Results 1 to 15 of 154
Thread: βουλιαζω στη μιζερια μου....
-
03-06-2010, 20:24 #1
βουλιαζω στη μιζερια μου....
ειμαι ανικανη να κανω οτιδηποτε...ξεκιναω κατι χανω 1-2 κιλα και αυτο ειναι εκει σταματαει....δεν εχω τιποτα να φορεσω αρνουμαι να αγορασω καινουρια ρουχα γιατι ολο λεω θα αδυνατησω....ως ποτε????μολις ερχεται το βραδυ τρωω μεχρι που να εχω ταση για εμετο...δεν αντεχω αλλο ετσι...συνεχεια ψαχνω διαιτες και τετοια...σε διαιτολογο δεν γινεται να παω για οικονομικους κυριως λογους...περα απο αυτο ενω κανω καθε μερα 1 ωρα αεροβικη δεν επιφερει τιποτα στον οργανισμο μου μιας και φροντιζω να τρωω και να καλυπτω ακομα και τις θερμιδες που εχασα...η πλακα ειναι οτι εχω ξεκινησει και τις προσπαθειες για παιδι που τοσο θελουμε και φοβαμαι οτι εκει ειναι που θα βουτιξω πιο βαθια στην απελπισια μου...ειλικρινα δεν αντεχω αλλο...ματαιες ολες οι προσπαθειες...μηπως απλα να το παρω αποφαση και να μεινω ετσι???
- 03-06-2010, 20:28 #2
Pennou μην απελπιζεσαι η απελπισια ειναι ο χειροτερος συμβουλος.Και μην αγχωνεσαι,σιγα σιγα κι ενα ενα τα βηματα.Αν δεις και τη δικη μου ιστορια κι εγω ολο ξεκιναω και το βραδυ τρωω τον κοσμο.Χθες εβαλα στοχο να καταφερω μια μερα.Κι εγινε.Σημερα ακομα μια.Σιγα-σιγα.Το κυριοτερο ειναι να ηρεμησεις.
03-06-2010, 20:31 #3
ευχαριστω ντινουλα μου μεχρι που σκεφτηκα να κανω και χημικη διαιτα....
03-06-2010, 20:32 #4
pennou μου γλυκεια!
καταρχας να σου πω οτι εισαι μια κουκλιτσα και ακομα κ με μερικα κιλακια παραπανω ποτε δεν θα φανεις ασχημη.τωρα οσο αφορα τη διατροφη κ εγω ολον αυτον τον χρονο ελεγα καθε βδομαδα ξεκιναω κ ξεκιναω κ ολο το χαλαγα ωσπου μια μερα μου ηρθε κ το πηρα πραγματικα αποφαση.μη πιεζεις τοσο πολύ τον εαυτο σου.προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι συνεχεια.κανε ενα μικρο βηματακι μερα με τη μερα.προσπαθησε τουλαχιστον να μην τρως πολύ αργα το βραδυ.η ψυχολογια μας παιζει τον μεγαλυτερο ρολο πιστευω.αν προσπαθουσες εστω να τρως το βραδινο σου σωστα θα ειχες καποιο αποτελεσμα εστω κ πιο αργα.το βασικοτερο ειναι να νοιωσεις καλα με τον εαυτο σου.οταν θα χασεις τα πρωτα 5 κιλάκια θα δεις οτι θα μπεις στο τριπακι κ θα λυπασαι να χαλάσες την προσπάθεια!
ελπίζω να νοιωσεις καλύτερα πολύ πολύ σύντομα!οτι χρειαστεις εδω ειμαι εγω..
φιλάκια πολλά πολλα!
03-06-2010, 20:33 #5
Απο τη μικρη εμπειρια που εχω σου λεω οχι για τη χημικη.Δεν ειναι η διαιτα το προβλημα σου απο οτι καταλαβα,ειναι οτι δεν μπορεις να την κρατησεις(οπως κι εγω)Ταπεινη μου αποψη παντως ειναι οτι οι χημικες...παχαινουν στην πορεια!
03-06-2010, 20:34 #6
α ρε πενου!
σε καταλαβαινω πολυ!
ντιπ κατα ντιπ!
και γω ετσι κανω!
και ζαχαρωνω εκεινη τη διαιτα που ελεγε σε 13 μερες εννια κιλα...και την ξαναζαχαρωνω....(τι να γινονται αραγε?)
αχ! αχ! πως σε καταλαβαινω!
μη σου πω πως χαρηκα που υπαρχει και καποιος αλλος σαν εμενα!
δεν ξερω τι να μας πω! ισως λεω ισως το παρω πιο πολυ αποφαση τωρα [που ειναι καλοκαιρακι και δεν ξαναβουτηξω
παιρνοντας και χανοντας ολο!
03-06-2010, 20:36 #7
ξερετε τι????τις 11 του ιουνιου ορκιζομαι και ηθελα να φορεσω κατι ωραιο και οχι κατι που απλα μου κανει...αυτο ειδικα με πιεζει πολυ
03-06-2010, 20:38 #8
Originally posted by pennou
ειμαι ανικανη να κανω οτιδηποτε...ξεκιναω κατι χανω 1-2 κιλα και αυτο ειναι εκει σταματαει....δεν εχω τιποτα να φορεσω αρνουμαι να αγορασω καινουρια ρουχα γιατι ολο λεω θα αδυνατησω....ως ποτε????μολις ερχεται το βραδυ τρωω μεχρι που να εχω ταση για εμετο...δεν αντεχω αλλο ετσι...συνεχεια ψαχνω διαιτες και τετοια...σε διαιτολογο δεν γινεται να παω για οικονομικους κυριως λογους...περα απο αυτο ενω κανω καθε μερα 1 ωρα αεροβικη δεν επιφερει τιποτα στον οργανισμο μου μιας και φροντιζω να τρωω και να καλυπτω ακομα και τις θερμιδες που εχασα...η πλακα ειναι οτι εχω ξεκινησει και τις προσπαθειες για παιδι που τοσο θελουμε και φοβαμαι οτι εκει ειναι που θα βουτιξω πιο βαθια στην απελπισια μου...ειλικρινα δεν αντεχω αλλο...ματαιες ολες οι προσπαθειες...μηπως απλα να το παρω αποφαση και να μεινω ετσι???
Οχι στη χημικη διαιτα, οχι και στην ηττοπαθεια.Οχι στο να το παρεις αποφαση και να μεινεις ετσι.Το ειχα κανει κι εγω αυτο και ειναι οτι χειροτερο!Θυμαμαι που ειχες πει οτι δεν εχεις δυνατοτητα για διατροφολογο.Αλλα ισως θα πρεπε να το σκεφτεις.Ψαξε λιγο στο νησι σου να δεις τι τιμες παιζουν.Θες ψυχολογικη στηριξη επειδη εισαι πεσμενη και ισως ο διατροφολογος να βοηθησει και σε αυτο.Παντως οτι κι αν κανεις pennou μου μην απογοητευεσαι και μη τα παρατας.Και εισαι ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!Μην ακουμε τετοια τωρα κι ερθουμε εκει και σε δειρουμε.(μας συμφερει κιολας δηλαδη να κανουμε και διακοπες χιχι)!Φιλακια πολλα και μη σε παιρνει απο κατω!
03-06-2010, 20:44 #9
ασχημες μέρες για όλους οι τελευταιες.
Μη το βάζεις κάτω και μην επιτρεπεις να να ξαναμπεις στον φαυλο κυκλο του γουρουνιασματος+της απελπισιας. Το παθα χτες,ξερω πως ειναι!
Μη πιστευεις πως αξιζεις να φροντισεις τον εαυτο σου ή να ψωνισεις μονο αν φτασεις στο τελειο βάρος! Εισαι ήδη μια κουκλα, και καθε μέρα με την προσπαθεια σου και την προσεγμενη διατροφη θα γινεσαι ακόμα περισσοτερο. Δεν ειναι δυνατον μια αλλαγη στην διατροφη να σου γίνει συνειδηση από τον ένα μήνα στον άλλον. Μετα από έναν χρόνο όμως προσπάθειας,με τα πάνω και τα κάτω της, θα σου χει γίνει! Και τότε, θα φαίνεται και η συνολική διαφορά στην εμφανιση σου!
Νομίζω πως όλα αυτα τα παθαίνουμε γιατί ειμαστε ανυπόμονες! γιατί ελάχιστοι ανθρωποι ειναι τόοσο εγκρατεις ή τυχεροι, ωστε να μην εχουν παρει ποτέ βάρος!!!
Μην αφήνεις να σε πάρει απο κάτω, εκτός απο τρόπο, ναι, θελει και κόπο... Κουράγιο στην προσπάθεια κι επιμονή!με πείσμα!
03-06-2010, 20:51 #10
ρε πενου πραγματικα μ κανει εντυπωση.... γραφεις καθημερινα και δν μου δινεις την εντυπωση καποιας η οποια δεν ξερει τι θα της κανει καλο... απα μαλον μια αποφαση ειναι εκ μερους σου... εγω θα το ξαναπω αν χασεις 5 κιλα και δεις μια εμφανη αλλαγη στο σωμα σου, σου μπει ας πουμε ενα παντελονι π δεν σου εμπαινε θα δεις τα πραγματα διαφορετικα. Σε εμενα αυτο λειτουργησε και μονο ετσι κρατιεμαι και δεν τρωω τισ ποσοτητες και ειδικα την ποιοτητα των φαγητων π ετρωγα παλια...
03-06-2010, 20:53 #11
pennou σου στειλα u2u
03-06-2010, 20:53 #12
το θεμα δεν ειναι το να δινω 30 ευρω καθε 2 βδομαδες...το θεμα ειναι οτι πρεπει να γινονται και επιπλεον ψωνια και να μαγειρευονται διαφορετικα φαγητα στο σπιτι....
03-06-2010, 21:15 #13
Αυτα μπορεις να τα πεις στο διατροφολογο και να στα προσαρμοσει.Ξερω ατομο που παει σε ειδικο και δουλευει ολη μερα και δεν ξερει να μαγειρευει.Ειναι η δουλεια τους αυτη να βγαλουν προγραμμα ειδικα για σενα.
03-06-2010, 21:18 #14
αχ θα δω αν ειναι να παω σε διαιτολογο...οσο για το αν ξερω τι κανω...η αληθεια ειναι οτι δοκιμαζω συνεχεια αλλη μεθοδο και παλι στα ιδια καταληγω...
03-06-2010, 21:35 #15
Pennou μου, όπως βλέπεις όλα τα κορίτσια που είναι έτσι κοντά στο στόχο τους (είναι δλδ είτε στο ίδιο αριθμό ύψος-βάρος, είτε 5-10 κιλά πάνω, όπως εσύ) χάνουν αργά και δύσκολα σε σύγκριση με εμάς που είμαστε 20φεύγα πάνω από το ύψος.
Το θέμα είναι ότι το βάρος σου αυτή τη στιγμή ακόμα δε θεωρείται κακό για την υγεία σου συγκριτικά με τους παχύσαρκους σαν εμένα.. Αυτό είναι σημαντικό όπως και το γεγονός ότι φαίνεσαι απλά ζουμερή, γεματούλα αλλά όχι χοντρή!!
Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια στο ότι είσαι ένα όμορφο κορίτσι, προσπάθησε να το δεις στον εαυτό σου και να ανέβεις. Δεν είναι κρίμα εγώ και άλλες κοπέλες των 100+
να έχουμε καλύτερη διάθεση από εσένα σε σύγκριση με τα προβλήματά μας; Αν εγώ έχω το δικαίωμα να είμαι αισιόδοξη, τότε το έχεις και εσύ!!!!!!!!!
Καλή διάθεση, υπομονή, επιμονή και θα βρεις το δρόμο σου. Σε κανέναν μας δε βοήθησε τόσο πέσιμο..
Μείνε μακριά από τις χαζοχημικές δίαιτες και φάε υγιεινά και με μέτρο. Μπορείς να το καταφέρεις, ε κουκλίτσα;
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....