα φρουτα ειναι απλα φρουκτοζη και κανεις διαιτολογος δεν θα σου δωσει διαιτα με φρουτα
    Κι όμως! Δίνουν φρούτα οι διαιτολόγοι! Εμένα μου φέρνουν πείνα, και η διατροφή που έκανα μέχρι χτες είχε διαρκώς φρούτα (πρωινό, δεκατιανό και απογευματινό), από βιβλίο διατροφολόγου!. Επίσης δεν μπορώ το πρωί να φάω φρούτα. Forty βρήκα το θέμα όπως βλέπεις και σε ευχαριστώ, το βιβλίο να το πάρω? Εχει πληροφορίες που δε θα βρω εδώ?

Senior Member
    Με αυτά που διαβάζω εδώ δεν έχει καμμιά σχέση με ατκινς βρε παιδιά, ατκινς είχα πάρει το βιβλίο και το είχα πετάξει πρίν χρόνια, μάλιστα έλεγε "η νέα δίαιτα ατκινς", γιατί μου έλεγε να τρώω πράγματα που δεν έτρωγα ενώ πάχαινα πχ λιπαρά και περιόριζε σαλατικά, και συγνώμη αλλά εγώ ΠΕΙΝΑΩ δε μπορώ να μη τρώω τίποτε ούτε να αρχίσω τα λίπη.
    Είμαι μπερδεμένη και απογοητευμένη, θα ήθελα να χάσω ως δια μαγείας τα κιλά μου ώρες ώρες. Εχω κουραστεί να παλεύω και με αυτά. Δεν ξέρω ποιά δίαιτα με εκφράζει, δεν έχω όμως και χρόνο να βρω κάποια, ας χάσω κάποια κιλά ακόμη να νιώσω άνθρωπος πάλι :sniffle:. Με τις τριάδες τρώω διαρκώς και πεινάω μόνιμα, στην αρχή με χόρταινε αλλά τελευταια όλο πεινούσα.
    ΟΚ και τα βουλιμικά εκεί ήταν. Ναι με βοήθησε αλλα δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω για μια ζωή, με άγχωνε να είμαι με το ρολόι στο χέρι, έχω κι ένα παιδί, συχνά περνούσαν 8ωρα που δεν κατάφερνα να φάω κι είχα τύψεις και για αυτο. Ε δε μπορώ άλλο :sniffle:
    Και ενώ γράφω σα χαζό είδα ότι γράφατε εδώ 1 χρόνο πρίν κι όχι τώρα Πάρτε το σαν εξομολόγηση και μη δώσετε σημασία :bigsmile:

Senior Member
    Τα φρουτα και εμενα μου φερνουν πεινα και μαλιστα αν ειμαι με αδειο στομαχι δεν μπορω να τα ανεχτω καθολου!
    Με την Ατκινς οχι δεν μοιαζει γιατι αυτη εχει χαμηλους υδατανθρακες αλλα πανω απο 80γρ την ημερα το λιγοτερο ετσι οπως τα υπολογισα στο fitday και το πολυ βασικο δεν εχει απεριοριστες ποσοτητες κρεατος οπως η ατκινς ενω εχει οσο θελεις απο τα επιτρεπομενα λαχανικα,για μενα αυτο ειναι πολυ βασικο γιατι μπορω να χορτασω με υγειινο τροπο.Για παραδειγμα μπορω να κανω μανιταρια στην κατσαρολα με λιγο τυρι κρεμα και μυρωδικα και να φαω ενα τεραστιο πιατο αν θελω.

Σου γραφω τη χθεσινη μου μερα για να παρεις μια ιδεα

πρωι - απογευμα =εκανα μια ομελετα με 2 αυγα,2 κ.σ. βρωμη,πολυ κολοκυθακι τριμμενο,μαιντανο και ανιθο και τη χωρισα στα δυο και εφαγα μιση το πρωι μιση το απογευμα

δεκατιανο 10 αμυγδαλα 1 γιουρτι

μεσημερι- βραδυ το ιδιο= ενα μεγαλο κομματι σουφλε λαχανικων με 6 ελιες

Το σουφλε το εχω φτιαξει με 5 αυγα,5 κσ. ελαιολαδο περιπου,300 γρ. ανθοτυρο,1 κιλο κολοκυθακια,1/2 κιλο πρασα,2 πιπεριες φλωρινης,2 πρασινες,1/2 κουπα ρυζι μπασματι μαυρο,πολλα μυρωδικα και μπαχαρικα και απο πανω αντι κρεμα εβαλα ενα δαχτυλο πουρε γλυκοπατατας που ειχε γαλα και αυγο.Ολο αυτο το βγαζω 8 μεριδες αρα καταλαβαινεις τι ποσοτητα ειναι η μια μεριδα,αρκετα μεγαλη.

Αν πιασεις τη φιλοσοφια της διατας αυτης που ειναι ισορροπια σε ολα τα γευματα θα δεις οτι μπορεις να αυτοσχεδιασεις πολυ ευκολα,οτι θελεις ρωτησε με και αν μπορω θα βοηθησω

Senior Member
    μμ μάλλον πρέπει να ρίξω διάβασμα πρίν την αρχίσω.
    Δες στο άλλο αν δε σου κάνει κόπο, έχω διάθεση να διαβάσω αλλά δεν ξέρω τί.

Senior Member
    ναι σου απαντησα και εκει,να διαβασεις απο την πρωτη σελιδα αυτο το θεμα,εχω βαλει και λινκ και παραδειγματα για μενου

Για να καταλαβεις τη φιλοσοφια της διατροφης αυτης αντιγραφω και συμπληρωνω απο αυτα που λες οτι εφαγες σημερα...
    "
    Τί έφαγα σήμερα:

10:00
    1 ρυζογκοφρέτα - ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑΣ ΜΙΑ ΨΙΛΗ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ Η ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ + 1 ΧΥΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
    22 γρ. ταχίνι - 149
    18 γρ. μέλι - 58
    1 sip&slim καφε σκέτο - 8

13:00
    1 ρυζογκοφρέτα - 26 ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑΣ 3-4 Κ.Σ. ΡΥΖΙ ΜΑΥΡΟ
    1 τυράκι light - 25
    1 φ. γαλοπούλα βραστή - 27 + ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΛΑΤΑ + 1ΚΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Και θα ετρωγες αυτα μεχρι τωρα εκτος της ρυζογκοφρετας που ειναι ασπρο ρυζι και απαγορευεται

Senior Member
    katalava!

Αυτά ισχύουν? http://www.tlife.gr/Article/HEALTHAN...0-80-5153.html

Senior Member
    Οχι δεν ισχυουν,για παραδειγμα δινει τηγανιτο κοτοπουλο ενω στη διατροφη αυτη το ελαιολαδο ειναι περιορισμενο δεν μπορεις να φας κατι τηγανιτο,οπως και τα τυρια η το μπεικον που γραφει,δεν μπορεις να φας κατι που εχει πανω απο 6 γρ. λιπαρων στην μεριδα σου αρα και τυρι πρεπει να φας απαχο η πολυ λιγο,το ιδιο και μπεικον αν το επιλεξεις μπορει να ειναι μιση φετα η ποσοτητα,κατι δηλαδη που δεν θα σου κανει κακο,ισα ισα για τη γευση

Senior Member
    Ο,τι να΄ναι γράφουν στο Τ-life, κρίμα και το διαφημίζουν και πολύ. Σε ευχαριστώ κι από αυτό το θέμα forty, ήσουν πολύ πολύ βοηθητική, αλλά δε νομίζω ότι μπορώ να την κάνω, λόγω ενδιάμεσων γευμάτων που δεν μπορώ να φάω σαλάτες ρύζι κτλ...στα είπα στο άλλο θέμα. Να είσαι καλά και ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Senior Member
    ναι ειναι βασικο αν κανεις υπερφαγικα να τρως χαλαρα και να μην πιεζεσε αν δεν μπορεις πρεπει να βρεις ενα αλλο μοντελο διατροφης που να σε βοηθησει πρωτα στα υπερφαγικα,εγω παντως θα σου προτεινα να ακολουθεις οτι κανεις τωρα αλλα να βαζεις και τεραστιες σαλατες σε οτι τρως ωστε να γεμιζει το στομαχι σου χωρις πολλες θερμιδες και σιγα σιγα οταν κατορθωσεις να μην κανεις υπερφαγικα,τοτε να στραφεις σε πιο περιορισμενη διατροφη

Senior Member
    Ναι ακριβώς αυτό προσπαθώ να κάνω, μες το μυαλό μου είσαι, τώρα μαγειρεύω και πεινάω και το έφαγα το καροτάκι, πρίν ξηρούς καρπούς, νομίζω πρέπει να τρώω ελεύθερα για λίγες μέρες αλλά με μεγάλες σαλάτες και θερμιδομέτρηση. Ελευθερα εννοώ στο είδος.
    Ψαχνω να βρω κάτι για πάντα, μάλλον πάλι στι θερμίδες θα καταλήξω. Δεν είμαι των μενού ρε γμτ. Δηλαδή όταν έχω ένα χαρτί και λέει τί να φάω όλο χάλια τα κάνω. Ειδικά αν έχει μπισκότα, γλυκά κτλ μετά με πιάνει μανία :fake sniffle:

Senior Member
    Και φυσικά (διευκρίνιση) δεν κατηγορώ τις τριάδες, έχει άπειρες επιλογές, εγώ διάλεγα τα γλυκά...όταν το βλέπω και γραμμένο δεν μπορώ να μη το φάω. Τρέλα έτσι? Ε έτσι είμαι τί να κάνω.

Senior Member
    Αγαπητή forty πήρα το βιβλίο, το βούτηξα γιατί ήταν το τελευταίο του φίλου βιβλιοπώλη! θα πέσει μελέτη κι επανέρχομαι με απορίες :thumbup: σε ευχαριστώ!

Senior Member
    1

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    1

:thumbup::smilegrin:

Senior Member
    Να είσαι καλά Alma, είχε κολλήσει και δεν μου έβγαζε τη τελευταία σελίδα. Ηταν καλη ευκαιρία και μελέτησα τις άλλε.ς.
    Forty ακόμα και να μη τη κάνω άξιζε τα λεφτά του το βιβλίο! Εχει φοβερέ συνταγές (στα Ελληνικά και με υλικά εύκολα) για διάφορα πχ κοτόπουλο, κις λαχανικών (που μου αρέσουν πολύ!) και έχει και θερμίδες απο κάτω (και υδατανθρακες κτλ!).
    Καλημέρα :starhit:

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast