80+ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 60 FirstFirst 12341252 ... LastLast
Results 16 to 30 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    Originally posted by esceden
    Κοραλι μου καλο.. μπορω να επεμβω??

δε θελω να με παρεξηγησεις μ οσα θα πω, αλλα μηνες τωρα σε βλεπω σε μια μονιμη μαχη.. Μηπως το γεγονος οτι το βλεπεις σαν μαχη σε κανει να εισαι τη μια σε καλο δρομο, την αλλη σε παρασπονδιες?

τι θελω να πω.. χμ. μαλλον το παραβλεπεις σοβαρα. παραστραβώνεις με την παρασπονδια κ ετσι ριχνεις πιο πολυ τον εαυτο σου στα δοντια της βουλιμιας. παρε μια ανασα. χαλαρωσε. μην παιδευεσαι τοσο και μην το εχεις στο μυαλο σου σαν παιδεμα. οσο νιωθεις οτι ειναι υπερανθρωπη προσπαθεια μια διαιτα, τοσο ασυναισθητα και ακουσια "θυματοποιεις" τον εαυτο σου. Δινεις εξωπραγματικες διαστασεις στο φαγητο και γιγαντωνεται ολο το θεμα.

Θα μου πεις "κ εσυ μανταμ, 2 μηνες τωρα που μιλησαμε, δε σε ειδα να χεις ιδιαιτερη προοδο". και δικιο θα χεις!:P χεχε! ομως ενταξει, το χα παρει αποφαση και τωρα αρχιζω παλι το προγραμμα μου μετα τα ζορια της σχολης. ρε κοριτσουμπα μου... αν το βλεπες πιο χαλαρα στο μυαλο σου θα σουν πιθανοτατα κατω απο 80. ολη η μαχη να βρουμε την τελεια διαιτα, να την ακολουθησουμε 2 εδομαδες, μετα να κανουμε παρασπονδια, να αλλαζουμε διαιτα, να ψαχνουμε νεα πραγματα.. νισαφι μωρε πια!

ξερεις τι πρεπει να κανεις. ξερω τι πρεπει να κανω. μην σαμποταρουμε τον εαυτο μας απο το καλυτερο που μπορουμε να γινουμε. ουτε εγω υπηρξα ποτε ξανα σ αυτα τα κιλα.. ας αφησουμε και τα τελευταια κιλα λιπους ομως -την ηλιθια ασπιδα μας- να φυγουν. δεν τα χουμε αναγκη πια για αλλοθι. πλεον ειμαστε πιο δυνατες!

συγνωμη και παλι για το θαρρος μου. αν νιωθεις οτι σε προσβαλλουν οσα λεω να τα σβησω! δεν τα εννοω με κακια ουτε το παιζω ξυπνια..

παω να κουνησω λιγο τον .. γκουχου μου, να κανω ποδηλατο, γιατι αρκετα μουδιασα! φιλια πολλα!!
    νασαι καλα εσκντεν μου,
    λεγε τετοια λεγε,
    μεχεις παρει πρεφα!
    δυστηχως οταν ειμαστε μες το προβλημα δεν βλεπουμε τη λυση.
    Νομιζω σημερα μετα απο μια πολυ επιτυχημενη κουβεντα με το διαιτολογο μου,
    + με τα δικα σου λεγομενα που επιβεβαιωνουν οσα μου ειπε,
    ανοιξαν τ αματια μου.
    κ να σου πω κατι,
    κ παλιοτερα νομιζα οτι ανοιξαν αλλα κλειστα ηταν...τελικα ομως δεν εχει σημασια,
    τυφλοσουρτης ειναι,
    απλα θακολουθω το διαιτολογιο μου,
    οταν το χαλαω θα κανω σα να μη τρεχει τιποτε,
    δεν ξαναπιεζομαι...
    εχω γιγαντωσει το θεμα κ το εχω τραγικοποιησει μεσα στο τοσο δα ελευθερο κομματι του μυαλου μου...

καθε βδομαδα θαλλαζει το διαιτολογιο μου αναλογα τα ωραρια μου κ τις ορεξεις μου,
    κ το αν γυμναζομαι...
    κατι ειναι κι αυτο, αρχισα ξανα γυμναστικη,
    θα σταματησω βεβαια αλλα ειναι θεμα χρονου να μπει ο σεπτεμβρης να πηγαινω καθε μερα...
    μου ειπε οταν δεν γυμναζομαι θα χανω 800 γρ. τη βδομαδα,
    οταν γυμναζομαι 1-1.5 κιλο...
    ομως θα χανω τρωγοντας κ χωρις εννοιες,
    κ κυριως θα τα χασω κ δε θα επιστρεψουν ποτε.
    γιατι δε προκειται να τα αφησω...
    αποφασισα λοιπον να γινω αυτοκολλητη με το διαιτολογο, για την υπολοιπη ζωη μου,
    σιγουρα καλυτερο απο το να αναλωνομαι στο τι θα φαω ποτε κ γιατι,
    γιατι εκανα βουλιμικο κ τι κανω μετα,
    γιατι τρωω/δεν τρωω κτλ κτλ κτλ
    υπαρχει καποιος αλλος να το κανει αυτο για μενα κ μαλιστα πολυ σωστα, καιρος να το χρησιμοποιησω!
    το μονο που πρεπει να κανω ειναι να ακολουθησω οσα λεει σταματωντας το ψαξιμο κ ολο αυτο το μπαχαλο στο μυαλο μου.
    Οκ εμαθα πολλα, καλα ειναι, αχρειαστα ναναι,
    ας χαλαρωσω τωρα.
    Τερμα τα βιβλια, οι πειραματισμοι κ η απογοητευση,
    κανω διαιτα μεχρι να φυγουν τα κιλα κ μετα συντηρηση, τοσο απλα.
    το ξερω οτι μπορω να το κανω κ δεν με αφηνω...
    κουφο? δεν νομιζω...

σευχαριστω μου δωσες την ευκαιρια γραφοντας τα να τα ξανασκεφτω "φωναχτα¨"
    ταπα κ του ανδρα μου κ σταβροκοπιοταν...

Senior Member
    Χαίρομαι που δεν το πηρες στραβα!!

ελπιζω τωρα που σου φυγε το αγχος της ευθύνης, να πανε ολα πολύ καλύτερα..

και για μενα, πισω εχει η αχλάδα την ουρα! ζυγισμα αυριο να δουμε που βρισκόμαστε!!
    θα σας ενημερωσω, ωραία μου κυρία!

Senior Member
    παμε αυριο μαζι!
    στου διαιτολογου ημουν 86 σημερα...
    τωρα κανω το τελευταιο μου "υπερφαγικο"
    εν γνωση μου τρωω διαφορα,
    με σκοπο να μη σπασω τη διαιτα μου μεχρι την κυριακη.
    μου εχει τοστ, κουλουρι, φρουτα, μεσημεριανο, παγωτο, γιαουρτι ή σουβλακι ή σαλατα κτλ
    δηλαδη ελεος θαμαι να τη σπασω ξανα.
    θα μου πεις γιατι την εσπασα σημερα πρωτη μερα,
    ε ειχα ελλειψη υδατανθρακων λογω της ποηγουμενης διαιτας που εκανα κ...ξεσπασα...
    δεν ειμαι της ελλειψης τι να κανω...
    αυριο ζυγισμα! ετσι? σευχαριστω πολυ πολυ, ναι τωρα βλεπω φως στο τουνελ,
    αλλα επειδη ημουν ετοιμη να το δω...αλλιως μπροστα μου ηταν!

Senior Member
    αυριο μαζι!!

αιντε να δουμε!

Senior Member
    θα ζυγιστω μονο κ μονο να αλλαξω το τικερ...μαλλον δεν ξαναζυγιζομαι για μια εβδομαδα...
    θα δω οπως μουρθει.
    εσυ καθημερινα>?
    οσο για διατροφη τι κανεις>?

Senior Member
    κοιτα να δεις.. δεν ζυγιζομαι καθημερινα. οποτε μου κατσει βασικα. Παω για στανταρ μια φορα την εβδομαδα, αντε και αλλη μια στο τσακιρ κεφι. ΤΟ καθημερινο ειναι σκοτωμα.. δεν εχει νοημα για μενα, δεν με βοηθαει. Προτιμω να βλεπω εν τελει μαζεμενο πχ -1 κιλο παρα λιγο λιγο γραμμαριακια. Πως να το χαρεις?

εχω μια διατροφη απο εναν ενδοκρινολογο παλια, αλλα εδω και 2 εβδομαδες εφαρμοζω απλως όσα ξέρω. Η μητέρα μου μαγειρευει ούτως η άλλως πολυ ελαφρια! Αρα πρωινο κανονικα, το μεσημερι ό,τι υπάρχει στο σπίτι και βραδι κανα φρουτο, κανα γιαούρτι η καμια σαλάτα. Δεν θελω να την βαλω την γυναικα παλι σε μπελα μαγειρεματος. Τοσους μηνες ειδικα φαγια μου κανει, ας ξεκουραστει!
    αν δω οτι δεν εχω αποτελεσματα, θα μπω στο τριπακι της διατροφης που εχω στον υπολογιστη να με περιμενει. ό,τι βολευει!

το θετικο ειναι οτι η πηγη του κακου, ο αδυνατος φαταουλας αδερφος μου, λείπει. Αρα σπιτι εχουμε περιορισμενο αριθμο επιφοβων φαγητων, καθως η μητερα μου προσεχει και προσπαθει (ανεπιτυχως) να κανει και τον διαβητικο πατερα μου να προσεχει!

Senior Member
    πωπω τα περιγραφεις τοσο γλαφυρα που δεν ξερω να χαμογελασω ή να κατσουφιασω...
    παντως ως φαινεται η μητερα σου ειναι το στηριγμα σου κ να την προσεχεις (οπως κ ηδη κανεις)
    οσο για σενα συγχαρητηρια για την αστρονομικη απωλεια!
    ξερω οσο ευκολη κι αν ειναι η διατροφη παντα ειναι μπελας το να τρως ξεχωριστο φαγητο.
    εγω αυτη τη φορα ζητησα το πιατο δια 3
    (πρωτεινη, αμυλο, σαλατα)
    ελπιζω να με βολεψει,
    δεν μου εχει βαλει καν μενου, ο,τι κανει η μητερα μου ή εγω αλλα ισορροπημενα...

Senior Member
    μωρε δεν παει και αλλιως.. τι θα κανουμε? μια ζωη μ ενα χαρτι στην τσαντα θα μαστε?

ο διαιτολογος σου απ οτι καταλαβα απλα θελει να φροντισει να εισαι ισορροπημενη ακομα και στο γλυκο ωστε να ζεις με σωστες ποσοτητες σε ολα! να του κανουμε ενα εικονισμα στα 75!!

γιατι να κατσουφιασεις καλη μου??

Senior Member
    καλα τι εικονισμα, αγαλμα.
    ποιο χαρτι στην τσαντα, εγω ταχω μαθει απεξω πια!
    η θεληση κ το κινητρο λειπει,
    οταν μουπε ομως οτι η μεση μου ειναι μεγαλη για εγγυμοσυνη ταρακουνηθηκα ελαφρως...
    για να δουμε!
    νομιζω 10 ποντους πανω απο το 88 με μετρησε...
    αρα εχω στοχο στην...μεση μου -10 ποντους!

εννοω μηπως κατσουφιαζεις εσυ ...
    δε σε νιωθω σε τελεια φαση, με το γραπτο λογο ομως δεν βγαινει κ ακρη...

Senior Member
    όχι καλε!
    μια χαρα ειμαι!! επιτελους πτυχιο, ξεκουραση το καλοκαιρι και νεο κεφάλαιο στη ζωη μου! μικρος προβληματισμος περι δουλειας υπαρχει, αλλα ολα καλά!

τι να πω, να επιασες τα vibe της κουρασης απο το ποδηλατο στο οποιο ειχα να ανεβω μισο χρονο? τοτε τι περναμε την ωρα μας εδω, και δεν σε φωναζουμε "μανταμ Ζαϊρα", να σου δωσουμε και μια κρυσταλλινη σφαίρα και να τα κονομίσουμε??χεχεχε

παρομοια την πατησα και εγω σημερα. εβλεπα φωτος απο την παρουσιαση της διπλωματικης και ξενερωσα με την περιφερεια μου (εχουμε ακριβως αντιθετα σωματα). Πρεπει να κανω γυμναστικη, μπας και στρωσει, γιατι ειναι κομματι δυσαναλογη με την υπόλοιπη ʼννα!

Senior Member
    συγχαρητηρια!!! ολα ταλλα θα γινουν, πλεον το να παρει κανεις πτυχιο ειναι δυσκολο!!!
    να σου δωσω περιφερεια να μου δωσεις μεση τοτε!
    εγω ειμαι σαν τσουβαλακι στημεση, κοιλια ,πλατες.
    ακρα αδυνατα συγκριτικα με το υπολοιπο σωμα,
    περιφερεια νορμαλ...
    με μετρησε σημερα αλλα δεν τα κρατησα γμτ.
    θα δω ομως την απωλεια την επομενη εβδομαδα!

Senior Member
    αντε και εγω στη παρεα σας!!! να δουμε θα το δουμε το 7 καθολου...

κι εγω στην παρεα σας, αντε 7αρακι εμφανισου

Senior Member
    Καλώς τη zwhtsa στη παρέα μας!
    Κορίτσια, συμφωνώ απόλυτα με όσα λέτε, πραγματικά όλα μέσα στο μυαλό μας είναι και ξεχνάμε πολλές φορές πως μπορούμε να το ελέγχουμε και όχι να μας ελέγχει..Γι'αυτό λοιπόν ας πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας κι ας ασχοληθούμε με οτιδήποτε άλλο εκτός απτο φαγητό, καλό είναι κι αυτό δε λέω αλλά δεν είναι μόνο αυτό..καλοκαιράκι είναι..σκεφτείτε σε πόσες πιο όμορφες εμπειρίες μπορούμε να υποβάλλουμε τον εαυτό μας, σε σχέση με μια αίσθηση μιας πρησμένης κοιλίτσας απτο πολύ φαγητό και μιας αυτοπεποίθησης στο πάτωμα..

Senior Member
    καλωσήρθες angelika!!

Page 2 of 60 FirstFirst 12341252 ... LastLast