ΑΠΙΣΤΙΑ Η ΖΗΛΕΙΑ?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Senior Member
    Εχει σημασια για μενα, να βλέπω πώς ενω ειμαι σε μια σχεση να διαπιστώνω τί δεν ειδα, τί \"εχασα\" απο τα ματια μου ενω ήταν μπροστά μου. Οπως εγραψα ξεκαθαρα, ΟΧΙ για να δικαιολογήσω, αλλα για να δω τί εγινε.

Member
    H ΄ιστορια΄σου μου ειναι γνωστη...την περασε προσφατα μια φιλη μου....Αρχικα θα ξεκινησω οτι αν δεν ξερεις τα ορια σου και το πως να χειριστεις το internet γενικοτερα...μπορει να σου καταστρεψει την ζωη και οχι μονο την σχεση σου....Απο κει και περα...Προσωπικα στη ζωη μου λεω πολυ συχνα..\' η περιεργεια σκοτωσε την γατα\'...δεν σου λεω να μενεις στην αγνοια αλλα το να ψαχνεις κρυφα το κντ και να μπαινεις στο νετ με τους λογαρισμους του αγοριου σου κρυφα...ειναι λαθος.Ετσι φαινεται οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη...κυριο συστατικο για μια σωστη σχεση και ποιος ξερει σε τι σημειο μπορεις να φτασεις αργοτερα σε αλλη μια στιγμη κρισης εμπιστοσυνης.Εγω θελω να σε ρωτησω κατι....εχετε ξεχωριστους φιλους??Υπαρχει ελευθερια στη σχεση???Του στυλ...σημερα δεν θα βρεθουμε..θα παω για καφε με τον φιλο μου....Η κολλητη μου ετσι την πατησε κατα τα λεγομενα του φιλου της...δεν ηθελε να την χωρισει αλλα ηθελε και τον δικο του χωρο-χρονο...και ετσι βρηκε την εναλλαχτικη να φλερταρει και να δημιουργει αγνωστες φιλιες μεσα απο το νετ....Επισης με τον αδερφο του αγοριου σου εχεις μιλησει καθολου????

Senior Member
    Originally posted by Τερέζα
    δεν ηθελε να την χωρισει αλλα ηθελε και τον δικο του χωρο-χρονο...και ετσι βρηκε την εναλλαχτικη να φλερταρει και να δημιουργει αγνωστες φιλιες μεσα απο το νετ....
    μισο, δεν καταλαβα.ειναι κακο να θελεις τον δικο σου χρονο και χωρο σε μια σχεση?
    δειχνει οτι κάτι πάει στραβα δλδ?

Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by Τερέζα
    δεν ηθελε να την χωρισει αλλα ηθελε και τον δικο του χωρο-χρονο...και ετσι βρηκε την εναλλαχτικη να φλερταρει και να δημιουργει αγνωστες φιλιες μεσα απο το νετ....
    μισο, δεν καταλαβα.ειναι κακο να θελεις τον δικο σου χρονο και χωρο σε μια σχεση?
    δειχνει οτι κάτι πάει στραβα δλδ?
    δεν ειναι καθολου κακο...αλλα αν αυτος ο χωρος-χρονος δεν δωθει απο την πρωτη στιγμη...καπου θα στραβωσει το θεμα και ο αλλος θα ψαξει να τους βρει με τον οποιδηποτε τροπο αρα ναι κατι δεν παει-πηγαινε καλα!!!

Senior Member
    ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΕ ΜΕ 5 ΑΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΕ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ..ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ..
    ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..

Senior Member
    μηπως στην εκρδομη γνωρισε καποια ξενη εκει που πηγε?ενοω την γνωρισε στο νετ και μετα βγηκανε?ολα ειναι πι8ανα και ολα ειναι απι8ανα αλλα μην τον στριμοχνεις τοσο γιατι τον σκας με το ενδιαφερον σου αστον να αποφασισει μονος τι 8ελει και τι 8α κανει μαζι σου.

Member
    Originally posted by CHRPAP
    ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΕ ΜΕ 5 ΑΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΕ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ..ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ..
    ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..
    το αν υπηρχε λογος ή οχι..δεν το ξερεις!!Εγω ας πουμε και ΠΣΚ που φευγω κουβαλαω μαζι μου παντα το λαπτοπ και σε δικες μου στιγμες μπαινω και χαζευω τις εξελιξεις στα φορουμ που παρακολουθω και μιλαω με τους φιλους μου στο msn...αυτο δεν το κανω για καποιο λογο...απλα το κανω....

Senior Member
    ΜΑΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ..1-2 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΤΑΝ..

Φίλη μου......συμφωνώ απόλυτα με την Μαρίνα και τη Ρέμεντι......Δυστυχώς μου φαίνονται πολύ αφελείς όλες αυτές οι δικαιολογίες περί αδελφού του.....το ότι έκανε για πρώτη φορά μεγάλη σχέση, δεν λέει απολύτως τίποτα και σίγουρα δεν τον εμποδίζει στα παιχνιδακια του.
    Απ την άλλη, μπορεί απλά να είχε όρεξη για λίγο φλερτ και να μην είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση, αν και χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, το θέμα με το μικρόβιο που κόλλησες δεν είναι και τόσο άσχετο με την υπόθεση.....Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η άποψη μου......

Senior Member
    ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ..ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΠ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ..ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ε?

Senior Member
    ναι οντως μπορει μονο ολιγο φλερτ να κανει και η κα8εμια ομως δεν 8α υποκιψει στα φλερτ του/.

Φίλη μου......συμφωνώ απόλυτα με την Μαρίνα και τη Ρέμεντι......Δυστυχώς μου φαίνονται πολύ αφελείς όλες αυτές οι δικαιολογίες περί αδελφού του.....το ότι έκανε για πρώτη φορά μεγάλη σχέση, δεν λέει απολύτως τίποτα και σίγουρα δεν τον εμποδίζει στα παιχνιδακια του.
    Απ την άλλη, μπορεί απλά να είχε όρεξη για λίγο φλερτ και να μην είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση, αν και χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, το θέμα με το μικρόβιο που κόλλησες δεν είναι και τόσο άσχετο με την υπόθεση.....Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η άποψη μου......

Σόρι.....κατά λάθος....

Senior Member
    OPOTE POY KATALHGOYME?
    ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΛΑΜΕ 100 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!
    ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ
    ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ!!
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩ?

Originally posted by CHRPAP
    ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ..ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΠ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ..ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ε?
    Δεν σου λέω ότι είσαι κορόιδο, ούτε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Μήπως όλη αυτή η κατάσταση με την οικογένεια σου, το γεγονός πως δεν τον θέλουν, και η μαυρίλα που σε περιβάλλει τον τελευταίο καιρό τον κούρασαν?
    Ίσως έτσι ήθελε να ξεφύγει, αλλά χωρίς να σε πλγώσει....

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast