Hoodia Gordonii - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54

Thread: Hoodia Gordonii

Senior Member
    Απλά ένιωσα την ανάγκη να γράψω... Να μοιραστώ μαζί σας ότι πλέον μετράω την τέταρτη μέρα αποχής, και ελπίζω στο μέλλον το 4 να αποκτήσει και πολλά πολλά πολλά μηδενικά δίπλα του... :-) Το θέμα είναι όμως, γιατί να μην μπορώ να αντισταθώ στην γεύση και στον πειρασμό? Όλες τις ημέρες ξεκινάω το πρωί πλήρως αποφασισμένη για μία καλή διατροφή, και κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα (που θα είμαι πχ κουρασμένη ή ενοχλημένη από κάτι ή αγχωμένη ή απλά θα βαριέμαι), μου γυρνάει το μυαλό ανάποδα και ονειρεύομαι φούρνους, λιχουδιές, λιπαρά, ... είναι εθισμός, είναι συνήθεια, είναι πάθηση? Τί είναι τέλος πάντων αυτό που έχει εγκατασταθεί μέσα μου και δεν μπορεί να φύγει, όσο και αν προσπαθώ να το ξορκίσω με θετικές σκέψεις και πολλή συζήτηση?
    Καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Senior Member
    Καλημέρα σε όλες.Διάβασα όλα σας τα post και συνειδητοποίησα πόσο πίσω είμαι και πόσο δρόμο έχω να διανύσω ακόμα..... γιατί εκτός του οτι τα βγάζω όταν δώ την κοιλιά μου έστω και ελάχιστα φουσκωμένη (από πεπόνι πχ), μετά αντί να νιώθω χάλια νιώθω τέλεια.
    Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να φάει και να τον συγχωρήσω.
    Ειδικά όταν κάνω υπερφαγικό χωρίς να καταφέρω να κάνω εμετό ζω εφιαλτικές μέρες.Για μια εβδομάδα περίπου είμαι ζωντανή-νεκρή αλλά αν κάνω εμετό είμαι μια χαρά...

Loustam όλοι τα ονειρευόμαστε αυτά,δεν είναι αρρώστια,είναι φυσιολογικό!!!! Σου εύχομαι και εγώ καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου.... είσαι αποφασισμένη και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!!!

Senior Member
    καλή εβδομάδα κορίτσια!

Senior Member
    loustam μου καταρχήν σου εύχομαι και εγώ οι μέρες αποχής να συνεχιστούν για πάντα!Κ εγώ το παθαίνω αυτό ειδικά τον τελευταίο καιρό που δεν κουράζομαι τόσο και κοιμάμαι αργά , μετά απο κάποια ώρα με πιάνει νευρικό και χωρίς να πεινάω θέλω σαν τρελή να φάω ότι βρω μπροστά μου.Και όσο σκέφτομαι οτι δεν πρέπει , οτι "απαγορεύεται", τρελαίνομαι περισσότερο και περιφέρομαι σαν τρελή μέσα στο σπίτι νιώθοντας απολύτως δυστυχισμένη.Έχω παρατηρήσει σε τέτοιες κρίσεις οτι όταν τελικά μου επιτρέψω να φάω πχ 3 φρούτα και 2 γιαούρτια , δηλ. όχι κάτι παχυντικό , να μου επιτρέψω να φάω ελεύθερα όμως, εκτός του ότι κατευθείαν αισθάνομαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά, μου φεύγουν και οι σκέψεις για το πώς θα καταβροχθίσω έναν ολόκληρο φούρνο και μετά ένα ζαχαροπλαστείο..Προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου , με ένα φρούτο κανείς δεν πάχυνε και εαν φοβάσαι οτι θα ξεκινήσεις και δεν θα σταματάς (όλες το έχουμε πάθει) , σκέψου οτι αυτό είναι καθαρά το αποτέλεσμα της ψυχολογικής πίεσης "μην ξεπεράσω τις θερμίδες μου".Αν πάψεις να πιέζεσαι και να αγχώνεσαι τόσο πολύ , θα περιοριστούν και τα βουλιμικά.Εγώ 2-3 φορές την εβδομάδα που με πιάνει , με αφήνω να φάω πχ όσα φρούτα θέλω.Αν δεν το κάνω κ με πιέσω ξέρω πλέον οτι την επόμενη μέρα θα κάνω απο τα χειρότερα βουλιμικά και δύσκολο μετά να αποφύγω τη λεκάνη..Είναι άτιμο το μυαλό αν κολλήσει και εμείς απότι φαίνεται έχουμε υποκαταστήσει με το φαί τις περισσότερες ώρες και σκέψεις μας..

Senior Member
    Και πώς καταφέρνεις να σταματήσεις 2 γιαούρτια και 3 φρούτα???????????
    όταν με πιάνει η κρίση,ξεκινάω με τα 3 φρούτα και τα γιαούρτια και μετά καταβροχθίζω και καμιά δεκαριά παγωτά στην καλύτερη.

Senior Member
    αυτό συμβαίνει γιατί μάλλον στερείσαι περισσότερες ώρες. όσες περισσότερες ώρες αφήνουμε τον εαυτό μας να πεινάσει τόσο πιο έντονο θα ναι το βουλιμικό επεισόδιο. τρώγε κάτι ανα΄3 ώρες.

Senior Member
    alexandrita πως πας?είσαι καλύτερα?

Senior Member
    Καλησπέρα bouliana mou!!!!
    Δεν θα το έλεγα..... την κυριακή έκανα μία φορά εμετό και τη δευτέρα δύο .... χωρίς να έχω κάνει βουλιμικό,απλά έφαγα και ένιωσα πρησμένη... σήμερα,μετά από μεγάλη εσωτερική πάλη δε τα έβγαλα.
    Γενικά νιώθω απαίσια,δεν έχω όρεξη για τίποτα,είμαι κλεισμένη μεσα στο σπίτι.καταστρέφω τη ζωή μου σκεφτόμενη πως θα καταφέρω να μη φάω τίποτα και αγχώνομαι πολύ γιατί σε μια εβδομάδα φεύγω διακοπές και δεν ξέρω αν θα προλάβω να χάσω κανένα κιλάκι....
    το καλό είναι ότι κρίση ανεξέλεγκτης βουλιμίας έχει να με πιάσει τρεις εβδομάδες.
    εσύ πως είσαι??κάνε μου ένα μινι ιστορικό αν δε βαριέσαι!
    α!πες μου και για το primolut πώς το παίρνεις?έχω να αδιαθετήσω πάνω από χρόνο...

Senior Member
    πήγες στο γιατρό? σε γυναικολόγο η ενδοκρινολόγο?εγώ έχω πολυκυστικές δεν είναι από ανορεξία το γεγονός οτι δεν έχω περίοδο.απλά πιστεύω οτι η βουλιμία το επιδείνωσε το θέμα. πάνε στο γιατρό κ αυτός θα σου πει τι πρέπει να κάνεις στη περίπτωσή σου. τα primolut δεν είναι καραμλες.φαντάσου οτι άν τυχόν και μείνεις έγγυος και τα πάρεις ,θα διακοπή η εγγυμοσύνη.
    εγώ είμαι σχετικά καλά έχω περίπου δυόμιση μήνες να κάνω εμετό αλλά η ψυχολογία μου δεν είναι και στα καλύτερά της,δεν έχω που να καταφύγω κ έτσι είμαι συχνά κομπλεξαρισμένη,φρικαρισμ� �νη και νευρική. καμιά φορά τρώω παραπάνω ενώ δεν θα πρεπε και ίσως και για συναισθηματικούς λόγους αλλά είναι πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια.
    είμαι σε φάση που΄είμαι στα πιο παχουλά μου αλλά γενικά ποτέ δεν αδυνάτισα υπερβολικά να πέσω από δμσ 20-21. συχνές διακυμάνσεις βάρους είχα .κάποτε ήμουν 53 τώρα είμαι 67. δεν πάχινα επειδή έκοψα τους εμετούς.όταν τους έκοψα ήμουν 69 .είμαι 24 και είμαι βουλιμικ'η από τα 15.
    αυτά και όπως λεν οι ψυχαναλητές"αν θέλεις να εκτιμάς τον εαυτό σου κάνε πράματα από τα οποία μπορείς να αντλήσεις ικανοποίηση" και όχι το να χάσεις κιλά.διάβασε ένα βιβλίο,κάνε δουλείες στο σπίτι,βοήθησε κάποιον φίλο σου σε μια αγγαρεία οτιδήποτε,ξεκίνα από τα εύκολα και μετά θα γίνεσαι όλο και πιο δραστήρια.

Senior Member
    Έχω πάει,δεν υπάρχει τίποτα παθολογικό.
    μου είπε να πάρω βάρος και να κόψω τους εμετούς.
    όπως βλέπεις όμως δεν έχω κάνει καμία πρόοδο... γι αυτό λέω να πάρω primolut,να νιώσω λίγο γυναίκα...

Senior Member
    σε θαυμάζω!!! 2,5 μήνες χωρίς εμετό,μπράβο!!!!
    συνέχισε έτσι και θα επέλθει και η πολυπόθητη ισορροπία...

Senior Member
    απο μ΄΄ονη σου να πάρεις?χωρίς να συμβουλευτείς γιατρό?μη κάνεις χαζαμάρες.ούτως η άλλως δεν θα σε κάνει να νιώσεις παραπάνω γυναίκα.

Senior Member
    προς αποφυγήν δεν εννοούσα οτι επειδή δεν έχεις περίοδο δεν θα πρεπε να νιώθεις γυναίκα.απλά όταν δεν έρχεται από μόνη της η περίοδος εγώ δεν νιώθω καμιά διαφορά. όταν μ΄΄ια φορά όμως είχε έρθει από μόνη της ήμουν τρισευτυχισμένη!!!!!

Senior Member
    :) δεν παρεξηγήθηκα bouliana!!!!
    αλλά ντρέπομαι πολύ να πάω σε γυναικολόγο σε αυτή την κατάσταση.δεν έχω κάτι διαφορετικό να του πώ οπότε σκέφτομαι να πάρω μόνη μου ρrimolut γιατί δε θυμάμαι ποια μου είχε γράψει αυτός....

Senior Member
    είναι καλό να σου κάνουν ένα υπέρηχο μετά από τόσο καιρό χωρίς περίοδο.η πάρτον τηλεφωνικώς και ζήτα οδηγίες.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast