Results 286 to 300 of 890
Thread: 80+
-
10-10-2010, 02:54 #286
parepiptontws θα δεις κ το γηραιο νικ μου συντομα αλλαγμενο
απο badgirl se goodgirl
μολις δω 7 θα γινει good!
ασε ρε εχεις καμερα? φοραω γυαλια βοηθητικα, οταν θυμηθω οτι χρειαζομαι βοηθεια χαχαχαχαχα
- 10-10-2010, 02:55 #287
Originally posted by koralaki
ασε ρε εχεις καμερα? φοραω γυαλια βοηθητικα, οταν θυμηθω οτι χρειαζομαι βοηθεια χαχαχαχαχα
10-10-2010, 10:51 #288
Καλημέρα!Πω πω ξενύχτια koralaki και click!Μη μου ξενυχτάτε, η στέρηση ύπνου οδηγεί σε πείνα..και η πείνα στο ψυγείο!Goodgirlokoralaki το αποφάσισα δε φεύγω αν δε σας πάρω μαζί μου, θα γίνω ο χειρότερος εφιάλτης σας,χαχαχα..Το νικ θα αλλάξει στις 19 που έχω επίσκεψη στο διαιτολόγο εάν το 79 παραμείνει 79.Μέχρι τότε το xontro..θα με ακολουθεί!Click πόσο σοφή η υπογραφή σου, μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε και πράξη όχι μόνο για τα κιλά αλλά και για άλλα πράγματα..
10-10-2010, 17:53 #289
μπιζελι κακως! εισαι 79, τι θες να κανουμε κ κ@κ@ που ελεγε κ μια διαφημιση?
απο αυριο αναγκαστικα τερμα τα ξενυχτια, δουλεια ολη μερα κ εγερτηριο 8...
αρα θελοντας κ μη...ελπιζω να νυσταξω το βραδυ εστω αυριο, αν οχι σημερα.
10-10-2010, 19:12 #290
Καλησπέρα στην υπέροχη ομαδούλα μας....είχα μείνει από νετ εδώ και μια ημέρα....είναι κάπως αλλόκοτο...αλλά είπα το πρωί που ξύπνησα να ζυγιστώ...και δεν το πίστευα....γι αυτό ξαναζυγίστηκα...και επέστρεψα και 3η φορά στην ζυγαριά..και έδειχνε 80κιλααα
uzzled:
uzzled:
uzzled:!!!!
μάλλον έχει να κάνει με το ότι την τρίτη που ζυγίστηκα και βγήκα 82 κιλά...την άλλη μέρα αδιαθέτησα...αρρώστησα κιόλας μετά και είχα δέκατα και πυρετούς κλπ....οοο ελπίζω να μην τα ξαναπάρω....:tumble::tumble::tumble:
χοντρομπιζέλι φύγε από εδώ με τα 78,9κιλά σου είσαι για άλλη ομάδα λα λα λα:P:P:P:P:P
φιλιά σε όλες
:love::love::love:
10-10-2010, 19:16 #291
Να'μαι και εγω...Με λενε Νικη και σημερα ειπα να ξεκινησω διαιτα..Ειμαι αισιως 87 κιλα και κανω κανω διαιτες αλλα παντα τις σταματαω στην εβδομαδα..Αν και αυτην την φορα δεν συνεχισω με βλεπω να κατοσταριζει η ζυγαρια..Θελω βοηθεια περισσοτερο ψυχολογικη γιατι μαλλον ειμαι αδυνατος χαρακτηρας οσο αφορα το φαγητο..Ειμαι ανυπομονη και εκει χανω το παιχνιδι...ξερω οτι πρεπει να κανω υπομονη αλλα δεν τα καταφερνω..
10-10-2010, 19:53 #292
Originally posted by asximi36
Να'μαι και εγω...Με λενε Νικη και σημερα ειπα να ξεκινησω διαιτα..Ειμαι αισιως 87 κιλα και κανω κανω διαιτες αλλα παντα τις σταματαω στην εβδομαδα..Αν και αυτην την φορα δεν συνεχισω με βλεπω να κατοσταριζει η ζυγαρια..Θελω βοηθεια περισσοτερο ψυχολογικη γιατι μαλλον ειμαι αδυνατος χαρακτηρας οσο αφορα το φαγητο..Ειμαι ανυπομονη και εκει χανω το παιχνιδι...ξερω οτι πρεπει να κανω υπομονη αλλα δεν τα καταφερνω..
Καλώς ήρθες στην ομάδα του παχουλού 8 και σου εύχομαι να φύγεις σύντομα....
Το 1ο θετικό που εντόπισα είναι ότι και εσύ η ίδια έχεις αναγνωρίσει τα λάθη σου και αυτό είναι πολύ καλό...δεν πρέπει να σε φοβίζει αλλά να σε γεμίζει δύναμη....γιατί τα ξέρεις και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να τα αποφύγεις!!
!
η συντριπτική πλειοψηφία εδώ(και εγώ ανήκω μέσα σε αυτή) δεν τα κατάφεραν ούτε με την πρώτη ούτε με την δεύτερη...αλλά είναι σε μια προσπάθεια ή να χάσουν κιλά ή να διατηρησούν αυτά που έχασαν...το συναισθηματικό δέσιμο με το φαγητό είναι το πιο συχνό και το πιο δύσκολο να εξαληφθεί ...
γι αυτό και μας βάζει σε μάχη με την ζυγαριά...
όπως σου είπα αρχίζεις την μάχη από καλό σημείο αφού έχεις εντοπίσει τα λάθη σου...
υπομονή και επιμονή λοιπόν...και πιστεύω ότι θα βοηθηθείς και θα βοηθήσεις μέσα και από το φόρουμ....
10-10-2010, 19:58 #293
Asi σε ευχαριστω πολυ πολυ για τα ενθαρυτικα σου λογια..νομιζω και εγω πως αυτην την φορα θα τα καταφερω ...αλλα ολο το φαγητο σκεφτομαιιιιιιιι....Φυσικα ομως δεν τρωω,μονο σκεφτομαι!!!
Αντε να δουμε.Την αλλη Κυριακη εχει ζυγισμα!!!!
10-10-2010, 23:08 #294
Originally posted by asximi36
Καλή αρχή να έχεις:yes:
Βλέπω το μπιζέλι να μην πατάει καθόλου στο 70+ (μέχρι να πάμε όλες στο 70+)...από εδώ θα πάει κατευθείαν στο 60+:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
10-10-2010, 23:16 #295
Originally posted by asi
Καλησπέρα στην υπέροχη ομαδούλα μας....είχα μείνει από νετ εδώ και μια ημέρα....είναι κάπως αλλόκοτο...αλλά είπα το πρωί που ξύπνησα να ζυγιστώ...και δεν το πίστευα....γι αυτό ξαναζυγίστηκα...και επέστρεψα και 3η φορά στην ζυγαριά..και έδειχνε 80κιλαααuzzled:
uzzled:
uzzled:!!!!
μάλλον έχει να κάνει με το ότι την τρίτη που ζυγίστηκα και βγήκα 82 κιλά...την άλλη μέρα αδιαθέτησα...αρρώστησα κιόλας μετά και είχα δέκατα και πυρετούς κλπ....οοο ελπίζω να μην τα ξαναπάρω....:tumble::tumble::tumble:
χοντρομπιζέλι φύγε από εδώ με τα 78,9κιλά σου είσαι για άλλη ομάδα λα λα λα:P:P:P:P:P
φιλιά σε όλες
:love::love::love:
Τέλεια, εύχομαι να σου συμβαίνουν τέτοια παράδοξα πιο συχνά:thumbup::thumbup:
10-10-2010, 23:20 #296
ευχαριστω ευχαριστω...
11-10-2010, 01:24 #297
καλωσηρθες Νικη. πιο βλακεια username δεν μπορουσες να βαλεις? :smilegrin: :P
δεν ξερω που να το γραψω, ας το πεταξω εδω.
μου ρθε περιοδος και το μηνιαιο ζυγισμα θα καθυστερησει.
οποτε αντι 12/10 θα ζυγιστω μαλλον 15 ή 16 και βλεπουμε. θελω το 86 οπωσδηποτε :starhit:
Originally posted by xontrompizeli
Click πόσο σοφή η υπογραφή σου, μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε και πράξη όχι μόνο για τα κιλά αλλά και για άλλα πράγματα..
δε με νοιαζει τιποτα πλεον. γελαω δυνατα οποτε μουρθει. λεω ο,τι μου ρθει εξω, δε με νοιαζει τι πο τα.
παλευω τις φοβιες μου, αλλα ειμαι καλα πια.
και πρωτη φορα λεω "καλα" και το εννοω. δεν το λεω σα ρομποτ πλεον.
δε θα περιμενω τα 60 κιλα για να νιωθω καλα, ειμαι καλα Τ Ω Ρ Α και τελος :smilegrin:
11-10-2010, 01:42 #298
χαιρομαι που σου δινω κουραγιο.
αυριο Δευτερα ε? ξερεις...
θα σε ρωτησω αν εκανες καμμια κινηση. κανονισε! :smilegrin::smilegrin:
11-10-2010, 01:52 #299
και με την προσπαθεια ικανοποιημενη θα ειμαι.
αλλιως...
goodnight!
11-10-2010, 08:25 #300
να προσπαθησεις! καλημερες! μακια
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή