Results 1 to 10 of 10
Thread: Πως τα κρατας τα ριμαδια
-
14-07-2010, 14:24 #1Junior Member
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 1
Πως τα κρατας τα ριμαδια
Καλησπέρα με λένε Γιώργο είμαι 31 χρονών και ζύγιζα παλία (πριν 3 μηνες 100) τώρα ειμαι 84 κιλα εχω κανει δικια μου διατροφη δυσκολη μεν αποτελεσματικη δε το θεμα μου ειναι πως τα κρατας αυτα τα κιλα συνεχεια στον καφε kaderel δεν αντεχω θέλω λιγο ζαχαρη στο καφε μου με τα γλυκα δεν εχω προβλημα δεν τα τρωω αλλα στο καφε θελω 2-2,5 κουταλιες ζαχαρη.
- 14-07-2010, 14:50 #2Senior Member
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 2,389
ε δεν παχυνε κανενας μονο με τη ζαχαρη που βαζει στον καφε... εκτος και αν πινεις 5 καφεδες με 3 κουταλιες ζαχαρη εκαστος...
14-07-2010, 15:35 #3Senior Member
- Join Date
- Jun 2010
- Posts
- 1,783
οχι κανεις δεν παχυνε απο τη ζαχαρη αυτη καθεαυτη
αλλα δυσκολα κρατιεσαι ναμη φας μετα απο τοση ζαχαρη κ να κρατησεις τα κιλα σου
(θα ανεβοκατεβασει το σακχαρο σου κ θα φερει πεινα...)
14-07-2010, 15:39 #4Senior Member
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 2,196
αφου ειπε πως δε του αρεσουν τα γλυκα.η ζαχαρη στον καφε ποσο κακο να κανει πια!
14-07-2010, 15:41 #5Senior Member
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 92
την ζαχαρινη κόψε την για το καλό σου, εγώ θεωρώ ότι είναι ανεκτό να την χρησιμοπούμε μέχρι να χάσουμε τα κιλα που θέλουμε γιατί παρόλο που είναι επιβλαβής δεν έχειο θερμίδες!!!
τώρα που είσαι σε συντήρηση απλά μαθε να πίνεις τον καφε μέτριο, συνηθίζεται και μετα δεν θα μπορεις με τίποτα τον γλυκο!
14-07-2010, 16:05 #6Senior Member
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 2,389
γεγονος! και εγω μονο στο σπιτι βαζω ζαχαρινη. εξω ολα σκετα και μια χαρα μ φαινονται!
15-07-2010, 17:00 #7Senior Member
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 149
Τώρα θα σας πω κάτι κουφό: Όταν ήμουν μικρή, δεν υπήρχε περίπτωση να πιω καφέ ή τσάι αν δεν είχε μέσα ΠΕΝΤΕ κουταλάκια ζάχαρη. Ακόμα και με τόσα, πάλι πικρά και κακόγευστα μου φαίνονταν. Κάποια στιγμή, στα 18, μού είπε ένας γευσιγνώστης ειδικός του καφέ ότι ο καφές χάνει το γευστικό νόημά του ως ρόφημα με τη ζάχαρη. Δοκίμασα, λοιπόν, να πιω σκέτο καφέ μια μέρα [ήταν και μια ωραία ποικιλία για μηχανή φίλτρου] και συνειδητοποίησα τι μου έλεγε ο άνθρωπος. Το ίδιο μου συνέβη και με το τσάι, το οποίο πλέον μου φαίνεται ΓΛΥΚΟ από μόνο του. Από τότε, δεν έχω ξαναβάλει ζάχαρη σε αυτά τα δύο ποτέ. Πίνω εσπρέσο ζεστό ή φρέντο σκέτο και εκστασιάζομαι.
Ο καφές είναι άλλο πράγμα χωρίς τη ζάχαρη, ξυπνάς και μόνο από το άρωμα συν το ότι παίρνει νόημα η μέρα που αρχίζει όταν ξεκινάει με κάτι τόσο γευστικά δυνατό. Έναν καφέ πίνω τη μέρα, αλλά κάνει για δέκα όταν δεν καταστρέφεται από τη ζάχαρη και τη ζαχαρίνη. :-)
16-07-2010, 02:07 #8Senior Member
- Join Date
- Jun 2010
- Posts
- 1,783
κ ποια η διαφορα ενος γλυκου απο εναν τετοιο καφε?Originally posted by granita
αφου ειπε πως δε του αρεσουν τα γλυκα.η ζαχαρη στον καφε ποσο κακο να κανει πια!
δεν λεει κατι το να μη τρως γλυκα αλλα να πινεις ροφηματα τιγκα στη ζαχαρη,
καλυτερα φαε γλυκο, κατι θαχει μεσα αλλο εκτος απο ζαχαρη ωστε να μεταβολιστει πιο αργα κ να χορτασεις!
ΥΓ καλα βαζετε υποκαταστατα αλλα μετα μην απορειτε οταν θα σας βγαζει προβληματα κ λετε "μα εγω υγιεινα τρεφομουν"
αν ξερατε απο τι φτιαχνονται ολα αυτα δεν θα τρωγατε τιποτε. τεσπα
ΥΓ2
καλυτερα να μη βαζετε τιποτε, ή να τρωτε οσο το δυνατον ανεπεξεργαστες τροφες.
ή "φυσικα" οσο γινεται ή καλυτερα τιποτε!
16-07-2010, 02:09 #9Senior Member
- Join Date
- Jun 2010
- Posts
- 1,783
+1Originally posted by VIVIKAKI
την ζαχαρινη κόψε την για το καλό σου, εγώ θεωρώ ότι είναι ανεκτό να την χρησιμοπούμε μέχρι να χάσουμε τα κιλα που θέλουμε γιατί παρόλο που είναι επιβλαβής δεν έχειο θερμίδες!!!
τώρα που είσαι σε συντήρηση απλά μαθε να πίνεις τον καφε μέτριο, συνηθίζεται και μετα δεν θα μπορεις με τίποτα τον γλυκο!
16-07-2010, 03:27 #10Senior Member
- Join Date
- Oct 2009
- Location
- Earth
- Posts
- 1,082
Δεν είναι καθόλου κουφό, απεναντίας είναι πασίγνωστο οτι η ζάχαρη καταστρέφει τον καφέ, είναι πολύ πιο γευστικά όλα τα ροφήματα σκέτα. Συμφωνώ μαζί σου, δεν είναι δύσκολο να το κάνειςOriginally posted by papa_justify
Τώρα θα σας πω κάτι κουφό: Όταν ήμουν μικρή, δεν υπήρχε περίπτωση να πιω καφέ ή τσάι αν δεν είχε μέσα ΠΕΝΤΕ κουταλάκια ζάχαρη. Ακόμα και με τόσα, πάλι πικρά και κακόγευστα μου φαίνονταν. Κάποια στιγμή, στα 18, μού είπε ένας γευσιγνώστης ειδικός του καφέ ότι ο καφές χάνει το γευστικό νόημά του ως ρόφημα με τη ζάχαρη. Δοκίμασα, λοιπόν, να πιω σκέτο καφέ μια μέρα [ήταν και μια ωραία ποικιλία για μηχανή φίλτρου] και συνειδητοποίησα τι μου έλεγε ο άνθρωπος. Το ίδιο μου συνέβη και με το τσάι, το οποίο πλέον μου φαίνεται ΓΛΥΚΟ από μόνο του. Από τότε, δεν έχω ξαναβάλει ζάχαρη σε αυτά τα δύο ποτέ. Πίνω εσπρέσο ζεστό ή φρέντο σκέτο και εκστασιάζομαι.
Ο καφές είναι άλλο πράγμα χωρίς τη ζάχαρη, ξυπνάς και μόνο από το άρωμα συν το ότι παίρνει νόημα η μέρα που αρχίζει όταν ξεκινάει με κάτι τόσο γευστικά δυνατό. Έναν καφέ πίνω τη μέρα, αλλά κάνει για δέκα όταν δεν καταστρέφεται από τη ζάχαρη και τη ζαχαρίνη. :-)


Reply With Quote


Υποστήριξη στην φίλη μου
04-11-2025, 16:50 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία