80+ - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 60 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    Originally posted by nina76
    bravo βρε κορίτσια!
    Μπράβο και σε σένα nina για τη προσπάθειά σου!Με σωστή και ισορροπημένη διατροφή, για πότε χάνονται τα κιλάκια ούτε που θα το καταλάβεις..έχουμε και τον ίδιο στόχο, πάμε όλες μαζί για το 7αράκι!

Senior Member
    Χαιρετώ όλα τα μέλη της ομάδας αυτής...και σπρώχνω τον 80+ εαυτό μου για να χωθώ και εγώ..
    βέβαια ελπίζω να πάω στο 70+ σύντομα....έχω να το δώ το άτιμο το 7 από την α' λυκείου....για λιγουλάκι να είχα πάει και τσάκ πριν το καταλάβω να το πάλι το παχουλό 8....αλλά δεν πειράζει....
    καλή επιτυχία σε όλες!!!
    :roll::love::roll::love::roll::love:

Senior Member
    Καλωσήρθες στη παρέα μας asi!Είσαι πολύ κοντά στο 7αράκι οπότε είμαι σίγουρη πως θα σε αποχωριστούμε πολύ σύντομα απτην ομάδα μας!Και φυσικά δε πειράζει, τα κιλά δικά μας έιναι οτι θέλουμε τα κάνουμε..όπως λοιπόν τα πήραμε έτσι θα τα χάσουμε!Καλή συνέχεια!!

Senior Member
    Originally posted by xontrompizeli
    Originally posted by ^princess^
    Καλημέρα

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη, είδα επιτέλους το 84:bouncing::bigsmile:

Πάμε δυνατά για το 7!!!!

Καλή συνέχεια
    Μπράβο πριγκίπισσά μας!ʼντε όλο να κατεβαίνουμε!!Καλή συνέχεια και σε σένα!!!
    Thanks

Senior Member
    Καλωσήρθες στη παρέα μας asi!Είσαι πολύ κοντά στο 7αράκι οπότε είμαι σίγουρη πως θα σε αποχωριστούμε πολύ σύντομα απτην ομάδα μας!Και φυσικά δε πειράζει, τα κιλά δικά μας έιναι οτι θέλουμε τα κάνουμε..όπως λοιπόν τα πήραμε έτσι θα τα χάσουμε!Καλή συνέχεια!!
    ευχαριστώ xodrompizeli :tumble:...

κι εσένα σε βλέπω στο μετέωρο βήμα....θα σε ακολουθήσω με χαρά:wink1::wink1::wink1::wink1:

Senior Member
    Τελικά παρατηρώ ότι η ομάδα πετάει, γρήγορα θα την εγκαταλείψουμε όλες για χάρη όμως μιας άλλης ομάδας

Καλώς ήρθες asi!!!

nina καλή συνέχεια και γρήγορα για το 8αράκι

Σχετικά με την γυμναστική εγώ την θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι για να χάσεις κιλά μαζί με την δίαιτα... Έχω παρατηρήσει ότι μπορεί να μην έχω χάσει και τα πολλά κιλά αλλά από πόντους έχω ξεφορτωθεί αρκετούς, τα πόδια μου και την κοιλιά τα νιώθω πιο τονωμένα και η κυταρίτιδα υποχωρεί... (άσχετο, εψαχνα να βρω μία κρέμα για την κυταρίτιδα και εδώ που είμαι (λονδίνο) δεν έχει ούτε για δείγμα...)

Senior Member
    Τελικά παρατηρώ ότι η ομάδα πετάει, γρήγορα θα την εγκαταλείψουμε όλες για χάρη όμως μιας άλλης ομάδας

Καλώς ήρθες asi!!!

Σχετικά με την γυμναστική εγώ την θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι για να χάσεις κιλά μαζί με την δίαιτα... Έχω παρατηρήσει ότι μπορεί να μην έχω χάσει και τα πολλά κιλά αλλά από πόντους έχω ξεφορτωθεί αρκετούς, τα πόδια μου και την κοιλιά τα νιώθω πιο τονωμένα και η κυταρίτιδα υποχωρεί... (άσχετο, εψαχνα να βρω μία κρέμα για την κυταρίτιδα και εδώ που είμαι (λονδίνο) δεν έχει ούτε για δείγμα...)
    Πετάει δε λες τίποτα..κι όπως είμαστε όλες μαζί θα μεταφερθούμε πετώντας στην ομάδα των 70+!Λονδίνο ε?!Μάλλον οι Αγγλίδες δεν έχουν κυτταρίτιδα, τυχερές..:sniffle:

Senior Member
    Δεν έχουν όχι...τι να φταίει όμως?? Ο καιρός, η μπύρα, κάνουν κάτι που δεν ξέρω????

Senior Member
    Κοραλάκι που είσαι, οεο??mpizeli καλεί koralaki...over...Νομίζω πως είδα ένα 7αράκιιιιι...:crazy:

Senior Member

Καλώς ήρθες asi!!!

σε ευχαριστώ πριγκίπισσα....ένα μπράβο και από εμένα που έφτασες στα 84....όπως είπες θα την εγκαταλείψουμε γρήγορα αυτήν την ομάδα.....

είμαι υπέρμαχος και εγώ της γυμναστικής μαζί με την διατροφή....αλλά νομίζω ότι βοηθάει πιο πολύ αν χάσεις πρώτα κάποια κιλάκια...εκεί που λέμε μετά ότι κολλάει η ζυγαριά...έτσι και ξεκολλάει χωρίς να μειώσεις τις θερμίδες άλλο...και δεν κουράζεσαι....ή δεν απογοητεύεσαι περιμένοντας τρελά αποτελέσματα μετά από μία κοπιαστική εβδομάδα γυμναστικής...γιατί ήδη έχεις χάσει και το σώμα σου αλλάζει και παίρνεις θάρρος...αυτά τα συμπεράσματα τα έχω βγάλει παρακολουθώντας εμένα οπότε μπορεί σε άλλους να μην είναι έτσι....

κρέμα θα σου έλεγα να μην βάλεις ακόμα διότι χάνοντας θα μειωθεί κι άλλο και καλύτερα τα χημικά να τα αφήσεις για μετά...διότι παίζει να πάθεις κάτι σαν ανοσία μετά...έτσι πιστεύω δηλαδή..

όσο για το ότι είσαι στο Λονδίνο θεέ μου...ζηλεύω απίστευτα.....εγώ είμαι και κρεβατωμένη και στην Αθήνα:sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:

Senior Member
    Δεν έχουν όχι...τι να φταίει όμως?? Ο καιρός, η μπύρα, κάνουν κάτι που δεν ξέρω????
    μάλλον είναι γονιδιακό το θέμα..στη περίπτωσή μου βέβαια εύχομαι να είχα μοιάσει στη μαμά μου, κυτταρίτιδα μηδέν..αν και ομολογώ πως έχει βελτιωθει αισθητά με τη διατροφή..

Senior Member
    Περαστικά asi μου!!
    Και να ήθελα να βάλω εδώ δεν έχει τίποτα οπότε....

Έχω και εγώ καιρό να το δω το 7 οπότε θέλω πολύ να σηκωθώ και να φύγω από εδώ

τι ύψος έχεις??

Senior Member
    μάλλον είναι γονιδιακό το θέμα..στη περίπτωσή μου βέβαια εύχομαι να είχα μοιάσει στη μαμά μου, κυτταρίτιδα μηδέν..αν και ομολογώ πως έχει βελτιωθει αισθητά με τη διατροφή..
    Καταραμένα γονίδια... τέλος πάντων...

που το είδες το 7???

Senior Member
    περαστικά κι από μένα asi!

princess θέλω να πιστέψω πως το είδα στη ζυγαριά μου!

Senior Member
    Ευχαριστώ κορίτσια....ελπίζω να σηκωθώ σύντομα είμαι σαν κοτόπουλο....Αχ xontrompizeli τέλειαααα...άντε να λιγοστεύουμε άμεσα...πολύ χαίρομαι
    εγώ πριγκίπισσα έχω ύψος 1.74 περίπου....

Page 17 of 60 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast