ΑΠΙΣΤΙΑ Η ΖΗΛΕΙΑ?? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    OPOTE POY KATALHGOYME?
    ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΛΑΜΕ 100 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!
    ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ
    ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ!!
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩ?

Senior Member
    chrpap αληθεια, τί περιμενεις μεσω ενος φορουμ?

να δεις ποσο ευσταθουν τα οσα σου λέει οποιος σου τα λέει? εγω λεω να αξιοποιησεις τον χρονο σου κ το τί αισθανεσαι πώς παει καλα ή οχι.ακομα κ αν οσα σου λεει ο φιλος σου ειναι αληθεια, γιατι αισθανεσαι ασχημα? πώς μπαινεις σε ολη αυτη τη διαδικασια....προφανως κάτι δεν πάει καλα. Αυτο σου λεώ εγω, οτι κατι υπάρχει ενδιαμεσα. Τα δικαστηρια-πειστήρια ειναι το τελευταιο στάδιο. Ειτε ειναι υπερ του ενος ειτε του άλλου, δεν ειναι υπέρ της σχεσης.

Senior Member
    κοιτακτε επειδη και γω ειμουν πολυ ζιλιαρα με τον πρωιν αντρα μου παντα εψαχνα και γω το κινητο και οταν εβρισκα κατι λιγακι ιποπτο εβρισκε δικαιολογιες κλπ.αλλα ποτε δεν τον ειδα να κανει κατι με αλλη ποτε δεν ειδα ερωτικα μνμ ποτε δεν ελειπε και να μην ξερω που ειναι και ποτε δεν εβενε μετα της 7 το βραδι λολ αλλα εγω παντα ψαχνομουνα και εψαχνα αφορμη να τον κατηγορισω οτι 8ελει αλλες κλπ αλλα στο τελος καταλαβα οτι ειχα αδικο γιατι μετα που χωρισαμε για αλλους λογους οικονομικα κλπ ειχαμε διατιρισει ερωτικη επαφη για 5 μηνες οσο περιεργο κιαν ακουγετε. Ε λοιπον μετα τον 5ο μηνα αυτος ερωτευτικε αλλην γυναικα και καλα εκανε γιατι τον ειχα διοξει εγω απο το σπιτι πολλες φορες μαλιστα. Λοιπον οτι ερωτευτικε το καταλαβα αμεσως! Ολα πανω του ηταν διαφοερτικα ακομα και τα ματια του δεν εμ κοιταγε στα ματια ηταν ανισιχος συνεχια εφευγε απο κοντα μου κλπ. 8ελω να πω οτι και σενα αν ετρεχε κατι πυστευω οτι 8α το καταλαβενες αμεσως 8α ειναι σαν να ειναι αλλο αν8ρωπος,8α βλεπεις να μιλαει μπροστα σου κιολας με αλλην δεν 8α 8ελει κα8ολου να ειναι μαζι σου. Ο δικος μου ετσι εκανε και ειμασταν παντρεμενοι αν ειχε κατι ο δικος σου δεν 8α κολονε να στο πει κ να στο δειξει ειμαι 100% σιγουρη και ειμαι σιγουρη επισης οτι δεν τον μποιραζεσε με αλλη και οτι σε αγαπαει μην ακους τπτ.

Υ.Γ 3 χρονια μετα τον χωρισμο μου ο πρωιν αντρας μου προσεξα οτι του λυπω λολ αλλα δεν τον αγαπαω πλεον .:)

Senior Member
    ΜΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ..
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΡ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΑΝΩΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΦΕΤΟΣ..ΚΛΑΙΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ..
    ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΡΑΒΗ..ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!
    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ? ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΕ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛ..
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΑΝΩ, ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ..ΠΟΝΑΩ..

Senior Member
    κοιτα να ηρεμησεις και ζητα του συγνωμη και παρτον αγκαλια σου χωρις να του πεις τπτ αλλο. και μην του ξανακανεις σκηνες αφου το βλεπεις οτι σε αγαπαει μην τον απομακρινεις απο κντα σου,.ξενερωνουν οσο γινομαστε χαλι γιαυτους κανε του λιγο την δυσκολη και 8α δεις 8α τρεχει απο πισω σου.ζηστε τις καλυτερες στιγμες σας και μην σκοτωνεις την αγαπη σας.ετσι εκανα και γω συνεχια με τρωγε ο πωπος μου λολ.ο αν8ρωπος που το εχει στο αιμα του να πηγενει με πολλες φενετε απο χιλιομετρα και ο δικος σου φενετε οτι δεν ειναι τετιος

Senior Member
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΛ...

Senior Member
    αστον και 8α σε παρει αυτος.αστον να ενδιαφερ8ει μονος του και αν δεις και σε ψαξει τοτε ζητα του συγνωμη και ηρεμησε μετα

Senior Member
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ..

Senior Member
    αστον και 8α σε παρει αυτος.αστον να ενδιαφερ8ει μονος του και αν δεις και σε ψαξει τοτε ζητα του συγνωμη και ηρεμησε μετα

Senior Member
    CHRPAP ΗΡΕΜΗΣΕ! αστον να ενδιαφερ8ει αυτος

Senior Member
    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ..ΟΤΙΤΟΝ ΔΙΩΧΝΩ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ,,ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΖΩ,ΤΟΝ ΞΕΝΕΡΩΝΩ, ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟ..
    ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΝΟΜΑΙ ΥΣΤΕΡΙΚΗ..ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΝΗΤΗΣΑ ΕΤΣΙ?ΠΩΣ ΕΠΕΣΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ??
    ΛΕΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ?

Senior Member
    ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ?

Senior Member
    να του ζητησεις συγνωμη και να αλλαξεις κουβεντα ξεκολα απο αυτο να ξεκολισει και αυτος και να ξε8υμωσει.

Senior Member
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ-ΧΩΡΙΣΜΟ?

Senior Member
    κανε την παπια να το ξεχασει μπας και γλυτωσεις τον χυλο λολ.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast