ΑΠΙΣΤΙΑ Η ΖΗΛΕΙΑ?? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Senior Member
    Στην ερώτηση απιστία ή ζήλεια , δεν μπορώ να απαντήσω . Και απο τα στοιχεία δεν βγαίνει σίγουρο συμπέρασμα . Ομως αυτό που φαίνεται είναι οτι δεν νοιώθεις καλά με εσένα . Ισως καλύτερα να επικεντρωθείς και να λύσεις αυτό το πρόβλημα και οχι να προσπαθείς να ανιχνεύσεις εξωτερικά . Οσο νιώθεις καλά στην σχέση σου ........... μην το σκαλίζεις ..........
    Αν και οι δικαιολογίες που σου έδωσε και προσπαθείς να δώσεις και εσυ στον εαυτό σου , μου φαίνονται περισσότερο σαν δικαιολογίες γιατί έχεις την ανάγκη να πειστείς , γιατί ψάχνεις την σιγουριά και την ασφάλεια ......... αλλα είναι δικαιολογίες που δεν θα σε καλύψουν για πολύ . Η καλή σχέση με τον εαυτό σου και η καλή επικοινωνία με τον συντροφό σου , είναι καλύτερες στρατηγικές , για την ηρεμία που ψάχνεις .

Senior Member
    charp τι εγινε τελικα?ευχομαι να τα βρηκατε ρε.

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΛΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ..ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΑ..
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΜΗΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..
    ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..ΜΑΡΙΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΣ (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ) ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΥΑΛΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..

Senior Member
    ναι κοπελα μου και μην ξαναψαξεις το κινητο του οσο κιαν σε τρωει η αγωνια.εχετου εμπιστοσυνη αφου σε λατρευει ειμαι σιγουρη.κοιτα να τα βρεις με τον εαυτο σου για να μην μινεις στο τελος εσυ μονη με τον εαυτο σου και χασεις τον συντροφο σου .

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234