Results 241 to 255 of 276
Thread: south beach διαιτα...
-
08-04-2013, 01:01 #241
Λοιπόν έχουν δεθεί τα χέρια μου. Τα λινκ τα είχα όμως δε μου ανοίγει εκεί που λέει "see choices" κι αυτό γιατί έχει αναλάβει να παρεμβαίνει ένα πρόγραμμα που προσπαθώ εδώ και ώρα να βγάλω μάταια
Εχω σκασει. Το δε βιβλιο δεν λεει επιλογες αμυλου (πολυ μπλα μπλα και λιγη ουσια), εχει ομως προτεινομενο διαιτολογιο και αν τα επιασα σωστα σαν αμυλο εννοει 1 φετα ψωμι ολικς ή 50 γρ. δημητριακά ολικης τυπου μπραν.
Σε καποια φαση ειχε και 4 φρυγανιες. Εκει μπερδευτηκα. Γιατι πρν τα διαιτολογια λεει οτι αυξανεις τοτς υδατανθρακες σταδιακα.
Τελοσπαντων δεν εχει νοημα να σου λεω τι λεει το βιβλιο αφου δεν το ακολουθησες (και καλα εκανες).
Τα σαιτ που μου εχεις δωσει ειναι τελεια αλλα δεν ανοιγουν οι επιλογες στο δικο μου πισι. Σαν εναλλακτικη θα δοκιμασω αυριο σε αλλο πισι, ομως δε παυω να εχω σπαστει.
Αναρωτιεμαι μια μεριδα ρυζι αναποφλοιωτο ποσο να ειναι. Για αυτο μπηκα να τα "διαβασω" και να αποφασισω αν θα μπω στη φαση ενα ή στη φάση 2, αλλά δε μου κάνει το χατίρι το ιντερνετ μου.
Η φιλη μου θα μπει στη φαση 1, πρεπει να χασει αμεσα κιλα, καιγεται. Ο γιατρος της ειπε διαιτα και περπατημα καθε μερα, αλλιως χειρουργειο, ξανα! Εχει ηδη κανει μια φορα.
- 08-04-2013, 01:14 #242
Aκριβως στην προηγουμενη σελιδα σου εχω κανει αντιγραφη απο τα αποθηκευμενα που εχω και τα γραφει ΟΛΑ αναλυτικα..
δες τα αμυλουχα,δημητριακα κλπ Ασε το βιβλιο και μετρα με κουπες του τσαγιου (αυτη που μετραμε και τη ζαχαροπλαστικη,την κλασσικη του τσαγιου) η με ζυγαρια αν σε βολευει.ειναι για ολα η μεριδα 30 γρ. αν θελεις να φας φρυγανιες ζυγισε μια φορα να ξερεις ποσο ειναι η μια φρυγανια και να το θυμασε,φανταζομαι οτι 30 γρ.ειναι δυο φρυγανιες κλασσικες.
Το αμυλο ειναι 3 μεριδες την ημερα αλλα οχι ολα μαζι,δηλαδη μπορεις για παραδειγμα να φας το πρωι 30 γρ.βρωμη,το μεσημερι 2 φρυγανιες η μια λεπτη φετα ψωμι,το βραδυ 30 γρ. ρυζι και τιποτα αλλο απο αμυλο
Whole Grains and Starchy Vegetables
(Start with one daily serving, gradually increase to 3 total servings daily.) Unless otherwise stated, choose whole grain products that have 3 grams of fiber or more per ounce.
Bagels, small, whole grain - 1/2, or 1 oz.
Barley - 1/2 cup
Bread - 1 slice (1 oz.)
homemade breads using whole grains (buckwheat, whole wheat, spelt, whole oats, bran, rye)
multigrain
oat and bran
rye
sourdough (may be used, but whole grain is the best choice)
sprouted grain
whole wheat
Buckwheat - 1/2 cup cooked
Calabaza - 3/4 cup (considered a starchy vegetable; count as a starch/grain serving)
Cassava - 1/4 cup (considered a starchy vegetable; count as a starch/grain serving)
Cereal:
Hot - 1/3 -1/2 cup, uncooked. Choose whole grain and slow-cooking varieties (no instant types).
Cold - 30 grams/1 ounce/3/4 cup. Varieties with 3.0 - 4.9 grams are ?good? sources of fiber. ?High? fiber cereals have 5.0 grams of fiber or more per serving. Choose a cereal with enough fiber to be at least on the upper end of ?good,? and make sure it has less than 8 grams of sugar per serving.
Couscous, whole-wheat or Israeli - 1/2 cup cooked
Crackers, whole grain with 3 grams of fiber or more per ounce and no trans fats
English muffins, whole grain - 1/2, or 1 oz. (most contain 2.5 grams of fiber per half a muffin?varieties varieties with 3 grams of fiber are the best choice.)
Green Peas - 1/2 cup (considered a starchy vegetable; count as a starch/grain serving)
Muffins, bran - 1 small, homemade
Muffin, sugar-free (no raisins)
Pasta:
Whole wheat is best choice - 1/2 cup cooked (3 grams of fiber or more per 1/2 cup)
Soy is second best choice - 1/2 cup cooked (3 grams of fiber or more per 1/2 cup)
Pita - 1/2, or 1 oz. stone-ground whole wheat (most contain 2.5 grams of fiber?varieties with 3 grams of fiber are the best choice.)
Popcorn, 3 cups popped:
Air popped
Microwave, plain, no trans fats
Cooked stove-top with canola oil
Potato, sweet, small (considered a starchy vegetable; count as a starch/grain serving)
Pumpkin - 3/4 cup (considered a starchy vegetable; count as a starch/grain serving)
Quinoa, 1/2 cup cooked
Rice - 1/2 cup cooked:
basmati
brown
converted or parboiled
wild
Rice noodles - 1/2 cup cooked
Soba noodles - 3/4 cup cooked
Taro - 1/3 cup (considered a starchy vegetable; count as a starch/grain serving)
Tortillas, 100% whole grain, 3 grams of fiber or more per ounce, no trans fats - 1 small
Winter squash - 3/4 cup (considered a starchy vegetable; count as a starch/grain serving)
Yams, small (considered a starchy vegetable; count as a starch/grain serving)
08-04-2013, 09:42 #243
σε ευχαριστω παρα πολύ!!! Ναι μου τα είχες ξαναβάλει, όμως δεν έχω πάρει το "κολλάι" να τα χρησιμοποιω ακομα :*
08-04-2013, 18:34 #244
Καλησπέρα! Αρχισα τη φαση 1 γιατί ήμουν...σε φάση! Δεν πεινάω, φοβάμαι μην αρρωστήσω. Δεν γίνεται να μη πεινάω! Είμαι ακόμα σε φάση "κύκλου" και απορώ που πήγαν οι λιγούρες σε μια μόνο μέρα...
Χωρίς να προλάβω να τα πολυψάξω έκανα όσα μου είχες πεί και θυμόμουν, δηλαδή ώς τώρα έχω φάει:
πρωί νωρίς τίποτα (καφέ σκέτο)
πρωί αργότερα 2 αυγά βραστά με λίγο αγγούρι με ξύδι
ενδιάμεσα λίγο αγγούρι
μεσημέρι έξω 3 καλαμάκια κοτοπουλο 75 γρ. έκαστο (είμαι συχνή πελάτισσα εκεί και τα ξέρω!) με 1/2 σαλάτα μαρούλι με πιπεριά ψητή και 5 ελιές πράσινες, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, ξύδι - την πίτα δεν την έφαγα μπράβο μου!
απόγευμα καφέ με γαλατάκι βλάχας light μεριδούλα, 1 κομμάτι τυρί χαμηλών λιπαρών (milner)
σε λίγο θα πάω σουπερμαρκετ γιατί έχω ξεμείνει από λαχανικά
τώρα σα να άρχισα να έχω λιγούρες, κι ό,τι είχα αρχίσει να ανησυχώ :smirk:
Θα κάνω ζελέ light σήμερα, αργότερα θα το τιμήσω.
Το βράδυ μάλλον θα φάω σαλάτα με σως από γιαούρτι και ελαιόλαδο και λίγη γαλοπούλα. Θα έρθω να σου γράψω και τα υπόλοιπα να μου πείς πως πήγα. Το βράδυ πεινάω και δε θα στερηθώ φαγητό, τί λες? Σε ευχαριστώ και πάλι!
Ερώτηση: η φίλη μου είναι 40+ (ετών) και 80 κιλά. Έχει ελπίδες με τη south beach λες?
08-04-2013, 18:46 #245
Originally posted by sweetOctober
Καλησπέρα! Αρχισα τη φαση 1 γιατί ήμουν...σε φάση! Δεν πεινάω, φοβάμαι μην αρρωστήσω. Δεν γίνεται να μη πεινάω! Είμαι ακόμα σε φάση "κύκλου" και απορώ που πήγαν οι λιγούρες σε μια μόνο μέρα...
Χωρίς να προλάβω να τα πολυψάξω έκανα όσα μου είχες πεί και θυμόμουν, δηλαδή ώς τώρα έχω φάει:
ενδιάμεσα λίγο αγγούρι
μεσημέρι έξω 3 καλαμάκια κοτοπουλο 75 γρ. έκαστο (είμαι συχνή πελάτισσα εκεί και τα ξέρω!) με 1/2 σαλάτα μαρούλι με πιπεριά ψητή και 5 ελιές πράσινες, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, ξύδι - την πίτα δεν την έφαγα μπράβο μου!
απόγευμα καφέ με γαλατάκι βλάχας light μεριδούλα, 1 κομμάτι τυρί χαμηλών λιπαρών (milner)
σε λίγο θα πάω σουπερμαρκετ γιατί έχω ξεμείνει από λαχανικά
τώρα σα να άρχισα να έχω λιγούρες, κι ό,τι είχα αρχίσει να ανησυχώ :smirk:
Θα κάνω ζελέ light σήμερα, αργότερα θα το τιμήσω.
Το βράδυ μάλλον θα φάω σαλάτα με σως από γιαούρτι και ελαιόλαδο και λίγη γαλοπούλα. Θα έρθω να σου γράψω και τα υπόλοιπα να μου πείς πως πήγα. Το βράδυ πεινάω και δε θα στερηθώ φαγητό, τί λες? Σε ευχαριστώ και πάλι!
Ερώτηση: η φίλη μου είναι 40+ (ετών) και 80 κιλά. Έχει ελπίδες με τη south beach λες?
09-04-2013, 11:36 #246
Καλημέρα καλημέρα!!! Ποιά ανεβασμένη διάθεση, μου ανέβηκε μόλις ζυγίστηκα! Πρίν μέρες ήμουν 99 και μόλις έφαγα παραπανω (γιατί πεινούσα η δόλια) κατοστάρησα! Και τώρα δεν πεινάω και χάνω!
Δεν έχω ξαναφάει τόσο λίγο στη ζωή μ όλη αλλά δεν πεινούσα! Δες τη συνέχεια:
ενδιάμεσα λίγο αγγούρι
μεσημέρι έξω 3 καλαμάκια κοτοπουλο 75 γρ. έκαστο με 1/2 σαλάτα μαρούλι με πιπεριά ψητή και 5 ελιές πράσινες,
1 κ.σ. ελαιόλαδο, ξύδι
Το αστείο είναι πως χύθηκε το ένα από τα 2 μπολ με ζελέ (καθόλου αστείο για μένα τότε γιατί πήγε σε όλο το φρεσκοκαθαρισμένο ψυγείο) και τελικά δεν ήθελα να φάω ζελέ! Καθολου! Με βοήθησε ο άντρας μου στο καθάρισμα και όσο το κάναμε γκρίνιαζα "και τί θα φάω αν θελήσω γλυκό" και γλυκό δεν ήθελα να δώ!
Είχα ετοιμάσει 2 αυγά βραστά που δεν τα ήθελα τελικά! Και αγγούρι που δεν το άγγιξα!
** Για το ζελέ έχεις δίκιο!!! Δεν το κάνω σκέτο, ρίχνω και γιαούρτι μέσα για να παίρνω πρωτείνη, αλλιώς πεινάω :yes:Δοκίμασε το, πάρε ένα light κάνε το όπως στις οδηγίες, και στο τέλος ανακατεύοντας βάζεις 1 κεσεδάκι γιαούρτι, αυτό μετά πέφτει και κάνει μια στρώση ροζ κρέμας απίθανης, κι αποπάνω υπάρχει το ζελεδάκι!
Ημέρα 1, -1800 γρ.! (ξεαδιαθέτησα μαζί)
Forty είσαι 40??? Ξεκίνησες από 80 κιλά? :shocked2: Πόσα μπράβο??? Απειρα!
09-04-2013, 13:23 #247
Να ρωτήσω κάτι παρακαλώ, λέει τα φασόλια επιτρέπονται. Τα κόκκινα φασόλια που είναι στη κονσέρβα και τα βάζουμε συνήθως με τόνο, επιτρέπονται?
Οι ρέβες επιτρέπονται? (δεν ξέρω αν τις γνωρίζεις, είναι υπέροχες και χορταστικές!)
09-04-2013, 16:55 #248
Ναι ετσι το κανω και εγω το ζελε αλλα με κανει να θελω περισσοτερο οσο τρωω πραγματα που εχουν γλυκαντικα,το εχω παρατηρησει πολλες φορες,οχι αμεσως μολις φαω το πρωτο αλλα αν φαω και 2-3 αρχιζω να βασανιζομαι να κρατησω χαρακτηρα :bouncing: οποτε λεω γιατι να μπω σ'αυτο το τριπακι?καλυτερα να μην τα βαζω καθολου στο σπιτι,προτειμω μια στις τοσες να φαω ενα κανονικο γλυκο η παγωτο και να το ευχαριστηθω καλυτερα!
Ναι τοσα κιλα ημουν,τα τελευταια 5 χρονια ειμαι σταθερη στα 63-65 με αρκετους μυς απο τη γυμναστικη
Τα κοκκινα φασολια επιτρεπονται αλλα κονσερβα δεν αγοραζω ποτε και φοβαμαι μηπως εχει ζαχαρη.Εγω αγοραζω φασολια η φακες,φτιαχνω για τους αλλους στην οικογενεια και κραταω για μενα σε ενα ταπερ στο ψυγειο χωρις λαδι και αλατι και καθε μερα προσθετω σε δυο γευματα μου απο μιση κουπα του τσαγιου οσπριο,ειτε στη σαλατα μου ειτε στο ρυζι...τρωω και απο αυτο σχεδον καθημερινα,καστανο μπασματι που και αυτο το εχω σε ταπερ στο ψυγειο ετοιμο και ετσι δεν σκοτιζομαι καθολου για το τι θα φαω
Η ρεβα μια χαρα νομιζω ειναι,γιατι να μην επιτρεπεται,τα αμυλουχα να προσεχεις οπως ο αρακας,το εχει νομιζω οπως το αμυλο οχι οπως τα λαχανικα
Μια χαρα πηγε η μερα σου :thumbup: προσπαθησε να τρως κατι καθε 3 το πολυ 4 ωρες ακομα και αν δεν πεινας,οχι κατι βαρυ,ενα αγγουρακι με 2-3 κουταλιες γιαουρτι η κοτατζ η 1-2 φυλλα μαρουλι με ενα βραστο αυγο,κατι να σε κραταει γιατι αν μενεις νηστικη παραπανω ωρα μπορει να πεσεις αποτομα στο φαγητο και να μην μπορεις να σταματησεις
10-04-2013, 01:12 #249
Καλησπέρα! Πολύ σημαντικό να έχεις μυς από τη γυμναστική! Αν δεν ήταν αυτοί ο μεταβολισμός μου θα είχε πέσει στα τάρταρα με τόση απραξία τόσους μήνες και άσχημο φαγητό!
Ο γυμναστής μου είχε πεί είναι και θέμα σωματότυπου. Αν και έβαλα πάλι τόσα κιλά και μόνο το να "σηκώνω" τον εαυτό μου κράτησε τα πόδια μου αρκετά γυμνασμένα! Και οι δικέφαλοι μου έμειναν, σε πόδια αλλά και χέρια, όμως τί να το κάνω που έχω μυς όταν τόσο λίπος πια τους σκεπάζει θώρακα και πλάτη! Και μια κοιλιά μέχρι απέναντι!
Αυτό που μου έχει εντυπωσιάσει πως είμαι ακόμα στη δεύτερη μέρα south beach και η κοιλιά τίνει να εξαφανιστεί! Εχει φυγει ολο το φουσκωμα κι εχει μεινει το λιπος υποθετω.
Νιωθω υπέροχα! Αυτη τη φορα δεν πειναω. Την προηγουμενη ειχα κανει αγγιναρες με αρακα, κι ετρωγα κι εμενταλ, ολα τα λαθος προφανως. Ισως κι αυτο να συνετελεσε στο οτι πλακωθηκα μετα. Τώρα το έχω πάρει απόφαση και αν δω και δε μπορώ να κρατηθώ θα μπω στη φάση 2 κι ας μη κάνω 2 εβδομάδες τη φάση 1. Το προβλημα μου ειναι πως απολαμβανω το να μη πειναω και θα ηθελα να μπορουσα να μεινω στην φαση 1 για παντα!
Τη φοβαμαι τη φαση 2 μη τα κανω σαλατα στις ποσοτητες. Φοβαμαι οτι οταν αρχισω να τρωω πχ ψωμι δε θα κρατηθω ή ότι θα μου φερει λιγουρες...
Γεγονός είναι πως νιώθω κάπως, ξαφνικά χωρίς κοιλιά, να νιώθω ανάλαφρη και όμορφα, να τρώω λίγο και να το ελέγχω χωρίς τη διαρκεί λύσσα για τροφή!
Ελπίζω να μου βγεί σε καλό. Αλλά κι αν "αποτυχω" θα αφήσω την τελειομανία μ στην άκρη και θα την επαναλάβω. κάθε μέρα χωρίς γλυκό, ψωμί και μακαρόνια σφολιατες και τα συναφη, μόνο καλόμου κάνει!
Σκέφτομαι οτι μετά στη φάση 2 αν μάθω να τρώω σε σωστή ποσότητες ολικής άλεσης τροφές, τότε μετά μπορώ να τρώω και απλό ρύζι ή μακαρόνι πάλι στη σωστή ποσότητα (έξω ή από μάνα και πεθερά). Εσύ το έχεις πάρει πολύ ζεστά το θέμα, εγώ δεν ξέρω πως θα ανταπεξέλθω το καλοκαίρι που δεν μαγειρεύω (δουλεύω πάρα πολύ).
10-04-2013, 01:27 #250
Ανυπομονώ να ζυγιστώ αύριο! (έχω όμως ένα θεματάκι με την τουαλέτα αν και τρώω φουλ σαλατικά! Είχες κι συ τέτοιο θεματάκι?)
Σήμερα έφαγα:
πρωί πρωί καφέ σκέτο
πρωί αργότερα 2 αυγά βραστά με λίγη ντομάτα
ενδιάμεσα 1/2 μπολ ζελέ με γιαούρτι
*(εδώ πρέπει να έφαγα και κάτι άλλο, δε θυμάμαι τί, δε με έπιασε το ζελέ, μαγείρευα και πεινούσα)
μεσημέρι
στήθος κοτόπουλο βραστό χωρίς πέτσα με μανιτάρια και μουστάρδα
*(η μουστάρδα λέει πάνω ζάχαρη αλλά το έπαιξα κορώνα γράμματα με τις λιγούρες)
1 μεγάλο μπολ σαλάτα iceberg με 2 κ.σ. ελαιόλαδο
απόγευμα περίπου 30-35 φυστίκια Αιγίνης, 2 φ. γαλοπούλα καπνιστή, 1 τρίγωνο τυράκι πλήρες, λίγο κόττατζ τσιζ, μισή πιπεριά πορτοκαλί
*(ήταν μετά το περπάτημα και πεινούσα πολύ!)
βράδυ 2 καλαμάκια χοιρινά, 1 μεγάλο μπολ ανάμεικτη σαλάτα με ντομάτα, κρεμμύδι, αγγούρι, πιπεριά ψητή και ωμή και ελάχιστο ελαιόλαδο, λίγες ελιές πράσινες τεμαχισμένες
*(την έκανε ο άντρας μου και δεν ξέρω ακριβώς)
πιο βράδυ
4 μπουκίτσες στήθος κοτόπουλο με μουστάρδα
Επειδή εξακολουθώ να πεινάω θα φάω και τώρα κατιτίς, μάλλον ντοματίνια με λίγη γαλοπούλα.
Χθες πήρα πολύ νωρίς το βραδυνό και ήμουν ΟΚ, ούτε το πρωί δε πεινούσα!
Σήμερα πεινάω, περπάτησα όμως πάρα πολύ και αυτή τη φορά σέρνοντας το καρότσι, χωρίς τη φίλη μου που πάει αργούτσικα!
Αυτά! Ανυπομονώ τόσο πολύ να ζυγιστώ! Καληνύχτα να έχουμε!
10-04-2013, 10:11 #251
Καλησπέρα! Πολύ σημαντικό να έχεις μυς από τη γυμναστική! Αν δεν ήταν αυτοί ο μεταβολισμός μου θα είχε πέσει στα τάρταρα με τόση απραξία τόσους μήνες και άσχημο φαγητό!
Ο γυμναστής μου είχε πεί είναι και θέμα σωματότυπου. Αν και έβαλα πάλι τόσα κιλά και μόνο το να "σηκώνω" τον εαυτό μου κράτησε τα πόδια μου αρκετά γυμνασμένα! Και οι δικέφαλοι μου έμειναν, σε πόδια αλλά και χέρια, όμως τί να το κάνω που έχω μυς όταν τόσο λίπος πια τους σκεπάζει θώρακα και πλάτη! Και μια κοιλιά μέχρι απέναντι!
Αυτό που μου έχει εντυπωσιάσει πως είμαι ακόμα στη δεύτερη μέρα south beach και η κοιλιά τίνει να εξαφανιστεί! Εχει φυγει ολο το φουσκωμα κι εχει μεινει το λιπος υποθετω.
Νιωθω υπέροχα! Αυτη τη φορα δεν πειναω. Την προηγουμενη ειχα κανει αγγιναρες με αρακα, κι ετρωγα κι εμενταλ, ολα τα λαθος προφανως. Ισως κι αυτο να συνετελεσε στο οτι πλακωθηκα μετα. Τώρα το έχω πάρει απόφαση και αν δω και δε μπορώ να κρατηθώ θα μπω στη φάση 2 κι ας μη κάνω 2 εβδομάδες τη φάση 1. Το προβλημα μου ειναι πως απολαμβανω το να μη πειναω και θα ηθελα να μπορουσα να μεινω στην φαση 1 για παντα!
Τη φοβαμαι τη φαση 2 μη τα κανω σαλατα στις ποσοτητες. Φοβαμαι οτι οταν αρχισω να τρωω πχ ψωμι δε θα κρατηθω ή ότι θα μου φερει λιγουρες...
Γεγονός είναι πως νιώθω κάπως, ξαφνικά χωρίς κοιλιά, να νιώθω ανάλαφρη και όμορφα, να τρώω λίγο και να το ελέγχω χωρίς τη διαρκεί λύσσα για τροφή!
Ελπίζω να μου βγεί σε καλό. Αλλά κι αν "αποτυχω" θα αφήσω την τελειομανία μ στην άκρη και θα την επαναλάβω. κάθε μέρα χωρίς γλυκό, ψωμί και μακαρόνια σφολιατες και τα συναφη, μόνο καλόμου κάνει!
Σκέφτομαι οτι μετά στη φάση 2 αν μάθω να τρώω σε σωστή ποσότητες ολικής άλεσης τροφές, τότε μετά μπορώ να τρώω και απλό ρύζι ή μακαρόνι πάλι στη σωστή ποσότητα (έξω ή από μάνα και πεθερά). Εσύ το έχεις πάρει πολύ ζεστά το θέμα, εγώ δεν ξέρω πως θα ανταπεξέλθω το καλοκαίρι που δεν μαγειρεύω (δουλεύω πάρα πολύ).Μαγειρευω καποια πραγματα για μενα και τα εχω σε ταπερ στο ψυγειο για 3-4 μερες και ξερω οτι μολις ερθει η ωρα να φαω δεν θα μαγειρεψω η δεν θα κατσω να σκεφτω αν πρεπει η δεν πρεπει να το φαω,θα ανοιξω το ταπερ μου και ετοιμο το γευμα!ειδικα τα οσπρια που προτεινει αυτη η διατροφη να τα εχουμε καθημερινα στο πιατο μας δεν γινεται να τα μαγειρευεις καθε μερα.Βρασε ενα πακετο φακη,βαλτο στο ταπερ και τρως απο αυτο 3 φορες τη μερα προσθετοντας το στη σαλατα σου η στο αυγο σου κλπ Αν προγραμματισεις απο πριν ολα μπορεις να τα κανεις :thumbup:
10-04-2013, 10:16 #252
Ανυπομονώ να ζυγιστώ αύριο! (έχω όμως ένα θεματάκι με την τουαλέτα αν και τρώω φουλ σαλατικά! Είχες κι συ τέτοιο θεματάκι?)
Σήμερα έφαγα:
πρωί πρωί καφέ σκέτο
πρωί αργότερα 2 αυγά βραστά με λίγη ντομάτα
ενδιάμεσα 1/2 μπολ ζελέ με γιαούρτι
*(εδώ πρέπει να έφαγα και κάτι άλλο, δε θυμάμαι τί, δε με έπιασε το ζελέ, μαγείρευα και πεινούσα)
μεσημέρι
στήθος κοτόπουλο βραστό χωρίς πέτσα με μανιτάρια και μουστάρδα
*(η μουστάρδα λέει πάνω ζάχαρη αλλά το έπαιξα κορώνα γράμματα με τις λιγούρες)
1 μεγάλο μπολ σαλάτα iceberg με 2 κ.σ. ελαιόλαδο
απόγευμα περίπου 30-35 φυστίκια Αιγίνης, 2 φ. γαλοπούλα καπνιστή, 1 τρίγωνο τυράκι πλήρες, λίγο κόττατζ τσιζ, μισή πιπεριά πορτοκαλί
*(ήταν μετά το περπάτημα και πεινούσα πολύ!)
βράδυ 2 καλαμάκια χοιρινά, 1 μεγάλο μπολ ανάμεικτη σαλάτα με ντομάτα, κρεμμύδι, αγγούρι, πιπεριά ψητή και ωμή και ελάχιστο ελαιόλαδο, λίγες ελιές πράσινες τεμαχισμένες
*(την έκανε ο άντρας μου και δεν ξέρω ακριβώς)
πιο βράδυ
4 μπουκίτσες στήθος κοτόπουλο με μουστάρδα
Επειδή εξακολουθώ να πεινάω θα φάω και τώρα κατιτίς, μάλλον ντοματίνια με λίγη γαλοπούλα.
Χθες πήρα πολύ νωρίς το βραδυνό και ήμουν ΟΚ, ούτε το πρωί δε πεινούσα!
Σήμερα πεινάω, περπάτησα όμως πάρα πολύ και αυτή τη φορά σέρνοντας το καρότσι, χωρίς τη φίλη μου που πάει αργούτσικα!
Αυτά! Ανυπομονώ τόσο πολύ να ζυγιστώ! Καληνύχτα να έχουμε!
Τα πηγες πολυ καλα εκτος απο το γευμα με τις μπουκιτσες κοτοπουλου και το γευμα με τη μιση πιπερια,επρεπε και στα δυο να εχεις βαλεις απο μια κουπα σαλατα η καποιο λαχανικο,οχι σκετη πρωτεινη,σε ΟΛΑ τα γευμα τα σου,ακομα και στο πρωινο εκτος απο τα σνακς πρεπει να υπαρχουν τα λαχανικα,ειναι υποχρεωτικο
10-04-2013, 11:13 #253
Yes sir! ehm madame
98.9
Τα κιλά πέφτουν αστρονομικά γρήγορα, έχω ζαλιστεί! Λύθηκε και το θεματάκι :bouncy: Σήμερα να με δω που θα κάνω κοτόπουλο φούρνου με πατάτες!
Τελικά τα όσπρια επιτρέπονται στη φάση 1? (βιβλίο λέει ναι, ίντερνετ όχι).
Από φασόλια τί μπορώ να πάρω με ασφάλεια (χύμα όχι κονσέρβα) και να το μαγειρέψω? Είσαι θυσαυρός!!!!
** τελικά χθες στις 2 τα ξημερώματα έφαγα ένα μπολ ντοματίνια, λίγη πιπεριά και κόττατζ μιαμ
10-04-2013, 14:19 #254
MΠΡΑΒΟ!!Σιγα σιγα θα φυγουν ολα που θα πανε!!
Το κοτοπουλο μπορεις να βγαλεις απο το στηθος μια μεγαλη μεριδα (μην μετρας και μην τσιγκουνευεσε στην αρχη για να μην σε ριξει σε υπερφαγικο) με μια μεγαλη σαλατα
Ναι τα επιτρεπει τα οσπρια στην φαση 1,δες 2 σελιδες πριν που σου εχω βαλει τη φαση 1 τι λεει.. We encourage you to include a serving of beans (1/3-1/2 cup) as part of your vegetables. οχι ομως μεγαλη μεριδα,μεχρι 1/2 κουπα του τσαγιου το μεσημερι και ξανα αλλη 1/2 το βραδυ.
πολυ καλα εκανες το βραδυ και εφαγες,ηταν τελειες επιλογες!οποτε πεινας να τρως λαχανικα με λιγο κοτατζ και πολυ ωραια ειναι τα καροτα ωμα,κοψε στικακια και εχετα στο ψυγειο ετοιμα για τις λιγουρες σου :bouncing:
10-04-2013, 16:14 #255
Καλημέρα! Πετάω πετάω, μη πέσω και τσακιστώ φοβάμαι, για αυτό έφαγα μπούτι κοτόπουλο που μου αρέσει με την πέτσα
Δε πειράζει πολύ έτσι? Εφαγα και λιγο στηθος!
Οι πατατες πρεπει να εγιναν λουκουμι παντως, αν και δεν αγγιξα, και δεν μου εκανε και τοσο αισθηση! Ολο σκεφτομουν τη ζυγαρια και ποσο υπεροχα νιωθω που εβαλα σημερα την βελουτέ φορμα μου!!! Κάλυπτε την κοιλιά η ζακέτα της και φαινόμουν ακόμα πιο αδύνατη! Επιασα και τα μαλλια κοτσίδα, μου έλεγαν πόσο τέλεια ήμουν :starhit:
Κακά τα ψέμματα, ο παχύς άνθρωπος φαίνεται και πιο μεγάλος σε ηλικία και πιο δυσκίνητος!
Ολο κοπλιμεντα ακουω απο προχθες λες και σε 2 μερες αλλαξαν ολα με ενα μαγικο ραβδακιuzzled:
Ισως επειδη εχω αλλο αερα και τωρα ξερω πως μπορω να τα καταφερω.
Την προηγουμενη φορα την εκανα και δεν το πιστευα οτι θα τα καταφερω. Τωρα ξερω οτι κι γω μπορω, δεν γινεται κατι θαυματουργα και απο το πουθενα, επιλεγω τι βαζω μεσα μου, με θρεφω. Δεν ειναι τοσο δυσκολο, η κρυαδα της πρωτης φορας ειχε φυγει.
Αλλωστε δεν ειναι για μια ζωη, 14 μερες για απεξαρτηση! Αυτες οι 14 μερες ηδη εχουν φερει τα πανω κατω στο πως βλεπω τα πραγματα. Μου αρεσουν οι ριζικες αλλαγες, φερνουν αποτελεσμα, ανταμειβεσαι, δε θελεις να σταματησεις. Αν αυτο χρειαζεται για να τρεφομαι μια ζωη σωστα και να μη τρωω πολλα ζυμαρικα, σφολιατες και γλυκα, τοτε ειμαι προθυμη να το κανω.
Ηδη με βοηθαει και πιστευω με το περας των 14 ημερών να είμαι ακόμα πιο δυνατή και απεξαρτημενη από όλα όσα με ρίχνουν σε δεύτερο πιάτο φαγητό, σε τύψεις και υπερφαγικό! Σίγουρα το ψυχικό κομμάτι χρειάζεται δουλειά, αλλά αν μπορώ διατροφικά να το υποστηρίξω γιατί να με παιδεύω με κριτσίνια και γλυκάκια? Εμένα ακόμα και τα φρούτα μου φέρνουν λιγούρες άπειρες, γιατί να περνάω τέτοιο μαρτύριο? Κι επιπλέον τα χειμωνιάτικα φρούτα ΔΕ μου αρέσουν.
Ασε που εχει φαση να λες οταν σε ρωτανε "τιποτα μωρε δε κανω, να εκοψα ψωμι, μακαρονια, ρυζια, γλυκα, αλευρι και ολα καλα" :bouncy:
* σε έχω πρίξει με τον ενθουσιασμό μ το ξέρω, μένουν ακόμα άλλα 20 κιλάκια και με ξεφορτώνεσαι :P
** σήμερα έφερε σταφιδοψωμα ο άντρας μου σπίτι, περιττό να πω ότι είμαι κυρία :smug: Εφαγα λίγη μαρμελάδα διαβητικών (στο βιβλίο την έχει επιτρεπτή, ελπίζω και το ίντερνετ, δεν το πολυκοιταξα να μην εχω τύψεις και οδηγηθω σε αλλα μονοπατια...τωρα την εφαγα!)
***φασόλια θεωρούνται και οι φακές και τα ρεβύθια? Δεν το ήξερα. Αρα τα εντάσσω κι αυτά σιγά σιγά. Πάω για "διάβασμα" ξανα των μηνυματων σου! Σε ευχαριστώ...μέχρι τον ουρανό! Κι ακόμα πιο πέρα!:starhit:
**** ουαου ούτε τα καρότα ήξερα ότι επιτρέπονται! Είναι τέλεια με αγγουράκι και ξυδάκι!:thumbup:
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία